Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Boc – micul mogul al publicităţii de stat

Boc – micul mogul al publicităţii de stat

Când Năstase credea că împarte el publicitatea de stat cum vrea muşchiul lui (că Mitrea şi cu DIP aveau, de obicei, alte păreri decât ale lui în privinţa judicioaselor cheltuieli de prezervare a unei imagini proprii bune), înaltele conştiinţe civice urlau că-şi cumpără Arogantu’ nonbeligeranţa presei pe banii poporului. Astăzi, când Boc face acelaşi lucru şi mai este şi suficient de neghiob s-o pună pe hârtie (extinzând monopolul şi pe banii europeni), mâncătorii de căcat din media tac. Acum, când vă arde rău foamea pe maţe, a devenit bun şi legitim caşcavalul de la stat, gunoaielor?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Boc – micul mogul al publicităţii de stat

  1. Ce pacat ca nu am cunostinte temeinice in domeniul economic, ca intelegeam mai bine importanta initierii unei proceduri de atribuire a unui contract de publicitate. Cu siguranta aceasta implica o autoritate contractanta si unul sau mai multi ofertanti. Autoritatea contractanta invita politicos ofertantii sa depuna oferte in scopul contractului pentru servicii de publicitate. Suna fain. Si de ce se creeaza atata stress acum? De ce se poate incheia asa un contract doar in situatii exceptionale si numai cu acordul prealabil al primului ministru?E chiar un mister! Oh, m-am prins! Ca trebuie sa se dezvaluie sursa de finantare! si asta e maram prin finantare europeana. Acum inteleg grija “tatucului publicitatii”.

  2. Aprobare de la Boc, pe dracu’! A batut Basel din picior: nu exista bani de dat decat pentru cei din gasca lui! Si cum nu trebe’ ala mic sa stie cine e din gasca lor si cine nu (el executa, nu discuta), asa, in general, a bagat-o p-asta. Acu’ va dati seama ca pentru orice contract o sa se duca la Basel?!

    Cred ca i-a ars “rău foamea pe maţe” mereu, ca doar nu se poate spune ca or fi fost astia satui vreodata! Acum insa isi dau seama ca pentru 5 ani cine nu-i cu Base va trebui sa produca singur, ceea in Romania echivaleaza cu o condamnare la moartea de foame. “caşcavalul de la stat” a fost mereu foarte “bun şi legitim”, ca si publicitatea aia dinainte nu venea de la banci, firme de constructii, electronice in rate (deci tot banci) draci-laci? Care banci au trait si vor trai pe seama statului, si in Romania si vad ca peste tot in lume. Problema e ca potentatii societatii nu mai vor sa intretina un sistem consumist si dupa ce ne-au incurajat in mod iresponsabil sa ne puiem si sa consumam, acu’ fac ca si comunistii dupa ’89 cand si-au luat mana de pe clasa muncitoare pe care tot ei o formasera si o facusera sa dospeasca. Si deontologii, profesionistii, toti cei care incepusera si ei sa creada in mirajul propriei capacitati miraculoase, se vad acum pusi in situatia de a se gudura si a-si accepta calitatea de gunoaie tolerate sub presul stapanilor societatii, adica fix gasca lui Basel. OK, neofascistii basescieni daca-i place Marelui Imperator al Imperiului Ciutacesc 😀

  3. Traila? A, binevoitoarea care le-a gasit pe-alea micilii, curate si placut uscate. O chestie marunta, atata timp cat tara, poporul, guvernantii si voda par a nu mai fi in toate mintile.

  4. Contractele de publicitate si contractele pentru intretinerea spatiilor verzi pe plan local, o modalitate greu verificabila de scurgere a banilor publici (alba-neagra cu milioanele de euro de la fraieri).
    Sunt “creatii” PD-L :Ridzi, Udrea,Boc, Poteras,Negoita, etc.

