Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Sarbatorile noastre lungi si frumoase

Sarbatorile noastre lungi si frumoase

Ma scuzati pentru indelungata absenta de pe blog, dar am fost mult prea ocupat sa incerc sa ma simt bine, alaturi de niste oameni extraordinari si cat am putut de departe de Bucuresti, fara sa am nici cea mai mica tentatie de a urmari capiat (non)stirile de pe sticla sau de a pune mana pe laptop. Si cand ma gandesc ca exista atatea mii de oameni care platesc aevarate averi si stau blocati in trafic cate jumatate de zi ca sa ajunga pe Valea Prahovei sau in Poiana Brasov…

UPDATE: Pozele-s din Slanic Moldova si din imprejurimi. Mai mult, aici si aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

50 thoughts on “Sarbatorile noastre lungi si frumoase

  1. La multi ani! Sanatate, pace, liniste si implinirea a citor mai multe dorinte alturi de cei dragi!

  2. Eu nu mă gândesc (chiar deloc!) la miile de căpătuiţi care dau purcoaie de bani şi îşi mănâncă nervii prin trafic pentru a sta un weckend (în costume scumpe sau pe tocuri cui) într-un decor în care nu-şi găsesc locul, doar pentru că e în trend şi face să te ştie lumea bună pe-acolo.
    Totuşi, pentru noi ceilalţi, nu ne spuneţi cum se numesc locurile mirifice pe care le vedem în pozele astea?
    (Nu că prin zona mea n-ar fi la fel de frumos… Promovate sunt doar cele două pomenite de dumneavoastră, de parcă s-au poticnit cu toţii la lecţia de geografie. Acum, că avem un ministru atât de co… co… competent în domeniu, sigur se vor schimba lucrurile. Tocmai se ridică pe-o coastă o Mănăstire. Serios!)

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Ma bucur ca ati fost in asemenea minunate locuri(fotografiile sunt foarte frumoase-poate mai publicati si altele);nu ne puteti spune unde sunt acestea?
    Cred ca v-ati aerisit plamanii(poate ati reusit sa nu mai fumati!),v-ati limpezit gandurile departe de toata harmalaia asta.Sunt sigura ca pe acolo n-ati avut “o intalnire informala”(poate o fi cineva care sa imi traduca aceasta expresie,ca parca n-o pricep,desi vorbesc de cand m-am nascut,limba romana,desi stiu si franceza,un pic engleza…).
    Ma bucur de asemenea pentru bucuria familiei Dvs. si a celor apropiati,cu care ati fost.
    Nu stim ce ne asteapta,ce vom mai trai,dar sper sa fim sanatosi,demni si adevarati.
    Cu multa pretuire,
    IoanaP

  4. interesante si frumoase fotografiile,dar de unde sint?
    Parcul mi se pare,tare,cunoscut.M-am uitat la el vreo zece minute,mi-am stors creierasul…dar degeaba.Pot sa jur c-am fost acolo,dar nu-l pot localiza.O mica indicatie n-ar face rau.
    Sigur,nu are nici o logica sa-ti maninci zilele pe Valea Prahovei,mai ales cind esti chiar de acolo.Normal,vrei sa cunosti si alte locuri.
    La multi ani si un AN BUN !

  5. Vă salut, nu am urmărit foarte multe emisiuni ale dvoastră dar cele văzute mi s-au părut interesante.În mod deosebit mi-a plăcutcred că ultima la care a-ţi avut doi invitaţi ,dintre care unul îmi face reală plăcere să-l urmăresc în emisiuni:Dl. Mădălin Voicu.Genul acesta de emisiuni este foarte interesant din punctul meu de vedere(dispreţuiesc politica).Vă salut cu respect.A.Ceausu Braşov

  6. LA MULTI ANI! SA AVETI PARTE DE SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

  7. @SuKaRiT @CO,
    …NU VREA SA NE SPUNA DE UNDE SINT IMAGINILE.TREABA LUI !
    Poate cineva sa mareasca penultima fotografie,ca sa putem afla de pe panoul ala ce si cum ?

  8. La multi ani domnule Ciutacu ! …si sa ramaneti la fel de spiritual… in anul 2009 !

  9. Cu autostrazile ne-am lamurit – nu e de noi.
    E momentul sa ctitorim ceva maestuos: telegondola Bucuresti-Sinaia. Vara o re-montam pe aliniamentul Bucuresti-Mamaia. Să nu uitați unde ați citit prima oară despre asta!

  10. LA MULTI ANI!!!
    va doresc un an mai bun ca subiecte si comentarii nu ne vor lipsi ..
    o intrebare..de ce la tv pauza este mai lunga??? si inca una.. cat de lunga???

