Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Privitorule, dar tu ce ai întreba-o pe Elena Udrea? Nu ce i-ai face…Mărturisiri politico-financiare năucitoare ale Blondei Supreme

Privitorule, dar tu ce ai întreba-o pe Elena Udrea? Nu ce i-ai face…Mărturisiri politico-financiare năucitoare ale Blondei Supreme

Cum a aflat Băsescu despre șmenurile lui Cocoș la ANRP 🙂

Cine mănâncă de pe urma campaniilor electorale

De ce stau afaceriștii de partid la coadă

 

După fiecare emisiune de gen, apare valul de reproșuri privind întrebările nepuse și subiectele neabordate. Motiv pentru care chiar sunt curios ce ați întreba-o voi pe Blonda Supremă; evident, fără chestii care țin de intimitatea ei…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

27 thoughts on “Privitorule, dar tu ce ai întreba-o pe Elena Udrea? Nu ce i-ai face…Mărturisiri politico-financiare năucitoare ale Blondei Supreme

  1. De ce, atunci când ea şi soţul infractor intrau la SRI precum intru eu la Mega Image, totul era frumos, elegant, cât de cât, iar acum e atât de naşpa? Şi de ce încă susţine un trădător de ţară? Şi de ce încă are curajul să se victimizeze? Nu e victima creaţiei idolului ei? Nu este înconjurată de cei care, prin deciziile capitularde ale clasei politice, sunt aserviţi intereselor străine? Aş bea o cafea cu femeia Elena Udrea, mi se pare o tipă ok. Aş merge la un film cu femeia Elena Udrea, sau aş merge într-un club cu ea. Dar de politicianul Elena Udrea, mi-e silă. Şi mai silă îmi este de toată şleahta de infractori blestemaţi pe care până mai acum vreo 3-4 ani îi ridica în slăvi. Elena, te salut. Poate ne vedem 😉 Doamna ministru Udrea, hai sictir!

  2. @Robert Bugă: te puteai opri la sila. nu scadea cu nimic valoarea postarii, ba dimpotriva

  3. Cat va cere despagubiri celor care au hartuit-o dupa ce va fi achitata? Sper sa fie consistente despagubirle, dupa ce a tras si trage atata din cauza altor nemernici.
    Mulltumesc!

  4. As avea mai multe intrebari…..
    Intrebarea Nr. 1, de incalzire: Poate sa recunoasca cinstit, dupa atatia ani ca dumneaei este admiratoarea secreta din emisiunea lui Turcescu? Preferabil are fi un raspuns monosilabic, da sau nu, fara bullshitareala.
    Intrebarea nr.2, tot de incalzire: Nota: Sinceritatea absoluta ar fi imens apreciata si partial reabilitanta: A realizat vreodata penibilul gesturilor “de imagine” comise in preajma campaniilor electorale, gen dat cu mopul, parasutarea, samd.?
    Intrebarea nr.3: Cum se face ca o politiciana, teoretic in crancena opozitie sau poate chiar dusmanie cu primul ministru, merge pe inserate la el acasa si il roaga frumos sa o puna pe Kovesi in dregatoria administratoare de mandate si catuse? Mie si altora ne e cam greu de inteles…Azi Ponta e rau, corupt, dusman al poporului, etc. dar diseara ma duc la el acasa ca la un prieten vechi sa-i pun pile altei prietene vechi? Ce fel de relatie este intre ei in realitate? Mie sincer mi se pare o relatie de cardasie mascata de rivalitate politica. Ori o fi fost vreo influenta bazata pe frica de nasoale, indusa michimausului ?
    Intrebarea nr.4: Ce metode a folosit ca sa-l convinga pe investitorul de omenie sa-i cumpere constructiile cauzatoare de insomnie si stres? N-ar vrea sa-i invete si pe nepriceputi ? Eu am vandut in aceeasi perioada un apartament modest dar intr-o zona dezirabila, si al dracu sa fiu daca am luat mai mult de jumate din cat fusese inainte de criza…
    Intrebarea nr.5: Deoarece dupa multi ani de guvernare PDL-ista de dreapta Romania continua sa fie sub-dezvoltata si vizitata de turisti mai putin decat ne asteptam si dorim, are demnitatea sa admita ca mandatul domniei sale luat pe de-a intregul a fost un esec?
    Multumesc !

