Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Am trecut, vă anunţ: nu contaţi pe mine

Am trecut, vă anunţ: nu contaţi pe mine

Am câteva chestii care-mi stau pe creier şi mă abţin de ceva vreme să le eliberez. Azi n-o mai fac. Aşa că dau drumul la vale vagonului cu dezamăgiri; ale altora…

Nu-mi doresc să fiu erou; al nimănui. Mai ales că, de obicei, eroii mor tineri şi-s cântaţi postum. Mie-mi place viaţa, n-am vocaţie de martir şi sunt egoist. Mă gândesc, cu prioritate, la binele meu şi al familiei mele. Dacă acesta coincide cu al altora, cu atât mai bine. Aşa s-a întâmplat şi-n cazul Băsescu. Îl găsesc nociv pe individ, mi se pare inoportună prezenţa sa în fruntea statului, am acţionat în consecinţă. Întâmplător sau nu, părerea mea a coincis cu a multora dintre voi. A rezultat o frumuseţe de campanie antiregim într-o ţară lipsită de coaie. De care-s mândru. Continui să cârtesc, dar n-am amulete cu Jucătorul aliniate pe calorifer.

http://www.youtube.com/watch?v=IVS_9NfiK38

Dar asta nu înseamnă că mă voi pune vreodată la remorca vreunei formaţiuni politice. Findcă nu-s deloc convins că mi-aş găsi locul într-o structură de tipul ăsta. La ce-i acum funcţional pe piaţa politică de la noi, cu siguranţă nu. Doar să-mi fac mişcarea mea, unde eu să fiu Comandantul. Dar sunt şi comod, şi realist. Deci conştient că fără structuri securistice şi bani nu ies nici din Rahova. Cum nu simt nevoia să fiu marioneta vreunui grup de interese dornic să pună mâna pe caşcaval prin mine, mi-e teamă că-s pierdut pentru cariera politică. Aşa că, regret că poate dezamăgesc, mulţumesc pentru amabilele invitaţii şi sugestii, dar nu particip nici la (re)construcţiile diverselor partide politice, nici la reforma lor; nici ca actor, nici pe post de consilier. Emit păreri în scris ori prin viu grai. Vrea cineva să ţină cont de ele, minunat! Nu vrea, la fel de minunat, dacă nu chiar şi mai minunat!

Celebritatea mi-am dorit-o, recunosc, când eram ceva mai puştan şi m-am prins că n-o să mă cumpere niciodată Real Madrid. Mi-am obţinut-o (pe alte căi, ceva mai intelectuale, scrisu-i meserie, teveu-i fudulie) cu vârf şi îndesat, n-o mai caut, m-a găsit ea pe mine deja. Nu mă bucură, nu mă deranjează. Câteodată este chiar reconfortant să constaţi că n-ai vorbit de pomană, de cele mai multe ori băile de mulţime devin iritante. Aşa că n-am obiective prioritare nici pe zona asta.

În speranţa că am răspuns câtorva dintre obsesiile relativ publice şi cu promisiunea că voi face, curând, încă un online cu poporul suveran, în care să răspund tuturor întrebărilor, vă mulţumesc pentru atenţie şi vă urez o zi minunată ca mine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

173 thoughts on “Am trecut, vă anunţ: nu contaţi pe mine

  1. @Optimal Media: nu suna deloc…
    @VAN GHELIE: suna bine, da’ numai daca-s eu seful 🙂

  2. victore, noi suntem cei dintre care nu vor sa se predea, nu vor sa plece din tara.cred ca ti-am mai spus ” diferenta intre noi si restul europei este de 80ani”.oricum cu cei 2 consilieri de la finante TOT INAITE!!!!!!!!!!

  3. Cine Al De SUS te-a vazut in politica?
    Nu poti sa fii, deoarece iti trebuie si stomac, ca sa inghiti nesfirsite “rahaturi politice”, sa fii lingau, tradator, molusca, etc., ca sa poti ajunge mai la virful piramidei.
    LA TINE NU E CAZUL si cel mai benefic, pentru natia romana, este sa ramii aici unde te afli momentan. E nevoie de tine si trecerea in spatiul politic o sa insemne un mare gol, pe care momentan il ocupi cu marea arta si pricepere, dar o mare pierdere publica si sociala.
    Pe linga toate mai esti si arogant si genial.
    Cum naiba crezi ca se impaca politica cu astea doua calitati?

