Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > “Cazul Becali”: motivare halucinantă

“Cazul Becali”: motivare halucinantă

Motto:“Am câteva atuuri, dar, dacă vi le spun, o să spuneţi că mă dau mare” (EBa)

UPDATE: Latifundiarul baga Paște în arest la Direcția Cercetări Penale

Despre asta am discutat noi aseară la Sinteza zilei, nimic mai mult. Înţeleg că-i mai uşor să nu urmăreşti emisiunea şi să acuzi tonomatele de pactizare cu infractorul, dar te faci de rahat în piaţă. Uneori, însă, teama de a te umple de ridicol e mai mică decât spaima că se află cât costă un editorial şi cine plăteşte.

Celor care mor de grija mea, că am stat sâmbătă-n loja din Ştefan cel Mare, le spun că “dezvăluirea” s-a dat  la televizor din timpul meciului şi că dinamovistul (cu legitimaţie) Ciutacu acolo stă de regulă. De data asta, m-am aşezat deliberat lângă Ioan Becali, ca să dau bine-n poze (am deja un set întreg) şi să anunţ proştii că nimeni, indiferent cât de influent politic ar fi, nu-mi dictează ritmul vieţii. Aş fi aşteptat ca vigilenţii de serviciu să mă suprindă până acum şi-n Ghencea, tot în lojă, alta decât a lui Gigi, la meciurile de acasă ale echipei favorite a lui Vlăduţ.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

129 thoughts on ““Cazul Becali”: motivare halucinantă

  1. Asta nu inseamna ca nu consider motivarea intantei cel putin penibila. Dar nu principial ci pentru lipsa de rationament/limbaj juridic. O motivare de genul putea fi facuta de oricine. Lipsa tulburatoare de profesionalism…

  2. Vis a vis de motto:

    Afirmatia Ebei conform careia “o sa spunem ca se da mare” probabil ca vine ca urmare a meditizarii pozelor in care Boc apare ridicat pe varfuri si despre care s-a spus ca e complexat. :)) Pe cale de consecinta, Eba nu vrea sa fie catalogata drept o complexata pedelista si de aceea, in incercarea de a se departa de PDL pana iese europarlamentar, nu se va “da mare” in fatza camerelor! :)) :))

    Dupa ce iese europarlamentar spune ca se va apropia iar de PDL si, probabil in virtutea unei simetrii astrale, atunci va avea curajul sa ne dezvaluie si atuurile respective. 🙂

  3. pt mihaela
    de acord cu toate aprecierile la adresa dlui cristoiu mai putin referitor la dialogul cu cioroianu care nu o fi chiar un gentleman dar nici de tot ….. nu este.
    dar sa nu uitam ca domnii de la antene inclusiv dragul dvs ciutacu au fost in aceeasi barca cu el. e jenant si pt el si pt toti ceilalti.

  4. @mama lor: ce anume e jenant? ca m-ati pierdut la afacerea asta…

  5. Becali are mandat de retinere pentru ca in liberate, ar aparea la TOATE televiziunile si gura sloboda cum il stim, ar da in vileag MULTE afaceri dubioase si ar da nume plus exemple. E in puscarie si ca un exemplu aratat celorlalti, uite ce puteti pati. Cineva mai sus spunea ca s-ar putea sa fie in combinatie cu baselu si ca dupa ce il achita instanta (clar ca il achita) ar declansa o campanie furibunda prin tot TV ul, presa, capatind o notorietate imensa in scurt timp, impunindu-se ca un loc 2 si candidatul din turul 2, cu baselu castigator pe valul popular de indignare al intelectualitatii pe fondul venirii unui presedinte agramat si cioban. Este reteta Iliescu+Vadim.
    Poate fi adevarata combinatia …vom vedea.
    Deocamdata, efectul rezultat, este de uitare al afacerilor lui Mircea Basescu, Ioana basescu, Popoviciu, grobianismele familiei basescu. Insa si o crestere a antipatiei fata de Basescu in general si tare imi e ca baselu’ s-a fript rau cu faza asta…s-ar putea sa nu mai intre nici macar in turul 2…

  6. @mama lor

    Domnii de la antene si realmente dragul nostru Ciutacu
    nu si-au schimbat barca pana la momentul asta
    si nici intentii de schimbare n-as putea semnala.
    Mai mult, barca insasi si-a pastrat directia de inaintare
    si chiar si-a sporit viteza.

