Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Am trecut, vă anunţ: nu contaţi pe mine

Am trecut, vă anunţ: nu contaţi pe mine

Am câteva chestii care-mi stau pe creier şi mă abţin de ceva vreme să le eliberez. Azi n-o mai fac. Aşa că dau drumul la vale vagonului cu dezamăgiri; ale altora…

Nu-mi doresc să fiu erou; al nimănui. Mai ales că, de obicei, eroii mor tineri şi-s cântaţi postum. Mie-mi place viaţa, n-am vocaţie de martir şi sunt egoist. Mă gândesc, cu prioritate, la binele meu şi al familiei mele. Dacă acesta coincide cu al altora, cu atât mai bine. Aşa s-a întâmplat şi-n cazul Băsescu. Îl găsesc nociv pe individ, mi se pare inoportună prezenţa sa în fruntea statului, am acţionat în consecinţă. Întâmplător sau nu, părerea mea a coincis cu a multora dintre voi. A rezultat o frumuseţe de campanie antiregim într-o ţară lipsită de coaie. De care-s mândru. Continui să cârtesc, dar n-am amulete cu Jucătorul aliniate pe calorifer.

http://www.youtube.com/watch?v=IVS_9NfiK38

Dar asta nu înseamnă că mă voi pune vreodată la remorca vreunei formaţiuni politice. Findcă nu-s deloc convins că mi-aş găsi locul într-o structură de tipul ăsta. La ce-i acum funcţional pe piaţa politică de la noi, cu siguranţă nu. Doar să-mi fac mişcarea mea, unde eu să fiu Comandantul. Dar sunt şi comod, şi realist. Deci conştient că fără structuri securistice şi bani nu ies nici din Rahova. Cum nu simt nevoia să fiu marioneta vreunui grup de interese dornic să pună mâna pe caşcaval prin mine, mi-e teamă că-s pierdut pentru cariera politică. Aşa că, regret că poate dezamăgesc, mulţumesc pentru amabilele invitaţii şi sugestii, dar nu particip nici la (re)construcţiile diverselor partide politice, nici la reforma lor; nici ca actor, nici pe post de consilier. Emit păreri în scris ori prin viu grai. Vrea cineva să ţină cont de ele, minunat! Nu vrea, la fel de minunat, dacă nu chiar şi mai minunat!

Celebritatea mi-am dorit-o, recunosc, când eram ceva mai puştan şi m-am prins că n-o să mă cumpere niciodată Real Madrid. Mi-am obţinut-o (pe alte căi, ceva mai intelectuale, scrisu-i meserie, teveu-i fudulie) cu vârf şi îndesat, n-o mai caut, m-a găsit ea pe mine deja. Nu mă bucură, nu mă deranjează. Câteodată este chiar reconfortant să constaţi că n-ai vorbit de pomană, de cele mai multe ori băile de mulţime devin iritante. Aşa că n-am obiective prioritare nici pe zona asta.

În speranţa că am răspuns câtorva dintre obsesiile relativ publice şi cu promisiunea că voi face, curând, încă un online cu poporul suveran, în care să răspund tuturor întrebărilor, vă mulţumesc pentru atenţie şi vă urez o zi minunată ca mine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

173 thoughts on “Am trecut, vă anunţ: nu contaţi pe mine

  1. Imi place ciutacu. mint……. il ador pe ciutacu, de fapt il ador la pachet cu prieteni cu tot. imi place badea, gadea, oana dobre, firea, r. tudor. candva imi place si cristoiu. credeam ca el si ctp (badea, nu te supara!) nu vor fi niciodata impotriva noastra. acum cristoiu e. cu ce l-or fi santajat portocalele mecanice?

  2. Domnule Ciutacu, suntem un popor de legume peste care ploua marunt duhoarea securista a unei clici de psihopati crescuti in umbra raposatului balbait. Adevarul asta este: majoritatea fostilor si actualilor SRI-isti (care sunt la putere acum) sunt legume cu probleme psihice care isi impun “logica” si paranoia de grandoare asupra legumelor electorale creand o psihoza colectiva in care ura si subcultura domina societatea. Votul din ura al legumelor a inscaunat delirul de persecutie al betivanului dobrogean inca 5 ani la Cotro-coceni.
    Intre toate legumele, tu esti un ardei iute. Pisca cat poti ca pisti bine. Nu ai ce cauta intr-un partid.
    Ce erou sa fi? Pentru cine? Suntem un popor care nu ne-am meritat eroii. A spus-o si Petre Tutea. Vrem libertate? Sa punem TOTI “osul” la treaba si sa nu mai asteptam sacrificiul nimanui.