  4. “vă mulţumesc pentru atenţie şi vă urez o zi minunată ca mine”

    Acum nu stiu daca ne-ai urat de bine sau ne-ai zis de mama…:))
    Oricum cred ca decizia ta este una buna in ideea ca in orice societate care vrea sa progreseze este nevoie de oameni liberi care sa conteste ori politica (sau religia) numai libertate nu ofera…

  5. Auzi Victore nu poti sa procedezi si tu ca oamenii normali 🙂 si sa injuri in continuare umflatii (care nu mananca mult cel putin asa sustin) si sa lasi la o parte feriile tale.

  6. Incerc sa pricep mesaju’.Simt ca n-ati spus tot.Da’ acum,referitor la pozitia fata de un partid sau altul si intr-un moment de sinceritate: a invatat Prigoana ala micu’ce sa raspunda, aseara?
    Oricum, la banii lu’ taica-sau poa’ sa intre si in campania pentru prezidentiale. La noi, vad ca se cumpara voturi pe fata, cu probe si tot nu se intampla nimic. Mai corecte sunt alegerile din Africa.

  7. @Ioana S: evident ca n-am pus tot. n-are nevoie sa invete, e fiu lu’ tac’su

  8. Toata lumea se intreaba ce strategie are bocul impotriva crizei!ce drac` de strategie sa aiba?Doar a spus clar marele sef ca nu au timp de pierdut cu criza si ca tarisoara se va tara ea cumva afara din criza.Azi am vazut ca se intreaba de ce nu se face ceva pentru a se crea locuri de munca.Cica FMI-ul nu-i lasa saajute privatii ca se depaseste deficitul.Inteleg ca s-a fixat un deficit si ca exista bani putini.Putini ,dar exista.Eu nu sunt mare finantista (nici macar mica),dar cand incepi a impartii bani de sus in jos si dai dupa necesitati si mofturi,intai presedintiei Cat vrea ea si vrea mult prea mult in raport cu meritele.Tai apoi o felie generoasa pentru cancelaria primului ministru si continui cu felii generoase pentru serviciile ce au facut servicii la alegeri,ministerele cu ministrii favoriti sau generosi cu cine trebuie,te trezesti la final ca nu mai ai ce da tocmai celor ce nu au nimic si incearca sa pluteasca in aceasta mocirla,nmocirla numita economia Romaniei.Cei ce au primit mai mult decat au nevoie ,sunt tocmai cei ce nu produc nimic,dar consuma in draci.Cei ce prin munca lor produc plus valoare si aduc bani la buget si care ar trebui sa aibe si ceva bani de cheltuit sa tina economia in miscare,fiindca ei cumpara din tara,nu primesc decat niste ramasite si alea aruncate ca o mare favoare.Nu mai vorbesc de pensionarii ce sunt lasati sa moara si considerati milogii statului,culmea,tocmai de cei ce au fost si sunt milogii lor,ai pensionarilor.Mi-ar tebui o katiusa.

  9. Cristoiu a renuntat la JN sau vice-versa? Ciutacu a fost printre cei ce s-au ocupat de exilarea maestrului la b1TV?

  10. Important este sa nu ne predam, nuantele difera! Eu in ce priveste politica, ma consolez cu gandul ca inca mai exista Crin pe scena. Pe Geoana cand il vad imi vine rau. Acest personaj este un las de cea mai joasa speta si un disperat dupa putere ce a nenorocit un partid. V-am urmarit analiza referitoare la Mitrea si Nastse si este corect ce ati spus, dar cat rau a putut face acest Geoana, prin imaginea lui de papagal derizoriu, este incomparabil cu restul.

  11. @Ionut: i-a expirat contractul. asa zice el, dezamagit ca nu l-a cautat Tuca sa-i spuna cat e de genial si de indispensabil ziarului. pe mine ma lasa rece maistru’. s-a exilat singur labeunu.

