Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Am trecut, vă anunţ: nu contaţi pe mine

Am trecut, vă anunţ: nu contaţi pe mine

Am câteva chestii care-mi stau pe creier şi mă abţin de ceva vreme să le eliberez. Azi n-o mai fac. Aşa că dau drumul la vale vagonului cu dezamăgiri; ale altora…

Nu-mi doresc să fiu erou; al nimănui. Mai ales că, de obicei, eroii mor tineri şi-s cântaţi postum. Mie-mi place viaţa, n-am vocaţie de martir şi sunt egoist. Mă gândesc, cu prioritate, la binele meu şi al familiei mele. Dacă acesta coincide cu al altora, cu atât mai bine. Aşa s-a întâmplat şi-n cazul Băsescu. Îl găsesc nociv pe individ, mi se pare inoportună prezenţa sa în fruntea statului, am acţionat în consecinţă. Întâmplător sau nu, părerea mea a coincis cu a multora dintre voi. A rezultat o frumuseţe de campanie antiregim într-o ţară lipsită de coaie. De care-s mândru. Continui să cârtesc, dar n-am amulete cu Jucătorul aliniate pe calorifer.

http://www.youtube.com/watch?v=IVS_9NfiK38

Dar asta nu înseamnă că mă voi pune vreodată la remorca vreunei formaţiuni politice. Findcă nu-s deloc convins că mi-aş găsi locul într-o structură de tipul ăsta. La ce-i acum funcţional pe piaţa politică de la noi, cu siguranţă nu. Doar să-mi fac mişcarea mea, unde eu să fiu Comandantul. Dar sunt şi comod, şi realist. Deci conştient că fără structuri securistice şi bani nu ies nici din Rahova. Cum nu simt nevoia să fiu marioneta vreunui grup de interese dornic să pună mâna pe caşcaval prin mine, mi-e teamă că-s pierdut pentru cariera politică. Aşa că, regret că poate dezamăgesc, mulţumesc pentru amabilele invitaţii şi sugestii, dar nu particip nici la (re)construcţiile diverselor partide politice, nici la reforma lor; nici ca actor, nici pe post de consilier. Emit păreri în scris ori prin viu grai. Vrea cineva să ţină cont de ele, minunat! Nu vrea, la fel de minunat, dacă nu chiar şi mai minunat!

Celebritatea mi-am dorit-o, recunosc, când eram ceva mai puştan şi m-am prins că n-o să mă cumpere niciodată Real Madrid. Mi-am obţinut-o (pe alte căi, ceva mai intelectuale, scrisu-i meserie, teveu-i fudulie) cu vârf şi îndesat, n-o mai caut, m-a găsit ea pe mine deja. Nu mă bucură, nu mă deranjează. Câteodată este chiar reconfortant să constaţi că n-ai vorbit de pomană, de cele mai multe ori băile de mulţime devin iritante. Aşa că n-am obiective prioritare nici pe zona asta.

În speranţa că am răspuns câtorva dintre obsesiile relativ publice şi cu promisiunea că voi face, curând, încă un online cu poporul suveran, în care să răspund tuturor întrebărilor, vă mulţumesc pentru atenţie şi vă urez o zi minunată ca mine.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

173 thoughts on “Am trecut, vă anunţ: nu contaţi pe mine

  1. Nu am nici un comentariu de facut, in rest…, toate bune ? Jur ca n-o sa am niciodata un blog !

  2. Propun transformarea Casei Poporului (ctitorie a lui Ceasca, ca astia nu sunt in stare nici sa asfalteze o sosea) in PUSCARIA INFRACTORILOR.

    Avantaje: Multi sunt obisnuiti cu cladirea.

  3. Felicitari pentru emisiunea de aseara de pe antena 2! Minunat! Profesionisti, bun simt, echilibru, modestie (aici nu ma refer la dvs.).
    Dupa care, am fugit pe Antena 3 si, ce vad, alti oameni care imi plac. Un alt fel de emisiune, care, dupa relaxarea de la Ciutacu (desi nu e Vantu), m-a facut sa rad cu lacrimi. Felicitari tuturor!

