Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Republica de snow-mobile şi-o cinzeacă

Republica de snow-mobile şi-o cinzeacă

Motto: “Imi vine sa-mi pierd ideile” (Dr. Jaber, la Antena 3)

Profitând de disperarea de a ajunge la putere a PSD şi de slugărnicia PD-L, precum şi de foamea de bani a ambelor formaţiuni politice, Jucătorul şi-a văzut visul cu ochii. Şi beneficiază din plin de el, trăindu-l cu voluptate. Între două ture pe snow-mobile şi-o cinzează de ploşniţă, e şi preşedinte, şi premier, şi comandant suprem al forţelor armate, şi şef al serviciilor secrete, şi vedetă tv. Mai are doar să devină preşedinte al Academiei Române şi selecţioner al echipei naţionale de fotbal, că-n rest a cumulat cam toate poziţiile disponibile prin fostul stat de drept.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

48 thoughts on “Republica de snow-mobile şi-o cinzeacă

  1. Întru totul de acord cu articolul din JN, cu o minusculă observaţie: Băsescu n-ar accepta să devină selecţionerul naţionalei de fotbal, e prea riscant, acela e post ejectabil 🙂

  2. La emisiunea deontologilor “Smecher de Romania” ar trebui aratat si Basescu intrand cu snowmobilul in multime hahaind ! Dispret mai mare pentru vacanta oamenilor nu am vazut inca din partea unui inalt demnitar.L-as baga cu botul la teava de esapament sa-i oxigenez creierii in stilul meu…pe rit mai vechi.

  3. daca nu castiga in 2009,o sa fie un simplu cadavru politic care in 2010 va fi mancat de niste hiene sau vulturi[din majoritatea de 75%]

  4. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am citit articolul Dvs. din JN.E trista realitatea,dar asta este.
    N-am incredere in Emil Boc,dar daca e atat de destept cum se da,o sa urmeze tactica sefului sau,presedintele,cand a facut totul sa-l elimine pe Petre Roman si o sa-l manance cu fulgi cu tot .O sa mai traim si o sa vedem.

    Va doresc numai bine si va astept la televiziume cand se termina vacanta acolo.
    Cu mult respect,
    IoanaP

  5. La multi ani !

    La toamna aflam daca “orice nas are nasul lui”.
    S-auzim numai de bine !

  6. Adevar graiesti Victore. Basescu trateaza Romania ca pe propria feuda in care orice ii este permis. Apropos de snowmobil…De cfe nu ii pune nimeni intrebarea de unde il are si pe banii cui? Al lui nu este pentru ca nu apare in declaratia de avere. L-a inchiriat? Preţul este de cam 150 RON pe ora pentru o scula chinezeasca. Iar al Basescului este cel puţin Bombardier…I l-a cumpărat cumva SPP-ul, la fel cum i+a cumparat si Golful albastru? De ce nu-l intreaba nimeni? Cum la fel de bine l-as intreba daca vacanta si-a platit-o singur sau e decontat tot din bugetul Presedintiei? Poate ca par populist dar iti reamintesc ca marile adevaruri jenante, cel putin in cazul lui Basescu, se ascund in spatele intrebarilor simple. Cum la fel am aflat de casa din Mihaileanu punand o simpla intrebare:”De ce voteaza Basescu la Xenopol”?

  7. @Valentin Neagu: batrane, intai de toate, bine ai venit pe blogul meu! apoi, crezi ca ratam prilejul sa-i facem Tiranului o intrebare oficiala pe tema asta? astept sa vad daca si raspunde sau iar o baga p-aia ca “nu discut cu trustul lui Voiculescu”. mai ales ca-s aliati la anticriza:)

  8. Hai buna dupa amiaza si La multi ani!
    Important e ca omul si-a oxigenat creierii. Restul e tacere si rautacisme ale presei ticalosite.
    Salutare taica si noroc.