  12. D-le Ciutacu, daca in momentul de fata sunteti cunoscut de atata lume, daca multi va apreciaza, sau multi va critica, daca multi se regasesc in ideile Dumneavoastra sau altii le contesta, etc inseamna ca sunteti in locul care trebuie. Acum ma gandesc ca incercati sa studiati reactia noastra, sau poate nu. Daca acceptati o opinie personala, cred ca o miscare brusca de genul asta n-ar fi benefica si nu a-ti face careiera in politica cel putin nu pe termen lung, si aici puteti vedea cazul d-lui Ciuvica. Apoi daca ma gandesc mai bine cred ca puteti face mai multe din pozitia pe care o aveti acum, pentru ca la noi imaginea este ca a trece in politica = a te compromite. Eu zic ca de pe malul asta aveti o voce mai puternica.

  13. „Am învățat că EROI sunt cei care fac ce trebuie, când trebuie, indiferent de consecințe”- spunea, nu demult, inegalabilul Octavian Paler. Prin urmare, d-le Ciutacu- vreți , nu vreți-sunteți erou, conform acestei definiții sui-generis.Este inutil să vă aduc aminte că sunteți printre puținii din țărișoara noastră care țin steagul sus și fac ce trebuie, când trebuie, indiferent de consecințe.Faptul că nu ați cedat tentațiilor, presiunilor, ispitelor sau osanalelor celor care vă doresc aliatul lor întru prostirea proștilor și ați rămas fidel principiilor dvs., vă face minunat, așa cum sunteți, cel puțin pentru mulți dintre cei care vă populează blog-ul.Și dacă dvs. recunoașteți că sunteți genial și minunat, noi trebuie să recunoaștem că aveți o atitudine eroică pe care ați dovedit-o în luptele crâncene pe care le duceți zi de zi, indiferent de consecințe și, cred eu,fără să așteptați recompense.Prețuirea oamenilor care contează este de neprețuit…

  14. Daca imi este permis sa mai fac un comentariu…
    Nu sunt un amator de istorie universala desi am citit putin la viata mea, dar sunt microbist. Si ca orice microbist care se respecta si s-a scarbit de politica si buget si udrea… m-am uitat la cupa africii…aseara juca tunisia, iar comentatorii, mai documentati decat mine, se pare, si in conditiile in care fotbal nu prea se juca, au amintit un episod din istoria recenta a Tunisiei. Se pare ca si la africani presedintele avea tot maxim 2 mandate, ca si la noi, insa un tip care a vrut sa reformeze statul a facut un referendum si a solicitat populatiei sa mai conduca inca un mandat…. acum e la al patrulea… end of story

  15. Eu as zice ca ai cam aceeasi gena cu a marinarului. Egoist (dupa cum ai zis), ingamfat si atotstiutor si nociv in formarea de opinie. Asa ca ai destule calitati pentru politica. Poate iti faci propriul partid sa-l conduci de pe tron cu sceptrul in mana. Si sa zbieri cand cineva nu e deacord cu tine. Eventual sa-i dai si-o palma.

  16. sa traiti,sa imbatraniti !daca faci politica asta nu inseamna ca esti condamnat la locul de munca;dorinta irezistibila pt. politica vine,de obicei,pe la 50 ani;momentan,imi place victor ciutacu – jurnalistul.

  17. @ Victor Ciutacu – pai normal ca tu. Da sa nu uiti cine-a venit cu ideea – io vreau sa fiu presedinte pe organizatia Bucuresti, stii si tu, puterea obisnuintei

  18. Si niste intrebari. Cu ce-i mai sanatoasa injurarea lui Basescu decat injurarea restului (Geoana, Antonescu, Iliescu, Orban etc)?
    De ce cei 5 milioane care l-au votat pe Base is mai prosti decat ceilalti 5 milioane care l-au votat pe Geoana? Eu cred ca-s la fel de prosti si unii si altii. Cei mai destepti au stat acasa. De ce e mai nociv Basescu decat ceilalti? A furat mai mult decat ei sau de ce?