  3. zara: eu sunt psd-ista dar sunt dezamagita de geoana, am muncit ca fraierii ca el sa se duca la vantu, macar daca invata acolo cum sa contracareze flacara mov (ca violet suna prea elegant). Am tinut cu geoana, l-am voata si mai mult i-am facut campanie rupand o pereche de cizme. a pierdut gata g(e)oana!

  4. observ in ultimul timp tipul asta de discurs si din partea lui badea si sunt sigura ca multi altii gandesc asta chiar daca nu o spun. eu sunt de acord cu ce ziceti voi si inteleg revolta interioara si sentimentu ca dai in gol. cel mai important in acest articol in momentul asta pentru mine e totusi melodia 🙂 multumesc mult ca mi-ai mai luminat ziua asta ingrozitor de imputita pe care am avut-o cu o melodie superba. ah si inca ceva: esti totusi un erou si sunteti toti cei de la “echipa castigatoare” pentru ca, cel putin in ceea ce ma priveste, uneori sunteti singura oaza de inteligenta la care ma conectez la sfarsitul zilei. sunteti pentru mine niste eroi pentru ca nu va aratati tzatzele for a living (imi cer scuze pentru eventualele s(h)uturi pe care e posibil sa le fi dat limbii romane prin comentariul asta)

  5. Sunt psiholog si-s nemaipomenit de pusa la adapost de faptul ca politicienii nu dau doi bani pe breasla noastra;nici nu ma cauta,nici nu-i deranjez in vreun chip.Am trait si traiesc si eu momente de deznadejde generate de lipsa de perspectiva existentiala a celor care vin dupa mine.Am preocupari care ma acapareaza si ma distanteaza de tot ce incepuse sa-mi inunde mintea.Oarecumm ma recunosc in ceea ce scrieti si va felicit!O anonima.

  6. Buna seara d-le Ciutacu,

    Sunt intru-totul de acord cu Dvs.Ma bucur ca sunteti asa si nu afirm asta sa am doar satisfactii-asta e realitatea ; chiar ma gandesc ca n-am trait la varsta mai tanara aceleasi experiente pe care le traiti Dvs.acum,ca aveam mai putine regrete si mai multe impliniri;acum e tarziu pentru mine,dar pentru Dvs.e timpul sa faceti ceea ce simtiti,sa nu va treaca viata degeaba.
    Eu sper sa actualizati contractul cu Tv-ul,ca va mai putem vedea si asculta (chiar daca e poate o fudulie),dar mai avem si noi o sansa de mangaiere -etica si profesionala…

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  7. Intuitia-mi spune ca probabil prigoana sr v-a multumit chemandu-va-n barca portocalie. Probabil ca si crin, poate si geoana, cu alte ocazii. Politica e o duduie de moravuri usurele si nu poti sa folosesti nici prezervativ. Verticalitatea e laudabila, dvs si colegii dvs ne sustineti si ne incurajati, aveti grija si mergeti inainte! Cu multumiri,

  8. @alien: Prigoana-i zaltat, da’ nu inconstient. plus ca am si eu demnitatea mea. daca nu ma suna Zeus, nu raspund la propuneri indecente 🙂

  9. Domnule Ciutacu imi placeti atat d-vs cat si ceilalti”nebuni frumosi’de la antena 2 si3 si pentru asta va multumesc dar,cu ocazia aceasta va asez pe umeri si responsabilitate cu dobitocirea mea daca cumva plecati,declar limpede ca nu mai urmaresc alte posturi de stiri si daca lipsiti de pe ecran ma mut pe “Taraf”si daca tara asta are nevoie de inca un fan guta atunci……..

  10. Mai d.le ciutacu intimplator suntem de.acelasi leat,dar am totusi impresia ca te admir mai ales pentru acel soi de maturitate, franchete si inteligenta pe care o capata o milionime dintre noi, la o anumita virsta si care parca se intrezareste si la mine, ca sa ma laud un pic. e jale peste tot, dar nu din cauza noastra, ci mai ales a celor care ne.au condus in toti acesti ani si care si.au ales la rindul lor oamenii lor, dupa relatii, ochi frumosi, sani frumosi, picioare frumoase, gura bogata, bani, pile etc.etc. vorbesc despre sistemul bugetar, pe care il cunosc si in care cred ca nu prea mai e mare lucru de facut. dumnezeu cu mila! sanatate sa.ti dea dumnezeu si putere de a te mentine tot asa.BAFTA.