  9. La multi ani!! Bine ai revenit…asteptam cu interes comentariile tale acide..
    Niciodata in viata mea de pina acum o persoana n-a acumulat in inima atitea sentimente:ura,dispret,repulsie,scirba,revolta,furie,uimire…asa cum am simtit in ziua de 1 ianuarie 2009 cind am vazut stirile precum ca toti ministrii sint convocati de presedintele Basescu.Primul meu gind a fost ca s-a intimplat ceva f grav…dar ce? Si cum sa-i convoace la munte? De ce nu la Cotroceni? O intra Romania in razboi? Ce se intimpla? Bineinteles ca NIMIC. Totul pentru a satisface fumurile presedintelui ……..Doamne cit mai putem rabda? In ce tara traim?

  10. “…ocazie cu care si-a tras 1 minut sa-l asculte si pe el cineva…”
    Asa am aflat ca “anul 2008 a fost un an pentru romani”! :))

  11. La multi ani! Nu stiu de ce, macar acum la inceput de an sa fim mai buni si sa mai acceptam si unele fapte, daca pot spune asa, savarsite cu sau fara intentie. Important, nu cred ca este, ca se plimba seful statului cu snow-mobilul: important este ca ne asteapta vremuri grele. Mustruluiala zic sa o lasam pe dupa sarbatori (sf.Ion). Avem timp sa-i tragem de guler cat vroim. Important este daca va fi si cu folos. La multi ani!

  12. Eu pun pariu ca pina la alegerile pentru Cotroceni vom avea crestere economica si in 2009, si exact cu o luna inainte de alegeri vor creste o gramada de pensii si salarii datorita guvernarii cumpatate si abugetului bine chivernisit, basca niste contracte bine date pe la inceputul verii.

    Eu cred ca sintem norocosi ca ne-a prins criza economica cu Basescu dorindu-si inca un mandat. O sa vedem cele trei minuni. O sa sature flaminzii, o sa sature flaminzii si pe urma o sa sature flaminzii. Nu e clar cum ramine cu noi astia carora nu ne este foame…

  13. La Multi Ani.DEspre Base,numai de bine.Asa cum am o presimtire ca e fostul,actualul si viitorul nostru conducator,si el a avut aceasta presimtire ,cred.Asa ca si-a organizat,nostalgic,si grupul de poeti,literati,oameni de cultura…Asteptam si poeziile intru slavirea Marinarului.Sau ei prefera textele filosofice.
    Cred ca a fost super la Slanic Moldova.Nu ati trait o senzatie stranie vazind ce”multi”oameni erau prin statiune?

  14. Salutare si bine ai revenit. Sa fie oare norocul nostru langa luminita de la capatul tunelului? Nu pot sa cred ca o sa traim bine prin prisma nevoii de continuitate a tatucului….mai ales ca varianta fara show si lipsa de adrenalina nu-l coafeaza pe baselu.

  15. in orasul meu,MACIN,saracia e lucie…finisata…ca in toate orasele mici, agroindustriale.20 ani de rau in mai rau.cine i crede?eu nu.aceiasi marie cu alta palarie.trecut-prezennt.aceiasi treaba.ce i asta?aia aveau militia astia au politia.aia furau da nu puteai sa zici nimic,astia fura si poti sa faci spume,tot aia.p

  16. Corecta observatia lui Johnsonm”- trebuia sa apare si dl.prezident la emisiuea “Smecheri de Romania”, sa vada tot poporul cu polueaza fonic statiunile montane.Astea sint preocupari de pusti teribilist, nu de oameni seriosi.Dar ma rog, de unde atita seriozitate?Da, e adevarata observatia cu “aerisit creierii”, dar nu cred ca s-a reusit…Este greu, la cit sint de imbicsiti.

  17. ăhă ăhă ăhă … ar măi fi şi asta : primu’ futac al ţării !!! ăhă ăhă! că ce ne-o măi trage de mişto ! ăhă ăhă !!!

  18. Din ciclul :”Semne bune anul are”:

    MITOCANIADA CHILOTZARZILOR

    Inca se mai auzeau ecourile petardelor (ilegale) de Revelion cand, in urma unei comenzi marinaresti scurte, chilotzarzii din 3C au dat buzna cu tot neamul la sarmale, in Foisorul din Sinaia. Li s-au alaturat, umil supusi la ordin, Prostanacul si mai ingenua in ale politicii Roberta Anastase.

