Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cotidianul fură barbar la ştiri şi la ceas

Cotidianul fură barbar la ştiri şi la ceas

Cotidianul prezinta astazi o exclusivitate de furaciune. Caruta cu deontologi a lui Sorin Vantu preia si se preface a dezvolta o informatie aparuta in Jurnalul National pe 11 februarie si o titreaza bombastic. Antena 3 vede si remarca. Astept explicatiile mustind de profesionalism. Pe strada s-ar chema jaf…

UPDATE: Uite primul pas. A disparut faimoasa “EXCLUSIVITATE”. Astept scuzele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

74 thoughts on “Cotidianul fură barbar la ştiri şi la ceas

  1. daca stire e un nume care poate fi doar o simpla coincidenta, atunci ce mai pot spune? felicitari pentru exclusivitate! 😀

  2. Iti dai seama ca aservitii de la Cotidianul nu au curajul sa-l intrebe pe Boc:domnule Boc e ruda cu matale?Asa au facut si cu suplimentul Scanteia,cand au vazut ca are succes,gata ca e cu drepturi de autor si e dreptul lor,ma refer la deontologi.
    Baietii astia stau pe o mina de aur si nu stiu sa o speculeze,asa ca FELICITARI JURNALUL.

  3. Este rusinos pentru ziaristi cu pretentii ca cei de la Cotidianul sa faca astfel de gesturi.

  4. Buna ziua D-le Ciutacu,

    Daca e nepoata-sa lui Boc,de ce a adus-o?!Hai,ca ii cunostea pe cei de la Cluj(criteriul de valoare,sac!),care nu-i erau neamuri si i-a adus la guvern,dar pe nepoata sa nu trebuia s-o aduca!Vorba Dvs.de aseara,ce,Obama a dus consilieri din Kenya?!
    A dat de furca jurnalistilor cu treaba asta;poate daca JN(Politicul) publica tot ce stia,ce aveau sa mai zica altii?Si apoi, aveti dreptate,sa zica ce or vrea si portocalii,si rosii,si tot spectrul de culori!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  5. este prima data cand scriu pe acest blog si multumesc proprietarului ca ne da acest privilegiu; ma bucur ca mai exista in tara asta oameni ca tine si ca m.badea care exprima ceea ce gandim unii dintre noi. Ma rog pt.voi ca Dumnezeu sa va pazeasca de cei care va doresc raul…si sa nu intrati vreodata in mocirla politica de astazi.

  6. Daca tot analizati declaratiile de avere cred ca ar fi interesant sa va aplecati mai atent asupra sumei pe care domnul BOC a incasat-o ca “salariu” in urma colaborarii cu Universitatea BB. 540 milioane ROL in 2008!!!!!!! Ca sa primesti 540 de milioane intr-un an – in care ai fost angrenat in alegeri locale, alegeri parlamentare si mai esti si primar, sef de partid, familist convins, etc – atunci inseamna fie ca ai o capacitate de munca si de deplasare in spatiu si timp iesita din comun fie ca ai primit niste bani pentru o munca pe care nu ai prestat-o… In general acesti pseudo profesori iau niste bani sub forma de “mita politica” pentru niste cursuri pe care nici macar nu stiu ca le au (sunt predate de asistenti sau diversi inlocuitori). 45 de milioane pe luna inseamna bani domnule Ciutacu chiar si pentru un “conferentiar universitar doctor” devenit peste noapte Prim Ministru al Romaniei. Si ca tot veni vorba de salarii… salariul primarului din cluj (590 milioane in 2008) este mai mare decat al unui secretar de stat?!!!! …sau suma declarata include si salariul de prim ministru aferent perioadei 22-31.12.2008? (ca tot a uitat sa o treaca in declaratia de avere hahahahhaah).
    In rest o zi buna domnule Ciutacu si viata merge inainte si pentru mine si pentru dumneavoastra… chiar si pentru bocii conferentiari doctori.

