Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Aliatul PNL: “Să scăpăm de oligarhi, să radă sămânţa asta comunistă, pesedistă”

Aliatul PNL: “Să scăpăm de oligarhi, să radă sămânţa asta comunistă, pesedistă”

– USL a anunţat că face derogări pentru “personalităţi”. Printre primele astfel de piscuri umane cooptate pentru o altfel de politică se numără Gigi Becali. Cică omu-i o contrapondere necesară la Dan Diaconescu. E o alegere, cred, inspirată. S-ar putea să câştige mulţi mitocani care să se alăture acestei adevărate revoluţii a bunului simţ. Ăia decenţi pe care-i pierd probabil că nu contează. Sper să fie plin marele stadion când îşi lansează candidaţii la parlamentare. Ce mai sunt 50.000 de locuri pentru o mare de neamuri proaste dornice să salute cooptarea gladiatorului?

– Fugarul Sima a ajuns la a patra scrisoare. Că tot aveam o curiozitate de ce nu mai apăruse grăsuţu’ de Chireac în nici o stenogramă. Tot nu ne spune unde-s banii. Cică omul a fost finanţator la Hotnews (o fi bine să iei leafa din bani furaţi?) şi doar fosta consilieră băsesciană Alexandra Gătej (prin care trimitea analize economice docte la Cotroceni) a ieşit pe plus din relaţia cu el. Ceea ce spune multe şi nu doar despre politica editorială a Oficinei. Dar poate ia la anul Nobelul pentru literatură. Dacă tot l-am ratat la tura de solidaritate pe Mircea Cărtărescu, eu zic să-l susţinem pe escrocul ăsta mic. Care, deloc surprinzător, pare a genera şi un val de simpatie la adresa-i. Dacă-i furi pe bogaţi, poţi să şi candidezi cu mare succes în România.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Aliatul PNL: “Să scăpăm de oligarhi, să radă sămânţa asta comunistă, pesedistă”

  1. o stire mai tare decat asta cu Becali poate fi doar
    “Monica Iacob Ridzi candidează pe listele PPDD”

    “aaaaa-ha-ha-ha-ha-ha-ha :)))” vorba lu Mircea Badea

  2. Deci tocmai am fost scuipat si facut prost de acesti “strategi” politici din usl,prin explicatia data privind acceptarea acestui “presupus om” (Badea rules…am ras cu lacrimi aseara) in PNL.
    Deci electoratul tinta al PNL-ului este acum masa de “alienati mintali” care au de gand sa voteze cu DD???Si pentru asta au adus un “presupus om” ca sa castige 1-2% din cei carora le curge scuipatul din gura???E un fel de “battle of the monkeys”?
    Pai eu zic ca e bine…e o altfel de politica…sau “revolutia bunului simt” a domnului Antonescu.

  3. Am tot zis noi, astia de la usl isi dau cu dreptul in stangul.Ei cred ca daca becali a donat unor amarati bani, apare pe la tv hahaind cu sutele de euro in mana, impartind banii in stanga si in dreapta si construind biserici pe la tara pictate cu chipul lui si al familiei, gata au facut cea mai buna alegere.Ei as, poate cei de la tara care pun botul si la marele dd sa ramana creduli si sa mai spere.Foarte bun editorialul colegului de la jurnalul, privind congresul ppe cu marea desfasurare de forte pe bani nostrii, normal ai fraierilor.In rest eu astept sa vad ce se intampla zilele astea, odata cu sosirea “marilor personalitati de la ppe”.Stiu din surse ca v-or fi ceva presiuni, si sincer dabia astept.
    In concluzie becali promite multe, dar uita sa si respecte si in general cand e la tv atunci se da mare, altfel e un circar ca si dd, dasr care pe deasupra vorbeste si urat si jigneste.Om trai si om vedea…..