  19. @Ciprian: in caz ca n-ai priceput, desi mie-mi par coerent, nu azi raspund la intrebari. da’, uite, fac o exceptie pentru tine: d’aia!

  20. Hai sa fim seriosi… Asta e ca si cum ne-ati scrie ca Antonescu Crin e marea speranta a politicii cinstite de Dambovita si cat de mult a luptat el aproape 20 de ani in Parlament pentru poporul jefuit de tagma asta nesatula…

  21. D-le Ciutacu,
    sa intelegem ca tot D’AIA l-au votat si AIA pe ,,marinar,, ??? Scuze !

  22. @octopus: intelegeti ce sunteti in stare, fiecare separat
    @Dana: esti ca-n bancul ala cu “ce-ntreb eu si ce raspunde ea” 🙂

  23. o zi minunata ca tine… din pacate avem parte de multa aroganta si de foarte putina genialitate; personal, tot ce incerc in aceste “vremuri” este doar sentimentul esecului; ma simt din ce in ce mai tare doar un simplu rezident in Romania;

  24. D-le Ciutacu, apreciem modestia Dvs. cand ziceti: “Nu-mi doresc sa fie erou; al nimanui”.Dar dincolo de cititorii Dvs. derbedei, o lume intreaga va considera intr-un fel sau altul un erou, nu un “martir”. Va creeaza angoase cantecul interpretat de Tina Turner?: “Nu avem nevoie de un alt erou”.
    Dar acest cantec se refera la un context care nu se aplica INCA in Romania. Incerc sa-l redau
    in limba romana dupa a fugara citire fara a repeta refrenul:
    Nu avem nevoie de un alt erou,dintre ruine si dintre daramaturi/ Nu putem repeta aceeasi greseala din nou /Noi suntem copii ultimei generatii/ Noi suntem cei pe care ei ne-au lasat in urma /Si ma intreb daca ne vom schimba vreodata,/ Noi cei care traim sub frica,/Pana cand nimic altceva nu mai ramane Nu avem nevoie de un alt erou/ Nu avem nevoie sa stie drumul catre casa /Tot ceea ce dorim este viata/ Dincolo de domul tunetelor. Cautand ceva dobandim increderea /Ca trebuie sa fie ceva mai bun acolo/ Dragoste si compasiune,/ vine si ziua lor /Toate celelalte castele sunt construite in aer /Deci ce facem din viata noastra / Lasa doar un semn / Va straluci povestea nostra ca o lupta /Sau se va sfarsi in intuneric/ Asta e, da totul sau nimic/ Nu avem nevoie de inca un erou…

  25. domnu’ ciutacu, n-ati vorbit de pomana la sinteza zilei sau la vorbe grele, n-ati scris degeaba pe blog sau la jurnalul national, probabil ca ideea mea despre romania de azi se gaseste undeva la confluenta ideii dumitale cu a d-lui badea, cu a lui mugur ciuvica, cu a d-lui gadea & co, dar simt ca nu mai pot, am obosit si mi s-a luat. nu mai pot sa va “ajut” la rating.
    va rog sa mai diversificati subiectele, sa va indreptati mai spre ideea campaniei publicitare a ziarului “adevarul”, mai multa cultura, mai putina politica; adica s-ar putea sa va tociti nervii degeaba cu niste caraghiosi politici care nu merita nici bagati in seama.
    ciao

  26. Este reconfortant sa va pot citi neangajat decat la libera opinie.

    Cu furie despre indivizi care se cred mici basesciano/becalisti

    http://fanu.wordpress.com/2010/01/14/ureganam-cu-bani-versus-filosoful-muritor-de-foame/

    UREGANAM cu bani versus filosoful “muritor de foame”

    Acesta este un pamflet si trebuie luat ca atare, legatura cu realitatea nu exista pe planeta unde s au nascut, au cuvantat, candva, si au fost damnati Socrate, Hristos sau Pavel…

    in fapt, este vorba despre corespondenta unui filosof sarantoc dintr un “oras” cu manageru cu bani dintr un “alt oras”, pe net, fireste

    intr o zi, candva, pe vremea crizei un filosof a aplicat la un loc de munca, destul de oarecare, crezand ca la capatul retelei este cineva care sa ii raspunda frumos, in cazul in care nu se potriveau calitatile, desi, relativ, la context erau potriviri, care ar fi putut insemna dezvoltare: “nu se poate, ne pare rau, dar calitatile dumneavoastra nu corespund cerintelor noastre si va dorim succes in continuare in aplicatiile dvs…” (era foarte simplu, nu?)