    Domnul Cristoiu on the other hand
    s-a mutat intre timp pe o alta barca (a n-a barca)
    si in acelasi timp incearca totusi
    sa paseasca cu un picior in fost barca
    (vezi emisiunea doamnei Firea).
    Mi-e sa nu ramana cracanat.

  7. @mama lor ; cum adica “au fost in aceeasi barca?” Care-i barca? A lui Voiculescu? A lui Gidea? A jurnalistilor, in general? V-as fi recunoscatoare daca ati specifica! Asa… toti putem sa fim considerati in aceeasi barca, eventual in “corabia nebuna”, sau , sau, ….
    Ca au aparut in aceeasi emisiune, -era destul de evidenta cu ochiul liber, antipatia reciproca a celor doi- de ce e jenant? Este o emisiune unde se dezbat idei , cu argumente, nu cu injuraturi. Care-i jena si a cui? Multumesc1

  8. Politia ar fi recuperat urgent masina lui Becali, mai ales daca acesta facea si o… sponsorizare corespunzatoare! Poate nu chiar in 55 de minute, dar in maximum 2-3 zile precis! S-au mai vazut destule cazuri din astea… In rest, no comment!

  9. Off topic
    Bun scenariul tau, Mihaela!
    (4) Parerea mea este ca face poteca! doar, doar..!

  10. Becali la mititica=haiduc=erou=Romanica se duce si iar duce….
    Becali lasat liber=disolutia statului roman=Romanica se duce si iar duce…
    De vina suntem noi care,De 20 de ani, punem botul la marote si mascote inventate de ziaristi,politicieni,securisti toti bine reprezentati in politica presa si structuri,de care toti deontologii sau ziaristii asumati-de la relitatea ,antene sau alte posturi si ziare bine infipte pe piata ne povestesc in fiecare seara in functie de in teresul personal(sau luptele personale)expunandu.ne doar 2 variante.RAUL_MARE sau RAUL-MIC.Nu vedem padurea de copaci iar TOTI ZIARISTII,indiferent ca se cheama Ciutacu,Cristoiu,Turcescu sau TRU,Morar sau Domnul DAN nu ne lasa sa ne uitam mai departe de acel copac.Nu ma intereseaza care dintre ei o face mai bine,nu ma intereseaza JIJI dar nu pot sa nu vad cum ne este bagat pe gat.Domnilor ziaristi,faceti ce vreti,iar tu popor roman trezeste-te.Cand o sa intelegem ca fiecare om politic are artilerie in presa poate cu alti ochi o sa privim lumea.

  11. @Paratraznetul Fanica

    Cea mai misto e partea asta:
    Dupa ce iese europarlamentar
    spune ca se va apropia iar de PDL
    ,
    ceea ce anuleaza cu totu’ eroismul candidaturii ca independent.
    Adica… fa, daca ne zici ca iar te iei cu PDLu’,
    mesaju’ e ca pana la urma tu tot omu’ PDL-ului vei fi.
    Deci care candidatura independenta?
    Orisicat, e cu atat mai bine pentru altii,
    in sensul ca votantii PDL stiind ca fiintza tot in PDL ajunge,
    probabil o vor vota pe ea, voturile neinregistrandu-se
    la PDL — almost clever, isn’t it?

  12. IMBECILU’:

    Eu ma tem sa nu fiu arestat de oponentii lui Basescu.
    Ion Cristoiu, Opere complete

    Pana unde poate merge gunoiul…
    Absolut incredibil.