  4. in lumea in care traim chiar nu se merita sa te stresezi o secunda.!!
    pai nu vedeti bre..ca milioane de oameni sufera de depresie dupa ce s-au uitat la filmul Avatar
    o porcarie banala…absolut banala…film pentru copii de gradinita …oamenii din ziua de astazi sunt complet retardati

  5. Nerusinat de putini deontologi au reactionat la informatia “Ionut Popescu umfla 20.000 de EURO pe luna, ca nou Presedinte la Fondul Proprietatea”

    Unde e spiritul combativ (din care nu rezulta nicoidata nimic) din presa romaneasca ???

  6. Domnule Ciutacu,eu personal,nici nu v-am banuit ca vreti sa intrati intr-unul din partidele politice si va stimez mult pt asta.Si pt realism si pt “egoism”.Franchetea dvs este verticalitate si sunt fericita ca nu m-am inselat in ceea ce va priveste.N-aveti fata de OTV.Vedeti dvs ca unii dintre politicieni,cum ar fi Dl Prigoana,s-a lansat la OTV,caci nu am fi stiut de existenta lui nici intr-o mie de ani daca nu s-ar fi dat in spectacol o buna perioada pe la OTV.Si atunci,si acum,multa sanatate pt el si familia lui de circuzanti.Asa a intrat in constiinta publica si asa va ramane.Nu mi-a inspirat niciodata incredere,e smecher,adevarat smecher si alunecos,stie sa nu se faca contestat si reprezinta,poate,un pericol mai mare ca insusi “Zeus”.Incepe sa se nasca a doua Dinastie posrevolutionara,dupa Dinastia Basescu.Pacat de noi!!Ma banuiti paranoica? Poate,dar prea mult ne-am ars.Sa fiu inteleasa,nu le contest inteligenta,dar chiar nu mai vreau sa fiu naiva.Ar fi mai bine sa nu fie prea mult bagati in seama,caci asta i-ar avantaja.

  7. Cam tarziu vine de la mine….era vorba ca plecati din tara daca se intampla ceva la ultimele alegeri.Personal cred ca s-a intamplat. Unii respecta ce zic sau ce dau de inteles (Badea+pene)altii nu…dar eu nu sunt in masura sa definesc categorii.

  8. Accept, ca fiind OM cu o gandire profunda sa aveti “cateva CHESTII care” sa va “stea pe creier”, ele fiind de fapt niste ganduri poate ne-exprimate pana acum clar, fara echivoc. Si daca Dvs. asa ati simtit ca trebuie sa le impartasiti cu noi, suntem chiar mandri pentru increderea pe care ne-o acordati, ca Dvs. sunteti convins ca munca Dvs. nu a fost si nu este in zadar pentru cel putin cei 5 milioane dintre noi ale caror parere “intamplator sau nu” a coincis cu parerea Dvs. si “A rezultat o frumusete de campanie antiregim intr-o tara lipsita de coaie” .Si urmatoarea propozitie contrazice continutul cuvantului obsesie: “De care –s mandru. Continui sa cartesc, dar nu am amulete cu Jucatorul aliniate pe calorifer”, deci nu aveti putere magica de a aduce noroc. Imi place cat de plastic ati exprimat aceasta idée prin cuvantul “amulete”, ca apoi brusc sa reveniti la un limbaj comun, la un cuvant folosit mai mult de o patura mai putin educata, “a carti” dar care in contextul creat suna oarecum “provocator”, tocmai pentru ca suntem obisnuiti cu un stil, de multe ori elevat, folosit de Dvs.: “a-si spune mereu nemultumirea”.Bravo!