  7. Sa fiu sincera? Ma distrez cand vad ca se angajeaza personal, la guvern, pe baza de certificat de mostenitor sau carnet de partid. Logic, asta inseamna incompetenta si o sa se simta mai tarziu in procente electorale.
    Situatia actuala a guvernului ma duce cu gandul, la o taranca venita in capitala cu papornita plina de mancare si o gasca, vie, in traista.

  8. 🙂 nu-mi aduc aminte sa fi injurat pe cineva, dar poate avem sisteme de valori diferite si simplele mele observatii sunt injuraturi pt dumneata.

    oricum, “etichetarea adversarului, prin mentionarea scolii de gandire, clasei sociale, organizatiei profesionale sau partidului politic din care acesta face parte, constituie o incalcare a regulilor polemicii si dezvaluie slabiciunea lipsei de argumente”. asta zic regulile polemicii civilizate, stabilite la oxford pe la 1890, nu zic eu, ca eu s-ar putea sa fiu proasta. numai bine va doresc.

  9. Domn Ciutacu, eu sunt javra aia care l-a facut pe domn Costel – avocat – sa ma scuzati de expresie. Domn Ciutacu, din mahalaua asta cu Cotidianul lipseste doar omul de televiziune, teatru, viata, radio, camp, campie, padure, vizuina Serban Huidu. Auzi bre, m-a facut jegoasa si m-a pus sa ma mufez la televiziunile dumneavoastra daca nu-mi convine cum e el impartial :)))) IUUUUHUUUUU :))

  10. @laura: regulile polemicii civilizate presupun sa te prezinti cand discuti in contradictoriu cu cineva. eu sunt Victor Ciutacu de la Jurnalul National, tu esti Laura si mai cum de la Adevarul (din cate am dedus eu)?

  11. in locul premierului as face la fel, fara suparare, as aduce in jurul meu doar oamnei in care am incredere. adevarul e ca noi nu trebuie sa ne suparam acum, amintiti-va ca toti ministrii vechi, indiferent de partide, etc au facut la fel. Fostul presedinte Constantinescu a adus la Cotroceni si nu doar tot judetul dumnelui, sa nu mai vorbim de comunistii lui Nastase si Iliescu, din cauza lor si a faptului ca ne-au vandut tara pe doi bani in anii 90 si au incurajat fosti comunisti sa ramana la putere, tinerii nu au loc de oamenii guvernantilor fiecarui sistem romanesc. nu trebuie sa ne certam noi din cauza lor, asa fac toti cand ajung la ciolan, uita de unde au plecat, nu sunt prietenii celor mutli si nevoiasi.
    Plus de asta si bucurestenii sunt majoritatea hoti si nesimtiti in fiecare domeniu in care ai incerca sa intri…mult zis bucuresteni…ca sunt si ei veniti de peste tot, au prins [utin cheag, au dat de bine si acum taie si spanzura, fura si mint, baga in fata restul oamenilor la greu.

  12. @catalina: ti-as fi recunoscator daca ai vrea sa detaliezi aia cu majoritatea bucurestenilor e formata din nesimtiti; cu expemple elocvente si, daca se poate, dovezi temeinice.

  13. cat despre realitatea tv, sau gardianul sau alte cotidiene, etc, asta Romanica mileniului 3. asta se va inatmpla totdeauna si peste tot in lume no matter what. intr-o buna zi s-ar putea si voi sa faceti la fel cu vreo stire, who knows? oricum eu tot la voi ma uit, imi sunteti dragi, va impartasesc ideile, gandurile, imi plac emisiunile voastre, le consider mai mult decat profesioniste, echipa voastra imi da putere sa lupt in fiecare zi cu
    rahatul zilnic, sorry, dar asta e realitatea. multa putere de munca, multa sanatate si emisiuni cat mai bune, multe si lungi, hahaha…scoateti costul sms ului…o sa va zapacesc cu asta de cate ori pot, hahaha…

  14. Tot ce se întampla acum este spre binele nostru; ar trebui lasati sa-si faca de cap (oricum nu se vor linisti ei doar din remarcile si articolele din media) si toate mizeriile astea ar trebui sa apara in forta in campania electorala pentru prezidentiale din acest an. Daca vrei sa termini cu ei, termini de la radacina. Contabilizati tot si decontati in preajma campaniei si in campanie. Speranta moare ultima !