  5. Se spune că într-o zi a venit la București președintele S.U.A. George W. Bush. Intr-o zi ploioasă de toamnă târzie. Privind cerul patriei noastre a văzut curcubeul. Ne-am trezit halucinând. Atunci s-a hotărât monopolizarea culorilor curcubeului de spectrul politic autohton. Roșu l-a luat P.S.D.-ul. Oranj sau portocaliul l-a luat P.D.-L.-ul. Galbenul a revenit P.N.L.-ului. Și așa mai departe. Era păcat ca după ce împărțiseră totul pe pământ aleșii noștri să nu împartă și cerul. Noi trăind de fapt într-un univers paralel, unde totul este posibil, unde totul scapă logicii umane, locatari ai unui suprarealism care permite o altă logică, alte posibilități combinatorii și o permanentă răsturnare a perspectivei. Timpul se dilată, are propria lui inteligență și coerență interioară, din care noi sălășuitorii acestui teritoriu nu pricepem nimic, expansiunea lui într-un plan anterior este urmată fie de fragmentare fie de tărăgănare. Din păcate acum ne aflăm într-o perioadă de „muțenie a luminii”, când peste formele de relif, în văzduh și în mintea oamenilor se strecoară insidioasă tema de timp mort, încremenit într-o uitare colectivă, amorfă.
    Cei îmbrăcați în lumina dominatoare a zilei (Exponentii culorii dominatoare ) uită instantaneu care le este menirea odată ce au ajuns pe culme. În aceste condiții lupta pentru păstrarea memoriei vii a faptelor, desfășurat prin repetarea la nesfîrșit a mesajului oral sau scris motivat de sentimentul disperat al pierderii legăturii sacre între semnificat și semnificant.
    Îndrăgostiți de o himeră și prinși fără speranță în mlaștina perfidă și necruțătoare, muritorii de rand, s-au învățat să aștepte miracolul zâmbind tâmp, sperând să aibă parte de el, numai că atunci când el se va produce vor fi incapabili să-l mai conștientizeze. Abia atunci vor apare martorii care vor înregistra și vor transmite colectivității întreaga poveste. Din nefericire fiecare martor va transmite evenimentul așa cum îl vede el, funcție de culoarea curcubeului pe care o apără, denaturând fiecare cum poate și în ce direcție este orientat. Lăstarii de rușinătate vor fi îngropați adânc sau vor fi expuși ostentativ funcție de interes.
    Până și descrierea unor banale fapte cotidiene (lupta cu viscolul, cu frigul, cu ploile, cu seceta, etc.) capată conotațiile irizațiilor aleșilor noștri. Cod galben, portocaliu sau roșu după caz. Nu au uitat de nimic. Poate doar pe noi ne-au lăsat să respirăm puțin în aceată lungă perioadă de acalmie a luminii!

  6. Boc are scoala de partid. este produsul, ba chiar succesul, ideologiei comuniste: omul de tip nou!!!!
    AN poate lua lectii!!!

  7. In gluma as putea sa scriu ca:
    “Ei ARE voie pemtru ca ei Este la putere si ca ei VREA binele tarii. Noi suntem niste RAI VOITORI 🙂 … care nu am avut noroc”
    Am scris pe intelesul pedelistilor.
    O seara buna!

  8. Adecă, va să zică când vrea Romsilva s.a. să dea un parchet în exploatare, tre’ să semneze şi Bocuţ? Aşa cred şi io că se înlătură firmele incomode, şi banii pleacă la cine trebuie! Cum directorii de deconcentrate e d’ai noştri, premieru’ aşişderea, telefoanele are semnal, mailu-rile e la liber… M-aţi înţeles: Fără număr!

  9. Scriu aici că mi se pare important. Există un proiect de lege, prin care SĂ NU MAI FIE PEDEPSIŢI CONSUMATORII DE DROGURI, GĂSIŢI CU CANTITĂŢI MICI ASUPRA LOR.

    Ce am înţeles eu: acesta e nivelul următor şi explicaţia interzicerii plantelor etnobotanice. ACUM BĂIEŢII DEŞTEPŢI, CLIENŢII GUVERNANŢILOR, VOR SĂ SCOATĂ BANI DIN DROGURI,iar acele magazine le stăteau în cale.