  9. @silviu: nu era vorba de o promisiune a mea, ci de spaima copilului nostru ca vom fi nevoiti sa plecam din tara. uite-asa se nasc legendele. e mai simplu si mai eficient sa asculti cu atentie decat sa-ti inchipui ce ti-ar placea tie.

  10. Ce parere aveti de lamentabilele incercari ale lui Tariceanu& Andronic de a fi atat de penibili incat sa-l prefere pe Basescu, in demersul lor insidios, dar pe care de fapt il vede toata lumea? Pat doi caraghiosi disperati, care nu reusesc sa inteleaga ca vremea lor a trecut. Ce inseamna si politica asta, decat sa-l sprijine pe Crin, mai bine cu Bas, mi se pare absolut odios.

  11. Imi place ciutacu. mint……. il ador pe ciutacu, de fapt il ador la pachet cu prieteni cu tot. imi place badea, gadea, oana dobre, firea, r. tudor. candva imi place si cristoiu. credeam ca el si ctp (badea, nu te supara!) nu vor fi niciodata impotriva noastra. acum cristoiu e. cu ce l-or fi santajat portocalele mecanice?

  12. Interesanta abordare Dle Ciutacu.

    Insa nu credeti ca prin acest gest privati un partid de expertiza dvstra pretioasa?
    Nu am nici o indoiala ca de exemplu ati fi de un incredibil folos la PRM.
    Stateam si ma uitam la Dl Sever Voinescu. Nu sunt eu PDL-ist dar omul s-a implicat foarte serios in campania prezidentiala a lucrat foarte foarte mult.
    Pe cand la PRM spre deziluzia mea nu am vazut pe nimeni in afara de Dl. Presedinte Vadim care sa lupte. Are o groaza de VP si nici unul nu a luptat pentru un scor bun. Cu un om ca dvs. cred ca PRM-ul la urmatoarele alegeri poate rupe 15%.
    Sunteti o persoana cu reala experienta si puneti suflet de aceea nici nu ma indoiesc ca ati face o impresie buna.

  13. un OM ca tine nu are nevoie sa fie INREGIMENTAT in PARTID, noi te iubim ca esti
    AROGANT ,GENIAL SI NU NE SUPARAM CA ESTI CEL MAI DESTEPT.

  14. Multe herare humanum este, in citire libera, iar in traducere si mai libera: de te uiti in spate vezi prostia.
    Asta cu PRM-ul pune capac la toate zicerile de pe acest blog.

  15. Domnule Ciutacu,

    Am citit articolul cu atentie.
    Practic vi se reproseaza doua lucruri:
    1. Ca nu l-ati corectat pe Honorius pentru treaba cu premiul Nobel.
    2. Ca nu ati fost mai dinamic in legatura cu emisiunea, in sensul ca nu ati primit pe nimeni in direct prin telefon.

    Nu am vazut emisiunea deci nu pot spune prea multe.
    Insa dupa parerea mea nu Tribunul a scris articolul. Este un pic taios, insa asa suntem obisnuiti cu Tricolorul.
    Ca sa fiu sincer, cred ca Presedintele Vadim va apreciaza. Asta cu tonomatul se spun la suparare.
    In legatura cu faza cu Oana Dobre, nu imi permit sa va dau sfaturi, insa am considerat intotdeauna ca stilul dansei nu place multora. O atitudine din asta foarte agresiva merge la cineva care este mai in varsta si experimentat.
    Cu privire la Honorius, l-am vazut si aseara la OTV si impresia a fost in cel mai bun caz ” average”. Nu imi pare o persoana calificata pentru parlament, incearca sa arate ca este foarte destept si capabil, insa detaliile ii dau de gol lipsa de cunostinte.
    Va rog sa nu luati personal ce scrie in Tricolorul, este pur si simplu o critica a unei persoane care considera ca trebuia sa aveti o alta abordare.

    In concluzie, da la PRM, deoarece este tipul de partid la care ati putea sa faceti foarte multe, sa ajutati si sa schimbati unele lucruri. Sunteti o persoana pasionata( asa imi dati impresia cand va vad la emisiune) si ati fi foarte benefic.