  4. E clar ca Becali si-a cumparat locul, altfel nu se explica apetitul USL pentru un asemenea personaj grosier. Sau poate vor si ei sa constituie o gasca de grosieri asemeni gastii pedeliste…

  5. Victore,
    1. Cred ca decizia de a-l pune pe Jiji sa candideze din partea USL este cu adevarat “noaptea mintii”. Cum sa putem alege pe cei mai buni cand partidele se intrec sa nominalizeze drept candidati pe cei mai prosti! Democratia presupune dreptul de a alege, dar atunci cand cei care iti sunt “impusi” in alegeri sunt niste gunoaie umane democratia este cea care pierde (inca o data din cauza celor caer sunt pusi sa o construiasca: politicienii).
    2. Cred ca organele de reglementare si control din Romania (CNVM, politie, procuratura, etc.) nu au competenta legala de a investiga WBS Holding (cea din BVI). Dar, cea mai mare lovitura o vor suferi clientii lui Sima din cauza veniturilor nedeclarate si a impozitelor pe venit neplatite. Totusi, chiar si aici va fi mult de munca pentru ca clientii lui Sima isi cheltuiau profiturile prin niste “corporate cards” emise de banci pe numele WBS. De fapt acesti clienti vor putea spune ca ei nu avut venituri iar cheltuielile facute sunt “business expenses” facute pe contul unei firme din BVI.

  6. stupefiant… prima oara am zis ca e gluma proasta… il si vad pe antonescu + ponta pe ghencea :)) sper ca isi aduc si semintele cu ei si sa ragaie bere ca orice suporter… DAR… din pacate… o sa votez cu oricine de la usl… numa sa scap de base. mare dezamagire.

  7. Salut Victore !

    Eu nu cred ca trebuie sa fim atat de scrupulosi in privinta lui Becali. Obiectivul nostru este sa castigam , fie si cu gol din ofsaid, nu sa pierdem frumos ( a cata oara ?). Eu cred ca aducerea lui Becali la echipa e un plus , chiar sunt 5 milioane de stelisti in tara, dar tu nu crezi fiindca esti dinamovist 🙂 .
    Sunt convins ca pierderile sunt mai mici decat castigurile.
    Oricum , daca Becali s-ar fi dus la adversari, ce mai lamentari auzem din galeria USL-ului…

    Forza USL ! Pe ei, pe mama lor, de ARD-isti !

    Cu multa simpatie,
    Banel

  8. La ciolan inainte!Ei cu ei si noi cu nimeni,se tot invart,se tot aduna,se fac aliante la fiecare scrutin,iar noi ramanem sa ne luptam cu viata…Romania e un carnaval.

  9. @sandu: Monica-i o lumina pe langa Gigi
    @Banel: or fi obiectivele stelistilor orbiti de stralucirea oierului. nu stiu de ce nu l-au luat si pe Borcea, sa aduca si dinamovistii la urne. niste partide normale la cap s-ar ascunde

  10. Prieteni, voi care comentaţi aici, suferiţi cu inteligenţa? Voi chiar credeţi că l-au luat pe Becali ca să fie vector de imagine sau purtător de vorbe USL?
    La dracu, l-au luat ca Becali să dea bani la partid, iar primarii USL din ţară să cumpere zahăr, ulei, pui congelaţi şi alte lucruri minunate pe care să le distribuie în campanie. Aţi uitat în ce ţară trăiţi? mare masă a electorilor şi-au vândut votul în 2009 pe o găleată portocalie şi 50 de lei.

  11. Cand spune Domnul Dan ca va otv-iza Romania nimeni nu il credea.Si acum i dam dreptate.
    Tot Domnul Dan a mai lansat un slogan care devine adevarat pe zi ce trece usl=pdl aceeasi mizerie.
    In rest dezamagierea e tot mai mare pe zi ce trece.

  12. @victor
    Ei, ca sa fiu rautacios, dinamovistii chiar nu conteaza la vot.
    Si voturile nule sunt mai multe decat ei 🙂

  13. @Valentin: amice, ai aflat tu, pe surse, ca Gigi e bogat putred si nu stie ce sa mai faca cu banii?
    @Banel: eu zic sa ramai pe stadion. politica-i un pic mai complicata.