    Demonstrand ce bine stiu sa “stropeasca” oamenii cu zapada cand trec pe langa ei, s-au perindat in masini care mai de care mai luxoase (iar “motzatul” chilotzar Boc cu o intreaga suita, ca tot isi stramba gura vorbind de criza) pe langa jurnalistii trimisi la datorie, la fatza locului.
    Prima chestiune esentiala pe care a aflat-o un popor intreg despre ei: prin felul in care au debutat la putere arata ca s-a dat startul mitocaniadei chilotzarzilor.

    (Exceptia de la regula este Cati Andronescu: sosita acolo parca nestiind cum sa se eschiveze, si-a lasat masina in parcare, strabatand drumul pe jos. A fost singura care le-a urat “La multi ani”, le-a vorbit civilizat si le-a zambind jurnalistilor deja inghetzatzi in geroasa amiza de 1 ianuarie 2009).

    In Foisor, chilotzarzii si neamul lor au infulecat sarmale si “porcarii” si au dat duscha pahare, la intrecere cu marinarul care trecea de la masa la masa sa vada daca supushii respecta legea chiolhanului.
    Stirea este confimata de Prostanacul care a zis printr-o agentia de stiri, sa afle toata natzia romana, ca acolo a fost “o atmosfera de echipa”.
    Bravos, halal sa-i fie!

    (Nota discordanta a facut, firesc, tot Cati Andronescu. A plecat prima, a vorbit cu jurnalistii si a dat o stire esentiala: lipsea Vasile Blaga. Nu trebuie sa fie cineva un mare analist pentru a realiza ca, prin absenta sa, Blaga a dat un semnal ferm: NU raspunde “comenzilor” marinaresti.)

    Mitocaniada chilotzareasca a continuat cu perindarea masilor chilotzarzilor in sens invers si “stropirea” din nou cu zapada a jurnalistilor foarte inghetzatzi, care asteptau, in intuneric si frig, sa ia o declaratie.
    Totul a fost imortalizat de camerele de luat vederi, in lipsa de bun simtz a celor care, chilotzarindu-se, s-au catzarat la putere.

    Cei mai rezistenti la chiolhan s-au aratat “motzatul” chilotzard Boc si sefii SRI si SIE care au ramas in Foisor dupa plecarea celorlalti participanti la mitocaniada. Acestora li s-a explicat si finalul lectiei marinaresti: totul se conduce din “cutzite si pahare” dupa voia matrozului.

    In final, marinarul le-a explicat jurnalistilor superinghetzazi (pe care i-a numit “mai copii”) ca s-a simtit bine cu sotiile celor prezenti. (Nu am reusit sa aflam, pana la aceasta ora, cum s-au simtit sotiile respectivilor, dupa aceasta socanta declaratie, data fiind experienta pe care marinarul a afirmat- cu un timp in urma- ca a dobandit-o in locuri “speciale” din porturi, marcate prin “becuri” rosii. Nu trebuie sa ne preocupam de cum s-au simtit “sotzii” in urma declaratiei marinaresti: ei se supun ordinelor).

    Previzibil:
    – Presa se va preocupa, in amanunt, de mitocaniada chilotzareasca;
    – Participantzii la chiolhan vor trebui sa raspunda (inevitabil- e inutil sa pun pariu ca asa se va intampla!) la intrebari privitoare la digerarea sarmalei marinaresti si a dushtilor;
    – Imaginea chilotzarzilor “stropitori cu zapada” va fi pe masura mitocaniei lor din 1 ianuarie 2009.

    Concluzie:
    – Marinarul a aratat ca mitocanii chilotzarzi (y compris Prostanacul) sunt supusii lui, in mod neconditzionat;
    – Blaga se arata a fi purtatorul de semnal al (daca nu cumva chiar capul!) gruparii evident opozante marinarului, din Republica de la Cluj;
    – Absenta lui Nemirschi arata ca Mazare nu a facut pace cu marinarul (subtil, aici s-a voit a se transmite mai ales un semn de la Miron Mitrea!!!);
    – Ramane de vazut ce semnal (s-)a dat (prin) absenta lui Gabriel Sandu.