  16. @Korbul:

    Va rog sa ma scuzati daca v-am facut sa radeti. Nu a fost intentia mea, nu urmaresc sa fac propaganda. Este perceptia mea fata de un partid ce nu m-a dezamagit. Eu cu PRM-ul am votat de cand ma stiu.
    Multi il urasc din cauza a ce se scrie in saptamanal, insa este o abordare simplista. Este un partid de opozitie de 18 ani, ceea ce ma fascineaza pentru ca trebuie sa fie al naibii de greu. Cand nu v-a mai fi nu voi mai merge la vot. Deci de ce nu PRM? Dl. Ciutacu este o persoana experimentata si capabila, unde mai bine sa aiba un impact decat aici? In PNL? unde se pun oameni la BNR desi nu au experienta in economie?

    P.S.: Va rog sa ma scuzati pentru Off-topic Dle Citacu. Ma voi limita sa scriu mai rar pentru a nu va deranja.

  17. si eu care deja scrisesem cererea de adeziune in partidul tau…. mai trebuia sa trec numele partidului si sa iti dau adeziunea in 140 semne pe twitter 😛

    lasnad gluma:
    ramai asa cum esti. eu unul sunt satul de “lideri/formatori de opinie” care se arunca hamesit dupa un ciolan mai mare desi aveau cratita cu oase.

    sper sa nu ma dezamagesti si maine, poimaine sa te vad putrator de cuvant la sinistra blonda care o avea nevoie la dezvoltarea ei pe plan personala iar sotul pe plan financiar…

  18. Domnule Ciutacu,
    Intotdeauna vor fi comentarii pro si contra, apreciez pozitia dumneavoastra ca jurnalist si nu numai a dumneavoastra si a celorlalti colegi precum Mircea Badea, etc.Desi sunt un simplu om(un necunoscut) intotdeauna am facut si eu comentarii pe bloguri anti Basescu, nu mi-a fost frica si nu o sa-mi fie frica sa-mi folosesc adevaratul nume cand intru pe blog-uri!. Toti cei care va ataca (e opinia lor si dreptul lor)se simt tari, dar din punctul meu de vedere sunt niste lasi, deoarece nici nu semneaza cu numele, folosesc pseudonime! Tineti-o tot asa, pentru segmentul de cititori si telespectatori care mai au inca demnitate si nu se manjesc cu mita electorala sau vreun favor din nici o parte politica. Cel mai mare favor pentru mine ar fi sa pot trai in tara mea, sa fiu respectat si aparat de lege. In legatura cu gripa porcina, m-am tot intrebat de ce parlamentarii nu sunt vaccinati, am ajuns la concluzia ca ei au imunitate!Cu respect pentru curajul dumneavoastra si celorlalti care semneauza cu pseudonime, “ciocul mic”!

  19. mai trebuia si lozinca “Jos mafia, sus patria”
    cu accent pe ultima silaba la ‘mafia’ si la ‘patria’.

  20. @Escorpion: liderul dumneavoastra este, incontestabil un om foarte cult, ca sa nu spun un erudit, este un excelent orator si, in anumite circumstante, un tip cu simt al umorului excelent. cu aruncatul de laturi e problema, pentru ca nu are nici un criteriu de selectie si nu stii cand te nimereste. de acord?

  21. Inca nu am devenit “spitalul 9”
    Sanse, cu o diktatura confirmata a lu Base, poate o sa fie.

  22. @ escorpion

    In vremea lui Vacaroiu PRM a fost la guvernare (“patrulaterul rosu”) – repetati acelasi neadevar al lui Vadim : “am fost doar in opozitie” .
    Cred ca e nevoie de o imaginatie foarte bogata pentru a-l vedea pe Ciutacu la PRM .
    In rest , opiniile d-va ma lasa rece .