  13. acum sa nu mai ai voie nici sa iesi la meci. e culmea. e de apreciat ca mergi si pe ghencea.
    cat despre cazul asta.. cu cat discutam mai mult, cu atat ne ramane un gust amar .. este o tara plina de nenorociti.

  14. @ Anca

    Sincer, a fi pus in situatia de a alege intre o Udrea si o Eba mi se pare triumful suprem al totalitarismului asupra constiintei poporului roman. :)) este ca si cum ai fi pus sa alegi intre doua tipuri de tortura lenta si dureroasa, si cumlea este ca in mod SIGUR, cel putin una dintre ele (daca nu ambele) va deveni realitate. Un scenariu orwellian de-a dreptul.

  15. Şi dacă stăteaţi în loja lu’ Lucrătura Frecăţei, ce era? Moarte de om? Sau sunteţi şi Dvs. vreun corupt? Cum v-aţi dobândit legitimaţia? etc. Mai rău ca nişte întrebări de la Secu’…
    Aseară la Sinteză, io unu’ n-am văzut altceva decât un text din hotărârea unei Instanţe, u iz de proces de tip stalinist: “Tov. Cutare, n-a făcut destule pentru PCUS şi pentru oamenii muncii din URSS”. Deci dacă era “băiat cuminte” şi tăcând adânc şi supus, ţuca pe cine trebuie şi unde trebuie, devenea subit un “imaculat” asmeni “Tătucului virgin”? Alianţa PD-L- PNG, mai rezistă la nivelul CL a Mun. Bucureşti? Şi “ai săi tovarăşi” îl făcură pe nea Jiji? Ca să obţină ce?

  16. @ blue: sau ai stiut sau ai puteri para-normale. Acum am aflat ca si in seara asta Cristoiu e la Stirea Zilei! Felicitarile mele!Si-a facut poteaca. Asa pierd unii ocazia sa taca la timp.
    Ce sa ne mai miram de halucinantul caz Becali!
    Vorba lui Becali: hahalere care sint ei hahalere, e plina tara de ele!

  17. Motivarea justitiei este stupida si periculoasa ca precedent. Aici putem vedea cazul Becali precum al oricarui om din tara asta. Sunt de acord cu ce s-a discutat pe aceasta tema.
    In rest insa, nu imi pare deloc rau de Becali. Este un ghiolban si un manelist, care nu si-a facut singur dreptate pt ca nu este un om ca noi, cei ce intr-adevar suntem singuri in fata unei nedreptati, ci cu bodyguarzii. In plus, cum sa fure hotii de le el, marele don sau de la machidoni. Mai bine sa fure de la romani… apropo de patriotismul lui.

    sunt oricum satul de subiectul asta. sper sa se termine mai repede…

  18. Sa nu uitam de la ce s-a plecat in aceasta faza.

    Elena Băsescu: “Am câteva atuuri, dar, dacă vi le spun, o să spuneţi probabil că mă dau mare”

    stai linistita EBo, ne pastram parerea aia veche – esti numai proasta.

  19. e jenant ca ati dezbatut idei la unison, nici unul dintre cei prezenti nu se abatea de la ideea de baza adica toate tunurile pe basescu, iar acum cristoiu nu mai e maestrul cristoiu iar ceilalti sunt complotisti impreuna cu ai lui vantu. parca am mai vazut filmul asta in politica romaneasca imediat inainte si dupa anul de gratie 2004.

  20. Atuurile ebei sunt cum ar zice Florin Piersic in “Bijuteriile domnitei Ralu” (parca asha se numea)…”doua buzishoare, doua tzatzisoare”

  21. Procedurile lipseste tov. Procurori si Judecatori, in rest fara numar euroii pentru ei de la hoti!!!

    “Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, precum si Niculae Tinel, David Stan Constantin, Adrian Stanila si Stefan Margean, ultimii fiind parti vatamate in dosarul Becali, sunt judecati, inca din februarie 2008, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 4, pentru furt de masini.

