Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cincinalul meu de nebunie pe sticlă

Cincinalul meu de nebunie pe sticlă

Acu’ fix 5 ani, cam pe la ora asta, ieşeam de la Realitatea TV (Corina Drăgotescu şi Andrei Gheorghe au fost ultimii care m-au invitat), cu satisfacţia că mi-am onorat înţelegerea până-n ultimul minut al ei. Şi pentru a semna cu Mihai Gâdea, după o strângere de mână de la revedere cu Sergiu Toader, fără a negocia condiţiile financiare, ceea ce eu credeam că va fi un experiment şi, spre uimirea mea, avea să fie contractul care m-a transformat în maimuţă de televizor. Nici măcar nu ştiu dacă a meritat, dar azi e, cu siguranţă, singura zi când sunt gata să vă răspund la orice întrebare legată exclusiv de cariera mea în televiziune

Comentarii

comentarii

Similar Posts

122 thoughts on “Cincinalul meu de nebunie pe sticlă

  1. victore…iarta-ma…dar e necesar…
    si…ca sa inchei…(ca sunt tampit si-mi pierd ideile usor)…
    vreau ca toti cei cu “balbe” sa pricepeti o chestie simpla…
    asta e blogu’ lu’ ciutacu’…
    sa ziceti mersi daca sunteti publicati (mai precis …ciutacu’ accepta sa publice aproape orice…)
    in mintea mea…exista o conventie tacita cu ciutacu’…
    daca nu o iau razna de tot (si mi se intampla al dracu’ de des) ciutacu’ ma publica (ca si tampitii “are” farmecu’ lor)…
    daca nu…eu pricep ca am uitat sa-mi iau pastilele de cap…
    si nimeni nu se supara pe nimeni…
    asa ca…sfatul meu…
    felicitatii realizarile…opinati asupra cum activeaza ca om de jurnalism si media in general…
    veniti cu ceea ce credeti voi ca ar fi constructiv…si cu argumente contra de rigoare…
    da’ cat sunt eu de dus cu capu’…si tot ma doare uneori cand citesc unele trebi pe care ciutacu’…(are si el momentele sale de marinimie) le lasa a fi publicate…

    scuze…daca vrei publici…daca nu…cos…
    slam dunk…he he he …

  2. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va felicit pentru cariera Dvs si pentru tot ceea ce faceti,prin televiziune mai ales.

    Multumesc cu sinceritate ca imi acceptati si iertati greselile,va doresc numai bucurii si mult succes!

    V-ati hotarat sa il invitati pe dl Pavel Corut sau pe dl Marius Tuca?

    Va doresc SANATATE,numai bine,cu tot respectul,
    IoanaP

  3. 1. Care sunt, in mare, invitatii care ti-au facut o impresie foarte, foarte buna si pe care ai dori sa-i inviti oricand?
    2. Exista invitati care sa te faca sa regreti timpul scurt al emisiunii?
    3. Intrebarile pe care le adresezi in emisiune sunt facute, create dinainte de emisiune sau te bazezi pe spontaneitate? Cu cat timpt inainte de “Vorbe grele” te documentezi, aduni informatii despre invitatul de vineri seara de la urmatoarea emisiune?
    4. Ai avut invitati care te-au plictisit atat de tare incat sa faci eforturi sa nu adormi in platou?
    5. Ai fost vreodata atat de enervat de un invitat atat de tare incat sa-ti vina sa-l pocnesti? Atat la “Vorbe grele” cat si la inteza zilei” sau alte emisiuni in care ai fost invitat.
    6. Ai vreo superstitie inainte de emisiune?
    7. Cum te relaxezi dupa o emisiune epuizanta?
    Daca poti, te rog, invita-l macar odata pe dl. Neagu Djuvara deoarece are si dansul o varsta destul de inaintata (95 de ani) si pe dl. Sergiu Niculaescu inainte sa devina o amitire ca dl. Emil Hossu.
    P.S. Mi-a placu in mod deosebit emisiunile in care a fost invitat dl. Dan Puric, in special ultima din 2011. Sper sa-l mai inviti si pe acest “om frumos”.
    La cat mai multe cincinale!
    Multumesc frumos ptr. eventualele raspunsuri!

