Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cine poate să cumpere la pachet presa din România? Cine a mai făcut-o

Cine poate să cumpere la pachet presa din România? Cine a mai făcut-o

Când vrei să afli direct de la sursă ce face, cum face, de ce face, cel mai simplu e să suni la sursă. Care răspunde la telefon, nu are nici o problemă să răspundă la orice întrebare, pe orice temă. De la faimoșii bani de la guvern pentru care toată lumea ne înjură, dar pe care nimeni nu i-a văzut, până la politica tabloidă sau nu a postului pentru care lucrez. De la valul de sancțiuni de la CNA și până la munca uriașă care ne-a dublat audiențele și ne-a făcut lideri de piață. De la colegii mei, de care sunt mândru, până la haterii care și-au făcut un scop în viață din a încerca să ne desființeze. Repet, sunt lesne de găsit, slobod la gură și deloc sfios, totu-i să mă cauți și să mă întrebi, nu să dai refresh și să faci știri după furiile mele spontane de pe facebook….

You may also like these posts:

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “Cine poate să cumpere la pachet presa din România? Cine a mai făcut-o

  1. Domnule Ciutacu, Basescu e un criminal si mincinos (pentru ca profesorii si-au primit cei 50% neacordati de el in urmatorii ani a semnat K Johanis, se poate verifica e in Monitorul Oficial) pentru ceea ce a facut cat timp a fost presedinte, Nevoi minime ale pensionarilor? Adica mormantarea ca la magazin inteleg ca nu e voie ca se duc banii! Nu ii e rusine ca doar 7 milioane au votat impotriva lui. Basescu cu 3 pensii speciale si una contributiva plus indemnizatie de europarlamentar e persoana pe care sa o invitati sa se pronunte despre marirea pensiilor contributive? Nu va suparati dar va bateti joc de noi? Aveti ceva cu pensionarii normali, contributivi? O emisiune ingrozitoare pentru toti oamenii care nu sunt PNL-PDL adica vreo 60% . Pacat

  2. pe Băsescu nimeni nu l-a desființat mai rău decât mine vreme de 10 ani. dar asta nu înseamnă că o să fac vreodată emisiuni doar pentru o anumită categorie de votanți

  3. Taierea pensiilor in 2010 nu a fost tentativa nereusita. In plus, treaba a fost infaptuita impreuna cu Boc. ,,Ne-a taiat chiosliu banii,, -aceasta era fraza pensionarilor acelor vremuri. Ce bine ca suntem un popor calm si doar ne punem intrebari cum a reusit Regina Maria la 1916 sa-i scoata din bordeie pe romani si sa-i indemne sa lupte in izmene pline paduchi pentru apararea mosiei!

  4. Basescu nu poate fi tras la raspundere penala pentru ce a facut guvernul lui si el stie asta, de-aia si se baga-n toate, n-are nicio rusine..culmea, pare un rau mult mai mic (nu numai la propriu) decat epigonul din deal….poate se trezeste populimea si afla, in sfarsit, fisa postului unui presedinte si nu mai bate campii cu “seful statului”…romanii au avut doi sefi de stat si i-au impuscat pe ambii…Totusi, un proces pe “genocid” si subminarea economiei nationale”, Ceausescu, gen, unde sa fie acuzat ca autor moral, se poate incerca… pe Iohanis, insa, il poti actiona in judecata pentru tot ce a facut si n-a facut de cand e presedinte…pentru instigare la ura, la rasturnarea ordinii constitutionale, pentru subordonarea totala a justitiei, pentru tergiversarea pana la anulare a hotararilor CCR, pentru politica externa si intelegerile care angajeaza statul pentru sume uriase (chestie care nu e in fisa postului), pentru minciuni si discriminari, pentru nepromulgarea unor legi importante pentru populatie, pentru actiuni de trafic de influenta in favoarea unor entitati externe, de la care, oficial, are beneficii, pentru…. Sa nu uitam ca si Iohanis si Basescu erau penali, pe bune, cand au candidat…doar ca au avut noroc cu umbrela securista…care functioneaza, inca…
    P.S. in vremea matrozului, desi CCR a stopat taierea, pensiile au fost serios afectate, in primul rand prin impozitarea nesimtita (“si daca un leu are, sa i se impoziteze”, apud Petrov) si prin amanarea criminala (pana la “iesirea naturala din sistem” apud Boc) a recalcularilor si actualizarilor pensiilor ilegal ciuntite, prin legi declarate, in final neconstitutionale, ori prin aplicarea “gresita” a lor, chestie la care au devenit experti slugoii de partid ce populeaza institutiile statului pe bani netaiati niciodata… au fost tragedii pe vremea aia, s-au sinucis oameni, li s-au luat casele, cum, Dumnezeu, de uitam atat de repede?!l