  10. Sunt plecat din tara(in Canada)de la-nceputul acestui an.
    Azi mi-am zis:hai sa mai vad ce mai vor romanii de la viata,poate i-a scos Bloculetzul din criza,poate nu a mai facut Marele Marinar alte crize etc.
    Si…ce constat?!
    Ca dupa ce la ultimele alegeri prezidentiale n-am facut parte din majoritate si ca altii mi-au hotarat soarta,daca ramaneam in tara…am facut alegerea cea mai buna,prin plecarea mea.
    Parerea mea este ca politica cea mai buna pentru cei mici in tara aia este sa spuna “scapa cine poate” si sa actioneze in consecinta.

    PS:Cei din “presa”,care mananca acum chestia aia maro,urat mirositoare sunt mult mai vinovati decat cei care le-o dau in gura s-o manance.

  11. Mai lsati-l si voi pe Boc, uite ce evenimente internationale exceptionale se deruleaza zilele astea:
    – in 2008 Libia cumpara arme de 1.3 miliarde euro din Rusia
    – 12 februarie 2010 Comanescu al nostru (Comanescule!) isi extinde afacerile petroliere in Libia
    – 13 februarie Elvetia interzice accesul lui Gaddafi in Elvetia
    – 16 februarie Libia interzice accesul europenilor
    – azi 26 februarie Gaddafi declara razboi Elvetiei.

    De unde-o fi stiut Comanescu sa prinda asa ultimul tren spre Libia?
    Geniul romanesc in actiune probabil

  12. Buna seara d-le Ciutacu,

    Boc asta e buricul pamantului?!Cand mai scapam de el si de basescu oare?!
    Prosti au fost oamenii canda au votat,in prostie traim toti!

    Va doresc cu toata inima un week-end cum doriti Dvs.,bucurie in familie!
    IoanaP

  13. Este incredibil ce se intampla azi ! Nu a existat in istoria Romaniei un prim ministru atat de ignorant si de iresponsabil. V-am mai scris odata: incontinenta verbala dezleaga cuvantul de obligatiile lui intelectuale! Marele MIC este un NIMIC. In loc de creier este VID ABSOLUT! Te asteptai ca un copil de taran roman sa aiba macar BUN SIMT. Boc nu are! Sa faci o “bretea” pe autostrada care sa treaca pe langa satul natal, prin muntii Vladeasa din publici-asta e un fapt penal, sa semnezi legi anticonstitutionale si sa te lauzi ca esti profesor de drept constitutional-asta se cheama crasa incompetenta, sa fii mic de statura (ca si seful Basescu) si sa te ridici pe varfuri ca sa pari mai mare (de statura, ha, ha, ha…)-asta e sigur boala psihica (asa numitul complex Napoleonian al omului mic de statura si mic in toate).

  14. Doamne, in ce tara cu prosti traim! Cum naiba poporul suveran l-a votat pe piticul asta porno si incompetent? Macar Nastase era taticul lor, ala stia si cum sa fure, si cum sa conduca. Asta e prost rau de tot.
    ps: am preluat si eu poza, sper ca nu e cu suparare.

  15. @school proxi & cristian ,

    o sa va cam schimbati opiniile !?Va dau cel mult 3 ani!!!
    Oricum….succes !

  16. De ce sunteti asa pornit impotriva mancatorilor de cacat din media? S-au obisnuit sa linga unde ar trebui sa scuipe, si sa scuipe unde ar trebui sa linga.

  17. Sa mor eu, dar chiar suna frumos ‘fonduri structurale’, dar si mai frumos ar fi daca intr-adevar prin ele s-ar reduce decalajul dintre nivelurile de dezvoltare ale diferitelor regiuni din statele membre ale UE. Si probabil ca se si concretizeaza, dar nu si pentru Romania unde este o FOAMETE ACUTA DE BANI, de oriunde pentru alte nevoi. Eh, de, politica economica este superba, dar totalmente inexistenta!