  14. Cum necum jiji a fost mai inspirat cand a dat pe piata un partid,nu si-a schimbat culorile precum cameleonii care acum sunt indigo,desi a facut si el mici jonglerii.Sunt curioasa cum va lucra razboinicul luminii in echipa.Nu ma deranjeaza,inspirata pentru contracararea tomberonului.Pai,daca avem bun simt trebuie sa stam intr-o zona septica,sa nu fim atinsi,nu sa-i facem sa inteleaga?!Nu ridic piatra si nu fac pe gica contra,observ.Acum cand vad si eu fotbal de calitate la Steaua si la Nationala,are sanse mari jiji,iara e pe cai albi,sa ma iau de el?!E roman de-al nostru,cu ce difera de altii mai sofisticati intelectual?!Marele Sfatos al bursei isi scrie memoriile stand cu fundul pe cuburile de gheata din Islanda.Simtea nevoia sa se racoreasca de la atata “hot”,scrie scrisorele de cainta,cum v-am papat banii si asteptati ca fac hocus-pocus si ii luati,dar voi asteptati pana cand imi fac sejurul,caci sunt stresat.Comic,parerea mea!.

  15. Nu ştiu cât de bogat mai e, dar cred că investiţia într-o imunitate parlamentară e o afaceră bună, de viitor. Plus că nu se ştie niciodată, poate mai are armata condusă de Dobriţoiu şi Botoş vreun teren bun de vânzare.

  16. Victore,

    spre deosebire de tine, eu nu-mi permit luxul personal al detaşării politice. Şi asta nu pentru că aş avea vreo sinecură de partid şi de stat, ci pentru că-l vreau pe Băsescu jos no matter what. Ca atare, spre deosebire de tine şi de comentatorii care-şi doresc o politică bazată pe principii (“Cum sa putem alege pe cei mai buni” se întreba cineva mai sus), eu merg mai degrabă pe realpolitik, până văd epoca Băsescu închisă între scoarţele manualelor de istorie. După aia… oi avea eu timp să aleg şi să tot aleg până oi culege.

    Eu fac parte dintre cei care votează USL oricum. Ca atare, că vine Becali… so what? Au venit şi Frunzăverde şi Plăcintă şi Prigoană acela micu’ şi o cohortă întreagă de alţi trepăduşi. Îi accept dacă (şi) cu ajutorul lor ăştia pleacă, preferabil la puşcărie (nu c-aş avea vreo speranţă, dar…). Ce-are Jiji mai scârbos decât, să zicem, Mircea Banias (PC) sau Gh. Ciobanu (PSD)? Măcar ăsta are electoratul lui.

    Ah, mi-aş dori şi eu să pot alege oameni, nu politicieni; dar, până acolo, să stau acasă şi să cresc astfel şansele udrei şi videanului să re-devină parlamentari, asta nu-mi permit.

  17. adevaru-i ce Becali, Placinta si Frunzaverde reprezinta o alternativa cat se poate de viabila la Udrea si Videanu. toti cei anterior enumerati fac parte din noul curent de politicieni, exponenti la varf ai revolutiei bunului simt si al politicii altfel. voteaza-i, frate, nu te tine nimeni. altfel, eu nu stiu care dintre noi isi permite mai mult sau mai putin sa fie detasat. doar ca eu o si fac…

  18. Ce s-a întâmplat cu teoria că “şi foca de la circ e mai viabilă decât Băsescu şi Udrea”?

  19. @Cetateanul Popescu

    Si daca dupa alegeri,aceste “dude”(unpr,prigoana,becali,placinta…etc + aproape un sfert din pdl) vor trece din nou la supt ciorapii lasului nr.1 al tarii,dupa ce vor fi alesi/realesi???

    Intreb si eu…

  20. @Valentin: ramane valabila, da’ numai cu Basescu, fiindca Udrea nu a aparut niciodata-n enunt. si fara votul meu, si fara sustinerea mea publica…
    p.s. incearca sa scrii si tu din prima. sau iti vin cuvintele mai greu?

