Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Apuca-ne-aţi de salariile alea mari!

Apuca-ne-aţi de salariile alea mari!

E mişto isteria coordonată de laboratoarele băsiste potrivit căreia firmele responsabile ar trebui să-şi retragă publicitatea de la noi şi să-l forţeze pe Voiculescu să ne curăţe. Când mă gândesc că, publicitar, tripleta Gâdea-Badea-Ciutacu se vinde-n februarie, în avans, cu banii jos, pe tot anul, îmi închipui c-o să fie cam dificil. Badea face minim 1,2 milioane euro/an cu 5 ediţii pe săptămână, de Gâdea nu mai vorbesc . Eu, la cam acelaşi rating cu ţăranu’ şi una pe săptămână, aduc la casierie cam un sfert de milion pe an. Hai să vedem cui îi dă mâna să ne flituiască pe foamea asta. Una peste alta, deocamdată, lumea plăteşte bilete să ne vadă, nu ia bani de la servicii să ne suporte.

coite

Foto: Cătălin Opriţescu

Cât despre dileala salariilor, unicul meu comentariu e ăsta: Nişte băsişti infecţi încearcă să-l spele pe Cristoiu de ruşinea românului rupt în fund care a luat juma de milion de euro de la Voiculescu înainte să-l înjure patriotic şi-n interes naţional. Şi ne caută pe noi, vestita tripletă Gâdea-Badea-Ciutacu, la salarii. Dincolo de faptul că putea să li le dea pe alea corecte stăpânul lor, care le are de la Blejnar, eu le urez, proprietarilor site-ului şi scriitorului, să le apară câte o bubă neagră pe corp pentru fiecare euro care lipseşte din al meu. La care se adaugă şi un P.S.  inocent: La Răitaru mi-au crescut deja veniturile cu 50%. Până dimineaţă-l prind pe Gâdea. Ce nu ştiu copiii ăia de la OTV 2 e cât mi-a oferit patronul lor înainte să-l refuz. Dacă-s interesaţi de suma pe care ei, viermii, n-o vor câştiga vreodată, poate mă sună.

top12

UPDATE: Tabelul de mai sus arată şi de ce ne hătuiesc. Dar, cum aritmetica şi carnea de porc sunt grele, unealta băsistă consideră că o mie de spectatori în plus îndreptăţesc la un loc în minus (între timp a fost rectificat). Eu zic să mi se taie toată publicitatea. Şi, în paralel cu mine, tuturor celor care domină topul audienţelor şi nu-l pupă-n cur pe Băsescu

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Apuca-ne-aţi de salariile alea mari!

  1. …si cand ne gandim de unde a venit ideea cu “firmele responsabile ar trebui să-şi retragă publicitatea” …Nu cumva de la madame Motoc? Cu asta se ocupa CCR ul in Romanaia???? Ar trebui sa faci plangere si tu la CE ptr ” imixtiuni ale justitiei in treburile presei” :))

  2. Prietene, eu bag de seama ca e o regula pe lumea asta, si anume ca orice individ care urmeaza zilnic dieta de graham cu apa rece sa fie fu … rupt in cur am vrut sa zic de faptul ca altul castiga si isi permite mai mult decat grahamul ala. Sa vezi tu in cativa ani lapidari cu pietre pe carca astora care nu ne incadram in marea turma scuipatoare de coji de seminte pe pomana din coltul blocului. Pentru ca pot, dar doar atat.

  3. iti dai seama cate bube o sa le iasa, de invidie si proastie toate adunate la un loc.Nu stiu ce sa mai inventeze ca sa va atace, vorba lui Mircea – niste melteni, cine sa ii bage in seama.

  4. Pt.Cristoiu si camarila basista tu pui de lumanari,Gadea de flori,de paos nu e nevoie ,are Badea grija,are presiune in vezica!!!!;)

  5. pentru mine ca gest care spune tot,elocventa este poza articolului.Vorba miinii stingi,cine poate sa va apuce.In rest succesuri baieti,sa crape fraierii de ciuda!!!!!!!!!!!!!!

  6. A inceput de aici. E doar puterea internetului. Relaxeaza-te.

    El a fost primul. Au urmat altii, inclusiv Arhi (mare Basist)

  7. Si cand te gandesti ca astia cica ii sustin pe aia care reprezinta “singurul partid de dreapta din Romania”. Cu o asemenea gandire de proletar rasculat i-as incadra fara clipire la Internationala Comunista.
    Altfel disperarea este mare si toate astea fac parte din ciclul sa moara Voiculescu.