    iata insa raspunsul,

    manageru, cu bani

    sper ca ai vazut titlul anuntului.Nu mai aplica daca nu ai treaba

    filosoful, sarantoc

    Stimate domn,

    In primul rand raspunsul dumneavoastra, de cetatean al tarisoarei si fiu al “altui oras” este unul lipsit de cel mai decent respect fata de om.

    Probabil ca functia pe care o aveti de manager (am lucrat o vreme in oras si am intalnit rareori o astfel de abordare lipsita de respect si fara o formula relevanta de refuz) si, poate, faptul ca somajul din “alt oras” va permite o astfel de exprimare lipsita de elementarul moral al respectului (pentru ca aveti de unde alege, nu -i asa?) la adresa solicitantilor de locuri de munca.

    Nu va raspundeam daca abordarea era in alt sens dar lipsa de tact de care dati dovada a fost un factor determinant.

    Nu cred ca amabilitatea a ajuns un lux in tarisoara iar nuantarile respectului se intocmesc doar la nivelul relatiilor familiale si de prietenie ori amicitie. Ar fi trist si dramatic.

    In al doilea rand, unii dintre noi, oraseni fiind, am mai fost prin tari straine la conferinte, unde se discuta in franceza, engleza si germana, mai efectuam in prezent, printre altele, la oras, studii masterale intr un domeniul, unde se mai vorbeste si de team liderul ideal care stie ce inseamna si empatia dar si respectul fata de oameni fie ei angajati sau potentiali angajati.

    In al treilea rand, cred cu tarie ca “Romania bunului simt” (fara a fi liberal) exista si la alt oras, fiindca am intalnit altfel de oameni (care stiu ce inseamna aproapele si departele) de aceea mereu revin cu placere in acest “alt oras” unde spiritualitatea, cultura si civilizatia sunt un manunchi al tarisoarei nealterate de persiflare, de ura sau rautate.

    Am ales sa plec din oras spre a ma stabili la “alt oras” si va promit ca voi uita gustul amar al raspunsului si primului indiciu care arata profilul de manager venit din partea dumneavoastra.

    Cu respect,
    filosoful, sarantoc

    manageru, cu bani

    Ce pot sa mai spun la un asfel de emai.Cred ca trebuie sa te muti pe o alta planeta.Eu cred ca ai sa ramai somer multa vreme…….

    filosoful, sarantoc

    Stimate cetatean,

    Mai bine nu raspundeati.
    Fiti sigur ca nu ma pasioneaza lumea dumneavoastra. Este anosta si pe alocuri, cred, nici macar frumos cenusie.
    Cand nu aveti argumente cadeti in ridicol sau in cel mai bun caz in deriziune, ceea ce evident ca va doresc in continuare sa aveti de la viata.

    Cu aleasa compatimire,
    filosoful, sarantoc

    manageru, cu bani

    Mai ciudosule deocamndata tu mori de foame nu eu…..Cum sa iti spun mi se pare ca esti filozoful neinteles al spatiului ‘eminescian’.Cine naiba crezi ca sta sa citeasca aberatiile tale.Deja am pierdut prea mult timp citind idioteniile tale…..Iar cu partea spirituala mai bine taceai si filozof ramaneai….Legat de ce imi doresti tu mie fii atend la ce iti doresti……

    si cam atat…
    filosoful sarantoc nu i a mai raspuns, nu avea rost, la ce bun sa raspunzi cu ceva la nimic…

    cateva reflexii

    Imi spunea mie cineva ca filosoful Cioran avea la cursuri o lamie, pe care o utilize ori de cate ori UREGANAM cu bani parjolea conceptele si strivea trairile.

