Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Antena 2: 1000 zile şi o amplă reverenţă

Antena 2: 1000 zile şi o amplă reverenţă

Aseară am sărbătorit, alături de colegi şi de invitaţii noştri, trei ani de Antena 2. Dat fiind că, din actuala echipă, care-i foarte mişto şi pe care nu prea am ocazia s-o văd reunită, doar eu şi Cristi Brancu avem în spate fix trei ani de emisiuni seară de seară, mi se pare firesc să mă identific cu istoria acestui post de televiziune. O să fac azi, cu regretul că n-am făcut-o mai devreme, ceea ce n-am mai făcut vreodată public: le mulţumesc lui Mihai Gâdea, lui Dan Voiculescu şi Jenicăi Stănciulescu.

Primului, fiindcă a fost singurul care a avut încredere şi tupeu, în ciuda şoaptelor multor binevoitori şi a percepţiei generale că eu sunt bun doar ca invitat, nu şi ca realizator, să-mi dea pe mână emisiunea unicat a postului (politică la costume într-o mare de divertisment decoltat). Celui de-al doilea, pentru că, pe fondul unei suspiciuni generale, nu s-a amestecat niciodată, dar absolut niciodată, în conţinutul emisiunii şi nu a încercat, nici măcar persuasiv sau prin intermediari, să-mi impună invitaţi ori decizii de indezirabilitate. Iar Jeni are imensul merit cumulat că s-a identificat cu emisiunea, nu a cedat nici un centimetru (şi ea ştie despre ce scriu) şi n-au lăsat-o nervii. Dacă eram eu în locul ei, îl pocneam pe derbedeu, îi puneam masa-n cap şi-l lăsam să urle la pereţii mov. Toţi merită reverenţa mea amplă.

Deci nu plec din post în timpul contractului (decât, eventual, dat afară), ştiu că e nevoie (şi) de ceva nou la Vorbe grele (aştept cu interes maxim sugestiile voastre) şi vă promit că o să mi se poată închide gura doar cu forţa. Ceea ce m-ar face martir.

P.S. Trei ani însumează peste mia de zile şi sunt sluga mogulului, ştiu deja…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Antena 2: 1000 zile şi o amplă reverenţă

  1. Ne solicitati sugestii pentru emisiunea Dvs.Dar Dvs. care aveti ratingul sub nas tot timpul va dati seama cel mai bine ce subiecte tratate au priza cea mai mare la audienta. La emisiunea Dvs., cu o audienta constanta, fidela, dorinta Dvs.poate fi “cresterea” acesteia si nici o crestere n-ar putea genera autosuficienta la Dvs. E nu numai omenesc, e normal sa doresti performante dintre cele mai mari. Cred ca ideea D-lui Gadea reda aceasta tendinta cel mai bine cand vorbeste de “reglaje de finete” privind emisiunile consacrate, nu numai cea politica.
    Noi va putem dori doar putere de munca cu carul.

  2. La multi ani!Antena 2.Avem nevoie de o voce care sa se auda.Speram sa ramana.

  3. La multi ani Antena 2. O emisiune frumoasa, cu un realizator deosebit. Imi place ca nu iti tii gura stimabile Ciucatu. Nu e bine sa fie inchisa … si asa e cum e la noi ..

  4. Multumesc Antena2 pentru ca mi-ai oferit onoarea de a cunoaste acest maestru al ironiilor. Cam tarziu cu urarile e adevarat dar pentru mine domnule Ciutacu ramaneti un jurnalist de prima mana. V-ati descurcat perfect si cu cantatul…cu Dumnezeu inainte!

  5. este bine si sanatos,ca la deschiderea emisiunii,cat si in timpul iei,sa prezentati imgini,cu promisiunile mincinoase ale lui basescu,incepand cu 2004 pana astazi,sa vada lumea,cat de mincinos este basescu,sa vada pupincuristii lui,cat de mult ar trebui sa regrete ca s-au inselat in alegerea acestui individ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.