Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Retrage-i decoraţia banditului, cumetre!

Retrage-i decoraţia banditului, cumetre!

Motto: “Eu discut cu ziaristul Emil Hurezeanu. Din respect pentru dumneavoastră” (Traian Băsescu)

“Dosarul meu ar trebui adus cu camionul”, a spus Băsescu, râzând, într-o conferinţă de presă în care a fost întrebat dacă are dosar de Securitate. Tot atunci, el a oferit o explicaţie a modului în care a fost alcătuit dosarul său, arătând că făcea rapoarte către conducerea Navrom, care apoi erau, “cu siguranţă”, trimise şi Securităţii. “Sunt un om care a lucrat în străinătate 12 ani”, a spus, la 12 iunie 1998, Traian Băsescu. (1998)

“Preşedintele Traian Băsescu a decorat, la Palatul Cotroceni, posturile de radio BBC România şi Europa Liberă, în prezenţa unor reprezentanţi ai acestor instituţii media. Potrivit decretului semnat de şeful statului, ordinele au fost acordate “pentru profesionalismul, imparţialitatea şi constanţa” cu care au promovat valorile culturii şi civilizaţiei occidentale în România. Printre cei prezenţi s-au numărat Emil Hurezeanu, Traian Ungureanu, Rodica Culcer, Dan Tapalagă, Adelina Rădulescu şi Ciprian Bălţoiu, Claudiu Secaşiu.“Pentru tot ce-aţi făcut pentru români vă mulţumesc, decorarea este mult prea puţin, dar este gestul maxim pe care statul român poate să-l facă”, a spus Băsescu. (2008)

„Nişte domni asta propovăduiau – să uităm că am pierdut milioane de oameni pentru libertate şi democraţie, să ne plecăm cât putem în faţa unei mari puteri”. „Unul dintre ei se făcea că ne dă lecţii de democraţie la Europa Liberă”, a fost indiciul dat cu privire la identitatea celor în cauză. Băsescu a afirmat că acestui „mare ziarist” îi va aduce poezia „poate înţelege sufletul românesc, nu numai plăcerea de a sta plecat”. (2009)

UPDATE:
Ancuța îl analizează la riglă pe TRU

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Retrage-i decoraţia banditului, cumetre!

  1. Nu imi pare rau de H. Mama ce mai ridica la plasa baselului. Si cum se intreba el retoric la fiecare eveniment mitocanesc provocat de pirat daca a castigat sau a pierdut (electoral, evident) si cum intotdeauna castga marinarul. Intrebare importanta: cine urmeaza?

  2. Eu sunt convins ca Hurezeanu a fost trimis de securitate.
    Ca odata ajuns in Deutschland a tradat, iar e posibil !
    Stie Base ce stie !! De dosaru` lui e sigur ! L-au distrus cei de la armata !

  3. aceasta este lista europarlamentarilor romani simpatizati si agreati atat de presa europeana cat si de parlamentul european:
    severin adrian
    Monica Macovei
    Sogor Csaba
    george becali
    renate weber
    elena basescu
    Tőkés László
    Traian Ungureanu

  4. brazo cutacule nu te lasa la nenorociti astia care au dus tara asta in mocirla.eu sunt din lugoj si te apreciez.

  5. Domnule Ciutacu,
    Ori eşti un om foarte deştept,ori un nebun care se crede înţeleptul acestei naţii pierdută în negura istoriei…dai o reprezentaţie pur vulgară şi lipsită de sens vrând să te ridici desupra semenilor,şă-ţi pui pe cap coroana aurită şi să ţi în mână sceptrul deplinei puteri,dar te cufunzi în jilţul propriilor iluzii.Singurul drum ce- ţi
    oferă lumea pe tavă,ochii închişi,gura ferecată şi…încotro te duce valul.Pare râsul mai divin decât plânsul?Pare fericitul mai aproape de paradis decât suferindul?Pesemne că da,atâta vreme cât nefericiţii nu înţeleg în ce scop şi in ce sens merg discursurile dvs.atât de interminabile…fără logică.Vă felicit şi vă doresc tot binele din lume,pentru că la urma urmei fiecare cu destinul lui.Şi dacă vă puteţi coborî la nivelul unui muritor de rând,am şi eu câteva întrebări:-Definiţia etimologică a României..
    -Ce este DIGNITATEA?
    -Reperul istoric a trei istorii,culturi,traditii care a născut Unirea!!!
    -Câte natii,popoare şi etnii sunt pe teritoriul statului român?
    -Ce este patria,ţara,naţiunea,poporul?
    -În viziunea prezentului,poporul român ca întreg mai există?
    Restul este vorbărie goală…
    Astept răspunsul…dar nu în mileniul IV…!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.