  21. Doua intrebari ma framanta: astia de la USL si-au propus sa piarda alegerile?
    si doi: cand ii vedem pe liste pe stimabilul gutza si printzeasa ardgealului? 🙂

  22. Gata, am reevaluat situatia. E de bine, fratilor! A zis Watson, ala de la ALDE, ca nu-l stie pe jiji, dar, citez: “este mai bine ca oamenii să fie în cort şi să scuipe afară, decât să fie afară şi să scuipe înăuntru”. Acuma eu crez ca englezu’ le cam minte, dat fiind ca foloseste in aceeasi fraza cuvinte cheie precum becali si scuipa. Eu propun sa-i trimita jiji, eventual prin crin, neste telemea d’aia buna, sa stie ce achizitie misto a facut liberalismu’ ieuropean! 🙂
    PS Pac-pac!!!

  23. 1. Isi mai aduce aminte cineva vorbele de duh: “va dau .U.E” si “sugeti
    ‘acadeaua’ cu Voiculescu, Oancea si toti muncitorii aia de la Antena],
    pe partea economica”, citat din “Razboinicul Luminii”, anul de gratie
    aproximativ 2004 AC (tare, nu ?!);

    2. Crin Antonescu soto e disperat cu adunatul de voturi si cu imaginatia
    de a ajuns sa se preteze la 2~3% iluzorii si la aducerea in partid a unui
    asa distins domn manierat si consecvent precum este GB (seniorii s-ar
    rasuci in groapa !);

    3. Mitocania salveaza Romania (yupeeeee!),
    “Cu bunul simt n-ajungeti nicaieri, bai coate goale, bai hahalerelor !”;

    4. Mai deunazi, confratele tau de platouri tv, d-l Niels Schnecker a emis
    o propozitie, care m-a lasat mai masca decit d-l Giurescu cind ii tămîia
    pe USL, ori decit Radu Tudor care acu citeva zile era deosebit de diplomat
    cu alde Jiji: “Sima are talent la ceea ce face”; daca d-l respectiv e un
    soi de madam aia care vorbea “Romgleza” (pe vremuri angajata la FNI) si
    care ne tinea lectii de pus cenusa in cap, atunci, omu’ are atit un
    standard ridicat, cit si un talent peste medie la prostit prostii
    (investitorii);

    5. Nenicii Ponta si Oprescu ba au gasit resurse, ba nu, in functie de
    cum sint aliniate planetele, prin bugetul central, respectiv local,
    ca sa “trecem cu bine, doamnăăăăăă, iarna asta !”;
    cine i-o mai vota, sa-i ia acasa !

    6. Vin nasparliii aia de PPE-isti, tristi (care cica ne-au furat votul,
    cot la cot cu “crucisatorul”, care crucisator era pina mai ieri frate
    de cruce cu Jiji), pe la noi prin tirg; lumea zice ca iese in strada sa-i
    intimpine cu panselute si confetti; eu zic sa iasa Ponta cu membrii de
    partid ai lui, ca el ne-a bagat in cofă, atunci cind s-a apucat sa pupe
    dreapta baros-anului (ala cu carne europeana extra, pe frunte) si-a achesat
    la alea 11 porunci;

    7. N-am vazut emisiunea de vineri, am inteles c-a fost inregistrata,
    oricum nici-o strabatere vis-a-vis de subiectul respectiv;

    8. Cica i-am mardit la un gol pe turci (bine ca n-a fost turcesc),
    dar miine se pare ca vom infringe in fata batavilor, ca de obicei,
    in stilul ce ne caracterizeaza;

    9. Subiectele de la Sinteza sint scoase de la naftalina;

    10. D-abia astept sa-l vad pe d-l profesor din nou vineri seara.

  24. The establishment sucks

    Victore eu zic ca uneori falimentul gargarei trebuie asumat cu fruntea sus.