  5. Va multumersc dar ma scuzati nu e o emisiune. Practic, in fiecare seara apar Basescu si Stolojan, Ma simt fix ca si in cosmarul din 2009-2012. Si da Basescu a taiat pensiile exact cum au explicat domnii in celelate comentarii. Sunt sute de mii de pensionari obligati sa mearga in instanta dupa urma legilor facute de PDL. Nu mai putem. Multumesc. Sper sa nu va suparati ca am indraznit. Practic pe RTV erau singurele emisiuni pentru pensionari si acum le-ati populat cu Basescu si Stolojan

  6. Domnule Ciutacu, poate o sa aveti timp de o emisiune in care sa prezentati jongleriile ,,la vreme de pandemie,, ale ministrului sanatatii,Nelu Tataru. Presa a prezentat farmacia sotiei sale cu masca la pret de cutie cu praline, rubedenii angajate,etc. La una din intoarcerile sale inspectii vitejesti de pe frontul spitalelor din zona Moldovei care au luat la tranta covidul, Tataru, a vrut sa faca o vizita si la spitalul din Urziceni, probabil sa-i prinda pe aia in ,,offside nesemnalizat,,! De cum a aflat ce mangement liberal e la conducerea spitalului n-a mai vrut ministrul sa viziteze spitalul ci, s-a multumit doar sa vada cortul militar de triaj al pacientilor. Dl. Tataru a ratat astfel ocazia sa vada izoleta din PPR cu celofan si paletii din lemn care intarcuiau coridoarele ca la stana dar le poate admira pe RL.ro.

  7. Vela anunta surprize placute pentru romani! Si s-a vazut! Cabinetul cu betivi din crasma guvernului s-a mutat in Centrul Vechi. Ludovicul are un stil ,,nefiresc,, de a bea berea din halba. Parca o soarbe de undeva de la subrat!! Domnu’ Vela, Marcele, scoate-l si pe Cäțu la o masa! Romanii merita sa vada doar surprize placute!

  8. Tocmai l-ascult pe dr. Arafat, cum ca “Romania a avut risc sporit, fara de tarile din zona”.; printre alte aberatii, la asta raman nedumerit maxim : o fi fost fiindca aveam Marea Neagra, Dunarea si Arcul Carpatic in utilizare ?!
    Stiu, au venit sute de mii d-afara; pai, marea majoritate au cam venit terestru (ca s-au inchis liniile aeriene inca de la inceputuri); ‘or fi sarit Ungaria, Serbia, si-au venit in zbor (fara aluzie la alea cu “cra-cra”, ca suntem in era “politicali corect”…) ?
    Vizibil, Arafat e tot mai necredibil (am cateva nedumeriri, cam de vreo luna, privitor la afirmatiile dumnealui; pe Cercel a sarit “divizia internet” cu picioarele, pe Arafat l-au uitat, dupa ce-l umplusera de flegme, pe motiv de Colectiv…de, la vremuri noi, tot noi… spunea o zicala, prin anii “90).

  9. Domnule Ciutacu, ma scuzati dar domnul Stolojan (super bronzat si super relaxat) si domnul Leonte….nu se poate asa ceva . Totusi chiar nu va mai intereseaza publicul sau audienta? Cum e aceea ca daca nu sunt bani la buget trebuie sa intelegem? Intrebati oricare pensionar de pe strada daca e de acord cu ceea ce sustin acesti doi domni? Va rugam frumos

  10. multumesc. Nu am gresit . Dumneavoastra sunteti vedeta, sunteti cel care ne facem sa ne uitam pe RTV, Daca maine ati pleca, oamenii v-ar urma. Spectatorii sunt ai dumneavoastra , va urmaresc si la RTV si la Evz TV sau oriunde. Doamna realizator atrage doar prin aceasta prisma. Multumesc din nou.