  18. Ar trebui ca întreg sistemul să-nţeleagă un fapt: atunci când un oraş întreg e decuplat de la sistemul electric, de pildă, rămân şi ei şi familiile lor în beznă. Tinerele cadre de comandă – cu funcţii decizionale! – ştiu că e ultima şansă de a mai înţelege că atunci când o ţară nu se spală de jeg, împute totul de jur-împrejur; aidoma unei fete extraordinar de frumoase de care se fereşte toată lumea. Cine să-o mai strângă în braţe? Cine s-o mângâie, sau să doarmă cu ea în acelaşi pat? Aşa că ţara trebuie şamponată, îmbăiată, duşată… Ca să n-o spele alţii cu forţa în cine ştie ce vas de pişoar, convingeţi-o voi să se spele..de păcate!
    Masa critică de mizerie morală face Rromînia ca astăzi să pută. Sunt două curente: gânditor, meditativ, contemplant-căcănant, sau cum s-o numi; e de suprafaţă, mâlos! Celălalt… viu; curgând pe fundul râului numit „viaţă”. Poate se adună atâta urâciune, falsitate sau umilinţă depusă direct pe ficat, încât să facă un stăvilar din fiecare întortocheală a memoriei… Acea masă-critică de care avem nevoie pentru o curăţenie generală! Care să detoneze acest sistem social preacurvit, pus cu roatele-n sus, bagabonţeşte… Oricum, ţara, trebuie salubrizată! Cu şobolani „rogvaiv”, cu limbrici metafizici sau cu bufniţe stăvezii, cu tot! Colegii bambusişti ai Ebolei de Bu… hu-huuu; pardon, de Buccc… cureşti, şopcăiesc despre cucuveaua-care-şi-drege-glasu’ la Palat. Şi despre mierla de pe umărul prezidenţial, care se pregăteşte să mierlească.
    Aşa cum Scaraoţchi alerga cu iapa-n spate, tot aşa, Sarsailă, Hăhăistul Suprem, goneşte cu Moartea-n spinare, după sănătatea pierdută. S.R.I.-ul, ca un adevărat Dănilă Prepeleac, e mai şmecher! Îl învinge pe drac, gonind cu iapa mult mai greu: ţinând-o direct între picioare. În acest timp, preşedintele alergă după potcoave japoneze de cai violet, ţinând-o direct în mână.

  19. Acum citeam niste statistici.
    Bulgaria este singura tara europeana care are deficitul bugetar sub 3%. Restul l-a depasit.
    Prima tara condamnata la faliment total -din zona noneuro- ghiciti cine este? Da! Scumpa noastra tara, Republica Romania.
    Grecia este si ea falimentara si este un adevarat scandal cu ajutorarea ei. Din cauza Euro. Italia, Spania, Portugalia, Irlanda stau si ele pe lista. Dolarul rade in soare; China nu mai este creditorul numarul unu; a trecut Japonia pe primul loc; China vinde obligatii americane, care sunt privite cu suspiciune de investitori; euro a ajuns de la 1,50 dolari la 1,37, etc, etc.
    Si Guvernul Romaniei ce face? Conform lui Baselu nimic. Asteapta sa iese restul din recesiune (cand, cum) si sa-i scoata si pe ei.
    De pitic nu vorbim pentru ca este o cantitate neglijabila. Bomboana pe tort a pus-o Vasilescu de la BNR care invoca ajutorul cerurilor si al lui Doamne- Doamne…
    Nu-i placut si minunat traiul cel traiti?
    PS
    @Shogunule astept un raspuns…

  20. Dom’Victor, sa iertati indrazneala…. da as strica si eu o vorba, asa ca taranu’ de pe marginea tarlalei.Dumneavoastra ati declarat ca va considerati doar chirias in Ro, cum dealtfel se simt multi dintre noi iar domnu’Boc si-ai lui nu fac altceva decat sa ne incaseze chiria. Povestea odata Petre Roman despre inceputurile in politica ale domnului Boc, pe care l-a cunoscut intr-o asa-zisa reuniune cu cadrele tinere din partid si unde tanarul Boc s-a prezentat in pantaloni scurti precum pionierii aia voiosi din serialul Ciresarii.Io cred ca asta-i secretul succesului fulminant al domnului Boc : c-a ramas acelasi tanar imberb dar sincer, drept si cinstit, iar dumneavoastra,golanas cu ceva scoala, doar ” un tonomat” si “derbedeul dracului”.