  23. Azi se implinesc 160 de ani de la nasterea luceafarului poeziei. Desigur, poporeanu are alte griji, da-o-n masa de poezie, dar ma gandeam ca n-ar fi rau s-o incurajam pe duduia cocos sa boteze mielu’ emy, intr-o dulce traditie romaneasca!

  24. Stiu ca noi,emigrantii am fost blamati pentru esecul aliantei psd-pnl etc in alegeri.Nu pot sa ma identific cu majoritatea desi stiu ca individual nu poti realiza mare lucru si mai stiu ca exceptia intareste regula de multe ori. Dar stiu ca fizic sunt aici si cu sufletul acolo.Cand intru in casa uit ca sunt la mii de km distanta.Si ce fac? Televizotul merge pe romani,internetul il acceses pt a veni in contact cu semenii mei(ce sa fac ? sunt o incoruptibila si imi iubesc tara si semenii). Poate am fost cam ambigua asa ca asi concluziona:d-le Ciutacu nu-mi luati bucuria care mi-a mai ramas de a asculta emisiunile Antenelor si de a ma bucura de oameni care mai au coloana vertebrala.

  25. Blamarea diasporei, pentru votul dat si nu pentru voturile “numarate” in contul portocaliilor, nu este in regula.
    Dobitoace au fost cei care nu si-au gasit oameni de partid pentru fiecare sectie, a caror menire trebuia sa fie corectitudinea alegerilor si, daca se mai putea, propaganda pe ici pe colo, prin punctele esentiale.
    Oamenii de prin ambasade si consulate si-au
    facut numarul sub drapelele portocalii.

  26. Afara ploua!In curand va ninge,cu imbecili si cretini(vezi ministerul finantelor).Ai lav iu si iti doresc succesuri.

  27. „Am trecut, va anunt: nu contati pe mine”. D-l Ciutacu, chiar va imaginati ca cititorii derbedei, chiar cred ce ati scris in titlu? Doar nimeni nu v-a lovit la moalele capului doar avansandu-va „amabile invitatii” sau chiar dandu-va „sugestii’ sa renuntati la ceea ce ati cucerit in niste ani de zile de munca asidua. Nu ma refer la castigul material, ci la acea culme de incredere, de apreciere, de promotor sau mai bine zis de heavy-duty motor care va da feedback-ul pentru a continua lupta Dvs. Nu fiti va rog asa sententios: „Nu contati pe mine”, ba, da, contam si inca cu tarie, tocmai pentru ca nu va vedem sa depindeti vreodata CU TOTUL de cineva sau ceva, in formularea Dvs.:”nu ma voi pune vreodata la remorca vreunei formatiuni politice”.Asta da, barbat hotarat! Vedeti ce antiteza ati produs voit sau nu? Cateva randuri mai sus ziceti: „Nu contati pe mine”, iar aici avem „nu ma voi pune vreodata la remorca…”. Victor Ciutacu nu va ajunge in Romania „remorca” niciodata. Dumnealui va fi intotdeauna „motorul” multimii, „un motor puternic care porneste lin, fara zgomot, dar care odata ce-si-a luat viteza poate plange, geme, suiere, chiar sa fulgere in functie de „calitatea combustibilului” cu care este alimentat.

  28. Sper ca dezamagirea o putem inparti, desigur nu in mod egal, ca noi nu avem posibilitatea de a spune ceva, eventual in casa vorbind in sopata, la adresa unia.Dar sa va dezarmati sa treceti in partea puteri cum a procedat domnul C….u af fi pacat pentru milioane care au acelasi gand, acelasi probleme ca Dumneavoastra.Daca si cei cu caracter dezarmeaza ce va fi in tar???un tv, un ziar si manele.CONTINUATI cu Gadea, Badea, Teodorescu, Ciuvica, Stan.Va multumesc.