  11. Curajos nu e cel caruia nu-i este frica; curajos este cel care stie ce trebuie sa faca cand ii este frica(aceste vorbe apartin intelepciunii batranesti pe care de cele mai multe ori o luam in ras).Sunt convins ca te voi urmari inca ptr cativa ani buni.Mai ai inca de spus multe lucruri si noi multe de invatat sau de descoperit.Si vocea noastra,a celor cateva sute de mii de anonimi, este la fel de puternica doar ca nu e certificata de un ziar sau un post tv.Va doresc 100 de ani fara reparatii capitale.

  12. ei..de asta imi place mie de tine.esti dureros de direct pt aceasta tara…si probabil cand o sa pari mai bland..in stilou dragule….tara asta va fi pe drumul cel bun,deja.
    eu o sustin inca pe Romanica,ca e a noastra si poate o sa fim mai multi de partea asta a baricadei .
    bafta!

  13. cat ma lasa serverul ma uit la TV. e suficient, e reconfortant sa vad ca sunt oameni care gandesc, care fac analize, care uneori isi asuma riscul de a spune ceea ce, de multe ori, toata lumea stie sau banuieste.

    despre eroisme,daca prin atitudine coagulati o energie pozitiva, nu neaparat agresiva dar persuasiva, atunci e deja un fapt imens pentru Romania (cat om mai putea vorbi de aceasta tara astfel)

    respect.

  14. Domnule Ciutacu, când spuneți „nu contați pe mine”, la cine vă referiți, mai exact? La ei sau la noi?!? Sau și la ei și la noi, deopotrivă?!?

    Mai am o nelămurire: de ce am pune amuletele aliniate pe calorifer?!? Eu mă gândeam la frigider, deoarece cam put :))

  15. nu contati nici pe mine.
    nu ca as conta.

    dar, daca as intelege de ce l-a ales Vladescu pe Bittman si nu pe mine sau pe dl. Ciutacu sau pe CTP sau pe Cristoiu sau pur si simplu, pe un om de rand ales prin concurs – desi intelegem la fel de bine, din perspectiva omului de rand problemele legate de acel minister … as mai zice. dar nu inteleg.

    nu inteleg nici de ce Boc se ratoieste la noi desi tot ce au propus este vadit scos din burtile alea ale lor pline de ciorba si fripturi mari la pret mic SI nu va folosi catusi de putin scoaterii din criza a tarii acesteia. poate fac mall la parlament si atunci ei – dintr-o aula studenteasca, pentru ca raman doar 300, care nu vor fi niciodata prezenti simultan – vor gestiona mai bine veniturile provenite din acel mall. Desi cred ca va fi o chestiune public-privata, deci nu vom sti cine, ce si de ce …

    o zi minunata, d-le Ciutacu, o zi minunata tuturor cititorilor dumneavoastra (si scrieti minunat, este o desfatare sa vezi un scris cursiv, frumos, corect, dar mai ales, cu continut) si nu uitati, o zi minunata trebuie sa iti faci singur!

  16. Mi-ar plăcea tare mult ca într-o bună zi , când veți avea dispoziția necesară, să devoalați unele dintre propunerile indecente care vi s-au făcut. Poate chiar în online-ul cu poporul suveran. Așeaaaa, de-o curiozitate… să vedem și noi, poporul suveran, cine au fost tupeiștii care v-au dat cu cârnatul pe la nas.