  5. 1. Dorin Cocoş a recunoscut că a primit şpagă multă, nici nu mai ţin minte numărul pungilor pline cu milioane de euro. A recunoscut că a fost un mare şpăgar, ce să mai… Doamna Udrea a primit nişte multe milioane de euro la divorţ şi s-a delimitat de activitatea infracţională a fostului soţ, spunând că habar nu avea… Întrebare: Cum este posibil ca o persoană care s-a prezentat drept sursă de informaţii pentru preşedintele României şi care a stârnit astfel mânia SRI-ului, cică a fost şi victima lui Codlea, să nu ştie de afacerile deosebit de oneroase ale soţului? În condiţiile în care interesul pentru bani al domniei sale este de notorietate, nu mai trebuie demonstrat. Se consideră o victimă a lui Cocoş? Dacă nu, de ce? Că nu o să spună da…

    2.Domnia sa afirmat că a intrat în politică pe tocuri şi cu Mercedes. Mercedesul era de la Cocoş?

  6. Daca tot ai invitat-o pe aceasta inculpata puscariasa cu tupeu infect, intreab-o cum isi justifica averea. Cocos a recunoscut in fata instantei ca mare parte din averea sa, inclusiv ce a partajat cu inculpata la divort, provine din infractiuni( trafic de influenta, dare si luare de mita etc). Acum tanti Udrea inculpata ce face, da inapoi tot ce a primit la partaj? Partajul oricum a fost la misto, fiecare si-a luat banii lui, dar trebuia sa justifice intr-un fel. Zicea ca da gentile inapoi daca sunt din bani de furat :-))

  7. P.S. Domnu’ Ciutacu ma asteptam la intrebari mult mai grele, acide, nu perieri. Ati chemat-o pe aceasta inculpata penala sa o periati, sa glumiti cu ea? Altfel nu venea sau ce? E adevarat ca nu am vazut de la inceput, dar mi s-a parut ca o sueta intre amici. Oricum nu a spus nimic nou, poimaine are un nou termen in “Gala Pute”.

  8. Că are tupeu de şmenar (ştiu că este o doamnă, dar nu mai pot), nu mai miră pe nimeni; dar prestaţia cucoanei din seara asta depăşeşte orice aşteptare. Pe mine m-a lăsat mut câteva ore. N-am mai putut să vorbesc., nici să scriu.

    Cum vine asta? Şi alegătorii sunt vinovaţi pentru faptul că noi primim bani negri pentru finanţarea partidelor… Dacă ei nu primeau pelerine şi găleţi , noi nu primeam şpagă pentru partid, pe care unii au dus-o acasă… (care-s ăia? poate s-au uitat şi procurorii la emisiune). Aşa ceva? Este ca şi cum un hoţ îi spune judecătorului următoarele: Domnule judecător, eu nu furam inelul, dacă prietena mea se logodea cu mine şi fără inel. Nu furam, n-aveam de ce…. La dracul, puteai şă-l cumperi din salariul tău, i-ar spune judecătorul. Aşa şi cu doamna Udrea, pelerinele şi găleţile puteau fi cumpărate din banii primiţi de partid, pentru campanie, prin caserie. Că aşa a zis Băsescu: Dai bani pentru partid? Du-te la caserie! Electoratul a crezut că aţi utilizat banii de la caserie. CUCOANĂ, la varianta asta te-ai gândit, înainte să acuzi de complicitate întreg poporul de alegători?

    După emisiunea asta, eu cred că procurorii au de muncă. Dacă tot partidul ştia, atunci şi Băsescu ştia, şi Blaga ştia, şi Boc ştia, şi Anastase, şi Videanu… Toţi. Eu cred că doamna Udrea a făcut un denunţ. Băsescu ce-o avea de spus? Că Udrea a zis în clar că nu se strângeau banii prin caserie. Cică donatorii nu doreau să se ştie că dau bani tuturor partidelor. Nenorociţi oameni. Astfel de specimene conduc România de 26 de ani.

  9. Foarte tare Udrea. Un adevarat politician cu sange in instalatie. A spus clar cine sunt coruptii si ca si prostimea participa la asta, chiar o incurajeaza luand mita electorala. Corect.
    Inlumea civilizata este o lege de finantare a partidelor, dar noi suntem o tara bananiera cu multi prosti , prea multi prosti cum bine spuea si ea si ati fost de acord.