  11. oi fi vedeta, da’ nu fac nici sumarul, nici lista de invitati a altora

  12. Domnule Ciutacu profesorii si-au laut marirea de 50% castigand-o in instanta si cu penalitati si majorari.
    Deci Basescu nu a facut nimic decat a adaugat niste penalizari in plus la suma

  13. Domnule Ciutacu, am o intrebare! spre rusinea mea nu sunt bine informat. Desi imi place sa fiu informat nu mi-a placut o stire si parca nu am vrut s-o aud la timpul ei, parca imi doream sa nu se intample, si anume, era o stire de pe vremea Elenei Udrea cand dezvolta ea durabil Romania si spunea ca vrea sa asfalteze un drum pana in varf de munte iar comentariile oamenilor ingrijorati pentru distrugerea ariilor protejate erau asa: nu e bine cu masinile in scop turistic pana in varful muntelui. Cumva era vorba despre drumul pe care au avut acces masinile care au umplut recent Platoul Bucegilor? Daca da, inseamna ca a reusit dezvoltatoarea durabila a lui Basescu sa mute coloana de masini de pe DN1 pe Platoul Bucegilor si sa-si bata joc de ce insemna rezervatie naturala.

  14. Cand presa e ajuntata, nu mai e putere in stat ! Se duce dracu’ independenta (misto reactia lui Mugur-Vacanta Mare, la oferta ipotetica a lui Cristoiu, pe youtube, care ii spunea ca l-ar angaja pentru comentarii : “n-as mai fi independent !”
    Zic c-ar fi corect, daca tot e pe fata asta cu “salvarea presei”, sa vedem si ceva contracte, asa, spre stiinta ! Am vazut un Gadea constipat in discutia cu Carmen Tanase (chit ca doamna in cauza zicea ca Gadea stia la ce se asteapta, tot intr-o emisiune youtube cu Cristoiu); am vazut un Badea care isi cerea scuze ca l-a deranjat pe Arafat cu intrebarea privind internarea asimptomaticilor. Nimic de reprosat, deocamdata, gazdei d-aici (ba, din contra !)
    Desi, d-le Ciutacu, spuneati undeva ca nu faceti politica redactionala a postului pe care-l urcati, prin prezenta, in audiente; banuiesc ca nici bugetul nu-l faceti, la televiziunea respectiva, nu ?!
    Serios vorbind, capitalismul pionieritic inteleg ca nu mai exista, ca nu mai e “mana invizibila” care regleaza piata. Dar cele doua exemple de mai sus (Gadea + Badea) mi-au demonstrat ca suceala e oricand posibila; ba, chiar foarte probabila, cand e cu “cascaval” ! Nu zic c-au luat ei banii (Badea chiar spunea, la inceput de pandemie, ca are veniturile afectate…); dar nici sa nu vad “suceala” multora nu pot !
    Vedeam, recent, un Ursu (zeul somnului, pe vremuri, in comentariilelui Badea) promovand un Stanoevici (vesnicul candidat la ceva, la fel de bun ca candidat – scuze !, precum e ca actor) care vrea sa salveze o locatie de prin Ardeal, candidand local de la “aripa galbena” a ciumei politice. Poate ca greata de m-a cuprins a venit de la Stanoevici, combinata cu pedele-u’ vopsit ?! Posibil !
    Sper, totusi, cu sinceritate ca n-o sa-l cheme un Iohannis viitor pe dl. Ciutacu la discutii, pe modelul chemarii (convocarii ?!) lui Radu Tudor, asta toamna, la “sueta” din campania electorala; aproape sigur sunt ca n-o sa vad asa ceva… desi, never say never !