  8. puteti sa castigati 1 milion de euro pe an, care e problema lor? sunt bani platiti de angajator privat; antenele se autofinanteaza, nu isi fac banii din contracte cu statul ; si in ce priveste ” apucatul”, le doresc sa ” va apuce ” :))

  9. E halucinant, de râsul curcilor e zbaterea băsiştilor pe acest subiect. 🙂
    Sunt alături de voi 100 % şi mă bucur când citesc şi aud reacţiile voastre.

    Pentru băsiştii infecţi, de la televiziunea deputatului USL, numită şi OTV 2, dar nu numai:
    😛 😛 😛 😛

    🙂

  10. @Adnina Nastase: a-nceput de la Tapalaga si a continuat isteria madam Motoc. asta doar s-a aliniat comandamentului

  11. ” Nu va luati la trânta cu porcii. Amândoi va veti murdari, doar ca porcului îi place!” George Bernard Shaw

    Cu mult drag si… dor:-)

  12. Am primit ieri un link la articolul cu salariile voastre de pe blogul lui Lovin, am citit cateva franturi (cifrele) si mi-am spus ca, dupa cat stiu ca te strofoci la JN si oricat de in buda financiar ar fi (ca toata presa scrisa!), sper ca suma VENITURILOR tale de la componentelor trustului e mai mare… Iar din adaosul la postul tau inteleg ca-i fix pe dos! se poache asa ceava, madam Cameluta?!…

    PS Ce l-o fi mancat in fund pe Gadea sa dea pe post veniturile lui Cristoiu?! Ca publicul de la B1 si cel de la A3 n-au cam nimic in comun! N-are nimic de castigat din dezaluirile astea, dar dau apa la moara … multora. Iar in Romania noastra paupera cateva mii de EUR pe luna e o suma inimaginabila. Mai ales pentru electoratul pesedist!

  13. Luminate imparate, cand ai zi de salariu sau mesteresti la card, fa si matale o poza la purcoiul de bani, sa vada si retina astora cum arata gramada. O fi o idee manelistic, da’ paroxisticii astia merita sa regurgiteze nitica fiere, ca deh, colecistectomia laparoscopica e scumpa si poate au din urma facturi cu sold la lumina.

  14. @Catalin Ioan: n-am facut niciodata parada, n-o sa fac nici acum. sincer, poate de cat de fraier sunt…

  15. Ei sint tare curios citi bani produc Pora,Tarfaloaga-Tapalaga sau Tamioaga cum naiba il cheama !

  16. Dupa mine nu este atat de importanta marimea salariului ci de unde vin banii.Daca banii vin A)din privat in baza economiei de piata si conform cererii si ofertei totul este OK sau B)daca esti un mercenar platit de un sistem odios sau de niste persoane care au devalizat/capusat bugetul statului sau fac banii din evaziune fiscala ..atunci nu este OK este reprobabil chiar penal.Tot asa sa ne bucuram cand avem oamenii de afaceri/bogati din operatuini corecte si ar trebui sa-i demascam pe toti afaceristii de carton/bogatii care si-au facut averile din capusarea bugetului din furt/parandarat/mita luata datorita functiei de decizie in vinderea/privatizarea resurselor tarii sau in atribuirea unor investitii dupa”cine da mai mult”.De fapt acesta a fost cancerul ECONOMIEI ROMANIEI de 22 de ani.Cred ca cei “care va ataca ” nu o fac numai din motive de” marimea salariului” ci din cauza de” mustrare de constiinta”(asa de rai cum sunt totusi au si ei “clipe de vinovatie “) ca banii lor vin nemeritat(pe diferite cai) de la buget deci de la multi amarati care n-au bani sa-si puna o paine pe masa.

  17. Victor, se spune ca intelepciunea vine o data cu varsta si cu experienta si ca….. intelepciuna este o inteligenta prea-curvita.
    Intelepciuna, este singura arma impotriva a ceea ce luptam: Prostie, Rautate, Viclenie, toate cu bani multi; a venit momentul s-o “aplicam”

  18. Ma bucur din ce in ce mai mult…ca nu mai locuiesc in Romania!!!
    :))))))
    Azi mi-a fost aprobata cererea de cetatenie in in Austria…tre’ sa vin in Romania sa renunt la cea romaneasca…UEEEEEE Basescu!!