  10. Domnu Ciutacu, aseara inculpata Udrea a spus multe bazaconii, dar e una care sare in ochi. Cand vorbea se vedea clar ca are “carne-n dinti” la adresa celor care i-au anchetat presupusele deocamdata faradelegi. Insa a spus ceva de genul: procesul Gala Bute pina acum cel putin merge oarecum in favoarea ei hahahahahaha. Vezi doamne mustele si tantarii prezenti in sala de judecata ar fi vazut (sic!) ca denuntatorii ei s-ar fi balbait sau ar fi mintit. Pai atunci cum se explica mai tanti Udrea inculpata faptul ca judecatorii(aceeasi care vor da si sentinta la fond) iti tot prelungesc controlul judiciar de care te zbati ca pestele pe uscat sa scapi si nu reusesti??? Pai daca procesul ar fi decurs asa cum spui sau visezi mata, iti puteau ridica masura demult si te judecau mai departe in stare de libertate. Pina una alta toti cei care te-au denuntat si-au mentinut declaratiile si in fata instantei. Poate unii s-or fi si balbait avand emotii, nu-i usor sa fii in fata judecatorilor pentru prima data. Ori e naiva, ori minte si manipuleaza. Maine e un nou termen si sigur tanti Udrea doar mimeaza ca doarme linistita. Dosarul ala e cam beton! 😉 P.S. Puteati s-o intrebati si cine a invatat-o sa vorbeasca despre ea la persoana a 3 a :-)))) E de un penibil grotesc!

  11. M-am uitat în dulap şi nu am găsit umbrele sau pelerine de partid, pentru că nu am primit.

    În rest, rămân uluit de tupeul acestei doamne care a gândit că este bine să apară la tv, pentru a porcăi poporul alegător, prezentându-i pe domnii politicieni ca pe nişte victime ale cetăţenilor doritori de pelerine şi umbrele moca. Cică şi legea a fost de vină… Doar ei, politicienii, sunt nevinovaţi. De parcă mama şi cu tata au făcut legea şi tot ei aveau puterea să o modifice. Politicienii au fost prizonierii legii făcute de mama şi de tata. Câtă nesimţire? CÂTĂ NESIMŢIRE?

    Din punctul meu de vedere, momentul în care Udrea Elena a atins culmile tupeului este acela în care dl. Ciutacu îi spune că politicienii fură şi în alte ţări, dar cetăţenii nu sunt aşa de săraci… SUNT PROŞTI ŞI INCOMPETENŢI!, a spus fără să clipească… După o asemenea mostră de nesimţire, nu mai poţi combate civilizat. Ştiu că blogul nu permite, deci mă opresc.

  12. nimic.

    sau ma rog niste chestii care nu intereseaza pe nimeni.

    1- ca fosta sefa da partid si fosta politiciana aflata la varful puterii cum poate explica numarul mic de locuri de munca din Romania si numarul si mai mic de locuri de munca de pe urma carora sa se poata efectiv trai ?
    2- cum poate explica discrepanatza intre situataza locurilor de munca si a salarizarii acestora de la un judetz la altul (nu suntem tot romani si colo si colo ?) si daca are o solutzie pentru aceasta discrepantza abisala in unele judetze ca in Pakistan in altele ca in Europa . Ori nu si fiecare ramane cu …..
    3 – cum e cu putintza sa fie “democrztaie” intr-o tzara dezvoltata in care in ulltimii 50 de ani portidul de guvernamamt n-a format guvernul pe adunatele-a vre-o 3 ani (ca tot vorbim pana ametzim de uninoiminale si un singur tur) si daca e bine asa ?
    4- de ce China creste mai repede decat restul “economiilor emergente” din Asia si asta neintrerupt de vre-o 20 de ani
    5- de ce singura ei “investitzie” recunoscuta oficial a ei si a gastii din PDL care s-a perindat pe la TV e in imobliare ?
    Mai mult nu a putut / nu si-a dorit ?
    Si in consecinzta ce viitor crede ea ca are o tzara in care crema politcienilor de la putere au ca apex al priceperii si competentzei specula imobiliara, nu de alta da USA se pregateste s-al alega pe taticul real estateului speculativ Donald Trump.
    6 – daca stie de ce Islanda, Norvegia si Elvetzi (toate tzari bogate) nu s-au obosit sa intre in EU si asta nu le-a afecta deloc prosperiattea da noi ….. nu.
    Noi ne comcepem prosperitatea si viitorul prin … MCV iar ele …. nu.

    Nu-i asa ca pe nimeni nu intereseaza treburile astea ?

    Iar tot interesul dincolo de decolteul si posetele sale sat in …. presedintele Norvegiei , shopinguriele de la Paris si detalii de buduoar si de bussiness cu cocoselul ei Cocos.

