Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Aliatul PNL: “Să scăpăm de oligarhi, să radă sămânţa asta comunistă, pesedistă”

Aliatul PNL: “Să scăpăm de oligarhi, să radă sămânţa asta comunistă, pesedistă”

– USL a anunţat că face derogări pentru “personalităţi”. Printre primele astfel de piscuri umane cooptate pentru o altfel de politică se numără Gigi Becali. Cică omu-i o contrapondere necesară la Dan Diaconescu. E o alegere, cred, inspirată. S-ar putea să câştige mulţi mitocani care să se alăture acestei adevărate revoluţii a bunului simţ. Ăia decenţi pe care-i pierd probabil că nu contează. Sper să fie plin marele stadion când îşi lansează candidaţii la parlamentare. Ce mai sunt 50.000 de locuri pentru o mare de neamuri proaste dornice să salute cooptarea gladiatorului?

– Fugarul Sima a ajuns la a patra scrisoare. Că tot aveam o curiozitate de ce nu mai apăruse grăsuţu’ de Chireac în nici o stenogramă. Tot nu ne spune unde-s banii. Cică omul a fost finanţator la Hotnews (o fi bine să iei leafa din bani furaţi?) şi doar fosta consilieră băsesciană Alexandra Gătej (prin care trimitea analize economice docte la Cotroceni) a ieşit pe plus din relaţia cu el. Ceea ce spune multe şi nu doar despre politica editorială a Oficinei. Dar poate ia la anul Nobelul pentru literatură. Dacă tot l-am ratat la tura de solidaritate pe Mircea Cărtărescu, eu zic să-l susţinem pe escrocul ăsta mic. Care, deloc surprinzător, pare a genera şi un val de simpatie la adresa-i. Dacă-i furi pe bogaţi, poţi să şi candidezi cu mare succes în România.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Aliatul PNL: “Să scăpăm de oligarhi, să radă sămânţa asta comunistă, pesedistă”

  1. cred ca ar fi bine sa mai versi din cind in cind ca ai mult venin in tine. in cazul de fata procedezi precum penticostalii care refuza transfuzia deoarece contravine normelor lor doctrinare(religioase ) si prefera sa moara!politica nu e atit de “principiala”cum vrei sa argumentezi.iar despre cum strica Becali “imaginea unui partid istoric”, sa fim seriosiP.N.L.-ul nu mai e demult ce a fost! nici n-ar fi posibil…n-am zis nimic de Udrea(asta-i alta mincare de peste!)spun doar ca pentru a cistiga, in razboi, orice e permis!dar daca mai continuati sa duceti la extrem critica la adresa U.S.L.-ului o sa fiti(datorita credibilitatiipe care v-am acordat-o)mai eficienti decit chiar propagandistii P.D.L-isti!!!!asta vreti!?s-a terminat tematica analizei guvernariiP.D.L-iste?si in alta ordine de idei,mi se pare ca schimbul de idei te cam irita!?era doar o opinie,nu era cazul sa fi nepoliticos!

  2. De sister_of_moromete ,nu-ti cere nimeni sa-l votezi pe Becali si nici pe nimeni anume.Si sa nu crezi ca sunt chiar multi”prostimea”cum zici…voturile sunt egale pina la urma!La scoala pe care ai facut-o a contat egal si nota la mate si cea la sport!eu zic sa te duci si sa mai anulezi odata votul conform bunei traditii Iimi place ca ai opinii si principii ferme. Stai cam prost cu stomacul….Sanatate!

  3. @ana: da, s-a terminat analiza guvernarii pedeliste. fiindca de juma’ de an guverneaza uselistii. si o fac prost. ma irita propaganda, in egala masura, fie ca ea e pedelista sau uselista (cor in care te inscrii). credibilitatea ne-am castigat-o, nu ne-ai acordat-o tu. si n-avem de gand sa ne-o futem – pe ea, credibilitatea – fiindca vreti voi, uselistii, sa ajungeti cu orice pret la ciolanul in care inca stau cu dintii inclestati pedelistii. iar Becali, Niro si altti ca ei sunt mult sub standardele mele de acceptabilitate. nu-ti place, nu consumi

  4. La cat de mare este miza, daca nu-l iau cu ei pe Becali si USL ar pierde cu vre-o doua sute de voturi diferenta, i-am blama atunci ca nu ao facut compromisul.

  5. Nu contesta nimeni ca mandatul PDL-ist, la Roman, a avut aspecte pozitive pentru oras. Dar cred ca raspunsul se afla in persoana domului primar, pe care nici nu-l simpatizez, dar nici nu-l pot asocia unei intregi cohorte de pupatori ai rectului prezidential. Nu e un proces inductiv, din punctul meu de vedere. Daca Leoreanu si-a facut treaba, mult respect! Asta nu ma face sa cred ca Udrea, cuprinsa de spiritul romascan (capatat peste noapte, din ratiuni care imi scapa, in esenta) va varsa din preaplinul fondului domniei sale pentru posete si pantofi sa “readuca Romanului stralucirea de alta data…” (fie vorba intre noi, care stralucire?!). Asa cum respectul pentru primarul Romanului este strict personal, asa si antipatia pentru Udrea e direct legata de personalitatea “distinsa” a doamnei.

  6. Becali va fi la fel util in PNL precum Gadea pt antena 3 in ultima vreme, cred ca ar fi timpul sa-i acordati o vacanta, bafta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.