  17. In drumul spre casa, altul si mereu acelasi oricat as incerca sa-l schimb, pe “temutele strazi ale puterii” cum ar spune o prozaista de Nobel, insist in a asculta, seara de seara, aceleasi vorbe mute ale politicianului roman pierdut si el in non-sensul doctrinei, in neuitarea campaniei si in grijile lui de zi cu zi. Ei bine, azi mi-am amintit ca exista si alte posturi de radio. Am comutat pe Zu, ascultandu-i pe cei ce vomeaza zi de zi ineptii ale tristelor lor vieti peste un moderator inzestrat cu rabdare divina. Nu stiu cat o mai putea Mircea sa traiasca in acest masochist stil, dar mie mi se pare obositor sa te faci ca ii asculti si intelegi pe toti cei care, cu un licar de speranta, incearca sa se planga, unul cum ca nu il angajeaza nimeni lucrator la o firma de curatenie pentru ca nu are experienta in CV (ce utopie!), altul, ca firmele de stat nu dau acelasi impozit ca cele private si tot asa, pana innebunesti de tot. Dar ce mi s-a parut cel mai tare in intervalul orar al emisiunii a fost un spot publicitar la asigurarile Ardaf. Intotdeauna mi-am imaginat ca un spot publicitar, fie el in lumea audio, pana la finalizarea lui, trece prin mai multe etape: creatie, aprobare, mixaje, modificare, post-aprobare, etc… Pana la difuzarea lui, probabil ca-l asculta vreo 20 de insi minim.
    Spuneti voi ce intelegeti din acest spot… O voce de ardelean, din ala sfatos, ce se sprijina intr-un par spune: “No bene ma, aceasta masina nu ie a voastra sha (a se citi cu i din a) nici a urmasilor vostri, ci a celor care si-au facut asigurarea la Ardaf, no. Fii sha (a se citi cu i din a) tu ca Debal, no sha fa-ti sha tu asigurarea la Ardaf”.
    Ceva mai stupid nu am auzit in viata mea. Ma rog, doar cand l-am auzit pe Basescu ca s-a dus cu caciula in mana, dar asa ceva merita titlul de spotul anului. Pe langa ideea de rahat, nu vad ce legatura are Decebal cu asigurarile (Decebal si-a luat singur glanda cu falxul), dar ce e cel mai curios, ce legatura are Decebal cu Stefan cel Mare???!!!
    Doamne, cat de prost sa fii sa concepi un asemenea spot???
    Apoi, am continuat si am primit si eu portie dupa portie de voma verbala a celor ce se simt, probabil usurati dupa ce si-au varsat amarul la un post de radio, crezand ca viata va fi altfel de maine.

  18. Ionut Popescu, nou mahar la Fondul Proprietatea, cica umfla 20.000 de euro pe luna.

    Cum o fi bai nene sa umfli aproape un miliard de lei vechi pe luna ??? Cat de “inteligent” politic trebuie sa fii. Pe cine trebuie sa pupi in cur?

    Bai nene ce noroc au unii in viata!

  19. Sa stii ca nu pierzi nimic daca nu ai de-a face cu vreun partid politic.Indraznesc sa cred ca daca ai accepta asa ceva,s-ar putea sa -mi displaca ideea asta chiar foarte mult.Vreau sa iti citesc parerile fara ca acestea sa fie afectate de felul de a fi al partidelor.Eu sunt dezamagita de modul intern de organizare de partid .Decat sa ma schimb eu pentru penelisti,mai bine ii schimb eu pe ei.Sau cel putin incerc.

  20. Buna seara,din nou,d-le Ciutacu,

    Mi-a placut foarte mult emisiunea Dvs.din seara aceasta.Mi-au placut foarte mult invitatii(v-am trimis un SMS,dar n-a aparut;cred ca nu i-a placut regizorului).Ii admir pe toti trei si ma bucur ca v-a incarcat cu optimism dl Mircea Diaconu-e un Om de o mie de puncte.

    Va doresc,cu tot respectul,un week-end frumos si numai bine,
    IoanaP

  21. Un primar dintr-o comună din Franţa- cam după revoluţie, dacă bine îmi aduc aminte, la un pahar de pastis, la umbră de platani şi cu greieri-ăia din La Fontaine-târâind de mama focului, imi dădea o definiţie superbă a democraţiei şi a dictaturii. Spunea bătrânul:În democraţie poţi cârâi, cîrcoti, chair să protestezi, în dictatură ţi se va repeta tăcă-ţi fleanca, ciocul mic, dacă nu..
    E cam ce ne aşteaptă, dacă…

  22. Intr-un scurt comentariu scris anterior propuneam sa ne unim fortele si sa oprim cumva “vagonul cu dezamagiri” la care D-l Ciutacu a dat drumul. Da, stiu, nu avem dreptul sa comentam deciziile dumnealui ca doar n-a facut contract cu noi care sa-l oblige sa faca ceea ce noi am dori. Si totusi, din moment ce “vagonul dezamagarilor” nu contine numai “dezamagirile” dumnealui ci si “ale altora” cum incheie dumnealui fraza, “trebuie” sa-l oprim, ca va prinde prea mare viteza la coborare si va “deraia”, si atunci cu totii vom fi pierduti.