  4. @ all

    Nu sunt portavocea lui Victor, dar din cate stiu Neagu Djuvara / Plesu etc. nu doresc sa vina la emisiune, din motive doar de ei stiute. Cu alte cuvinte, lipsa lor de pe lista invitatilor nu este vina lui Victor.
    Si intr-adevar, si mie mi-ar place sa-i vad. Dar asta este…nu le poti avea pe toate 😉

  5. Victore,

    Ca tot e ziua usilor deschise la Ciutacu imi permit sa-ti pun si eu cateva intrebari
    1. Poti sa faci o lista cu cele mai mari audiente in ultimul ani si ultimii 5 ani? (unde se situaza favoritul meu nr 1 Dan Puric in ele)
    2. Preceptia mea e ca o mare parte a emisiunilor tale sunt inregistrate si deci apare un play-back. Asa e? Daca da e corect sa ceri telespectatorilor sa comunice live cu tine?
    3. Consider ca ai in minte o lista cu cei mai nesuferiti (sau care te-au calcat pe bataturi)invitati . Poti sa ne spui si noua cei care ar face un top 5 si sa explici de ce?
    4. Imagineazati ca de maine nu te mai place nimeni in media si trebuie sa faci altceva. Ce inginerie ai face sa-ti castigi existenta?

    Merci si Multa Bafta in continuare in tot ceea ce faci.

  6. Ultimii cinci ani au fost plini! Va urmaresc cu interes, si sesizes deseori imensul consum nu numai in emisiunile “live” dar si in interventiile de la alte amisiuni ale trustului, sau in ceea ce scrieti. Mi se pare ca “aroganta” nu va apara intotdeauna, si uneori pica “masca”! Mi-ar placea sa faceti o emisiune cu oamenii din spatele dvs.: producator, cameraman,… Succes mai departe!

  7. @all: multumesc tuturor pentru urari! n-o s-o mai fac si separat
    @Barosanul: 1. mi-e greu, da’ cele de la A3 domnina topul. cu exceptia editiilor speciale din ultimele trei saptamani (dintre care doua au batut Pro TV), nu stiu exact ordinea, Puric, Diaconu (la el acasa), Tudor Gheorghe (la Craiova) si Bacalbasa. 2. ai o perceptia gresita. am avut doua emisiuni inregistrate din septembrie 2010 pana-n fenruarie 2012; cand n-aveam cum sa cer oamenilor sa comunicam, ca nu-s diliu. 3. am, nu neaparat sub forma de top, da’ ma abtin. 4. as incerca sa scot bani din scris. asta fac cel mai bine.
    @Daniel: 1. cei pe care-i vezi mai des; plus Albulescu, care va reveni. 2. da, anterior enumeratul, Tudor Gheorghe si mai sunt. 3. ideile de discutat mi le schitez acasa, in ziua emisiunii, intrebarile le pun acolo. 4. da, culmea, unul de la care aveam asteptari. da’ suntem amici si nu se cade. 5. era s-o fac cu Hoara, la Firea 🙂 6. nu ma duc la ziar, ajung cu vreo ora inainte, nu prea schimb costumul cu care bat (desi am o gramada), ma duc la protocol si fumez ca turcu’.
    @IoanaP: nu
    @dan: da, dar nu stiu cand. nu, desi la un moment dat imi trecuse prin cap

  8. Cat de mare este probabilitatea de a fi angajati la o televiziune un numar n de realizatori de televiziune sa aiba 100% aceeasi parere politica?asta in ideea de a nu fi intrebati inainte de angajare ce optiunea politica are sau cum se face ca dintre voi nici unul nu face o emisiune pro putere ? Sper ca raspunsul nu este “poate sa faca dar o singura data”