  11. @mihail: cred ca scrie suficient de clar, la update, unde am fost
    @ioana: deocamdata, din motive de concedii si strategie editoriala

  12. e trendy sa stai blocat pe dn1, trebuie sa te falesti ca ai stat x ore blocat, ca ai consumat nu stiu cat combustibil, etc. prostie tipic romaneasca…
    frumoase peisaje!

  13. Mai intii cuvenitul si cuviinciosul La Multi Ani! Apoi domnule Ciutacu, stiti vorba: oriunde e mai bine decit in alta parte. Doar ca alegerea Slanicului Moldova este intr-adevar una inspirata.

  14. LA MULTI ANI! SI LA CAT MAI MULTE VORBE GRELE!! Familia mea abia asteapta sa reinceapa emisiunea la tv!Odihna placuta, deocamdata!

  15. La multi ani, d-le Ciutacu.Frumoase fotografii! Asteptam sa va vedem pe sticla !Deocamdata, vacanta frumoasa ! Sa va traiasca baietelul !M-ati umplut de invidie ! Unde ai fost, d-le?Sigur, undeva in tara, dar unde ?

  16. La multi ani, Victore! Bine ai revenit! Ai bateriile incarcate. Poate iti vor ajunge ca sa te bati cu derbedeii din Guvern si Parlament care s-au constituit intr-o grup organizat pentru a comite jaful national. Ei nu pot beneficia decat de prezumtia de vinovatie, dupa ce antecedente morale, politice si penale au. Vor prada tara ca pe a altora, vor prosti poporul ca pe dusmani. Sa le fie de cap!

  17. @Paula: nu mai sunt in concediu de maine, merg la ziar. de sarbatori am fost la Slanic Moldova si-n zonele relativ apropiate.
    @Ben Giamin: mi-e teama ca n-o sa-mi mai pot incarca niciodata la maxim bateriile. tocmai fiindca nu cred in virtutile statului politienesc glorificat de fanii lui Basescu, eu n-as pleca niciodata de la prezumtia de vinovatie. da’ nici n-o sa ma indoi in fata lor

  18. Inteleptii intotdeauna au de castigat.Moldova a fost locul unor sarbatori de pomina.

  19. LA MULTI ANI! domnule Ciutacu.Va asteptam cu drag la TV.Cat despre poze(precum i-am scris si lui Mircea Badea)va multumim ca ne primiti in viata personala si ca din cand in cand coborati printre noi.

  20. Fotografiile sunt la Slanic Moldova , im judetul Bacau ……..pentru cei care nu au iesit din Bucuresti , decat pana pe Valea Prahovei ……….. 🙂

  21. 1. LA MULŢI ANI TUTUROR!
    2. Văd la televizor ofensiva israeliană în Gaza şi ascult peroraţiile ipocrite ale multor comentatori români şi străini, care acuză Israelul.
    Ignoranţa unora depăşeşte orice limite.
    Ei nu ştiu că evreii au o contribuţie majoră la civilizaţia lumii şi, alături de greci, sunt temelia civilizaţiei actuale.
    Ei nu ştiu că islamul, de la apariţia în istorie, a adus omenirii numai şi numai suferinţe fără margini, a distrus civilizaţii, a ras de pe faţa pământului popoare, astăzi dispărute din istorie. A înrobit aria apariţiei civilizaţiei umane reale (sud-estul european) şi a ajuns cu măcelul până la Roma.
    Ei nu ştiu că palestinienii nu fac nimic decât să cerşească lumii civilizate mijloace materiale şi arme, să se joace cu armele de la 5 ani, să se arunce în aer în numele lui Alah şi să ceară dispariţia evreilor de pe Tera.
    Să fim serioşi. Dacă aceşti comentatori plâng nişte criminali, să se lase de meserie.
    Europa va plăti scump toleranţa faţă de musulmani, toleranţă începută odată cu idioţenia concepută de americani (pentru distrugerea Europei) prin Actul de la Helsinki (1975).

  22. Ce bine ca te-ai intors.Eu unu chiar ti-am dus dorul:)).Si eu am fost la Arieseni dar din pozele tale reiese ca zonele de munte din Moldova par mult mai frumoase:).O sa incerc si eu sa merg vacanta urmatoare.Inca o data un An Nou Fericit si sanatate tie si familiei tale!

  23. La multi ani!
    Am fost si eu anul trecut chiar este minunat,chiar te face sa te simti bine,pur si simplu te unge pe suflet.Pozele au iesit cool.

  24. Bine ai revenit ,domnule Ciutacu!Abia astept sa mai citesc ceva scris de dvs.Sa aveti un an bun,rodnic,putere de lupta cu puterea!