  23. Apropos de “Deci conştient că fără structuri securistice şi bani nu ies nici din Rahova”. Prietene, daca esti in one of these days, nu uita ca daca nu venea Mahomed la munte venea muntele la Mahomed!

  24. “maistrul” cristoiu s-a dus la portocalii,ptr ca labeunu sunt cei vor reformarea tarii,,vorba lui badea

  25. Acum ma gandesc ca incercati sa studiati reactia noastra, sau poate nu. Daca acceptati o opinie personala, cred ca o miscare brusca de genul asta n-ar fi benefica si nu a-ti face careiera in politica cel putin nu pe termen lung, si aici puteti vedea cazul d-lui Ciuvica. Apoi daca ma gandesc mai bine cred ca puteti face mai multe din pozitia pe care o aveti acum, pentru ca la noi imaginea este ca a trece in politica = a te compromite. Eu zic ca de pe malul asta aveti o voce mai puternica.

  26. apare Base la TV in nu stiu ce spoturi la A3. Apare si spune asa: “Pe 6 decembrie, unii mi-au dat o lectie, altii mi-au dat….” si face o pauza.
    E si altcineva care spune tare de “i-au dat” alti romani in afara de “o lectie”?

  27. trist e ca traim intr-o astfel de tara in care oameni de caracter cu mansarda neobosita si nemanelizata sunt nevoiti sa afirme “Cum nu simt nevoia să fiu marioneta vreunui grup de interese dornic să pună mâna pe caşcaval prin mine, mi-e teamă că-s pierdut pentru cariera politică.”
    In rest toata stima si respectul Dl Ciutacu nici sa nu intrati in politica noastra e foarte noroioasa si compromitatoare si odata intrat camasa alba si cravata mov se pateaza cu noroiul de demnitar.

  28. “Unde esti tu Tepes Doamne, ca punand mana pe ei,
    Sa-i imparti in doua cete, in smintiti si in misei,
    Si in doua taberi lunge cu de-a sila sa-i aduni,
    Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni.”
    Astazi dor de Eminescu…

    Tu esti cronicar…trebuie sa scrii despre eroi…

  29. Ce-i Victore, vrei sa schimbi melodiile din tonomat? Nu mai cere lumea antibasesciene? 🙂

  30. Imi pare rau s-o spun,dar liderul prm e bolnav psihic…Ma regasesc in ideile lui politice,dar ca om el pare dezaxat.Mie imi place jurnalistul Victor Ciutacu.Din respect si rusine(desi n-as avea de ce)fata de tine nu mai comentez pe blogul tau(continui,insa,sa-l accesez).Ciudat,dual,neserios si fara pic de bun simt acest Vadim Tudor…

  31. Din pacate ne indreptam inspre o Romanie talibana. Pentru fanaticii sustinatori ai matelotului “cine nu e cu noi e impotriva noastra” sintetizeaza intreaga lor ideologie. Si, inevitabil, fanatismului i se va raspunde cu fanatism. Atentatorii sinucigasi lipsesc [b]inca[/b].

  32. Clasa politica, pardon, “clica politica” e un cerc in care unul linge dosul celuilalt. Si Base cred ca are inghetata lui, n-o fi el supremul. Cred ca rusinea te impiedica sa faci asta, nu vei suporta scaderea stimei de sine (care la tine e imensa, nu o spun cu rautate), oricat de mult ai aprecia opiniile noastre, ale celor care te sustin aici si nu numai. Marturisesc, si eu ma gasesc oarecum intr-o situatie asemanatoare…

  33. Mi-a placut raspunsul dat lui ZARA. Nu ma asteptam la asta! Este pentru prima oara cand un jurnalist isi recunoaste “contributia” indirecta la voturile lui Geoana. Nu spun ca este un gest rau, desi urasc PSD-ul, insa nu-l inteleg.
    P.S. Ne poti spune ce oferte de (re)constructie ai primit?!

  34. Domnule Ciutacu,

    Cred ca aveti dreptate.Chirias in propria tara este normal sa abandonati lupta la baioneta cu jegul reales.Cred ca toti cei care nu-l mai suporta ar trebui sa-l anihileze prin scoaterea din campul lor de atentie,el finnd intarit prin conectarea energetica la cei ce nu-l suporta prin canalele deschise de cei care l-au “facut”presedinte,cu orice metode.
    Va doresc sanatate si numai bine in ce veti intreprinde in continuare.

