Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Ridicol fără limite: tehnocrația de rit nou naște și A Doua Doamnă

Ridicol fără limite: tehnocrația de rit nou naște și A Doua Doamnă

În timp ce autointitulata Prima Doamnă a lăsat-o mai moale cu aparițiile publice, în special după sentința definitivă care i-a consfințit implicarea în falsul care a generat (pentru familia ei și beneficiu propriu) un mare tun imobiliar, locul lăsat liber temporar pare râvnit. Fiindcă Dacian Cioloș are și el o nevastă. Bântuită, spre deosebire de a lui Klaus Iohannis, care n-a depășit limita tivului de rochițe și a mersului demonstrativ la meciuri de tenis, de talente artistice. Pe care și le exhibă, de regulă în evenimente care implică administrații locale și bani europeni, în combinație cu discursuri politice, pe unde apucă. După colecțiile de hăinuțe ale Răvășitoarei, românii se delectează acum cu iscusințele muzicale ale Strălucitoarei și așteaptă cu înfrigurare lansarea primului ei CD.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “Ridicol fără limite: tehnocrația de rit nou naște și A Doua Doamnă

  1. De când avem în nomenclatura noastră Prima Doamnă?. Una dintre ele, care este profesoară și care face educație, ar tre bui să știe că dacă vrea să fie ” Prima Doamnă”, trebuie să respecte regulile de protocol și la ținută. Cealaltă știe probabil mai bine decât noi că soțul ei nu este un Prim Ministru tehnocrat, ci politic și se comportă ca o soție de Prim Ministru politic..

  2. Nu știu cum sunt alții, dar eu, când mă gândesc la Vasile Dâncu, am în minte în primul rând chipul luminos al soției lui.
    Ce-ar fi fost Dâncu fără femeia din spatele lui ? Ar mai fi fost sociolog, scriitor, sfătuitor de capete încoronate (politic vorbind) și în sfârșit ditamai vice-prim-ministru ? Nu, cu siguranță, nu ! De ce să stea dna Dâncu în umbră ? Cu ce e mai puțin răvășitoare și sclipitoare ca primele două ? De ce să n-avem A Treia Doamnă ?
    Suntem un popor de oameni inteligenți, talentați, frumoși. Poporul acesta merită măcar Trei Doamne ! Jurnalistele și jurnaliștii care fac acum PR pentru cea de A Doua Doamnă, ar trebui să reflecteze profund. Oare n-au ignorat pe cineva, la fel de merituos ca Doamna 1 și Doamna 2 ? Cât cred ei c-o să le mai suportăm orbirea temporară ?

  3. Victore,
    Standardele tale sunt greu de definit, greu de indeplinit si in continua miscare. Indiferent de ce-ar face cei pe care nu-i ai la ficati tot prost este. Evident, pentru atitudinea ta este de vina USL-ul (asta ca sa te scutesc de concluzii tampite, intre subiecte care n-au nici o legatura).
    Oricum, nu trebuie sa fii ingrijorat: nu esti singurul, nici in tabara ta si nici in peisajul jurnalistic (in special politic). Realitatea si B1TV sunt pline deontologi la fel de pretentiosi si pretiosi ca si tine doar ca le pute tot ceea ce patronii le spun sa ca pute.
    @Oscar Wilde: Prima Doamna nu exista in nici un nomenclator din Romania, dupa cum nu cred ca “First Lady” exista in vreun nomeclator din SUA. Este doar o denumire generica ce se “acorda” sotiei presedintelui (atat in Romanai cat si in SUA) Mai mult, in Franta, Valérie Trierweiler a fost numita Prima Doamna desi nu era maritata cu Holland.
    Este doar o forma de convenienta in referirea la persoana respectiva.

  4. @bogradu: tie-ti lipseste Ponta. nu mai ai pe cine sa dai vina convenabil. iti inteleg greaua suferinta 🙂

  5. Daca s-ar fi limitat la momentul artistic! Dar a simtit nevoia sa ne dea si lectii de economie politica si etica liberala, sau ceva…Pe mine ma deranjeaza ca nimeni nu vede ca avem un guvern de pretioase ridicole si presa noastra dispare incet, incet. Dupa desantata inaltare a “guvernului meu”, dupa chipul si asemanarea lui, acum ni se baga pe gat si printesele/printii consorti ai lor. Fascinanta tara, Romania! Sa ramai in inima Europei civilizate, cu toate avantajele si sa ti se permita sa te porti ca un arendas din colonii…O cam meritam…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.