    Procesul urmeaza sa fie reluat pe 7 mai 2009.” Deci in 15 luni, procesilii stangnara, pe Becali c-a indraznit sa se ia de hoti, doar ramin procurorii si judecatorii fara produsul muncii lor, il executara in regim de urgenta in doua luni. Nu hotii care tilharesc cetatenii reprezinta pericol social, ci Becalii c-a indraznit sa se ia de hoti. Halau procurori si halau judecatori!!!!!!!

  22. Procedurile lipseste tov. Procurori si Judecatori, in rest fara numar euroii pentru ei!!!

    “Ilie Alexandru, zis Sandu Geamanu, precum si Niculae Tinel, David Stan Constantin, Adrian Stanila si Stefan Margean, ultimii fiind parti vatamate in dosarul Becali, sunt judecati, inca din februarie 2008, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 4, pentru furt de masini.

    Procesul urmeaza sa fie reluat pe 7 mai 2009.” Deci in 15 luni, procesilii stangnara, pe Becali c-a indraznit sa se ia de hoti, doar ramin procurorii si judecatorii fara produsul muncii lor, il executara in regim de urgenta in doua luni. Nu hotii care tilharesc cetatenii reprezinta pericol social, ci Becalii c-a indraznit sa se ia de hoti. Halau procurori si halau judecatori!!!!!!!

  23. Domnul Cristoiu a inceput sa plinga dupa Basescu. Ori a devenit amnezic ori a sarit in barcuta lui Traian, Bocuta si Udrea. Daca a devenit amnezic, sa speram ca se va insanatosi daca a sarit insa in barcuta sa sperma ca, va deveni amnezic.

  24. crin antonescu are mare dreptate cand spune ca pd ul a adus interlopi in etajul de sus al guvernarii dar uita ca guvernul liberal a fost plin de interlopi cu papion sau gulere albe.

  25. Vorba ta Victore”ce-mi provoaca scarba”cam asa m-am simtit eu citind articolul lu’misterul ala din Evz.se discuta si se rediscuta problema cazului ca atare de incalcare a procedurilor penale de parca ar fi singurul caz in care e viciu de procedura.si astia nu vad altceva ca toata lumea se solidarizeaza cu becali cand de fapt ne solidarizam cu fapul ca nu vrem sa se creeze un precedent in tzara noastra si sa ajungem intr-o dictatura ca abia scaparam de una urata acu 2 decenii.nu simpatizez pe nici unul care astazi sunt asa zisii moguli si mari miliardari care numai legal nu si-au facut averile.dar nu vreau ca astazi sa i se bage pumnul in gura unuia ca peste un an sa ne trezim si noi tot cu el in gura.sa ma trezesc si eu simplu om arestat doar pt ca un tampit din politia locala are un “cui”impotriva mea.ne revoltam pt ca sistemul e de rahat si tinde sa derapeze cu totul.

  26. D-le Ciutacu,

    In iuresul care este,am uitat ,de cteva zile sa va felicit pentru ce ati publicat in JN despre Teatrul National Caracal.
    Cunosteam de mult acest teatru(sotul e din apropierea Carcalului -la 8 km)si regretam enorm ca se degradase;este un simbol al orasului.Sincera sa fiu,in ultimii doi ani nu am aflat nimic(datorita bolii) si acum sunt foart fericita ca s-a realizat restaurarea si inaugurarea lui.Le multumesc tuturor care au luptat si realizat acest lucru!Sincere multumiri speciale doamnei Mona Musca,dl ministru Iorgulescu,d-lui Tuca!

    Cu deosebit respect,
    IoanaP

  27. mare mare rugaminte ; ii rog pe cei ce vor sa ma ajute sa dea clik pe moi sa vada daca pot intra pen blogul meu de pe http:/// weblog.ro fara www. eu incerc de trei ceasuri s uit ce raspuns primesc:
    Serviciul tau favorit este oprit temporar pentru intretinere.
    Te rugam sa revii in cateva momente.

