Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Ioan Oltean: pozele cu Crinuta exista. Voi fi arestat, sunt KO. UPDATE: vot pozitiv, Neluțu Mexicanu e tot mai aproape de Beciul Domnesc

Ioan Oltean: pozele cu Crinuta exista. Voi fi arestat, sunt KO. UPDATE: vot pozitiv, Neluțu Mexicanu e tot mai aproape de Beciul Domnesc

UPDATE: Deputații au votat pentru aprobarea arestării lui Ioan Oltean și împotrivă în cazul coinculpatului din același dosar Cătălin Teodorescu.

Intr-o interventie telefonica exclusiva la Romania TV, deputatul PNL Ioan Oltean a recunoscut existenta fotografiilor cu Crinuta Dumitrean, fosta sefa a ANRP, in dosarul de coruptie instrumentat de DNA. In cadrul emisiunii “Editia de seara”, fruntasul liberal a sustinut ca respectivele poze nu au nici o legatura cu cauza penala, a spus ca se asteapta sa fie arestat, a negat categoric primirea spagii pentru retrocedari si a acuzat o forta obscura ca l-a scos din politica.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Ioan Oltean: pozele cu Crinuta exista. Voi fi arestat, sunt KO. UPDATE: vot pozitiv, Neluțu Mexicanu e tot mai aproape de Beciul Domnesc

  1. Victore,
    Poate Nelutu nu stia, dar pe forta obscura o cheama Coruptia si e sora cu Prostia si Aroganta. Nelutu a fost pervers si a facut sex in grup cu toate fetele de mai sus care l-au facut posta.

  2. În nemernicia lui, Neluţu Mexicanu’ se pregăteşte să spună că motivul prezenţei lui la ANRP este cel care rezultă din fotografii… Nu-l cunoaşte pe popă, nu a fost în biserică, nu a luat şpagă, nu a făcut trafic de influenţă iar pe Crinuţa o vedea prin ochii lui de mascul feroce. O slăbiciune omenească, dă-o-n măsa!

    Crinuţa, opinia mea, riscă să rămână fără bani, cu un copil, fără bărbat, sedusă, arestată şi … Eu pariez pe limbariţa Crinuţei.

  3. Tot aud că pozele ce privesc viaţa intimă nu ar trebui să se găsească într-un dosar penal. În general e adevărat, dar în cazul de faţă tocmai pozele astea sunt dovada că Oltean şi-a pus amanta într-o funcţie…. Şi asta, la ANAF, era odată funcţie. Sigur, acu’, fiecare pe cine poate: unii nevasta, alţii progenitura şamd. Da’ de putut, Neluţu a putut!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.