  15. la bugetul televiziunii contribui (din greu) prin reclamele, multe si scumpe, difuzate in emisiunea mea de mare audienta, singurul tronson orar unde fac politica redactionala. in rest, domnii cu pricina sunt majori si vaccinati, imi place sa cred ca stiu de ce si pentru ce se manifesta asa. cat despre “chemat” de Iohannis, e extrem de improbabil ca s-ar putea petrece vreodata asa ceva; da’ poate-mi ia Dumnezeu mintile…

  16. Ca de obicei, umorul arogant e raspuns la orice:)) Si, credeti-ma, e de bine (asa as vrea sa se inteleaga, cel putin !)
    A ramas, oricum, nedumerirea cu bugetul : din aia “patrujdameleoane”, in afara meritatului onorariu (pe facturi, cu impozite platite), oare jurnalistii care isi iau zoaie din cauza “meleoanelor” primesc ceva ?! N-as crede ! Ca, o “pravalie” care nu inchide pe profit, vorba clasicului, “carevasazica ca nu exista”. Si, poate, era bine sa avem si noi, tot vorba clasicului, falitii nostrii… Se intreba Cristoiu, deunazi, daca Voiculescu stie ca mai are A3 in proprietate…Daca-l mai are….
    Am inteles ca domnii respectivi sunt vaccinati, si e de bine; doar ca exemplu, totusi : AntenaPlay a ajuns la un tarif comparabil cu televiziunile prin cablu; nu m-ar fi deranjat, dadeam de vreo 2 ani, as fi dat in continuare (si nu pentru telenovela de pe A1; erau lucruri – IUmor, mare parte din A3 – care era de vazut/ ascultat). Dar, totusi, sa dau si bani, sa imi puna si filme proaste (cu covidu-n gura, zi-lumina !) !? Macar, pe netflix, mi le aleg, bune-proaste, nu iau “nemestecat !
    Si, de final : daca Iohannis va dori sa vina, precum bassescu, dupa mandat, mi-ar placea sa-l primiti, chiar daca nu va cheama, acum, cand e “bulibasa”. Ca sa-l faceti de ras (se face singur, nu trebuie efort… gen “ghinion”, “politruc”, d-alea ! Macar basssescu pare ca un om, cand are cu cine (chit ca v-a injurat hastagu’ extrem, consider ca “s-“a meritat sa-l vedem, dupa mandate, la emisiuni cu “tonomat”:)) Deci, in sensul asta, n-ar fi rau sa va ia mintile (asta, daca e si oferta; ca, puturos cum s-a aratat, cotroceanu’ actual cred c-o sa iasa la bine-meritata pensie, peste cativa ani…

  17. nu primesc nimic suplimentar “muncitorii”. si nici vreun patron nu se pricopseste. abia se tin, cu tot cu banii de la guvern, bugetele televiziunilor

  18. Pai, si-atunci, “cui prodest” ?
    Ca, personal, dau si la TVR-ul national, si la alea locale, si la Radio, n-ar fi cu banat s-ajunga ceva si prin presa la care chiar ma uit !
    Dar, in pandemia vietii, cu retinerile de rigoare (alea cu “cipu’ si cincige” sunt mizerii care folosesc doar spre preopinenta caporalilor care ne zic ca nu suntem disciplinati, si d-aia creste carcalacu’ p-aici), ma astept ca unii sa fie vocali, asa cum s-au consacrat. Chit ca tefeleu’ i-a umplut de “de toate”, multi si-au vazut de treaba (categorie in care va includ); in pandemie, insa, unii au cam sucit-o (in clar, A3-ul pare c-a intors armele…)
    Daca la presa ex-nealiniata, milioanele alea au drept rezultat supravietuirea, tot mai exista speranta; daca, insa, continuam sa vedem “unire-n cuget si simtiri”, atunci, s-a cam dus dreacu’ tot efortul de vreo 30 de ani incoa’…
    In clar : urmaream cu interes anumite opinii ale formatorilor consacrati; pentru Arafat au fost oameni care, vorba d-nei Carmen Tanase, si-ar fi dat o mana, cand cu mazilirea basssesciana; ca Arafat s-a sucit (dup galetile primite cu ceva dupa momentul Colectiv), n-ar fi mare problema, au mai facut-o si altii, anterior. Sa vad, insa, aceeasi atitudine pisiceasca si la UM-Digi, si la A3 ?! Pai ?! Mi s-a blegit smartu’, de cat au licarit alea cu covidu’, peste tot p-unde intram, la stiri… Inteleg ca e o problema, dar nu m-astept sa fi prins Apocalipsa…
    Altfel, ce sa zic !? Pacat ! Macar de luau “muncitorii” din banii aia, tot era ceva; ca, la patronat exista regula capitalista, d-aia sunt “intreprinzatori”, sa-si asume !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.