  9. felicitari !!!! si urmatorul cincinal sa fie la fel de plin de realizari pe drumul luminos ………

  10. Acum citeva zile,scriam aici,pe blog ca am obosit.Nu ai obosit,nu te-a incercat sentimentul inutilitatii,sentiment pe care l-au exprimat si CTP,si Dinescu(“clampanim aici ca nebunii”)?A fost reactia Pietei Universitatii perceputa de tine ca un raspuns al societatii la eforturile voastre de a devoala,seara de seara,hotiile politicienilor?
    Ai incredere ca viitoarea guvernare USL(daca va fi),va incerca sa schimbe ceva in sistemul politic si de administratie al tarii?Pt. ca sistemul e putred,iar profesionisti se mai gasesc,oameni de caracter care sa fure mai putin sunt greu de gasit!

  11. În cazul venirii la putere a USL cred că aceștia trebuie stimulați și de presa adevărată să îndrepte legile strâmbe adoptate prin „asumare„ de slugile PDL-iste. TV A3 trebuie să critice orice derapaj democratic USL, legat de baroni, nași fini, cuscrii etc. la accesul unor funcții și a unor SINECURI.

  12. @bond-escu: ba da, da’ n-am de ales. m-a bucurat reactia pietei, cata a fost ea, insa nu stiu daca avem vreun merit. tocam la ei, unii dintre noi, de vreo sapte ani. mi-e greu sa cred ca s-au trezit dintr-o data.
    @Dan: tare as vrea sa stiu si eu
    @marius vl: extrem de mica. cum nici la A3 nu sunt oameni cu optiuni politice identice. unii sunt mai apropiati de liberali, altii de persedisti, iar o a treia categorie e a celor care nu dau doi bani pe nici unii dintre ei. singurul lucru (oarecum) comun e parerea mizerabila despre Basescu. dar si aici am inceput sa am anumite dubii. trebuie sa fii idiot ca sa faci emisiuni pro-putere; sau cumparat de portocalii. nici unul dintre noi nu e.

  13. @aeschmann:

    si eu am una bucata ¨Space Invaders¨ pe persoana fizica,
    produs de Taito prin 1978 toamna, dar nu-mi vine sa-i
    apelez pe ceilalti cu ¨bai, outz¨ (tamago = ou),
    pentru ca nu ma trag de bracinari cu ei din moment
    ce nu-i cunosc.
    daca nu doreai sa dai conotatii peiorative, nu alaturai
    cliseul cu ¨bushido¨ numelui jucarelei de buzunar cu
    pricina si scriai si matale ca ceilalti ¨@ソリン / @Sorin¨,
    iar daca nu puteai citi respectivele caractere ce le-ai
    identificat ca fiind jp, scriai ca altii ¨@patratele¨,
    asa ca n-ai nici-o scuza, ai facut chestia asta voit.

    pe de alta parte, nu stiu de existenta vreunui
    ¨kinbotsu¨ (hiragana = ¨きんぼつ¨), dar stiu sigur
    ca ¨chinbotsu¨ (hiragana = ¨ちんぼつ¨, kanji= ¨沈没¨)
    inseamna a se scufunda; daca te referi la
    Nihon chinbotsu (kanji=¨日本沈没¨), inseamna ca vrei
    sa spui ¨Scufundarea Japoniei¨ (ce-i si un film).
    [¨ち / chi¨ se citeste ¨ci¨, iar ¨き / ki¨ se citeste ¨chi¨].

    apropo de ultimele postari ale lu’ matale: inceacrca sa te
    aduni, apropo de exprimare, si sa nu te mai ¨alinti¨ atita;
    fiecare (banuiesc ca) stapineste limba romana si stie ce
    vrea sa spuna / mesaj sa trimita / are proprietatea termenilor;
    daca ai o conventie tacita (doar in mintea matale) cu Victor,
    atunci asta este o alta mincare de peste.

    scuze de chat.