  13. a propos de electiile ce vin,de ce toti isi bat capul cu un tur-2 tururi si nimeni nu pune problema alegerii din nou a numarului mare de parlamentari?nemaivorbind ca mai e si un referendum validat,dar nepus in practica,cu 300 de alesi

  14. Au reusit sa faca praf ideea de politic. Toti E corupti d’le deci la beci cu ei. Si ca sa fie un pic jocul mai interesant INCA nu populeaza de tot Parlamentul cu soldatei (acoperiti sau nu) ci mai lasa cativa ca sa aiba ce tavali prin fata multimii.
    In justitie ce-i CSM-ul d-le in zilele noastre? Insii care-l populeaza or fi mai ,,cinstiti” decat politicienii?. Abia aici daca cineva s-ar apleca mai cu atentie ar observa puroiul. E plin d-le de soldatei si de corupti, care, si unii si altii executa. Ca sa nu mai vorbesc de ICCJ si CCR.
    Intr-o democratie cel care are cea mai mare reprezentativitate este politicianul. El este la baza unui ,,stat de drept”. Numai el poate sa creeze cadrul prielnic pentru ca ,,functionarii” sa ajunga sa fie cinstiti si sa te poti baza pe ei. Ca nu te vand unor ,,agenturi straine” de ex.
    Dar uite ca au reusit sa faca pulbere ideea de politician.
    Acum vor ca Danilet, Stanciu, Zegrean etc. sa-si puna oamenii care le convin. Pe insi dintr-astia oare poporul ii vrea? Sau nu conteaza? Ca oricum n-au cum sa-i dea jos odata ce au ajuns pe scaunele alea.
    Uite ca presul de la Cotroceni a primit ordin sa raspandeasca oficial ideea ca tara-i ocupata.
    Deci e pe fata de acum incolo. Fara presupuneri. Fara indoieli.
    De aici inainte ca e cu Parlament ca e fara, ca e cu CSM ca e fara, tot una e. Sunt suficiente ,,slugi” in institutiile de forta ale statului astfel incat nu mai conteaza cine pe cine numeste.
    Si daca ar fi ocupate functiile astea prin votul populatiei tot ar iesi cine trebuie.
    Pt. ca in colonia asta si numararea voturilor o face ,,cine trebuie” ca sa iasa sluga potrivita bineinteles.
    Si doar n-o sa vedem ca slugile sa se rascoale pentru a-si castiga libertatea. Mai ales ca avem slugi de rang inalt care-s platite bine de boieri (capitalistii cinstiti, bineinteles)..
    Cum s-a ajuns aici? Simplu. Comunismul a creat premizele ca omul sa se obisnuiasca sa traiasca in saracie. Si uite ca majoritatea populatiei, saraca fiind, e multumita ca are circul.
    Pe astia chiar nu-i intereseaza la cine-s slugi si cine numeste pe cine. Au circul? e bine.
    Iar ,,capitalistii cinstiti” pun mana pe tot ce mai exista pe melagurile astea.

  15. Daca eram inainte de 2014, aveam foarte multe intrebari rele . Acum, desi simt marea facatura a dosarelor, nu pot sa dau intr-un om cazut, mai ales o femeie victima a DNA-ului. Ca, indiferent cat de putina condamnare ia, cariera ei politica e gata. Dar doua intrebari tot i-as pune:
    1. A realizat ca ca fost folosita de Basescu ca paratraznet (ca sa nu zic mana dreapta folosita cand ii obosea a lui)?
    2. Stie ca Basescu a vandut-o deja si o vinde cu fiecare aparitie in public cand se face ca-i ia apararea?
    P.S. Dupa distrugerea mitului manechinei fata de la tara saraca ajunsa “de succes’ pe munca ei, de catre Monica Columbeanu, acum vine si dezmembrarea legendei fetei politician, cu scoala facuta din greu, cu multa munca banoasa, “de succes” si fara “pile”. Cred ce pe unele le imping misoginii in fata televizoarelor ca sa le faca de ras…

  16. Aş întreba-o dacă dezvăluirile ei, de o sinceritate absolută şi pentru care eu unul nu pot decât să-i mulţumesc, au fost, sau vor fi făcute şi în faţa instanţelor ?!
    Femeia şi-a făcut datoria !
    Urmează ca noi, cei care n-avem umbrele, pixuri şi şepci inscripţionate, nici făină , zahăr şi ulei de partid îngurgitat să punem presiune pe cei în cauză !
    P.S.
    Am observat că moderatorul nu mai ştia cum s-o tempereze, simţind probabil că va urma dezvăluirea cu presa care beneficiază de cea mai mare parte din sume, făcând mai mult decât toate căldările , alimentele şi obiectele, la un loc !