    P.S.
    Daca mai era nevoie de o confirmare a faptului ca absentza lui Blaga este un semnal foarte important, aceasta a venit din stirile contradictorii.
    Prima stire (cea care trebue retinuta totdeauna) a fost ca Blaga este acasa, in Ardeal.
    Apoi, stirea a fost “periata”, transmitandu-se ca toti cei trei absentzi nu erau in tzara.

    Cineva avizat realizeaza foarte usor ca este neesential unde se aflau (mai ales, unde se afla Blaga): importanta este absentza, acesta fiind semnalul.
    Mai ales in cazul lui Blaga (membru PD-L) este imposibil de crezut ca nu cunostea “intentia marinareasca” inainte de lansarea “chemarii la ordin”.
    Faptul ca “atmosfera de echipa”, cum a debitat Prostanacul, fusese programata la Predeal (stire transmis prin mass media)- Sinaia fiind aleasa ulterior- arata ca totul era stabilit cu niste zile bune inainte.

  19. mircea badea o sa mai faca emisiuni la antena 3? am inteles ca i-a expirat contractul si te intreb pe tine pentru ca el nu prea raspunde pe blogul lui

  20. Ma Victore, sigur nu el a fost ala care-a adaugat o secunda la 2009 ? Ma, sigur nu ? De ce-s io ferm convins si doar io ? Cred c-a discutat direct cu ceasu’, i-a zis ma, ceasule, da ma o secunda, gaozare, da o secunda si-ti arat eu criza maaa, haaa-haa-ha, ce-mi plac glumele mele ?!?

  21. Acum de, de placut nu ne place dar ni-l meritam la asa natie asa presedinte. In fond Dl.Basescu nu a facut altceva decat sa exploateze slabiciunile reale ale clasei politice, caci despre electorat nu poate fi vorba. Deci ce mai tura vura asta este . O meritam. Eu unul m-am obisnuit cu ideea.

  22. Nu voi fi in tara nici la campania si alegerea presedintelui ,cum nu am fost in tara nici in noiembrie , dar de aici se intrevad situatii destul de clare.Basescu va fi ales presedinte,dar ce va fi cu adevarat rau pentru romanii este faptul ca se va schimba constitutia imediat dupa ce va fi ales presedinte, in primele luni si asa cum ai spus D-le Ciutacu ne va paste o dictatura Basesciana.Va scoate din constitutie articolul cu 2 mandate prezidentiale si v-a introduce unul pe viata ,ca cel a lui Ceausescu .Nu trebuie neaparat sa fie comunism ca sa apara dictatura.Trebuie facuta o campanie dura ca sa nu mai fie ales a doua oara presedinte daca nu vrem dictatura.
    Si Ceausescu era comandantul suprem la tot ce misca in Romania si stim cum am trait.

  23. Simt in urina, ca sus pe deal incepe sa bata un crivat crunt dinspre vest,odata cu instalarea in fonctie pe termen determinat,a celui negru ca intrerupatorul de la Cocioaba Alba din USA.
    Cu toate hainele deontologice in plus,plapuma de Plescoi,tzuica scotiana si usa inchisa,presedintele asociatiei de locatari din deal tremura spasmodic.
    Noul mare licurici o are genetic mai vartoasa, peste maximul ciobanesc mioritic romanesc.
    Prevad sangerari la spargerea rozetei prezidentiale.
    Nashpa?

  24. De-ocamdata, Geoana e omul lui Basescu, iar Basescu cand bea, e mai destept decat 10 tonomate anteniste cand nu beau.

  25. Ei, esti rautacios. Trebuie doar sa fii fericit, asa, ca mine. Iti dai seama prin ce am trecut? Sefa lui Basescu sa fi fost premier? Domne ce noroc am avut, daca Udrea era pusa premier, nu stiu…paralizam sigur. Altfel, sa privim la ministrii: un popa la agricultura, un jurist la munca si protectie sociala(se lucreaza exclusiv cu cifre, iar cei care au terminat dreptul, la capitolul matematica, zero)la dezvoltare un mecanic, la turism- sefa competenta( stii ca a terminat dreptul la particulari?)a lui Basescu, un metalurg!!? la finante, doamne…ce ne-o astepta! Altfel, 322 de…ai ghicit, vapoare!

