Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Vanghelie, care este la Editia de seara; pentru ca are sange

Similar Posts

7 thoughts on “Vanghelie, care este la Editia de seara; pentru ca are sange

  1. Să vedem cât sânge are… Că de şmenari cu tupeu care nu spun nimic este sătulă România. Sunem ochi şi urechi. Zi-le, domnule Marian!

  2. Să vedem cât sânge are… Că de şmenari cu tupeu care nu spun nimic este sătulă România. Suntem ochi şi urechi. Zi-le, domnule Marian! Pe înţelesul tuturor.

  3. Impresii la cald: jos pălăria! Jur că nu mă așteptam să fie atât de reușită emisiunea, atât de densă, vie, s-aveți atâtea „gloanțe”, toate trase la țintă! Îl știam pe Vanghelie circar, bănuiam că se va da în spectacol, el, cu greutatea și talentul lui, dar nu-mi închipuiam că vedeta, cel cu „sânge în instalații” 🙂 , veți fi dvs. !

    Marian e aproape neschimbat. În costumul de fost viitor director de multinațională e același mardeiaș de cartier, mai precaut după experiența beciului, încă periculos și veninos, cu veșnicele-i obsesii, chit că fredonează refrenul unei păci iluzorii… De, om nou pentru un partid nou!

    Din toată inima, felicitări!

  4. @VC
    Da-l in ma-sa pe Vanghelie ca-i istorie. Nu mai produce eventual decat rating la tv.

    Dar rog o scatoalca serioasa domnului Dincu, pe care cu piosenie il numesc un prostovan molcom de Cluj, pentru aceasta instigare la incalcarea legii de catre primarul Sava:
    http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-20844676-vasile-dincu-exista-toate-conditiile-pentru-desfasurarea-meciului-spania-bucuresti-este-numai-problema-acceptului-primariei.htm
    Multumesc si weekend fain!

  5. N-am nervi sa-l vad pe Vanghelie si in niciun caz sa-l ascult. Locuiesc in sectorul 5 , pe una din strazile care nu l-au votat niciodata; am votat-o chiar pe madam Gorghiu, in ciuda faptului ca ne hartuia copiii chiar inainte de a implini 18 ani (ma intreb in continuare cine-i daduse acces la baza de date). Bineinteles ca sunt trist ca societatea si politica romaneasca au nascut oportunitati pentru oameni ca Marean. Dar, fiind realist, stiu ca si daca ar candida din puscarie ar fi votat in sectorul 5. Are deja un electorat fidel, mai cinstit decat cel al lui Basescu si indiferent pe cine ai vota in sectorul 5, daca o sa candideze Vanghelie, el iese. Sunt oameni, unii chiar profesori care il apreciaza pentru scolile din sector si sunt vesnicii lui abonati sociali care au incredere in el si se mai bazeaza si pe marele absenteism, deja cronicizat in sector, pentru ca, pe bune, pe cine sa votezi?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.