  21. OAmeni buni am ajuns obsedati de ,guvern,prezidentie,Geoana,violet etc.Credeti-ma intreaga economie se afla in regres cu foarte putine sanse de reabilitare pana dupa luna august.Ar trebui sa lasam criticile si sa venim cu idei.Ascultand toti analistii si politicienii cum se balacaresc prin emisiuni atacandu-se unii pe altii mi se fce sila,ar trebui sa discute despre planuri reale de revigorare a economiei si nu despre fuga politicienilor dintr-un partid in altul.Vor veni vremuri si mai grele credeti-ma si oricine va fi la putere ii va fi foarte greu,de acea consider ca ar trebui sa se ajunga la un consens macar ptr.2 ani ptr. formarea unui guvern de profesionisti care sa puna umarul la revigorarea economiei.Pacat ptr. ca avem oameni capabili la noi in tara.

  22. Un sfat ce merita sa fie retinut:”nu-i mai lasa sa-ti ia banii, acum si tu poti accesa fonduri europene! si nu e nevoie de nici un cenzor.Hi!Hi!Mai e ceva: Ghidul de obtinere de fonduri europene este compus de doi oameni de afaceri din Sibiu si un fost contabil, prof.universitar acum. Pai, ce sa te mai chinui sa le obtii de la stat, mergi pe cont propriu!

  23. @Tyby: “Ar trebui sa lasam criticile si sa venim cu idei.” Bun, vino tu cu prima idee, plauzibila si pertinenta, si-o punem noi in practica. Ca e atat de usor de vorbit.

  24. Petre Ţuţea a adormit chiriaş în statul iliescian doar aşa să ne lase o mărturie sumbră a vremurilor pe care le supravieţuim astăzi prin ţărişoara lu marinel şi bocel plus nişte ticăloşiţi ajunşi sau avatarizaţi după 89 în “clasă politică” or “castă de afacerişti”…

    Nu mă mai miră nimic, nici măcar dacă Udrea i ar lua locul lui Geoană la senat…

  25. era sa uit,

    oare în mintea marinelului s a încuibat cumva şi ideea să controleze blogosfera???

    nu de alta dar daca ajută cu graţie hienele din chipul cioplit numit generos “presă” poate “dă o ghiară” şi peste blogosferă să mai sfâşie ceva că doar îi la ultimul mandat de preşedinte SAU îşi pregăteşte rocada cu boc pentru un viitor putinian al halului de ţărişoară… sau ne trezim cu cea mai sumbră dintre utopii Udrea preşedinta romameliei şi marinarul premierul tuturor romaneliştilor…

  26. Off topic.
    Comandantul a hotarat sa ingroape bucatareasa.
    Ponta le cere membrilor PSD sa nu il mai “atace” pe Geoana:
    ” “Voi face un apel catre toti colegii meii, de a inceta, chiar de astazi daca se poate, orice fel de declaratie si atac de orice tip, de repros, asupra unui coleg de partid”, a subliniat presedintele PSD” “

  27. Tacerea ‘asurzitoare’ privind Memorandumul Guvernului nr.398 ma faca sa ma intreb daca comitetul guvernamental pentru rationalizarea cheltuielilor publice s-o fi intrunit, sau poate Boc a uitat intre timp de pohta ce a pohtit sa devina cenzor al contractelor europene finantate de Comisia Europeana?