    Seniorul Corneliu Coposu, intr un dialog civilizat cu iliescu, dupa ce acesta din urma I a reprosat ca este intratabil (adica nu le prea vrea pe cele ale vietii, bani, putere sau onoruri desarte, adica erijarea spre bataia de joc a semenilor) si a primit un raspuns pe masura diferentei. Seniorul nu era un “ciudos” fiindca pe Seniorul Corneliu Coposu il interesau valorile trairii; de aceea el, Seniorul era de pe alta lume, la fel ca Petre Tutea sau Elisabeta Rizea si multi altii carora le au fost asigurate locuri dintr o “alta planeta” cum le zice bine, UREGANAM cu bani.

    Biblia

    33. Deci Pilat a intrat iarăşi în pretoriu şi a chemat pe Iisus şi I-a zis: Tu eşti regele iudeilor? 34. Răspuns-a Iisus: De la tine însuţi zici aceasta, sau alţii ţi-au spus-o despre Mine? 35. Pilat a răspuns: Nu cumva sunt iudeu eu? Poporul Tău şi arhiereii Te-au predat mie. Ce ai făcut? 36. Iisus a răspuns: Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta. Dacă împărăţia Mea ar fi din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu predat iudeilor. Dar acum împărăţia Mea nu este de aici. 37. Deci i-a zis Pilat: Aşadar eşti Tu împărat? Răspuns-a Iisus: Tu zici că Eu sunt împărat. Eu spre aceasta M-am născut şi pentru aceasta am venit în lume, ca să dau mărturie pentru adevăr; oricine este din adevăr ascultă glasul Meu.

    Socrate, era judecat de junii eleganti ai Cetatii iar Pavel a sfarsit sub temelia cu picioare de lut a bogatilor cu carte care nu au dumirit nimic din valoarea celor citite; ei, erau desteptii bogati ai Cetatii insa nu aveau in nici o asemanare ceea ce avea Pavel, intelepciunea.

    si acum,

    Va rog, sa il injurati pe filosoful muritor de foame cand il prindeti pe strada, sa il scuipati, cand il aveti in preajma voastra, sa il judecati si condamnati pe filosoful sarantoc la o alta lume, sa il duceti la Canal, ca odinioara sau izolare sa nu aiba cu cine schimba un cuvant, sa il obiditi si umiliti pe filosoful “neinteles” pentru ca nu este un “ciudos” pe acel UREGANAM cu bani si plin de diplome si daca se poate sa il amenintati cu moartea ori violenta; si toate acestea pentru ca un oarecare UREGANAM cu bani si diplome sa isi poate demasca persiflarea si dispretul pentru un filosof care moare de foame, fiindca, nu I asa, el, nu poate sa fie efemerida zilelor, el, cel “neinteles”, nu si poate asuma viata lipsita de temeiurile trairii dar nici nu isi doreste cu aroganta, onorurile sortite prafului si uitarii, SI, sa poata savarsi ale vietii lui in linistea anosta a prezentului.

  27. Mi-as dori sa aud, simplu, de Partidul Ciutacesc! L-as sustine oricand, la orice alegeri.

  28. Victor Ciutacu in politica?!?!
    M-ar napadi intristarea!
    Las ca-i bine asa cum ii si de vorbit degeaba nu vorbeste!
    Egoist, arogant si genial!
    Asa-i fain!
    BANZAI!!!!

  29. bine faci ca nu te spurci victore..! lasa-i pe tonti si pe deontologi sa-si rupa capu si sa isi scoata ochii in partide…e mai bine asa…oricum ciolanu devine din ce in ce mai mic si noi,poolimea,nu am avea loc si daca am vrea!sunt prea multe hiene langa hoitul care se numeste Romania !! Respect!

  30. Dl Ciutacu, ati primit cumva amenintari din partea conducerii sau/si conducatorului suprem, pentru ca nu prea va sta in fire sa faceti anunturi de genul asta.