    Intre timp : Relaxeaza-te, bea o cafea, pregateste-ti insemnarile pentru publicare
    sau joaca un minijoc (daca te plictisesti)acele cateva momente sunt 180 m9nute. cu multzumiri si scuze maestrului inca liber Victor citacu ! ave Victor1 zeus te observam 1

  28. nu aveau cum sa-l elibereze.. astfel jurnalistii si opinia publica aveau dreptate..era un caz politic.
    Astfel reusesc sa-i faca pe oameni sa-si puna intrebari daca este adevarata sau nu suspiciunea de caz politic.
    Cel putin acum o sa existe intrebarea.
    Pana acum era sigur.. acum este doar o banuiala.

  29. Jiji are multe pacate, insa acest caz pe mine m-a bulversat complet! Ma asteptam la o mita, la o bataie aplicata unuia care nu dorea sa faca afaceri cu el, etc, nu ca s-a luat de niste hoti. Eu tot nu inteleg cum de s-au predata hotii stiind ca si ei vor merge tot la parnaie.
    Nu mai am incredere in politie, in procuratura sau justitie. Sper din toata inima sa nu am de-a face nimic cu ei in viata mea.
    Dl Ciutacu, trebuie sa fii superior dpdv intelectual ca sa poti accepta o persoana care are un altfel de discurs politic, o alta echipa de fotbal preferata, o alta filosofie de viata, alte obiceiuri decat ale tale, si totusi sa fie o persoana pe care sa o poti admira.

  30. Domnule Ciutacu,
    Cum v-ati fi imaginat ca Gigi sa fie eliberat si eventual judecat in libertate? Mai puteau fariseii sa continue seria altor arestari?Cine urmeaza pe lista?
    Distrati-va crestinilor. L-am omorat pe Ceausescu intr-o zi sfanta, acum il tinem ascuns si-l plangem pe Gigi ca sa nu vedem mizeria celor ce stau pe varfuri , ne mint cu nerusinare si sfideaza bunul simt.Maine, poimane o sa aflam ca Gigi este momeala internelor ca sa-i prinda pe teroristi si interlopi.
    Sa traiti bine ,cu multe succesuri ,din vinzari anterioare!
    Justitia, in tara asta, este o prostituata . Tine in mana decizia politica si triseaza uitandu-se pe sub bentita dela ochi.

  31. Becali este agent undercover, pus in aceeasi celula cu Floricel, ca sa afle de la acesta informatii despre jurnalistii spioni, care vor sa il detroneze pe Zeus la alegeri!!!
    Caz rezolvat. 😀

  32. Domnule Ciutacu, stati de vorba cu domnul Ciuvica si indemnati-l sa faca plingere penala impotriva lui Mircea Basescu pentru amenintarea cu moartea asupra dinsului. Nu lasati taurul de coarne ca, sunteti terminati. Si domnul Ciuvica dar si dumneavaostra, Gidea, Badea, Stan, Tudor. E cel mai nimerit momentul, plingere penala impotriva oligofrenului Mircea si daca nu este luata in consideratie de organele statului facuta plingere la CEDO, Parlamentul EU. Si bineinteles adus cazul la cunostiinta tuturor agentiilor natioanale de presa europene. Pentru numele lui Dumnezeu treceti la actiune, daca stati in banca dumneavoastra sunteti haliti.

  33. azi in constanta miine in instanta

    noi cu voi, dar fara el!
    cam asta ar putea fi noul slogan al pdl-ului, in lumina noilor evenimente relevate in media din romania. de ce? pt. ca toti greii acestui partid s-au cam saturat de divagatiile sefului suprem, de minariile clanului, de punerea lor la respect. si atunci au inceput sa dea din casa. nu mai sunt de acord sa sufere in interesele lor “de partid” in folosul unui neica nimeni de la malul marii.