  35. buna ziua,

    dle.Ciutacu asa cum vedeti imi dau numele real, recunosc ca am inceput sa citesc comentariile de pe blogul dvs.fiind o cititoare inraita de q magazin, si v-am descoperit in perioada alegerilor, nu sunt mare fana a politicii, nici nu ma cred f desteapta, si in afara de asta sunt o mama cu norma intreaga, si serviciul si casa imi ocupa destul de mult timp, iar timpul ramas prefer sa ma uit pe la Oprah si alte souri usoare, dar domnule a devenit un drog sa ma uit in timpul saptamanii juma de ora la ce mai apare pe blogul dvs, sunteti bun si va admir pt asta, ne trebuiesc oameni destepti si integri, ne-am saturat de mizerii, am citit si am vazut cati tineri isi doresc sa paraseasca tara asta, pt.mine nu mai exista viitor dar copii mei, cel putin fiica mea care este in an 2 la o facultate de stat, dabia asteapta sa plece, spune mereu ca nu are ce face aici ca nu are nici un viitor, pot eu oare sa o contrazic, nu am cum e viitorul ei si al celorlalti copii e o rusine ce traim acum, aproape ca imi aduc aminte cu drag de epoca de aur si de ce am invatat atunci in scoala.
    Tineti-o tot asa si sanatate maxima.
    dana

  36. Domnule Ciutacu,
    Sunt suparata. Multi nu vor nici sa mai fie chiriasi in tara asta. Pleaca.
    Mi s-a spart gasca de doctorite 🙁
    “Nas-gat-si-urechi” pleaca in Anglia, “maseluta” in Germania, “dieta” pleaca in State. Numai “minti pierdute” mai ramane in Romania, cica aici are pacienti pana iese la pensie si nici nu-i trebuie aparatura ca sa-i bage intre patru pereti moi, caci circula liberi pe strada 🙁

  37. Victoras, eu nu as gandi asa. Va veni vremea cand va fi si randul oamenilor cinstiti ce au cladit prin munca lor valoare, intelectuala, materiala cu scopul de a creste entitatea sociala si valoarea tarii. Acum vremurile sunt tulburi, poate mai tulburi ca niciodata, mult nu mai e pana scapam de jivinele din clasa politica, nu toti sunt rai si cu intentii diavelesti, unii incerca sa faca cate ceva in noianul asta de burghezie proletara.
    In alta ordine e idei, prin cuvantul tau in media, si altora de nivelul tau, prin comportamentul de cetatean cinstit, al meu, al tau o sa putem candva sa convingem norodul ca viata nu inseamna 1kg de faina, 1l de ulei care iti vine in poarta in preajma alegerilor.
    Acum, din pacate culegem rodul perioadei istorice 1kg de faina si o pelerina si cred ca “ilustrii nostri manevranti” cum spun eu intr-o poezie de-a mea, o sa se imprumute in exterior ca sa-si mentina standardele noi, dar kg de zahar si ulei dat in campanie nu este de ajuns si va veni vremea cand se va intiparii in constiinta oamenilor de rand ura si-i vor arunca ca niste masele stricate.
    Vom trece la perioada, anul si guvernul si oricine va veni va continua sa jupoaie, dar in mintea lor se poate jupui si un schelet.
    Am incredere in puterea noastra ca popor, inca suntem blanzi si ingaduitori, dar cand stomacul va roade si matele vor incepe sa ghiortaie vom trai DECEMBRIE 89 si atunci va fi adevarata REVOLUTIE cand vom scapa de dictatura proletara, sau dictatura mintilor meschine si goale dictatura jivinelor.
    Sa ai incredintarea Victor ca munca ta nu este in zadar, au fost 5 milioane de romani antibasescu, astia suntem care te citim, ascultam pe tine, pe Valetin Stan, pe domn profesor Teodorescu, Radu Tudor si altii. Trebuie sa ne gandim ca ne mai trebuie putini, zic eu un milion sa doboram secaturile astea infatuate definitiv cu ai lor reprezentanti R. Moraru, Patapievici si alti care cred Romania o p…. in care sa-si bage ei p… .
    Impreuna vom putea, important este mesajul si lupta voastra, sunteti oameni verticali si eu cred ca nu vor putea sa va rapuna indiferent de constrangerile care vi le vor impune, eu cred ca ar fi in stare sa atenteze si la integritatea voastra fizica sau si mai mult sa va treaca in nefiinta. Intr-un fel voi sunteti portdrapelul luptei, voi sunteti materia cenusie care trebuie sa ne treziti din prostie, nu va e usor, dar daca dispareti voi, dispare speranta pentru altceva si nu mai e nicio difernta intre basescu si Ceausescu.
    Te salut cu respect Victor si ma rog bunului Dumnezeu sa rezisti.

