Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Voi cu măștile, ei cu banii. D-aia v-au ținut încuiați în case, plătitorilor!

Voi cu măștile, ei cu banii. D-aia v-au ținut încuiați în case, plătitorilor!

Povestea tunurilor cu măști, combinezoane și alte echipamente medicale, importate de-a valma, cu prețuri aiuritoare, fără nici măcar vreo aparență de respectare a normelor comerciale de bun-simț, e pe cale să bubuie. Cazul firmei de cafea și spirtoase din Uzunu (a bucătăresei de la Călugăreni Giurgiu), e urât de tot, nu atât prin amploarea lui financiară, cât mai ales prin încrengătura și adevăratele afaceri derulate de păpușarii transpartinici din spate. Plecarea precipitată, cu avionul Armatei, a cuplului Burci-Hideg la Abu Dhabi, cu aprobare specială și acoperire investițională de criză, nu acoperă nimic, ba dimpotrivă. Iar implicarea salvatorului nației Raed Arafat, la pachet cu intervențiile telefonice la nivel înalt pe axa palatelor Cotroceni-Victoria, e fățișă, evidentă și nu atât de nevinovată sau mânată de interesul național pe cât ni se vinde nouă povestea. Banii din aceste afaceri, iar Unifarm e doar un alt exemplu, sunt atât de mulți, încât explică toate abuzurile instituționale și restricțiile băgate pe gât cu forța fraierilor care, prin impozitele achitate, plătesc bunăstarea beneficiarilor. Iar combinația Hideg & Burci, cu puternice ramificații și mișcări bruște de trupe în mediile liberale înalte și parte a unui război evident între serviciile secrete, e doar vârful aisbergului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

6 thoughts on “Voi cu măștile, ei cu banii. D-aia v-au ținut încuiați în case, plătitorilor!

  1. Super emisiune! Va rog sa ramaneti asa pentru ca sunteti singurul de la TV. Poate asa mai avem o sansa pentru ca astia instaureaza dictatura fara nici o opozitie. Parintii nostri au fost omorati acum 30 de ani ca acum sa ajungem la asta. Nu e ingrozitor de pacat?

  2. N-am stiut ca cei de la A3 au scos arhiva ,,Vorbe grele ,,de pe site.Am mai cautat emisiunea ,dar n-am gasit-o.Cand i-ati avut invitati pe Bogdan Teodorescu,Mircea Albulescu,Mircea Diaconu,mi-am mai dat si eu cu parerea la comentarii.

  3. Cu grija si pricepere poshirca mandolina a umplut Romania de masti. Daca trece pandemia minunatul guvern PNL va initia programul de imprastiere a stocurilor de masti prin distribuirea obligatorie a acestora la cumpararea produselor de baza: paine,zahar,ulei,etc. A mai fost un partid acum 30 de ani care dadea painea pe cartela si doua pungi chiar daca nu aveai nevoie de ele. Oricum, PNL nu are nicio legatura cu acel partid. Absolut deloc!! Florin Roman tipa la pesedisti de la tribuna parlamentului celebra fraza ,,cine-a stat 5 ani la rusi nu poate gandi ca Bush” fara sa-i vada mutritza de vice-premier a Ralucai Turcan.

  4. Si la juma’tea lui iunie, juma’te din masti erau pe stoc, in depozit (a constatat o “echipa de contabili” de la Curtea de Conturi, certata de Arafat la Gadea, ca n-are viziune strategica….
    Asta da, urgenta ! La care Arafat (sau vreo alta institutie, formata din tampiti si din initiale) platesc si transportul aviatic, cu rambursare de costuri, pentru transport terestru….
    Ai dreacu’ noi, carcotasii, ca nu pricepem economia capitalista…
    (mai spune asta, undeca, c-a intrat cu firma de cafea, fiindca firma specializata cam avea probleme cu certificatul de atestare fiscala; cum ar veni, cu una e afacerist de omenie, cu cealalta cam are probleme cu fiscul… Dedublarea, dupa aia a lu’ Ponta, a intrat in traditie la noi, e fireasca…

  5. Salvatorul natiei, popularul doctor ne spune ca-i gorasa d-le. N-a purtat lumea masti ,,regulamentar’’ si nr. a crescut. Da’ fiind specialist sigur ca-si da seama ca-i o manipulare grosolana. Avand in vedere ca inca nu s-a demonstrat stintific ca masca opreste raspandirea virusului. Din pacate (sustin multi medici cu renume, mult mai in tema decat al nostru) nici macar nu poate sa incetineasca raspandirea. Da’ cel mai probabil poate sa aduca o gramada de afectiuni respiratorii purtatorilor (8/ 10 ore la locul de munca/ zi) fortati de ,,autoritati’’. Da’ daca insuficientul timp alocat spalatului mainilor a dus la ,,cresterea alarmanta’’ a numarului? Poate tre’ sa umble un pic la timpul ala de 20 secunde sa-l mai creasca un pic. Imi zicea un amic ca daca nici cu insistatul spalarii mainilor n-o sa mearga tre’ sa scoatem banii de la saltea pentru a ne lua cate-o izoleta. Astfel va exista o izolare cat de cat. Urmand ca apoi sa asteptam ,,recomandarile’’ autoritatilor cu privire la modul de convietuire in ,,capsula minune’’.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.