    nu cred ca anumiti analisti, directori de ong-uri si altii au descoperit abia acum tot felul de afaceri ale clanului, dupa 5 ani de presedentie, mai ales ca toate invirtelile lui base 2 s-au petrecut acu’ citiva ani. ca n-or fi visat ei brusc toate astea, ci cred mai degraba ca pe base 1 l-au ajuns murmurele in barba ale principalilor lui “colaboratori” care au dus frustrarea la maxim dar care mai nou s-au cam saturat si au dat la rate de atitea umilinte.

    imi aduc aminte de tot scandalul din filiala pd-l constanta de mai acu’ ceva timp si trimiterea ministresei udrea pt. a rezolva problema. iata ca raspunsul mult asteptat, dupa potolirea filialei de catre lenus alaturi de james bond de tomis (citeste mazare de constanta) a sosit , in sensul ca informatiile care-l incrimineaza pe basescu 2 vin din acea zona.

    cu cit ne apropiem mai mult de sarbatorile pascale cu atit ne amintim mai mult de lepadarea sf.petru, cel mai credincios discipol si cu atit mai mult de tradarea lui iuda, care macar stia de ce o face.

    ramine sa ii descoperim pe adeptii preceptelor biblice din cadrul partidului presedential.vor da cezarului ce-i al lui si doar al lui, sau vor aplica deontologia camorei.

    din cite apreciez eu, in cazul base1, va fi ochi pt. ochi.

    p.s. tot femeia cu mopul – nu doamna si vagabondul – organizeaza pe malul marii, atat de dragi basescului, ceremonia invierii unde fi-va invitat bregovici si a lui trupa “weddings and funerals”. sper sa-i dedice lu’ base si piesa kalasnikov…

  34. @de mama lor :Crin Antonescu are dreptate. Nu cred ca uitat nimic. Asta poate raspunde celor care il acuza ca nu s-a implicat sau ca e lenes.
    Cred ca e mai destept decit il credeam. Omul asta n-o sa joace niciodata jocul “Da? Pai sa-ti spuna Maricica!” La jocul asta e maestru Cioroianu.

  35. Stimate domnule Ciutacu,
    in sfarsit, cineva a observat ca poporul roman nu este prost, dupa cum vor unii sa se creada!
    Va multumesc!
    Doina Ghimus

  36. @ Klaus steinberg : nu se poate intra pe blogul dumneavoastra. Am primit acelasi ‘Intre timp relaxeaza-te…
    Regrete

  37. Penibil a fost la Strasbourg la fel de penibil a fost si la Praga.D-ne cu ce-am pacatuit sa ne blagoslovesti cu un asemenea specimen in fruntea tzarii.mi-e scarba incomensurabil de scraba.

  38. Poporul roman nu este format din indivizi prosti; este ca ori ce alt popor…
    In ansamblul sau insa este un popor de imbecili, un popor inert, lipsit de reactie, de caracter si un popor care nu isicunoaste puterea.Poporul romana est format dn oameni exceptionali, care in marea lor majoritate reusesc oriunde ar merge in lume….nu multe popoare pot spune asta….Lipseste cu desavarsire insa simtul conservarii, nu se intelege faptul ca lipsa de reactie duce la cresterea moralului adversarului(in cazul de fata basina si tot clanul sau+mediu politic).
    Astazi am stat 3 ore impreuna cu alti doi prieteni in down town torornto cu placute legate de gat, pe ploaie cu speranta ca vreo televiziune de aici o sa ne vada, si nu m-am inselat.Au venit au intrebat despre ce este vorba ,ne-au fotografiat si sper sa ajunga …o “stire” daca nu continuam…..
    Voi acolo ce faceti?????????
    Stati in genunchi si sperati ca totul se va rezolva cumva in cele din urma
    Atitudine ioc

  39. @de dummer80: se pare ca frica paralizeaza, ca in orice dictatura. Mai ieri spuneam ca ne indreptam spre dictatura, acum cred ca traim prima faza a dictaturii.Si eu sint “in afara”, vecini, in fine, daca va intereseaza , mai multe gasiti pe blogul meu.
    Succes in ceea ce faceti, ca faceti bine.