  14. Victor Ciutacu Iti urez mult succes si cat mai multi ani in televiziune! @ aeschmann asta este un blog nu concurs de ajutor de ospatar.

  15. Felicitari pentru TOT !
    in rest 2 intrebar :
    Cum crezi ca se sfarseste in 2012 Piata Universitatii ?
    Cum crezi ca am putea “tine” viu acest Spirit care s-a creat si mai ales cum am putea face sa devina NATIONAL ,sa iasa cu adevarat POPORUL in strada -asa cum gandeste de fapt ?????
    multumesc mult

  16. Felicitari! Sa ai parte de cititori si telespectatori la fel de fideli ca si pana acum! Imi doresc din tot sufletul sa te vad mai des cu emisiunea ta si de ce nu, sa te ascult pe drum spre OTP la radio…ar fi un deliciu!

  17. 1/de obicei sunt altfel…aveti cu totii dreptate si consider ca incercand sa fiu cumva altfel de cum sunt de obiceine gresit…
    2/nu ma trag de bracinari cu nimeni…nu am prieteni in mod voit…
    3/nu mai comentez si nici nu mai intru in argumente cu nimeni…ca spre nimeni trag…ca nimeni ajung…a fi prietenos e o prostie cand sunt printre infatuati…refuz sa intru in nu stiu ce perorari …prefer sa fiu ce sunt si…asta-i tot…
    4/ce zic eu…ce inteleg altii…mai bine tac si las “infiptii” sa se exprime…
    5/nu’s ce-mi doriti voi mie (de parca m-ar interesa…)…eu va doresc minte…si pace sufleteasca…
    6/si tu…the pretended jap…se vede ca esti pusti…nu ai nici cea mai vaga idee ce e un tamagotchi …dap omule…al meu era un animalutz “luptator”…
    haiosi japonezii astia…dar si mai haiosi cei care imita…si nu le reuseste…(care se simte…ala e…
    7/ puteti raspunde ce vreti…eu nu mai raspund…prefer sa ma amuz…nu sa simt amaraciune…

  18. Vad ca-ti faci bine treaba,nu am intrebari,am lasat pe altii sa le puna,vreau doar sa stii ca emisiunea si comentariile pe care le faci pe unde esti invitat,le vad si le ascult cu placere.Hai… sa fie si o maimutica number one in the show!

  19. Am vazut tot felul de intrebari, deci, ca de obicei, nu va pun si eu. Dar va felicit, don ciutacu, si nu uit sa va si multumesc si sa va urez la mai mare! Sunteti admirabil cand ii repeziti pe smecheri, in direct si la ora de maxima audienta. Si mi-a placut si formatul nou de vineri, cand ati moderat stand in picioare, avand ascendent asupra invitatilor. Si la propriu. Va salut,

  20. Victore , la multi ani si la multe emisiuni ! Mi-as dori sa fie mai multe ” maimute de televizor ” ca tine ! Daca ar fi fost asa pana acum , ar fi fost presedinte ” foca de la circ ” , nu un circar !

  21. @aeschmann: intotdeauna au dreptate detractorii. altfel, cand o sa pricepi ca aici se scrie la obiect si nu se bat campii-n chat-uiala, vei fi bine (re)venit
    @catalin: poate. sper sa da…
    @Cristina: 1. lamentabil. 2. nu putem

  22. Buna Victor, eu am doar cateva intrebari pe care as dori sa ti le pun, sper sa-mi raspunzi:
    1. Ti se sopteste in casca ceea ce trebuie sa
    spui…in afara intrebarilor pe care le adresezi?
    2. Ai criticat vreodata ceva ce venea din partea puterii dar de fapt tu credeai ca este un lucru bun, doar pentru ca asa trebuia?
    3.Gadea tipa la tine din motive profesionale?