  28. “Acum, când vă arde rău foamea pe maţe, a devenit bun şi legitim caşcavalul de la stat, gunoaielor?”

    Pai cum mama dracu sa nu fie buni atata timp cat pentru banii aia nu cere nimeni explicatii. “Hai s-o facem legal, scap de tribunal”.
    Cand a fost faza cu Ritzi s-a facut mare tam-tam si…nimic. Acum ne mai baga niste fitile cu dosarul ala doar asa de propaganda.
    Statul a fost, este si va fi totdeauna o vaca de muls pentru toti jnapanii, care nu au creier sa puna pe picioare o afacere adevarata.

  29. 1. Te mira ca fac la fel ca nastase? Pe mine ma incanta ca fac la fel si mai mult: o fac absolut discretionar si fara a pastra nici macar o urma de aparenta competitiva. Chiar daca nu are treaba cu piata asta, ar trebui totusi sesizat Consiliul Concurentei … Sa-i vedem cum debiteaza raspunsul.

    2. Am asa o senzatie vaga. Cine nu este de acord cu teoriile lui Gusa are o teama ca va avea greutati sa apara la Realitatea.

  30. Lex taica…ideea aia’,solutia carevasazica,poate fi si-o chestie mica de 7.62…

  31. Ptiu, ce sarcini se traseaza comitetului guvernamental; sa identifice la toate ministerele solutii de diminuare a anumitor categorii de cheltuieli, pentru a obtine economii care sa fie ATENTIE! directionate catre programe de formare profesionala si investitii. Banc bun!!!

  32. Exista oameni de “SISTEM” care orice ar fi vor sa detina intreaga putere. Asa ca acum se inventeaza un asazis PARTID INDEPENDENT in care se vor revendica toti ca mari “profesionisti” care nu sunt altceva decat niste oportunisti strans legati de “SECURITATEA” noastra care are tentacule in toate partidele, televiziunile si presa noastra pupinbasista si nu numai. Ghici ciuperca ce-i? BASESCU si planul lui diabolic de destructurare a tuturor partidelor. Oare cine castiga? Mogulii cei buni, firmele care au finantat campania basesciana si o parte a celor care detin capitalul romanesc. NUMAI CEA CARE TREBUIE. VOM FI O TARA CONDUSA DE O MAFIE LA NIVEL INALT. SUNTEM O TARA DE RAHAT DIN CARE NIMENI NU VA MAI INTELEGE NIMIC. Si culmea? BOBORUL cel “destept” se va rascula impotriva TUTUROR partidelor cand vor ajunge muritori de foame si le vor matura prin vot. Bineinteles nu inainte de aderarea la acest partid al Udrei, Berceanu, Videanu , Mitrea, Anastase, Catarama, grupul de ca Cluj si altii d-alde ei si de ce nu poate(?)Oprescu care va fi adevarutul lor lider. PDL-ii de rand vor ajunge chiar si ei pe drumuri daca nu vor fi admisi in noua constructie. Teoria conspiratiei, o sa ziceti. Vom vedea.
    Cristian Diaconescu oare nu si-a “aranjat” singur urmarirea pentru a iesi “onorabil” din PSD? Este si el un om al sistemului, “de valoare” nu? Grupul de la Cluj si alti cativa vor pleca mai tarziu, mai au cate ceva de “rezolvat”. Gabriel Oprea a fost o prima unealta ascultatoare si recompensata DEJA(numai el nu stie asta). Cei de la PDL sunt atat de prosti incat nu inteleg nimic sau cred ca vor fi primiti automat in “partidul INDEPENDENTILOR? Chiar daca ar mai avut un neuron se pare ca l-a atrofiat basescu DEFINITIV. In MAFIE nu intra oricine si oricum, IAR DACA VOR FI NISTE EXECUTANTI “NESTIUTORI” VOR PRIMI SI EI CATE O CIOSVARTA, IN TIMP CE mai “MARII” VOR GUVERNA ROMANIA CA PE PROPRIA LOR FEUDA PANA O VA FALIMENTA DEFINITIV DIN CAUZA ATATOR FURTISAGURI.
    Sa mai sper ca avem servicii secrete care sunt in “slujba” Romaniei si poporului roman? O gluma proasta. Si apropos: Basescu se simte acum rau pentru ca pana acum a “slujit cauzei” in inconstienta lui si acum S-A PRINS SI EL DE PROSTIE SI TREBUIE ELIMINAT, sau constient fiind de tot ce a facut s-a imbolnavit pur si simplu? E al dracului de greu sa lucrezi intr-un “sistem” si sa nu stii defapt cui folosesti daca nu ai destul creier.