  40. odata cu deschiderea cutiei pandorei, hormonalul nostru presedinte se va evapora incet incet. nu poate sugera si nici nu poate fi acceptat genunchiul pe grumaz. fel de fel de zvonistici aiurea, in care guralivi de unde nu te-astepti sugereaza ca se pune la cale arestarea ziaristilor sunt decat mreje fine de supunere prin frica Legii. totul se va intoarce impotriva lui! sunt sigur!.

  41. @De Mihaela : o intrebare in afara subiectului…cum a fost vremea astazi la dumneavoastra ca aici am ales si noi o zi …..
    Ceea ce ma bucura e faptul ca am mai gasit 2 nebuni ca mine sa incercam sa facem ceva.
    Am promisune de la management ca o sa dispun de inca o zi libera daca e nevoie….si continuam in week end pana se aude.
    Am 29 de ani si vreau sa ma pot intoarce impreuna cu famila sa imi vizitez tara in libertate.
    Pentu cei din tara …..ATITUDINE…..caci se poate

  42. Dl.Ciutacu,cei care supraliciteaza cred ca de multe ori se inseala,probabil asa va fi si cu dumneavoastra.Cand dupa modesta mea parere sunteti bun(uneori aveti momente de stralucire)va apreciez,dar cateodata cred ca sunteti jalnic.Probabil in stilul deja consacrat o sa-mi spuneti ca nu va intereseaza parerea mea(poate chiar sa ma jigniti),cum la fel de bine s-ar putea sa luati in considerare opinia mea.

  43. @De summer80 :prin amabilitatea lui V.Ciutacu,
    Si aici a plouat mult!
    Nu sinteti nebuni, sinteti romani. Eu am trecut de virsta protestelor in strada, in ploaie, dar protestez si eu in felul meu.
    P.S. Daca apasati pe numele meu, puteti intra direct pe blogul meu.Desi anii nu ma mai justifica, eu mi-am pastrat “nebunia” tineretii.

    Eu am sperante in Crin Antonescu.( Acum il urmaresc in reluare o emisiune la care a participat la aceeasi ora cu Sinteza Zilei, din pacate, si am optat sa vad Sinteza in direct.). Va recomand sa-i urmariti evolutia.
    Prestatia de azi a fost mai buna decit cele dinainte si va fi perfect pregatit prezidential cind va incepe campania.
    Vine si atitudinea, important este sa-si identifice liderul ! Becaliada se va termina in curind.

  44. Stimate domnule Ciutacu,

    Urmaresc consternat ,ca majoritatea romanilor ,inscenarea bine pusa la punct de catre procurorii umiliti in cazul “valiza”unde este clar ca nu au sanse de castig , la adresa lui Becali.
    Supun atentiei dvs.urmatoarele 3 aspecte:
    1.masina urmaritilor se OPRESTE in intersectia monitorizata de camere video(se stia bine de catre cine a regizat actiunea?!)pentru a fi lovita de urmaritori si cei urmariti fug cu prea putina convingere !
    2.vizibil,ca regizor apare sandu geamanu care a fost condamnat pentru sechestrare de persoane in cazul potrbagajul,deci cunoastea cu mare acuratete ce este necesar pentru un caz “beton”
    3.cei trei tigani(mare asemanare fizica si de tupeu cu tiganii din Ungaria care l-au asasinat pe Marian Cozma!)erau urmariti penal pentru FURT
    SI TALHARIE,dar ciudat nu reprezentau pericol public!!!si sunt judecati in libertate!daca aceasta libetrate este pretul platit de procuratura pentru a-l “face “pe Becali,este foarte grav.
    Daca sunt in libertate din marea clementa a justitiei romane fata de niste infractori periculosi,dar de RAND?!,oare noi cetatenii care nu am infaptuit fapte penale putem cere (poate doar lui Dumnezeu)ca sa fie pusi sub acuzare lucratorii din justitie care au lucrat la acest caz pentu FAVORIZAREA INFRACTORULUI?

    cu stima

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.