  19. Oricat de mult sau de putin v-ar da Mogulu’ … pentru noi sunteti NEPRETUITI !!!!!!!!!!

  20. Mi se pare de un ţăţism infiorator intrebatul despre / fudulitul cu
    salariu(l). E treaba fiecaruia cit produce si doar a sa. Onoare muncii.

    La consateni e semn de badaranism acut sa intrebi asa ceva.
    Dupa cum stiti, sintem un popor al dracu’ de pizmas, asa ca orice referire
    la produsul de marafeti, atunci cind suma produsa de tine este mai mare
    decit a interlocutorului, creeaza animozitati pe termen lung.
    Eu am simtit pe propria piele asta atunci cind marea majoritate din
    tarisoara inca se imbraca “de la apaca”, aproape scuzindu-ma pentru
    propria existenta si pentru faptul ca nu-s vreun umil ciocotel.

    Din toata prosteala asta cu produsul banilor de catre “aia de la A3”
    vs slugile basiste am 2 comentarii/intrebari:
    a) Ciutacu, Gidea, Badea produc bani din contractele cu statul/incaseaza
    bani de la stat ?
    b) Badea degeaba plingea cu lacrimi de crocodil mai deunazi, in emisiunea
    din 30 ianuarie ca “sint desconsiderat… lumea spune ca fac caterinca”,
    iar ieri ridea pe sub mustati ca “de ce-mi pasa de giumbicşii cu
    autonomia din moment ce produc atit de multi bani ?!”.
    Frate, corect. Tu n-ar trebui sa te plingi din moment ce produci atit de
    multi bani dintr-un melanj de “divertisment” si politica si nici sa pozezi
    in cetateanul dezgustat, pentru ca faci parte dintr-una dintre tabere.
    Chiar Badea a spus ca nu ai cum sa fie impartial.

    Diferenta intre Badea care-i slobod la gura si-o zice pe sleau de multe
    ori si Radu Tudor (de exemplu), este ca Radu Tudor face ca toate visele,
    mimeaza subtire rau (se incrunta, apoi mijeste ochii si ride in barba),
    se ingurguteaza, se foloseste de ura oamenilor simpli pentru sistemul
    portocaliu intr-un mod nu tocmai subtil, in timp ce Badea e natural.
    Diferenta este de “papagal”, de mod de impachetare al vorbelor,
    de cum reusesti sa captezi atentia audientei si s-o manipulezi
    (pe ea – pe atentie, pe ea – pe audienta).
    Fiecare dintre cei ce apar pe sticla face propaganda asa se pricepe.

    Tin minte ca in decembrie 2012, intr-o emisiune de-a Danei Grecu,
    fiind invitat, ai avut un schimb de replici cu el in care ai spus “Radu,
    va descalificati prin ceea ce spuneti”, iar el ti-a dat un raspuns
    “ca la gradinita” ce te-a si m-a uluit: “ba tu te descalifici”.
    E, Badea isi merita cu virf si indesat marafetii pina la ultimul banut,
    insa eu comut pe alt canal atunci cind el sau Gidea spun ca mor de
    grija cuiva (a altora decit a lor).

  21. erata: Chiar Badea a spus ca ¨nu ai cum sa fii impartial¨ (deci, implicit, nici el).

  22. Eu va admir pe toti trei atat de mult incat nu cred ca prestatiile domniilor-voastre pot fi calculate in bani. Daca as putea, v-as declara comori nationale, v-as include in patrimoniul UNESCO… etc. si, dupa puterile mele, chiar o fac, urmarindu-va cu asiduitate. Sanatate si puneti-le cucuveaua pe gard de cate ori e cazul!

  23. Cu respect si cu riscul de a imi auzi mama mentionata de catre dumneavoastra intr-un context “intim”, va spun ca domnul Galos Tudor este un angajat Microsoft, mediul privat care nu a mai avut alte referiri la trustul Intact. Nu are comandament, mergeti prea departe cu teoria conspiratiei. In cazul acesta PR-ul A1 reactioneaza lent lent. Si stiu ca si dumneavoastra considerati emisiunile de genul acela “mizerii”

  24. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Cata dreptate aveti!Onoare muncii pentru cei de la A3!