  33. Uire aici ‘banu’ poporului”:

    “PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUCUREŞTI organizează concurs de selecţie a DIRECTORULUI GENERAL – MEMBRU AL CONSILIULUI EXECUTIV AL AUTORITĂŢII MUNICIPALE DE REGLEMENTARE A SERVICIILOR PUBLICE – AMRSP.

    I. Criteriile de selecţie a Directorului General – membru al Consiliului Executiv
    CONDIŢII DE PARTICIPARE:
    – studii superioare tehnice sau economice de lungă durată, în domeniu;
    – experienţă managerială cu durata de minim 5 ani ( în funcţia de Director General) în domeniul serviciilor de utilitate publica locală;
    – cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională – nivel mediu;
    – cunoştinţe operare PC;
    – nu a suferit condamnări penale şi civile, dovedite prin cazier judiciar, pentru fapte care ar pune persoana respectivă în incompatibilitate cu funcţia pentru care candidează;
    – depunerea proiectului de management;
    – nu este beneficiarul dreptului la pensie şi/sau nu îndeplineşte condiţiile de pensionare.”

    sursa:
    http://www4.pmb.ro/wwwt/directia_resurse_umane/angajari/docs/2009/2009-11-16-angajare_7211.html

    Despre ce normalitate poti vorbi daca “directorii generali” formeaza o casta inchisa? Nu crezi ca specia asta va pieri prin decese succesive, si peste 10-15 ani ramanem fara “directori generali”?

    Nu credeti ca daca directorii generali se fac numai si numai din directori generali, atunci in 10-15 ani specia asta piere pe cale biologica si ramanem fara….directori generali?
    Ce ne facem atunci?

  34. parca suntem pe vremea fanariotilor
    ne-am intors cu 200 in urma, ca nu se intrevede nici 1848

  35. Unde mai pui ca nivelul de cunostiinte cerut este mediocru spre slab, iar cazierul nu se cere decat pentru ‘fapte care ar pune persoana in incompatibilitate”.
    Asta inseamna ca de fapt are cazier pentru dar pentru o chestie….compatibila.

  36. Port cu mine doua Romanii:
    1.tara de care mi-e in continuu dor,cu cerul albastru,cu nisipul arzand sub talpi vara si cu zapada scartaind sub cizme iarna,cu cantatul cocosilor dimineata etc,etc
    2.tara lui basescu si a sleahtei lui de capuse infipte peste tot unde e ceva de supt,a mancatorilor de cacat care-l pupa in cur pe domnia sa marinelul razbunator si care pentru un ciolan de ros sunt in stare sa treaca peste ,,cadavre”s.a.m.d
    Cu gandul la prima ,mi-am facut o mie de planuri pentru o viata linistita la batranete,mi-am ingropat tot ce-am agonisit incercand sa-mi construiesc un minim de confort acolo si am incercat sa-mi ajut copiii pentru a avea o educatie(bizar,dar toate astea care par lucruri marunte nu le-as fi putut face acolo) Inca mai am puterea sa-mi indemn pe fiul meu de 16 ani sa se intoarca acasa dupa ce va termina universitatea aici(cotata a 10-a din lume) si sa-si ia un job in tara nr1.
    Si incep sa cred si eu tot mai putin in ceea ce spun pentru ca nr2 ma loveste cu nesimtire in moalele capului si ma trezeste la realitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.