  29. nu ca ar conte pentru terti, dar, pentru domnul Ciutacu: este placut sa vezi ca este cineva care te reprezinta! Cu atat mai mult cu cat asta se petrece intr-o asemenea lume pe care ma abtin sa o calific…
    Cu drag, Victor!

  30. Victor in politica?! Stii prea multe din culisele ei, da’ n-as prea crede, odata ajuns pe malul celalalt si strans de oo…n-o sa te mai putem auzi, in fond…orice este posibil! Nu pot sa spun decat cum ar zice un amic de-al meu, siiigur ca da, stai sa ma rujez! 😀

  31. Dupa ce ti-am apreciat decizia printr-o scurta felicitare , acum am timp sa dezvolt putin de ce ma bucura acest fapt , ca pe majoritatea celor de-aici …

    1. In primul rand ca “nu ni te iau” …!(asa cum au si zis majoritatea celor de fata).
    2. Pt. ca tu esti fie “motorul” multimii (asa cum corect observa I.I.), fie “liantul” ei… (in functie de situatie).
    3. Desi poate ai constatat ca am anumite simpatii liberale (fara a ma considera un sustinator fanatic al acestora) , totusi vreau sa fac pe aceasta cale un comentariu adresat TUTUROR partidelor si MAI ALES PNL-ului (pe care sper sa-l gasesc MAI RECEPTIV la comentariul meu…!!!) … Anume:
    “Dragi” lideri de partide , daca vreti cu adevarat sa va improspatati partidele cu OAMENI NOI si DE VALOARE , nu fiti lenesi si nu mai “ciuguliti” oameni cu notorietate fie de la alte partide , fie din viata publica , pt. ca acestia …
    … fie “nu se vor lega la cap” cu voi…,
    … fie o vor face PE UN ANUME PRET , deoarece ei au deja notorietatea asigurata !!!
    Daca vreti CU ADEVARAT oameni noi si capabili , CAUTATI-I SINGURI , dar nu prin sistemul de prietenii si nepotisme , ci prin cooptarea DEZINTERESATA a unor oameni de CALITATE ! Acestia EXISTA si sunt , chiar , destul de numerosi (daca stii unde sa-i cauti) , dar nu sunt foarte “vizibili” deoarece n-au avut NOROCUL sa se nasca intr-un context mai favorabil ( sunt din provincie , n-au parinti sau rude “cu greutate” , etc. ) si MAI ALES “n-au fost dispusi sa faca compromisuri umilitoare sau degradante pt. a-si asigura ascensiunea profesionala” !!!!! Si , credeti-ma , exista f. multe asemenea persoane capabile , care s-au nascut , traiesc si chiar mor INTR-UN ANONIMAT NEDREPT cu calitatea lor umana ; singura lor “mare vina” este aceea ca s-au nascut intr-o tara unde contextul , tupeul sau compromisurile sunt , in general , singurele “rampe de lansare”… ! Iar ei n-au avut parte nici de contextul favorabil , si nici de tupeu sau de compromisuri N-AU FOST DISPUSI SA FACA UZ !!!!!

    Asa ca stimatilor lideri de partide , MUNCITI si CAUTATI-VA oamenii noi , de calitate , “nu asteptati sa-i culegeti para-malaiata”…

  32. Eu nu te vreau deloc erou. Mie îmi convine să te citesc sau să te ascult pe la tv. Dacă te-ai fi decis să candidezi, să te duci consilier pe la vreun politician sau să faci vreun partid, cred că mă gândeam la tine la fel cum mă gândesc la Bitman. Dacă a deveni erou, înseamnă a face un pas spre politică, eu zic NU.
    Stai locului în presă încântă-ne, trântește-ne, adu-ne cu picioarele pe pământ, lasă-ne să realizăm că nu suntem singurii care au o părere ce nu coincide cu părerea lor, fii vocea care ne arată că nu suntem tâmpiți!