    Fiindca amintiti de Cristoiu,vreau sa va spun ceva.Ieri intr-o discutie la A3 ,Dvs. ati comentat un pic(cu multa dreptate)despre scandalul iscat de clopotele date de Primaria Mioveni la Catedrala din acest oras.Mie nu mi se pare prea mare suma investita in cinci clopote ,care raman pentru veacuri in slujba bisericii,fata de 417 000 Euro luati de Cristiu,balmajind (am realizat asta dupa converitirea lui la basism!)la A3.I-a luat,i-a mancat, si se duc la buda banii astia!
    Eu n-am nimic cu primarul,dar Primaria din Mioveni a facut forte multe lucruri bune in acest oras si va puteti convinge daca vine un jurnalist de la JN sa constate aceast lucru.
    Ce ii deranjeaza pe toti e ca se scrie pe clopote numele primarului si al arhipescopului-eu cred ca el a dorit asta
    -mie nu-mi place deloc arhipescopul,sa ma ierte Dumnezeu!

    Cu mult respect pentru verticalitatea Dvs.si pentru ceea ce faceti,
    IoanaP

    P.S. Ce invitat ales aveti vineri!Cate bucurii ne-a dat munca si devotamentul profesional al acestui mare OM!

  25. Totuşi eu sper că tu căştigi mai mult decât chiţăie propaganda. La câte tone de rahatîncearcă să-ţi verse în cap Băsescu şi acoliţii numai sporul de stres ar trebui să depăşească 5000 de euro/ lună.

    În altă oridine de idei, am citit că sâmbătă prezinţi blog’n roll la muzeul naţional al hărţilor şi cărţii vechi (ce denumire!). Intrarea e bază de invitaţie, bilet? sau poate veni oricine?

  26. Mi-a placut de Badea care le-a zis ca numai TVA-ul platit de el e dublul salariului lor. Pe tine mi se pare ca te-au afectat mai mult “dezvaluirile” idiotilor acelora. Poate ma insel.

  27. @Valentin: speri degeaba. prezint cartea din blog a lu’ AN, atat. pentru ca eu l-am convins sa-si faca blog. eu stiu ca mereu s-a intrat la liber.
    @Petrișor Obae: cu placere. si productia RTV e cu un loc mai sus in text fata de tabel, daca tot veni vorba 🙂

  28. Eu daca as fi in locul pupinbasistilor as zice ca tu si Badea luati foarte putin fata de cat produceti…cred ca asa ar trebui pusa problema: Badea si Ciutacu (si cred ca si Gadea) sunt underpaied de mogul. Daca tot si-au dat pantalonii in vine plangand cati bani faceti, eu zic ca e un bun moment sa negociezi cu mogulu o crestere…zau iei tare putin la cat produci/an. Aici nu e vorba de valoare absoluta ci de procent din cata publicitate vinzi. Intreaba si tu in media de sticla din afara cam la cate procente se iau fata de cata publicitate se vinde…Uite-te la Jay cam ce procente din cat produce (deci procente nu valoare absoluta).

  29. Ai emisiuni excelente !!!… Meriti fiecare leu … Imi place si Gadea si Badea , dar eu iti zic tie pentru ca ma aflu aici , la tine !!!!!!
    Lasa-i sa crape de ciuda !!!

  30. Ei, domnilor … voiau si ei sa faca o estimare, sa stie cam cat sa va ofere, sa va cumpere sau mai bine zis sa va inchida gura …
    ce-i asa de greu, daca au reusit cu Cristoiu, s-au gandit ca tripleta are si ea pretul ei …
    Ce au ei in gand si in fapta, numai maritu Base decide …

    E amuzanta jenibilitatea basistilor astora …

    Lasati-i sa moara prosti …

  31. Ce-mi place ca toti giumbicsii lu’ crucisatoru’ incearca sa isi bage putzulicele in Badea (mai ales) si in Gadea si Ciutacu. Doar ca saracii au o mare problema: ei sunt asa de mici si au putzele asa de mici incat, nici daca se pun toti la gramada, nu strang de o p**a destul de mare incat sa o simta cineva. De aici provine si raspunsul la celebra “ce-i mai mica decat putza de furnica?”. Raspuns: putzele astora lipite cu superglue una peste alta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.