  15. Intre timp, ar trebui cautat si gasit un contracandidat puternic pentru aceste alegeri si “cosmetizat” corespunzator (profesionistii media stiu foarte bine ce au de facut pentru a crea un profil corespunzator unui om politic viitor candidat la prezidentiale).

  16. Treaba cu gradu’ 5 e praf în ochi.
    Să va explic.
    La banditii astia gradele dupa care sunt aleși de Zeus aleg sunt(cumulativ):
    -fără comentarii
    -fără rușine
    -fără număr
    -fără scrupule
    și li se acorda grade de fară de lege.

    Zeus are toate gradele cu majuscule, în afară de gradul fără comentarii pe care l-a înlocuit cu fără de cuvânt.

  17. In cine o sa mai loveasca d-nul presedinte in campania electorala?In premier? In guvern? In 322? In monstruoasa coalitie?

  18. ca sa fim sincer adevarul e ca suntem romani si boc e roman si asa fac romani, nepotismul si arta de a fura e o calitate exclusivista a acestui popor, credeti multi ca am pus eronat cuvantul calitate in aceasta fraza dar va intreb ceva: Cum credeti ca traiesc multi romani cu un salariu de 6,7 mil daca nu mai ciupesc ceva de ici si de colo? sistemul ne-a obligat,invatat (ne-a predat lectii) a acestor doua calitati de vreo 20 de ani, mai mult ca orice studii superioare si cum romanu’ nostru se prinde de el repede orice siretlic repede ne-am conformat, adevarul e ca toate acestea ne aduc in starea de multumire a realizarilor si in starea de nepasare a ce se intampla in jur, adica daca eu pot trai linistit chiar daca salariu nu imi asigura asta ce sunt obligat sa actionez la cai mai putin legale ma obliga sa tac cand vad nepoata lui boc in guvern sau “exclusivitatea cotidianului” din pacate sunt mai mult de 50% din romani care gandesc asa! citandul pe mircea inca o data “traim in romania si asta ne ocupa tot timpul?

  19. laura oxfordul la noi e situat in zona balaceanca daca ma intelegi ? ceea ce faceti voi e de rasul curcilor, inteleg ca cotidianul (cacofonie intentionata!)vostru va inarmat cu deontologism supraomenesc v-a obligat sa sapati mai adanc, dar cand fni a dat faliment si sovu vostru a dat lovitura sa va platesca deontologia ce pana mea a-ti sapat sau atunci deontologia v-a indrumat spre ingroparea adevarului? PAREREA MEA E CA VOI DEONTOLOGI ASTIA AR TREBUI SA SAPATI IN ALTA PARTE ADICA SA VA LUATI DEONTOLOGIA SA MERGETI CAT VEDETI CU OCHII CUM NAIBA SA VORBITI VOI DE DEONTOLOGIE VOI CHIAR CREDETI CA POPORU ASTA E ATAT DE PROST INCAT SA O MAI MUSTE PE ASTA CU SFINTENIA VOASTRA DEONTOLOGICA?

  20. Salutare, Victore!
    Ar trebui sa le dai amenda celor care nu au mirosit ce stire bomba se ascunde in spatele informatiei pe care ati dat-o voi! Da, voi ati fost primii care ati dat informatia, corect! Dar stirea au descoperit-o altii! Nici macar papagalii de la Cotidianul! Intreaba-i pe jurnalistii de la Realitatea TV si Antena acreditati la Guvern.
    Toate bune!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.