  38. O zi minunata, ca tine :)))))))Tare asta! O sa te plagiez din cand in cand, atunci cand am momentele intitulate sugestiv “nu ma mai suport”.

  39. @Il Professore: nu-ti face iluzii. sa n-ai deziluzii 🙂
    @Cernobit: iar ma-njura Tribunul?

  40. “Sunt proprietar al acestei tari” spune ghitaristul Weinberger care desi nu are un contract anume a gasit modalitatile de a-si asigura pozitia de “proprietar”, si nu-l face nici criza, nici tendintele dictatoriale ale lui TB, nici nesimtirea guvernantilor de a-si schimba acest statut. Nu il bantuie “obsesii” care sa-l determine sa renunte la statutul lui de “proprietar al acestei tari”.
    Si pentru ca D-l Ciutacu de fapt raspunde in articolul sau “catorva obsesii relativ publice” doresc sa-mi clarific notiunea in acceptia mea: obsesia e o afectiune mentala caracterizata prin aparitia de ganduri, sentimente sau conduita care tinde sa se impuna “subiectului” impotriva vointei lui . Dar din moment ce obsesia “TINDE” sa se impuna, nu pot sa-l impiedic sa se impuna ? Nu, pentru ca este “impotriva vointei mele”. Si nici sirul gandurilor nu-l pot opri; este un permanent flux… Hm! Am ajuns la “deadlock”(impas, punct mort), trebuie sa “break out of the deadlock” (ies brusc din impas). Cum? Cu ajutorul acelora care imi formeaza Universul restrans (familia) si largit (prieteni, colaboratori, cititori derbedei).
    Sunteti de acord, D-le Ciutacu?

  41. Victore ne iei pe la Braila sa vezi ce avem de zis daca tu cochetezi cu politica? Oricum,sa fiu al dracului,daca stiu ca reusesti sa-l “imburzi” pe Basescu te sustin si sa-i fi consilier.Bafta in orice vrei sa faci.

  42. Domnule Ciutacu,
    Eu simt ca o sa fac explozie, cand ma uit la ce specimene avem in parlament si cand vad ce incompetenti sunt in guvern. Asa cum fraudulosu atunci cand a fost suspendat, a spus ca vrea sa se intalneasca periodic la Universitate cu trepanatii lui, de ce nu putem stabili o zi la care sa se adune, la Universitate toti nemultumitii din tara asta, toti cei care au intrat in somaj din cauza impozitului forfetar, toti cei care voi intra in somaj din cauza scoaterii impozitului de 3%, toti cei care si-au inchis sau isi vor inchide firmele din cauza “masurilor anti-criza” luate de Muc ce Mic, toti pensionarii care au si vor avea de suferit din cauza acestor incompetenti, oamenii de afaceri care critica din din birourile lor luxoase, dar tremura ca daca supara prea tare nu mai primesc TVA-ul, nu mai au asa de multe contracte cu Statul. Sa vina toti oamenii de afaceri, politicienii care vor cu adevarat sa salveze tara asta. Cei de la Radio ZU organizeza, pe 22.01.2010 la Lehliu, o intalnire a celor care nu platesc Rovinieta. De ce nu se poate organiza o intalnire asemanatoare avand insa altab tema? Eu propun o intalnire la Universitate pe 30 si 31 ianuarie 2010. Chiar in halul asta ne-am cocosat de ne poate face ce doreste alde Udrea, Boc, Basescu, Videanu, Berceanu si altii asemeni lor? Badea a adunat peste 5000 de oameni sa alerge cu el. De ce sa nu-i alergam pe Boc, Basescu, Videanu, Berceanu, Udrea prin tot Bucurestiul? Eu cred ca ar fi ca la mitingul din 21 decembrie 1989.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.