  26. Daca nu va ataca P.S.D-ul si tara va merge bine ,cu siguranta va obtine un nou mandat.
    P.S.D.-ul se va rupe oricum-daca nu intra la guvernare se intampla acum,dar inevitabilul se va produce inaintea alegerilor prezidentiale.Atunci,o parte va intra in P.D.-L si va ramane doar aripa dura de stanga.
    Eu ma rog si imi place sa cred ca e doar un scenariu intre P.N.L SI P.S.D.,primii rupandu-se si iesind de la guvernare cu o luna inainte de alegeri,iar impreuna cu penelistii sa-l sustina pe Oprescu la presedentie!
    Da Doamne!

  27. Oameni buni !!— ne vaitam in pustiu!! avem ceea CE MERITAM,dupa chipul si asemanarea noastra– de neam [ prost] , ca s-o zic pe romaneste!!! Atzi vazut multzimile de mongoloizi inghesuindu-se si gudurandu-se pe langa stapanul haitei , sa se pozeze [ de ex.] sau sa-i stranga mana ,, sefului statului”????? Atzi vazut-o si ascultat-o , vreodata , pe o ,,putzin retarda” reporteritza , SORINA MATEI PE NUMELE EI, cu cat fior si netzarmurita dragoste il intreba pe mult iubitul -LE-ATZI DAT SFATURI??? sau — LE-ATZI FACUT URARI ROMANILOR, DAR DVS, CA OM , CE VA DORITZI IN ANUL 2009?????? [ SI MAI AVEA UN PIC SI JUISA!!!!!!] IAR MARIA-SA , IN MARETZIA SI GRIJA SA NECONTENITA PENTRU SUPUSI SI TZARA, RASPUNDE— CAND ESTI PRESEDINTE , NU AI DECAT DORINTZE PENTRU TZARA!!!!!, ASTA DUPA CE LE SPUNE , COBORANDU-SI GEAMUL LIMUZINEI—- MAI COPII !! , BLA, BLA,BLA……[ IDIOTZII AIA STATUSERA VREO 7-8 ORE IN GER SA ASTEPTE TREI VORBE ALE MARETZULUI CONDUCATOR]. vetzi spune ca aia erau cu serviciul acolo , cei care i-au trimis sunt responsabili!!! e adevarat , asa ar fi fost normal, nimeni sa nu-si piarda vremea asteptand o adunare a unor insi, indiferent ca aia erau si ministri, intr-un stat exista institutzii numite ,,purtatori de cuvant”, comunicate oficiale de presa in care se prezinta diferitele evenimente!!!!La romanica toate merg pe surse, se aduna cate-o liota de trepanatzi numitzi jurnalisti [sau cum dracu i-o chema] si transmit !!! Maine , poimaine, o sa avem transmisii in direct–SEFUL STATULUI ARE DIAREEE, ACUM SE GOLESTE !!! ACUM I-A TRECUT SI NU MAI TRAGE DECAT CATE-O BASHINA!!!!!! ASTA MERITAM, NEAM DE SLUGI CA ROMANII RAR GASESTI PE FATZA PAMANTULUI!!!! LASAND GLUMA LA O PARTE LUCRURILE SUNT CLARE—; DUPA 19 ANI , SECURITATEA STAPANESTE DIN NOU ROMANIA, DEPLIN DE ASTA DATA!!!! FAPTUL CA BOSCHETARUL A TZINUT MORTZIS SA INSTALEZE GUVERNUL FIX PE 22[DOUAZECISIDOI] DEC., ZIUA FUGII LUI CEAUSESCU, FAPTUL CA GENERALUL COMANDANT AL ARMATEI ROMANE , STANCULESCU, E DEGRADAT SI IN PUSCARIE , IN TIMP CE SERVICIILE , POLITZIA SI JANDARMERIA STAPANESC SI JUPOAIE ROMANIA IAR ARMATA E APROAPE DESFIINTZATA, REDUSA LA CATEVA BATALIOANE DE MERCENARI TRAIMISI PE UNDE-A INTZARCAT MUTU IAPA, PENTRU MINE E F.F.F. CLAR CINE-I STAPANUL!!!! SI NU VOM SCAPA DE EI —-NICIODATA—!!!!!!!!