  25. Avem o tara minunata …
    Pacat de ea ca-i populata …

    P.S : Daca vreti un peisaj feeric, recomand Valea Uzului – Bacau

  26. La Mulţi Ani, familiei Ciutacu !!!
    Eu, mă retrag curând în munţi, am promis … oi fi greşit, nu … oi vedea ?!
    respecte,
    Sibilla

  27. Buna dimineata,
    imi cer scuze,ori n-am vazut eu..ori poate nu era la momentul privirii.Deh,tanti Roza cu scleroza !
    Asadar am avut dreptate,am recunoscut parcul.Daca mai sinteti acolo,mai faceti doua lucruri:mergeti sus pe munte la manastire,iar apoi in TG.Ocna la/in salina.Este un autobuz.Merita.

  28. @Woo Dee,
    am fost mai de mult,ai unde sa stai ?
    @SIBILA,
    ei si puscociul cu tine? asaaa ca-n anii ’45

  29. Salut si La multi ani!
    Nu ne cunoastem dar ne vom cunoaste pentru ca sunt foarte suparat. M-ati lasat singur aici. Si Mircea Badea si Mihai Gadea. Eu, seara, ca sa ma pot calma si sa dorm cat de cat linistit, ma uit la voi, pe rand sau toti gramada. Altii iau xanax seara. Eu ma uit la voi. Ati plecat si, desi n-am pic de talent la scis, a trebuit sa-mi fac un blog ca sa ma racoresc singur. Dau din gura cat pot. Cand va intoarceti ca sa-mi revin si sa va las pe voi sa faceti ceea ce stiti mai bine decat mine?
    Cu deosebita prietenie

  30. La multi ani Victore!
    Cu sau fara bateriile complet incarcate, intoarceti-va fratilor odata din concediu!

    Fara voi e mare plictis pe sticla!
    Filme rasuflate, mosi craciuni pentru un secol, logouri in limba engleza, totul ca un urias tabloid de proasta factura!

    Asa ca faceti bine si intoarceti-va, altfel MAREA PLICTISEALA se va amplifica.

    Pana si guvernati tac!

    Oare ne COC oarece placintele “otravita”?
    Cand astia tac e mai periculos decat atunci cand stau pe sticla si vorbesc (macar atunci esti sigur ca sunt ocupati cu vorbitul si nu au timp sa mai strice ceva).

    Asa ca haideti “acasa”

    LA MULTI ANI SI UN AN “PLIN” !

  31. Multi Ani!

    Am o singură intrebare. Porcu’ a fost sacrificat conform Aquis-ului sau Guițului?

  32. La multi ani!
    Avem cea mai frumoasa tara din lume simultumim lui Dumnezeu ca ESTE ocupata.Nu de cei care apar la TV, ci de cei modesti si anonimi care-0 “temeliesc” de la inceputul lumii.

  33. La multi ani! cand petreci alaturi de familie si de prieteni care iti sunt aproape de suflet,te poti detasa de orice si in plus ,ai ajuns la stadiul in care nu mai trebuie sa muncesti pentru a-ti creea o imagine.Esti deja un brand:)

  34. Domnule Ciutacu eu sunt unul dintre cei care au rolul de a oferi servicii(de calitate,sper)turistilor care ne viziteaza .eu unul m-am simtit onorat sa va am ca si client ,atat pe dumneavoastra cat si pe celelalte persoane care au fost alaturi la revelion.Domnul primar incearca de cativa ani buni sa reintroduca pe harta “subreda”a turismului romanesc statiunea Slanic Moldova ,dar pe langa lipsa banilor , o mare problema(ca peste tot)lipsa personalului calificat incepand de la femeia de serviciu pana la manager,odata cu liberalizarea preturilor sau dus categoriile unitatilor,serviciile oferite,dotarile,conditiile de munca…,turismul…tot…avem ospatari(soferi,strungari,tamplari,zugravi…)iar civilizatia a disparut in mare parte de pe harta Romaniei este tot mai greu sa lucrezi cu oamenii(clientii). A.P. are si rolul de a educa clientul din punct de vedere gastronomic ,mergeti oriunde in tara mai ales pe litoral si valea Prahovei si nu la unitatile de 4-5 stele(poate nici acolo)si nu veti gasi personal calificat care sa poarte o discutie ,sa recomande un preparat sa-l asocieze cu obautura…doar ROBOTI.NE TREBUIE LEGISLATIE , SCOLARIZARE , EDUCATIE , ADMINISTRATIE SI LEGI SIMPLE SI CLARE PENTRU CIVILIZATIE .CU MULT RESPECT , SOSO .

  35. bravo dumitale ca stii sa te relaxezi,si sa lasi deoparte-puliticienii,papagalii,si curvele promovate de puliticieni-pt. ca nu au reusit sa-si tina scula in pantaloni.sanatate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.