Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cum și-a tras PSD la butonieră, cu japca, un mesaj electoral hip-hop

Cum și-a tras PSD la butonieră, cu japca, un mesaj electoral hip-hop

justmarshal

PSD vrea schimbare. După ce a fost atâta vreme la putere, își arogă un mesaj electoral pe tema asta. Dincolo de tembelismul promovării unui manifest politic pe fundal de război, dat fiind că n-am citit vreun anunț potrivit căruia partidul s-ar fi înțeles cu sursa preluării lui, mesajul pare furat, cu tot cu poză. De la un artist hip-hop, JustMarshal pe numele lui de scenă, care are și cont de facebook. Întrebarea e nu dacă-s tâmpiți ăia care au acceptat ideea, ci dacă banii plătiți așa-zișilor strategi electorali sunt chiar toți furați. Doar unii care găsesc bani pe stradă pot să-i cheltuie atât de iresponsabil.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

13 thoughts on “Cum și-a tras PSD la butonieră, cu japca, un mesaj electoral hip-hop

  1. “schimbarea” prevede printre altele si lungi perioade de acomodare, perioade in care nu se face nimic in afara de a da vina pe cei de dinainte. Asistam aproape neputinciosi la o astfel de schimbare de mai bine de 26 de ani… si parca lucrurile bat pasul pe loc, daca nu chiar merg inspre mai rau…

  2. Cum să fie furat mesajul? PSD-ul nu fură… Iar Just Marsal este posibil să ajungă deputat în sectorul 5. PSD-ul tocmai a rămas fără cântăreţ.

  3. Plagiatori. Vorba reclamei, niste tarani.
    Dar si mai respingator este soganul PSD iti da puterea, Puterea sa ce?

  4. offtopic:
    Ca sa-l citez pe Presedintele Tacut: Ne-am luat crashmele inapoi! CCR a votat (in unanimitate) ca legea antifumat este constitutionala. Deci de prin martie, putem respira in restaurante aer (mai) curat.

  5. Sunt convins ca HORECA va muri fara voi, la fel cum s-a intamplat in toate tarile in care s-au dat legi antifumat. De exemplu, te duci la mare in Spania si nu ai unde manca; toate crasmele au dat faliment din cauza ca si-au pierdut clintii fumatori.
    Ar fi bine sa te te trezesti la realitate dupa cum ar fi bine sa te lasi de fumat. Asa ti-ai ajuta prietenii carciumari care ar da faliment fara tine.

  6. N-ai inteles nimic! Era strigatul disperat al tineretului pesedist catre Liviu Dragnea. Cred ca era de interes intern, dar l-a “scapat ” un dusman spre presa.
    P.S. In legatura cu fumatul: de ani de zile, de cand e legea asta in toata Europa, fumez civilizat, pe terase incalzite si frumos amenajate (si mult mai populate decat localul tata) in Franta, Italia, Spania, Germania, Austria si Elvetia ca in tarile nordice sunt asteptati nefumatorii fundamentalisti. Asa ca n-aveti grija!

  7. Hai, c-am auzit-o si p-asta : bigradu merge la crasma, sa respire aer curat !!
    Merg de niste zeci de ani la carciuma, dar niciodata nu m-am dus sa respir in restaurant aer curat; m-am dus sa mananc, sa beau un spritz…d-aia e carciuma-carciuma, si cantina-cantina !
    Sa-ti dau un pont, radule : aer curat gasesti la Breaza. Gratis ! La carciuma aia de fitze o sa respiri tot aer d-ala de Bucuresti.. cu esapament, cu tot ce trebuie !
    La trezirea aia la realitate, insa, m-ai pierdut (si, sigur, l-ai pierdut si pe dl. Ciutacu) : adica, inteleg, tu esti mai treaz, mai “la realitate” ?! Stiam ca, daca nu fumezi, tii mai mult la bautura (cum ar veni, esti mai “la realitate”, mai mult timp), dar sa fii “la realitate” doar fiindca asa te vezi in oglinda ?! Bine, atunci, asa o fi…
    Ca tot dai exemple de Spania : prin Italia, anul trecut, se fuma selectiv : aici “da”, colea “nu”…
    Faliment, sigur n-or sa dea : o trec pe “catering”… ca, sa merg la carciuma sa ma uit la bigradu cum isi umple plamanii de aer, chiar n-am chef !
    Si, uite-asa, asomaram si anu’ asta porcu’:))

  8. Scuze de “out off” (oricum, astea cu electoralele ma cam lasa indiferent), dar, apropo de “antifumat” : e o scena in “Forrest Gumg” cand personajul principal opreste brusc o scena mai “calduta” cu replica “Avea gust de tigari”; dar el, macar, era Forrest Gump, se justifica.
    (vad, totusi, ca s-au inmultit, in zilele noastre, “Gump”-ii; si-mi dau argumente cu “unanimitatea” ce-ce-re-ului; dupa 2012, insa, m-astept oricand la “erate” d-acolo; numai “coana UE” sa vrea, si totul devine constitutional-neconstitutional, dupa caz !)

  9. Mda… traiasca plagiatul! Se pare ca e promovat chiar si de cei care ne conduc… si atunci imi pun intrebarea ce asteptari sa mai avem de la tara asta!?

  10. @Daniel
    Atentia si imaginatia iti depasesc cu mult inteligenta. Ti-a scapat faza cu “(mai) curat”.
    In privinta aerului, desi muncesc in Bucuresti nu locuiesc in Bucuresti. Stau undeva in afara orasului, langa o padure si un lac; aerul e (mult) mai curat pe aici. Iti las tie aerul cu parfum de tutun si esapament; vad ca-ti place.

  11. Bigule, eu incercam sa te ironizez usor (nu stiu cat mi-a iesit… oricum, nu m-asteptam sa intelegi, nu era pentru tine mesajul… ca sa ai umor, trebuie sa ai si inteligenta); daca e sa trecem la atacuri serioase la persoana (d-astea cu “inteligenta”), mi-e ca il suparam pe dl. Ciutacu… ca n-am crescut in Primaverii, nici anga conservator, si nici langa “padure si lac” nu stau… nu ti-as recomanda; stii, “si barbatii plang cateodata”.
    Vad ca tii sa ne destainui momente din viata ta : la ce carciumi mergi (d-alea “din centru”), unde stai (pe genu’ “Pipera”)… crede-ma, nu intereseaza pe nimeni ! Daca e sa te ceara vreuna de barbat, nu aici o sa se intample; p-aici intra oameni destepti (cu mici exemple… nu dau nume:))
    Ramane, deci, s-o las ca tine d-acum incolo… nu fiindca esti mai destept… din contra ! (citeste-o si p-aia cu Forrest Gump, d-am zis-o dupa aerul “(mai) curat”, ti se adreseaza direct ! si, mi ales, revezi filmul; cu oglinda langa… o sa-ntelegi de ce… si, poate, o sa-mi multumesti:)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.