    Tu ce crezi ca ai trait in ultimile 6 luni ?

    Triumful caftului si a scandarilor anemice a max 2000 de oameni din Februarie sau triumful marelui anranjament de culise din Aprilie ?

    Sincer ce crezi tu ca traiesti azi ?

    Tu crezi ca Februarie a contat eu am vazut extrem de precis ca nu a contat de loc decat pentru amaratul care e acuma cu piciorul rupt prin spitale si atat.

    De contat ce a contat ca pentru Generalul izmenelor si pt. Placinta & co s-a gasit un loc caldutz si sigur.

    Si atunci daca tu si principiile tale exact atata valoratzi cam cat si Nicusor Dan sau manifestatzi papioanelor de ce te minunezi ca politicienii cu funia bugetului la gat si procuratura pe urmele lor cauta solutzii care mai de care mai abracadabrante ?

    Orice, orice, orice numai solutzia corecta solutzia care a iesit acu a alegerile din Cehia si sepregateste sa iasa si in Lituania nu.
    Ca da in Cehia cea de catifea Partidul Comunist cel Nereformat si Continuator Neintrerupt al celui comunist original al celui de inainte de 1989 a iesit pe locul doi in alegeri. Pe locul 2 cu mai multe voturi decat actualul partide de la putere.

    Actuala gargara UE, NATO, economie de piatza etc samd nu mai convinge (cel putzin in Cehia) si se cauta alternative.

    Altrenativele pot fi clasice de tipul discursului anti-sistem marxist leninist sau modern de tipul Dan Diaconescu.

    Cum comunisti pur sange (care sa nu fi “intinat” nobilele idealuri si sa nu se fi spurcat la ceva privatizari) nu mai exista pranoia Dan Diaconescu nu poate fi contracarata decat de o paranoi la fel de radicala si de la fel de rupta de orcie legatura cu realiatea cum e misticismul grosier si populismul soios de sferto-Robin Hood a lui Jiji).

    Cine sta de-o-parte nu poate face regulile jocului si nici nu se poate plange ca jucatorii din teren cam triseaza.

    Tu crezi ca ai face-o mai bine decat Crinutz ?
    Fa-o.

    Nici eu nu cred ca USL are nevoie de Gigi da nu e parerea mea care a generat tradarea din Aprilie is ca atare nu e ea cea care conteaza.

    PS nu vrei aliantze inaintea votului …. trebuia sa ii spui nu uninominalului asta dement unde castigatorul si aranjamentelor demente care decurg din aceasta redistribuire fatzarnica.

    “Partidul Comunist din Cehia şi Moravia (KSCM) a ieşit pe locul al doilea după social-democraţi (CSSD), cu 20,4% din voturi în alegerile regionale si 2 provincii…

    opoziţia social-democrată CSSD cu 23,6% si 9 provincii

    partidului Civic-Democrat (ODS) al premierul Petr Necas, nu a obţinut decât 12,3% din voturi si o regiune. “

    Hmmm

    Altenativa in Ro la “pleac’ ai nostrii vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii” (cu acelasi buget stabilit de FMI si care nu poate fi modificat si acleasi servicii secrete CSM, CCR si procuraura care sa ne incalece ) nu e partidul comunist ci Dan Diaconescu.

    Asta am putut noi ca tzara cu oameni asa zisi inteligentzi, atata am putut noi construi ca alternativa la guvernul FMI si al sau guvernator impus Romaniei.

    Sa ne fie de bine si sa le mai sugem ciorapii in continuare celor ce constitue establishmentul asa zis respectabil (USL si ARD), celor care impreuna cam lasa indiferenta jumatate din popultzia Romaniei.

  25. :)))) lasati domnul nu va ofticati ca a intrat numai steaua in usl si dinamo nu, dar daca as fi adus de la dinamo pe cineva, ala ar fi badea, care nu stiu daca mai e la dinamo sau astra, sau…
    A fost pamflet, pace :))).