  23. @Mihaella: 1. da, sta Voiculescu insusi. cand lipseste el, il inlocuieste fie-sa. cand sunt plecati din tara, face Gadea de jurna la propaganda. 2. arat eu a imbecil? 3. ar fi prima si ultima oara-n existenta noastra comuna, da’ totul are un inceput

  24. De ce nu incercati sa aduceti in emisiuni si oameni obisnuiti, aparent, dar care nu vor, nu au sansa ca vocea sa le fie auzita?

    Stiu ca ratingul este suveran, insa cred ca exista si o categorie de oameni care isi mai doresc, macar din cand in cad, si ceva care sa nu fie “chip cioplit”.

    Pe de alta parte, nu v-ar tenta sa faceti o emisiune cu Adelin Petrisor? Am avut ocazia sa-l vad si nu mi-a venit sa cred cu cata modestie isi poarta haina celebritatii.

  25. Aoleu Victor, eu te-am intrebat serios, de ce te-ai suparat ?Era doar o intrebare …oricum merci pentru raspunsuri.

  26. @VirtualKid: lectorul din Piata Universitatii care a ridicat in picioare, prin discurs, Parlamentul European e suficient de obisnuit sau schimb distributia pentru vineri? altfel, la modul general, pentru ca nu sunt notorii si romanii se uita (conform studiilor) doar la aia pe care-i stiu. momentan, nu cred ca Adelin poate starni un interes pentru subiectele pe care le abordez eu, da’ am avut-o invitata pe nevasta-sa. se pune?

  27. 1. Dupa cinci ani te rog tragi o linie si sa ne amintesti care e mesajul cel mai puternic pe care l-ai transmis in toti acesti ani.
    2. Dupa alti cinci ani crezi ca vei mai fi pe sticla fara sa fii nevoit sa te “reinventezi” ?
    3. Care e cea mai mare realizare profesionala, ca urmare a activitatii din ultimii 5 ani ?
    4. Sa stie si agenturili : care e pretul lui Ciutacu “reactualizat” ?
    Ca e criza mare bre de cadre proaspete… 😀

  28. @Victor Ciutacu:
    Nu, distributia este foarte buna! I-am vazut astazi discursul de cateva ori. Da, el este un om obisnuit si sper sa nu se piarda pe drum.

    Nu vreau sa fiu insistent, insa eu nu cred ca Adelin este doar “reporter de razboi” si atat.

  29. Unele intrebari la care as dori sa aflu si eu raspunsurile, si sper ca nu te superi cu toate ca sansele sunt mici, intrebari care le-as adresa tuturor celor care critica ar fi urmatoarele :
    Ce ati rezolvat prin critica si suparari in tot acesti 21 de ani ?
    La ce actiuni va asteptati din partea celor criticati de voi ?
    Credeti ca nu era mai bine, atata timp cat sunteti sustinatorii corectitudinii, sa VA FI ANTRENAT IN ACESTI 20 DE ANI SA STRANGETI OAMENI DREPTI IN JURUL VOSTRU SI SA LE LUATI LOCUL HOTILOR IN LOC SA VORBITI FARA ROST SI FARA VRE-O FINALITATE ? ( eu stiu ca “vorba lunga-i saracia omului” )
    Eu vad lucrurile asa : noi criticam pe altii cu scopul de a-i inlocui cu altii sau pentru ai mai opri din hotii si netrebnicii dar, eu cred suntem niste imbecili fiindca LASAM NISTE INCOMPETENTI SA CONDUCA DUPA CAPUL LOR DE MAIMUTE si ca noi singuri suntem vinovati.
    DACA NOI SUNTEM MAI CORECTI DECAT EI DE CE NU NE ADUNAM SI DE CE NU NE ANTRENAM SA LE LUAM LOCUL SI DOAR II CRITICAM FARA NICI-O FINALITATE, DAR DACA NU SUNTEM LA FEL DE PRICEPUTI CA EI DE CE-I CRITICAM ? IAR DACA NU NE DORIM NOI, OAMENII CORECTI, SA CONDUCEM ATUNCI CU CE DREPT II CRITICAM ? Intreb fiindca spuneti ca nu va doriti sa detineti functii … dar eu am vazut ca pentru rezultate, mai tot timpul trebuie sa facem ceeace nu ne place.
    Am vrut sa-l intreb si pe Badea aceste nedumeriri dar cu siguranta s-ar fi suparat, iar acum chiar a inchis toate comunicatiile cu oamenii pe blog …