  31. D-l Ciutacu, in calitatea sa de jurnalist cu blog, simte uneori un imbold sa ne consulte pe noi, cititorii derbedei, privind cate o tema, ce-i trece prin minte, si ne-o serveste spre digerare, asa cum procedeaza si acum cu articolul “Am trecut, va anunt: nu contati pe mine”. Este un fel de invitatie la emiterea unor pareri “fara masti, fara tabuuri” cum spunea intr-un articol al dumnealui din mai 2009. Niste ganduri, “cateva chestii” care ii “stau pe creier”, il macina, ii pune mintea la incercare, dar ii epuizeaza si rabdarea, chiar ii provoaca enervare. Azi doreste sa se “elibereze “ de acestea, dar pe moment doar da “drumul la vale vagonului cu deazamagiri; ale altora…”. Haideti, sa-l oprim”

  32. Victor
    Suna ca dracu ce spui tu acolo. Se poate intelege printre randuri´ca sunt ceva telefoane, ceva amenintari voalate, sau ce?
    De unde moliciunea asta? Retragerea, sau amenintarea cu retragerea, defetismul, in fond tradarea celor care te urmeaza (virtual,fireste) nu sta in stilul tau. Cred ca esti si tu, ca noi toti, obosit si ca ai nevoie de ceva liniste/odihna. Dar atat! In rest luptatorii nu se predau. Dusmanii sunt peste tot si asteapta doar un semn de slabiciune…
    Nu noi am pierdut. Am fost pe mana moarta. Apropo, l-ati vazut pe Geoana cat a albit la par intr-o luna?
    Iti doresc o zi buna si mult succes in continuare.
    PS
    Nu o intelege ca un atac.

  33. hm.mda.esti ok.cuvantul erou este cheia.(ieri era parastasul!)
    totzi avem eroii nostrii.ba-i iubim,ba-i hulim.
    domnule,cred ca nu eroul decide daca va fii sau nu erou.ci ce-i care-l…hm,consuma.
    candidatul la post iese temator pe market,iar masa decide daca-l vrea sau ba.
    tu ai iesit.masa(chiar asa mica)te…vrea.
    esti”in”.
    partid?
    pai acolo nu sunt eroi!!!
    ideea este ca te-am memorat si destul de des=aprobat.

  34. @Iordachel Gudurau: nu m-a amenintat nimeni, nu amenint pe nimeni. incerc sa ma comport firesc si pretind reciprocitate. n-am semnat vreun contract de autodetonare sau de ducere a Romaniei pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie.
    @AlexD: am primit propunerea de prelungire a contractului; ca-n fiecare an. comandantul suprem nu e aplecat catre comunicarea cu mine. nici eu cu el, ca sa fiu fair 🙂

  35. p.s.
    in politica si sfera puterii nu sent eroi.
    in lupte cu morile de vant?mda.aici ar fii loc.
    in zilele noastre,ne lipseste un micutz crez.iar pentru crez chiar merita sa se nasca eroi.

  36. @Victor

    Da, bre, e mai bine aşa!
    Ştii să scrii… scrie! 🙂

    Toate cele bune!

  37. Se pare ca sunteti dezamagit dle Ciutacu. Nu prea inteleg de ce pentruca cu voie sau fara voie ati pus umarul la alegerea lui Basescu. De nenumarate ori v-ati exprimat antipatia fata de Geoana in campania electorala. Ca va calcati pe suflet si sunteti nevoit sa-l votati,ca nu va place, etc. La fel au procedat si ceilalti ciutaci de la Antena 3. Acum savurati momentul. Si nu ma refer la succesul lui Basescu ci la infrangerea lui Geoana.
    Multe succesuri in gudurarea pe langa juniorul Prigoana.

  38. @ZARA: v-am publicat acest comentariu ca sa stiti de ce n-o sa mai aveti placerea urmatorului. si, egoist, ca sa-mi confirm mie teoria potrivit careia fanii lui Geoana nu-s cu nimic mai presus decat ai lui Basescu. seful vostru de partid ar trebui sa ne faca statuie. fara existenta noastra, nici macar in beneficiul lui, lua ceva mai mult de 15%. si nu ajungea sa se mai relaxeze-n turul doi la Vantu acasa.

  39. @victor: cred ca nu am reusit sa ma fac inteles. ma refeream la drepturile de autor pe care mi le-as asuma vis-a-vis de denumirea d-lui cristoiu “maIstru”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.