  33. Daca D-l Ciutacu “ar face nefacutul” si si-ar face “miscarea” dumnealui, unde dansul ar fi “Comandantul”,s-ar trezi instantaneu cu milioane de adepti, dar, zice dumnealui: “dar sunt comod, si realist”. Prima parte a propozitiei nu o cred, in schimb a doua parte ne este explicitata in: “Deci constient ca fara structuri securistice si bani nu ies din Rahova”. Din pacate adevarul graieste dumnealui. Au trecut 20 ani dar tot “structurile securiste” sunt puternice inca. Va veni ziua sfarsitului lor?

  34. Avand in vedere ca noi, marea majoritate a fraierilor trebuie sa platim taxe pe orice “ca ca niste chiriasi in tara asta”(citand un clasic in viata) as avea o sugestie sa se intample ceva gen: sa moara si la ei cate ceva.
    Ar trebui ca orice firma Offshore ce desfasoara activitati comerciale pe teritoriul Romaniei sa plateasca o taxa pentru asta.
    La intrare marfii in firma de logistica sau asupra serviciului prestat la beneficiar-nu este costul beneficiarului.
    Se se evidentiaza ca taxa deductibila la distribuitor sau beneficiar.
    Aceasta taxa reprezinta un cost de intrare comerciala a firmei Offshore aplicabila acesteia.
    Daca beneficiarul refuza sa deduca aceasta taxa atuci sa plateasca el. E de datoria beneficiarului sa cunoasca identitatea partenerului de afaceri pentru a nu fi acuzat de spalare de bani.

    Ar putea fi sursa de bani la buget care sa inlocuiasca impozitul forfetar ce trebuie eliminat.
    Sa nu spuneti ca nu se poate . Ba se poate si asa ar veni si mai multi bani la buget si ar mai simti si altii-smecherii cum e sa platesti taxe pe te miri ce.
    Nu cred ca trebuie sa fie chiar asa: unii
    ne-am nascut fraieri si altii in casa-locul care trebuie.

  35. Geoana clampane la A3 de iti vine sa versi, cum mi-a venit mie cand am pus stampila pe el, sa lase dracu PSD-il in pace si sa se duca la Vantu sa-l relaxeze.

  36. Tu ramâi la toate rece,
    De te-ndeamna, de te cheama;
    Ce e val, ca valul trece,
    Nu spera si nu ai teama;
    Te întreaba si socoate
    Ce e rau si ce e bine;
    Toate-s vechi si noua toate:
    Vreme trece, vreme vine.

  37. Victore, te vad in direct la stirea zilei si ma intreb cum reusesti sa te controlezi asa bine. Simt ca ai vrea sa explodezi la ce debiteaza maestrul Geoana si sper ca vei rezista. Cravata cred ca este pe placul “tatucalui”.Iti doresc mult succes.

  38. Si-ar putea imagina careva dintre cititorii derbedei ca dumnealui sa fie o figurina actionata de un ‘portocaliu’ spre a interpreta rolul de consilier a lui Elena Udrea? Cam asta era esenta intrebarii lui Gabriela Firea la emisiunea Stirea zilei. Domnul Ciutacu si-a pastrat sobrietatea si cu glas cam otelit a raspuns: “Poate Elena Udrea sa-mi fie mie consilier”. Cu siguranta dumnealui nu ar executa orbeste ceea ce in prealabil nu a trecut prin filtrul mintii sale, pentru ca viata l-a invatat sa se fereasca de oamenii care sub masca prieteniei vor sa-i intre pe sub piele ca “sa puna mana pe cascaval prin mine”.Fraza:” mi-e teama ca-s pierdut pentru cariera politica’ de fapt exprima crezul dumnealui; adica dumnealui este non-existent, de negasit pentru asa o “vocatie”.Frumos exprimat. Bravo!

  39. Victoree..eroii..ca eroii,fiecare cu batalia lui, dar sa faci martiri 22 de milioane e o adevarata arta a razboiului…..si nu ne intreaba nimeni daca vrem sau nu sa fim martiri pe altarul patriei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.