  26. Doua chestii punctuale:

    1. In ultima vreme am inceput sa ma intreb: liberalii ori penelistii? Pana acum vreo 2-3 luni cei doi termeni imi pareau sinonimi, dupa care au inceput incet-incet sa se separe, pentru ca in ultimele 2-3 saptamani sa devina usor-usor antonime. Asadar, tu la cine te referi?

    2. Io cred ca Crinut a invatat si a ajuns sa practice spiritismul. Asa a aflat ca Bratienii isi cheama partidul la ei. Iar Antonescu et.comp. nu fac decat sa le indeplineasca dorinta. Extrem de prompt, se pare.

  27. ma uit la propaganda usl-ista de pe forumuri si zici ca-i leita cu propaganda basista din 2009.
    ” sa votam impotriva basismului” la fel cum bagau javrele basiste “sa votam impotriva comunismului”

    securisti, comunisti si borfasi de ultima speta… luati si votati, alege caci orice ai alege tot javrele cistiga: basescu, ponta, antonescu, usl, pdl, otv… superb viitor

    sper ca iarna 2013-2014 sa fie incalzita cu foarte multe molotovuri

  28. @valentin: vezi ca galetile nu au fost numai portocalii. La Constanta de exemplu galetile sunt rosii din totdeauna.

  29. D-le Ciutacu,
    Uitati,il aprob pe Becali-ceea ce a declarat acum cateva secunde la RTV:”cand vad prostie,fac alergie…”

    Cu mult respect pentru Dvs,,
    IoanaP

  30. @Victor: Fane Spoitoru continua sa adune fani:
    vezi in filmulet, la 02:02-02:05 “cea mai munca grea”.
    Well, omu’ are carisma, discurs, prezenta scenica, are…
    Prima data cind am auzit ca Antonescu l-ar lua in PNL,
    m-am gindit ca face o cioaca, o aroganta ceva, o caterinca.
    Vazindu-l cit de serios e, si ascultindu-l si pe d-l Quintus,
    aflat la virsta senectutii cum il parfumeaza pe Jiji,
    imi spun: “ba nene, chiar traim in cea mai tara proasta !”.

    Apropo: nea’ brokeru’ ce-o da pe “melancolisme” din Reykjavik,
    imi pare ca tare aduce cu un actor d-ala intre virsta a doua
    spre a treia din sitcom-urile alea fara gust (cica de comedie)
    ale mediapro, de la inceputurile anilor 2000; eu nu i-as fi
    incredintat 2lei50, nu jde-sute-de-mii de euroi sa-i jongleze…

  31. Mi-au placut 2 replici azi:
    – CTP – daca adversarii il aducea pe liste pe ucigasul japonezei de la Otopeni, USL-ul il aducea pe ucigasul de la coaforul de la Perla?

    – Dan Daconescu despre Gigi – este destept, in timp va ajunge presedintele PNL!

  32. Pentru bani, Antonescu ar fi in stare de orice. Ca doar nu l-a primit pe Becali din altruism. Partide capusa ca PNG sau UNPR n-ar trece pragul electoral daca n-ar cpausa un partid mare, la schimb cu bani, dosare, etc.
    Ma intreb cat va mai rezista electoratul PNL 😀

  33. Scopul scuza mijloacele? Ce votanti crede PNL ca are ? Eu stau in sect 6 si nu ma mai duc la vot desi am votat la referendum. Nu imivine sa cred ce ni se intampla, nu mai e nici o speranta……

  34. scuze de offtopic victore , o intrebare

    a fost ideea ta chestia asta cu iesitul oamenilor in strada impotriva ‘portocaliilor europeni’ sau a lui constantin?

