Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Doamnelor şi domnilor, ăsta-i tonomatu’

Doamnelor şi domnilor, ăsta-i tonomatu’

Da, stiu, sunt un nenorocit care incearca sa-si traga beneficii de imagine din nefericirea si supararile perpetue ale prietenului lui Vadim Tudor. Cu ocazia asta, poate ca o sa priceapa si el ca mai exista in tara asta si oameni care nu se ascund sub pat de frica la fiecare ragaitura a lui. Multumiri speciale lui Traian Basescu (pentru reclama gratuita), oligarhului (pentru ca-mi pune la dispozitie geamu’ sticlei), lui Silviu Prigoana (pentru recuzita), lui Comanescu (pentru ideea de a fructifica oportunitatea oferita de seful statului), Chinezului si Monitoring Media (pentru capturi), parintilor mei (pentru genialitate si aroganta), Mashei si Vladutului (pentru ca ma suporta), telespectatorilor (pentru ca se incapataneaza sa urmareasca o emisiune altfel).

tono
Vezi mai multe video din Vedete »

tonomatu’
Vezi mai multe video din Vedete »

Comentarii

comentarii

Similar Posts

15 thoughts on “Doamnelor şi domnilor, ăsta-i tonomatu’

  1. Mare boier mare caracter Don Siviu.Dar cred ca trebe niste multumiri si la oligarh pentru ca pune la dispozitie sticla.

  2. Domnule Ciutacu. Doresc sa atrag atentia asupra evenimentelor care se petrec zilele astea intre Poli Timisoara si FRF. Se spune ca nu sunt dovezi pentru marea coruptie de la nivel inalt. Iancu striga de luni de zile ca are dovezi pentru coruptia unor oameni de la varful FRF si nu cerceteaza nimeni. Spune ca a facut plangeri penale la DNA si la Procuratura de luni de zile si nu analizeaza sau raspunde nimeni. De ce oare? Acuma zeci de mii de suporteri sunt umiliti si terfeliti de cativa oameni de la FRF care ii permit unui italian sa incalce si sa falsifice legiile Romaniei. Dupa ce si-au batut joc de romanani la ei in Italia acuma au ajus sa isi bata joc de noi si la noi in tara. Si asta cu sprijinul institutilor asa zis romanesti care prefera sa umileasca si sa batjocoreasca un oras intreg (Timisoara) decat sa faca dreptate si sa recunoasca falsurile pe care le-au facut. Iancu si clubul Poli Timisoara au toate actele oficiale care dovedesc ca dreptatea le apartine dar NIMENI din tara asta nu mai da doi bani pe dreptate. Zeci de mii de suporteri ai Politehnicii Timisoara sunt gata sa iasa in strada sprijiniti de alte zeci de mii de suporteri ale altor echipe care nu pot privi indiferenti cum o echipa de traditie in Romania si al doilea oras ca marime al tarii este batjocorit de niste persoane cu interese dubioase. Trebuie sa se mai poata face ceva in tara asta. Nu pot sa cred ca s-a ajuns pana aici.

  3. De Timisoara, ce faci? esti …roman? du-ti dracu crucea, il urasc pe zambon mai mult decat pe basescu, dar are dreptate, strict pe speta. Ai vrut echipa condusa de moldoveni? acum ce te miri? Ce urla Iancu nu intereseaza pe nimeni, cu sase puncte, fara ele, e tot aia. Boss nu dezvolta subiectul, unul Iancu striga hotii, si…

  4. @Timisoara: fara sa fiu vreun fan al echipei lui Mircea Sandu, mie mi se pare ca Marian Iancu este ultimul om din tara asta care are dreptul sa acuze pe cineva de coruptie. mai bine si-ar plati jucatorii si datoriile catre stat. parerea mea.

  5. Domne, scula-de-scula tonomatu’ ( mai creste Silviu juma de procent in ochii mei ) e si oarecum rosu-albastru ( deci esti pe calea cea buna) …E de bine, long live the new king !

  6. @ robert siegmeth – eu am vorbit civilizat. Sincer expresii de genul “du-ti dracu crucea” nu fac parte din vocabularul celor cu care port un dialog. Sanatate si … adio.
    @ Victor Ciutacu – ar fi trist ca si dumneavostra sa nu faceti diferenta dintre un om si un oras. Aici nu e vorba de Iancu (care personal nici mie nu imi place ca om), aici este vorba de acte oficiale, si de o mare nedreptate care li se face unui numar foarte mare de cetateni romani. E vorba de principii si de lege nu de simpatia personala pentru cineva anume.

  7. @Timisoara: tocmai, legea trebuie respectata. iar Iancu, pe care nu eu l-am facut patron la echipa, sa invete ca hotararile instantelor (fie ele penale, civile sau sportive) se aplica, nu se negociaza. da’ nu despre asta vorbim noi aici…

  8. @ Timisoara

    1. sunt suporter Poli dar nu ma simt umilit si terfelit de FRF cum te simti matale
    2. EU,unul,NU sunt gata sa ies in strada,nu sunt printre zecile alea de mii care le enumeri matale,oricum as fi curios daca ar iesi totusi,cati s-ar aduna(in afara ultrasilor)
    3. daca marele Iancu vroia palmaresul,il avea de multa vreme.

    Asa ca problema nu e chiar asa de neagra precum o zugravesti matale.

    Hai ceau !

  9. in cea ce priveste tonomatu astazi nu mai am dispozitia necesara .m-ai stins cu subiectul anterior dar sa-l stapanesti sanatos si……..pune-l sa produca

  10. Victor, stii la ce ma bate gandul? La o similititudine intre dumneata si participantii la olimpiadele speciale.

    Exact ca si ei, faci un caz din “defectul” tau major, il supralicitezi, bravezi ieftin si incerci sa introduci ziaristul tonomat de tip nou in normalitatea jurnalismului cu japca.

    Si mai este o vorba ” Arguing on the internet its like running at the special olympics. Evean if you win, you are still retarded” – asta mi se aplica mie ( prima parte) 😉

    Have a nice day and let the music play tonomate.

  11. Salut,
    Nu are legatura cu subiectul dar are legatura cu prestatia Antena 3 din seara asta la Sinteza…
    Ma uit si in reluare (inregistrare) si in direct.
    Ciutacu + Gadea + prostu’ ala nu au reusit sa ma convinga ca Vozganian e naspa…
    Sorry, de data asta “tin” cu Vozganian.

    Da, “who cares!?”, nu?? 🙂
    Ma uit la emisiune impreuna cu “grupul meu” si toti au spus: “discutii in gol” cand “prostu’ ala” incerca sa-l omoare pe Vozganian…
    Nici Ciutacu nu a stralucit (bine, nici nu a vorbit foarte mult).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.