  30. “sunt gata să vă răspund la orice întrebare legată exclusiv de cariera mea în televiziune”
    se pare ca am gasit o intrebare la care nu sunteti gata sa raspundeti :d
    nu insist pt raspuns, inteleg ca motivul anularii emisiunii la data respectiva nu poate fi facut public (inca 49 de ani 😀 )
    dar de ce nu ati facut emisiunea altadata?

  31. va urmaresc emisiunile si cred ca faceti o treaba minunata. insa uneori mai faceti greslei si le dati motive pupinbasestilor sa va atace. de eexmplu cu apartamentul social, cand v-ati tot legat de basescu de casa din mihaileanu, trebuia sa fiti mai aprig in a va apara si in a scoate adevarul la iveala ca lumea sa nu creada propaganda pdl-ista cum ca d-voastra chiar v-ati fi aranjat o locuinta sociala la bani marunti. pentru ca ei sunt la panada si se leaga de orice!

  32. prima dată îmi amintesc că te-am vazut la b1tv, acu nu ştiu câţi ani, ceva legat de domeniul economic. îţi mai aminteşti contextul?

  33. @brazvan: ma mai invita Dumitrescu. eram consilierul lui Musetescu si mai iese Rocar in strada, se mai declansa greva generala la Republica 🙂
    @marius b: n-aveam de ce sa ma apar, n-am comis nimic ilegal (Basescu personal a cerut, in scris, verificarea legalitatii repartitiei). iar casa e si azi a statului, care nu vrea sa mi-o vanda la pretul pietei. spre deosebire de aia din Mihaileanu, care nu mai e a statului, fiindca a fost vanduta de 10 ori sub pretul pietei.

  34. Buna seara,

    Sa aveti puterea de a duce la bun sfarsit ceea ce ati inceput.
    Osteneala d-voastra nu va ramane nerasplatita.
    Ma bucur ca existati!

    Numai bine!

  35. n-am intrebari, iti urez la mai multi ani si vreau sa te vad fata in fata cu Elena la “vorbe grele”. Iau trei bilete pe rindul intii.

  36. In ce relatii erati cu “maestrul”Jack in perioada cind acesta era invitat permanent la Antena3?

  37. Victore,

    Daca poti impartaseste si cu noi cele bune si cele rele de a fi o ‘vedeta pe sticla’ in imparatia lui Marean Vanghele.

    PS Merci pt raspuns la primele intrebari

  38. FELICITARI CALDUROASE PENTRU TOT CEEA CE FACETI! MULT SUCCES IN CONTINUARE!
    SA AUZIM NUMAI DE BINE!

  39. @Costin Tanasescu: desi pare a tine de specificul emisiunii mele, chiar nu stiu 🙂
    @Barosanul: duc o existenta perfect banala
    @domnica donici: politicoase si reci. mai barfeam in masina, la plecare, da’ atat. nu ne sunam, nu ne satuiam. Mihai era apropiat de el.
    @purcelix: nu cred ca prea curand

  40. Victore, cum te impaci cu prietenul/amicul ala al tau Florian Bichir?
    Voi discutati politica? Daca da, cum se sfarsesc discutiile alea?

  41. @Dan: bine, da’ ne-am vazut rar in ultima vreme. mai discutam caterincos, nimic spectaculos. spre exemplu, el il detesta pe Oprescu si nu ezita s-o spuna-n gura mare. fata de mine a fost mereu fair

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.