  17. In omul cazut nu trebuie sa dai, ca-l ridici !
    Ne-au obisnuit politicienii cu cele minim doua fetze din dotare – una, cand sunt la putere, alta, cand sunt sub. ..
    Desi ticaloasa la vremea ei, femeia stie sa tina steagul sus si cand e sub…Are cu ce, si-a strans niste “asi”, nu “cacealmeste”.
    N-as intreba-o nimic, d-le; are raspusurile la ea, cat o fi de “Blonda de la Drept”… Ca inteligenta e folosita malefic, e evident; dar nu e nici singura, nici ultima…
    (Apropo ” Aud, “de pe net”, ca d-na Gorghiu s-a maritat cu un fost ministru la ceva in guvenul lui Ponta… aia care cerea “demisia Ponta” si-n culcare, si-n sculare….Macar Udrea e, dovedit, mai inteligenta….)

  18. Eu n-as intreba-o nimic. Dar i-as cere imperativ sa-si scrie memoriile, pe bune, cit mai repede.

  19. @daniel: nu stiu daca au facut acte, da-s impreuna de mult timp, iar ala a fost ministru in guvernul Ponta (care l-a si dat afara) din partea PNL. si inlocuit cu fostul ei gagiu 🙂

  20. Nu ca mi-ar placea mondenu’ (la aia cu d-na Gorghiu m-a dus un link, nu-i cautam “istoria”; da’ chiar spunea ca e “cu acte”; in fine, treaba lor, case de piatra, multe, pe modelu’ suprem), dar ma amuza cand “viata bate filmu'”
    Am mai vazut, cu d-na respectiva (in trecut, e drept, parea de bun-simt.. inca o data, scriu, sa-mi reamintesc : aparentele inseala !) si o faza de care facea Badea misto, cand s-a dus la usa alegatorului, si copilul alegatorului, singur acasa, nu i-a deschis… penibilul ridicol; sau ridicolul penibil ?! uatevar !
    Pe actuala Oana Zamfir o atacau bassistii pe net, ca e cu un penelist, care “c-o fi, c-o pati”…Pe d-na in cauza, vad, o au la “si altele”…Ce ti-e si cu lumea asta virtuala:))
    (Da’ daca Ponta a facut ce ziceti c-a facut, atunci “Ponta rulles”:)) mi-a castigat respectul, un pic; a sters din alea cu “coabitarea”, chiar ! Bravo lui, la mai multe d-astea:))

  21. Si, pe subiect : sunt ascultator A3 cu abonament pe net platit la zi; ma ia, insa, de jos, cand vad d-astia de dau acu’ un Udrea, doar fiindca nu le mai marca panosu’ ! Era plin netu’, cand cu europarlamentarele, de ziceai c-o sa iasa partiduletu’ ei singur, suprem, peste tot ! S-a umplut acum de injuraturi baloase (cred ca si-ala de dormea cu poza ei sub perna e, acu’, mare penelist, antibassist, ceva…).
    In fapt, femeia personalizeaza abureala asta pe care noi suntem invatati sa intelegem ca e politica (si nu ma refer doar la paralela cu cele mai vechi meserii, pe care, zice lumea, le cam imbina). In fond, de ce-as fi mai suparat pe Udrea decat pe Gelu Visan ?! Ca ala, dovedit, e “jmenar” cu acte (a se citi “cazier”)… Oricum, fiecare si-a atins “nivelul maxim de competenta”… Ca al Udrei a fost mai sus, meritul ei !
    A nu se intelege vreo admiratie, sau ceva (n-a fost nici cand era “la butoane”, mai tanara fiind… si-atunci multi baleau libidinos); inteleg doar ca in politica romaneasca oricand, in pas cu vremurile, va fi un “Iliescu”, un “Basescu”… ‘Geaba galceava, deci, vom mai avea parte si de alte “Udre”… mai mult sau mai putin reusite !
    (oricum, intre fatarnicia aleia de “da din casa” acum, mare penelista, fosta sfatuitoare de basssesc, si ce-a reprezentat Udrea in politica de pana acum, nu stiu unde e polul pozitiv… parca, totusi, mi-e mai scarba de tradatori, oricat s-ar afirma ei acum slujitori de cauze nobile, “de dreapta”..)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.