  28. Doamne, nu lasa pedeapsa
    La barbat nevasta proasta,
    Ca de proasta e si rea
    Si nici nu stie ce vrea.( folclor oltenesc).

    PS.Se schimba cuvantul nevasta cu radu stroie.
    Te-ai prins radule? Stiu ca e greu pentru tine dar insista.Ti-a iesit?

  29. Singurul lucru care-l caracterizeaza, personalizeaza si evidentiaza pe mult iubitul presedinte ales al unei parti a romanilor este doza imensa de tupeu din care acesta consuma zilnic, pe piine, dimineata, la prinz, seara si intre mese, ori de cite ori este nevoie.
    Omul asta este in stare sa-ti suteasca portofelul din buzunar si apoi sa te reclame la Politie pe motiv ca nu ai avut suficient de multi bani in el. Pe linga faptul ca in Istoria Romaniei, nici macar Stefan cel Mare sau Carol al II-lea nu si-au afisat cu atita ostentatie tiitoarele in vazul poporului, recompensindu-le totodata cu demnitati de ministerese in stat, precum o face Zeus, acesta are tupeul de a-si etala slabiciunea fata de “oama politica” cu orice ocazie si netinind cont de niciun canon bisericesc care ne indeamna sa nu preacurvim.
    Simultan cu aceasta idila shakespeariana, se poate constata apetitul nebun al ilustrisimului manifestat fata de aparitiile sale in calitate de “maimutica la minut” pe aceleasi ecrane ale televizoarelor.
    Singurele ipostaze in care nu a fost surprns “la ordin” de televiziuni pot fi consemnate la capitolul intimitate.
    Mai precis, pina acum romanii nu si-au vazut idolul pe buda sau facind sex.
    Altfel, in acesti mai bine de patru ani de domnie cu iz fanariotic, aparitiile sale televizate au insumat mai multe ore decit cele atribuite lui Burebista, Mihai Viteazul (sic!), Ceausescu sau Jiji cu Valiza si Geta Cur de Fier din show-urile lui Capatos, toate luate la un loc.
    De Sarbatori s-au inrosit circuitele televizoarelor, riscind sa intre in greva, in lupta lor de supravietuire dusa impotriva aparitiei obsesive de-a dreptul a d-lui presedinte, ba calarind saniute cu motor, ba facind poze cu ospatarii si cameristele (in lipsa de “cvorum” pentru o baie de multime), care deserveau stabilimentul in care si-a petrecut sejurul la Predeal.
    Apoi a venit momentul inaltator in care fripturistele B.O.R.D.E.L-ului, in frunte cu Prostanacul, s-au prezentat in atmosfera monarhica care invaluie Sinaia, pentru a-si reinnoi juramintele de vasalitate fata de stapinul Ales, prin sarutarea virfului imineilor ai Sultanului de Basarabi.
    Desi momentele de intimitate mai sus amintite au lipsit din aceasta sarabanda mediatica deja telenovelistica, putem fi totusi siguri ca in eventualitatea cistigarii uni nou mandat, va fi instituit un nou servicu public in care, in timpul noptii, gardienii publici vor patrula pe strazile oraselor si satelor patriei si, din cind in cind, functie de buletinele de stiri cotroceniste, vor anunta cu strigaturi poporul de faptul ca poate sa doarma linistit, deoarece Maria Sa Asimetrica este sanatos la stomacel intrucit tocmai a eliminat in somn, sub forma de flatulenta (bashina), gazutele acumulate in urma tupeului ingurgitat pe timpul zilei.
    Sa traiti bine domnule presednte!

  30. Ia stai asa… Pai nu e presedintele Academiei Romane? Si nici selectionerul echipei nationale? Ca eu cu impresia asta traiam, ca e totul si nimic!