  35. domnule Ciutacu,eu cred ca in razboiul cu Basescu orice ostean e bun!Scopul imediat e sa fie mult mai mult decit 51% astfel incit sa nu poata Basescu refuza desemnarea si numirea primului ministru din partea U.S.L-ului(vedeti ca exista si aici un prag!!)mai puneti la socoteala si cit se fura, se cumpara..nu mai vin…daca P.N.G-ul merge pe acelasi drum, care-i problema in momentul asta!?Nu vorbeste frumos Becali!? doamne si o sa-i ofenseze pe P.D.L-isti si pe Basescu…naspa!la razboi ca la razboi!fa-te frate cu dracul, pina treci puntea!Machiavelic, nu!?poate ca nu vedem padurea de dragul copacului…eu cred ca acum orice ostas e bun!(ca doar e si el roman!)apoi dupa ce vom putea aduce un pic mai multa democratie vom avea neaparat nevoie si de dezbateri de principii si axeologii doctrinare..acum nu e momentul!o sa conteste cineva victoria pentru ca a fost cistigata si cu participarea lui Becali!?nu mai dati in luptatori in timp ce se aliniaza in flancuri!conteaza enorm numarul lor!!zic si eu…

  36. Victore….
    incepem sa ne “apropiem”!
    Cred ca o sa ne “intalnim” pana la urma la “mijlocul” drumului… in Apolitic!
    Pana la urma si haosul este o forma de conducere a unui popor…mai ales ca cel roman…
    Becali cu tot neamul, Diaconescu, Dragomir, Borcea, Voicu, Sima,Vulpescu, Pavelescu si multi altii sunt EXEMPLE pe care le meritam si pe care din pacate si voi presa la promovati.
    Una peste ala e clar ca alegerile din decembrie nu o sa aiba nici o urma de deontologie politica, de doctrine, de ideologii… vor reprezenta o “lupta cu orice pret” pt posturi de bugetate .. de la ministru, pana la femeia de serviciu din scoala generala…Doar la stat salariul se numeste ALOCATIE!!!

  37. @IoanaP
    Ioana, “asertiunea” lui Becali este corecta, doar ca nu pentru el. Eu l-am vaut pe Becali facand alergie doar la inteligenta si bun simt. Lipsa de educatie (familiala si academica) a acestui clovn, il face sa nu deosebesca prostia de inteligenta. In prostia lui el crede ca modul lui de a se comporta si vorbi reprezinta inteligenta.

  38. Cateodata, constati ca Windowsul se misca prost, departe de cum il stiai tu pe vremuri. Deoarece vrei sa eviti bataia de cap cu un reinstall complet, ai posibilitatea sa apelezi la programul Tune Up utilities. Pentru ca acesta solicita extrem de multe resurse, imediat dupa instalare, va face calculatorul sa se miste din prost in extrem-de-foarte-prost, insa asta nu pentru mult timp, deoarece iti va prezenta o lista cu programe incarcate aiurea in memorie si erori responsabile de neplaceri, care vor fi reparate promt. Dupa repararea acestora, situatia se va imbunatati si calculatorul va incepe sa se miste din extrem-de-foarte-prost, in doar prost, exact, dar exact asa cum il stiai inainte. Dupa parerea mea, Tune Up utilities e un fel de guvernul Ponta si pana nu se discuta de un reinstall complet, eu nu mai merg sa dau click nimanui.

  39. @ana: spalati-va cu ostenii vostri pe cap! cand era cu buzele-n curu’ lu’ Basescu era detestabil, acum e frecventabil. Udrea nu-i buna, Becali da. imi vine sa vars