  31. Domnule Ciutacu ! A ajuns Cocos ministru si noi nu stim ? De ce este Udrea ministresa ? Eu pana acum stiam ca ministresa este nevasta ministrului (expresie glumeata) asa cum coloneleasa este nevasta colonelului ! Si se pare ca si DEX soune acelasi lucru !

  32. Politicienii sunt ca porumbeii … cand sunt jos iti ciugule din palma, cand sunt sus se caca in capul tau.
    De ce dracu ne miram de atitudinea astora ?
    E cool sa bei si sa urci la volan, e cool sa jignesti, sa minti, sa promiti marea cu sarea, pt ca se vor gasi cateva sute de mii de fraieri sa te voteze.
    Numarul masochistilor e in continua crestere …
    Si astia se vor duce la vot si la anul … si peste 3 ani …
    Vreau azil politic in Coreea de Nord ! Cred ca acolo e mai multa democratie !

  33. Domule ciutacu, sa aveti un an mai bun, cu mai putin stres, cu mai multe satisfactii, sa va bucurati de copil si sotie si de tot ce va este drag, sa fiti sanatos si sa nu lasati scroafa sa urce-n copac fara s-o amendati cu talentul si curajul dvs devenite de notorietate! Si nu uitati de noi, pulimea, astia de ni se sparg toate cele-n cap da’ cand e la vot, suntem valorosi si buni de ue!
    Cat priveste chestiunile pur marinaresti, sa le dam dracului din toate puterile!

  34. ma intreb daca va mai voi presedintele nostru drag sa mai fie vreodata socru “mic”?!cum se are bine si cu actualul patriarh,poate va da acesta special pt seful statului o derogare si iata-l transformat in socru mare !saracul Hrebenciuc senior…….

  35. se da reclama lui PATRICIU la realitatea.ITI SPUNE CEVA? CRED K FACETI SCHIMB DE LOCURI.POATE TE VEDEM LA REALITATEA.

  36. ha-ha-ha…degeaba,nu le are chiar pe toate.
    A uitat cite ceva.
    Hai sa-l diriguiesc eu pe directia cea buna.
    -Asadar,Traienica treci matale de fa Vorbe Grele,pt. incalzire,apoi usa-i deschisa la Sinteza.Vrei si ceva jurnale,observatoare,stiri proteve…nu-i bai.
    Acum esti jupinul !

  37. LA MULTI ANI, CIUTACILOR !

    NU STIU DE CE TRBUIE ATATEA INITIALE LA PARTIDELE DE LA PUTERE !

    TRAIANE ,N-AR FI MAI BINE PSD-L ??

    SAU PTB-L?

  38. Excelenta Sa Domnul Traian Basescu Presedintele Republicii Romania, ne transmite o hahaiala si un sictir.Nu va mai legati de Domnia Sa, deoarece este ocupat tot timpul cu
    treburile Tarii.Dupa cum spunea si Poetul:
    “… Ce-ti doresc eu tie…
    La trecul jalnic
    Jalnic viitor…”
    PS
    Victore, pe ei, nu-i ierta!

  39. Base traieste cel mai frumos vis al sau, sper sa se transforme intr-un cosmar pentru el, nu si pentru tara.
    O bautura tara la juma’ de litru, nu la 50cl cred ca ar fi mai indicata pentru El presidente.

  40. Stau ardeleneşte şi tot ardeleneşte mă întreb: Doamne feri şi ne apără de cele rele, oare, Tu, Doamne…, vrei să ne duci în ispită?? că simt aşaaaaa, o cruntă şi izbăvitoare ispită, apriori, la un gând de taină, cum că tare m-aş bucura să văz un drapel mioritic coborât în bernă..ptiuuu..,piei Satană..şi Necurat care bântuiţi, oare să am toate stelele la horoscop, cand gândesc asta?? E imposibil şi irezistibil de imposibil aşa trai, în aşa hal cârmuit de neica-nimeni-cu-fes-pe-cap. Păcat de fes.Că se spurcă pe=aşa scăfârlie..ptiiuu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.