  40. Ca vad ca avem o romascanca, si eu sunt intamplator romascan Victore si cred ca ar trebui sa lamureasca cineva de aici intrebarea de ce Udrea si orasul Roman. Noi acum avem un primar PDL, un anume Laurentiu Leoreanu, fost profesor de matematica. De cand acesta a venit la conducerea orasului te rog sa ma crezi ca a facut treaba. Strazi asfaltate si nu doar in centru, trotuare cu piatra cubica si nu doar in centru, a refacut fatadele blocurilor din centru (sper ca deocamdata din centru), a inlocuit complet reteaua de tevi de apa potabila si canalizare, etc, dar in principal chestii mari, vizibile, scumpe si importante. Si inca se lucreaza de zor peste tot. Practic tot orasul arata altfel in momentul de fata. Sa stii ca si Pinalti a facut toate astea in Piatra, dar ala a terminat mai demult cam tot ce si-a propus. Inainte de Laurentiu Leoreanu am avut 8 ani de zile un primar PSD care doar a furat, iar in oras nu a facut nimic care sa se vada. Inainte de PDL orasul nostru arata exact cum am vazut eu reportaje in Tiraspol. Totul vechi, crapat si deteriorat. Tot timpul se plangea ca nu sunt bani, chiar daca l-a avut pe Adrian Nastase prim ministru. Acum porcul e consilier si e megabogat. Acum primarul asta PDL pe care te rog sa ma crezi ca aproape toti il apreciaza la maxim, vine mai nou si ne spune ca daca nu il sprijinea Udrea, nu realiza nimic. Asta nu imi schimba mie parerea despre udrea ca sunt eu a dracu’ si ma uit la Antena 3, dar sa stii ca orasul nostru este cel mai sigur loc din tara unde poate candida un PDL-ist. De asta Udrea si orasul Roman.

  41. Nu înţeleg revolta! Doar pe pe facebook,la Academia Națională de Ortodoxism Patriotic, apare clar, împreună cu pozele aferente: „Marele patriot ortodox, Gheorghe Becali, păşeşte pe urma marelui patriot ortodox, Petre Ţuţea, alăturându-se elitei conducatoare …“.
    Deci, o adevărată lumină !

  42. In fiecare zi de guvernare uselista sunt surpinsa ….neplacut!!!
    Macar la pedelisti stiam la ce sa ma astept si cum nu era mare lucru sa-ti faci un scut de aparare, il aveam facut si-l foloseam.
    Acum, nici macar in filmele cu prosti nu pot sa spun ca sunt obligata sa joc zi de zi, am depasit deja momentul, cred ca traim “cacarea lumii” in “n” acte! Nu stiu in ce directie sa mai apuc, nu stiu catre cine sa privesc si pe cine sa iau in seama. Eu nu-l pot ascula pe Becali nici cand vorbeste despre fotbal, nici cand este intervievat de “marea stirista” Andreea Esca, nu ma pot uita la el nici cum, imi sar degetele pe “remote control” imediat.
    Ce sa inteleg, ca sunt obligata sa-l rumeg pe Becali? Pai nu pot, nici cu un “catraliard” de litri de zeama de lamaie.Imi vars si matele, o sa umblu cu ele la vedere.
    Victore, spune-mi ca nu m-am tampit, ajuta-ma , daca eu si cei apropiati mie care avem ceva scoala nu ma pricepem nimic, oare ce o intelege prostimea? …ca deh, sunt multi;
    Am votat pe bune in iunie si la referendum, spre deosebire de anii trecuti cand m-am dus sa anulez votul dand cu stampila de “spe” ori pe acelasi buletin de vot, stii cum ma simt acum?! Nici nu vreau sa ma gandesc, sa nu ajung la vorba unei colege basiste care ar baga cutitul in mine si maine , o citez ” s-au dus toti cretinii sa voteze la referendum”…..
    Tot ma gandesc ca poate este doar o gluma proasta…….

  43. zice Antonesc, ca daca o sa piarda alegerile nu din cauza lui Becali le pierde, de la asta eu zic ca daca le castiga nu din cauza lui Becali le castiga, deci de ce cu Becali? Nu cred in acel 1-2% care l-ar aduce. Asta ii o intrebare la care eu nu pot raspunde si nici nu am vazut o argumentatie plauzibila la uselisti.
    Vorba vine intre noi, eu is din Oradea, iara la mine in colegiu va fi un candidat PNL onorabil, in Bihor in general pnl-ul este onorabil, deci oarecum ma scot cu asta. Voi vota USL, dar daca as fi avut pe buletinul de vot Becali, Placinta, Oprea sau alti lingai, imi anulam votul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.