Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Slugile trec, Licuriciul rămâne. Șoțul Răvășitoarei lovește din nou!

Slugile trec, Licuriciul rămâne. Șoțul Răvășitoarei lovește din nou!

De câte ori i se întâmplă, din greșeală, să fie lăsat să se exprime liber, Neamțul Suprem scapă boii-n porumb. De la faimosul “ghinion” și trecând prin sentința care “nu e bună”, ori de câte ori a fost scăpat din strânsoare și a grăit relativ slobod a dat zgomotos cu mucii-n fasole. Da’ grozăvie mai mare decât să admită fălos că-i sluga americanilor, ceea ce (chipurile) ar fi mai onorant decât a rușilor, recunosc că n-am auzit până acum de la el. În context, licuricii lui Băsescu, devoalați la un șpriț de seară, pălesc și bat în filosofie. Oricum, Iohanns are potențial, trebuie doar încurajat să vorbească slobod; chiar dacă propaganda se întoarce cu spatele…

P.S. La cum a dat cu paltonul de capotă pe aeroport, mă mir că nu l-a cârpit scurt pe ăla care l-a provocat

Comentarii

comentarii

Similar Posts

5 thoughts on “Slugile trec, Licuriciul rămâne. Șoțul Răvășitoarei lovește din nou!

  1. Incet-incet, astia (niste “unii”, nedefiniti) pare sa incerce sa ne convinga ca tot “nea Nelu” e cel mai reusit dintre presedinti !
    M-a impresionat pozitiv una de la greci (unde, cum ne arata si gazda d-aici, si-am constatat si eu, se dadea bon fiscal si la chibritul cumparat) : la aia se voteaza in localitatea natala !
    Ce sa mai comentezi la treaba asta ?! Ca sare diasporeanu’, c-are drepturi (nu prea plateste impozite p-aci… dar impozitele sun – se stie – pentru fraieri… mai ales, pentru fraierii ramasi acasa !
    Mi-e, totusi, ca Radu Tudor are dreptate : Iohannis devine din ce in ce mai spectator…Poate ca nu-i inteleg eu pe ardeleni (sunt din alta zona, banuiesc ca se vede:)), dar am ramas, dupa ceva viata desfasurata prin tarisoara, ca aia cu “No, io amu’ am aflat” e plina de realitate ! Iar, pe ideea asta, de la Iohannis n-am mari asteptari.
    L-am vazut ranjind cand si-a pus “guvernul lui” (dupa ticalosul “a trebuit sa moara oameni ca sa plece Ponta”) – n-am asteptari prea curand de la tara asta. Astfel, macar, evit o comotie, un infarct.

  2. Aaaa, si sa nu uit : mi-e stima de “consecventa” alesului, apropo de “un singur tur” : l-aud ca e o idee foarte buna… pai, inteleg, acum s-a inventat, e ca pastila miraculoasa pentru gripa, n-am mai avut si acum niste ani, inclusiv la alegerile precedente…
    Inteleg c a”ideea aia buna” le-a venit acum, odata cu gerul.
    Si-aci, ca la gripa, totusi : trece in 7 zile daca iei pastila… si intr-o saptamana, daca nu iei pastila:):
    Oricum, sunt obisnuit cu modificarile la Codul Fiscal, adoptabile, conform codului ala, cu minim 6 luni inainte de starsitul anului… si, care modificari, in final, se adopta undeva intre Craciun si Anul Nou… iar, anu’ asta, cu tehnocrati cu tot, ne-au venit norme undeva la jumatatea lui ianuarie… pe viitor, sugerez sa le publice in iunie, ca tot pleaca lumea in vacanta… retroactiv, de la inceputul anului publicarii…
    (Totusi, frumoasa tara, n-avem timp sa ne plictisim:))

  3. Cred că este cam devreme să-l descifrăm pe Iohannis. Părerea mea este că lupta cu Sistemul Stăpânului american este în plină desfăşurare. Sistemul, este adevărat, îl ţine în şah: sentinţa mult aşteptată a fost amânată până în data de 6 iunie 2016… Rămâne de văzut cum va arăta Sistemul în iunie 2016. Eu pariez pe Iohannis. Dar nu sunt un parior deosebit de inspirat, trebuie să recunosc.

    PS Dacă Iohannis va pierde procesul cu pricina, totul s-a terminat. O să avem alegeri prezidenţiale anticipate. Nu va putea rezista presiunii.

  4. Un motiv tocmai bun pentru suspendare, dacă nu-l sancţionează americanii pentru sinceritate excesivă!

  5. Multi au asimilat zicerea lui Hans cu afirmatia lui Basescu, aia cu licuriciul. Si e corect, la prima vedere. Daca ne uitam mai bine, e departe rau, adica Iohanis e departe de subiectul asupra caruia crede ca actioneaza, mai Onan asa, ca tot a facut armata si tine la igiena. Pe de alta parte, sau n-a aflat, sau crede ca noi n-am aflat: tara e colonizata, mai mult de jumatate de companiile rusesti – daca esti ocupat economic de rusi, la ce dracu’, mai slujesti la americani? Si sponsorul Usatii era cetatean american sau nu i-au spus nici asta? Despre Basescu?! Si el tot asa, ca nu actioneaza niciunul de capul lui; si asta era cu americanii, dar acorda facilitati (e adevarat, nu degeaba, ca e de dreapta) rusilor. Acum, daca va uitati mai bine, indivizii, cu IQ diferit (avantaj Basescu), sunt din aceeasi muma: colaborationista, adica n-are importanta regimul, daca-mi merg afacerile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.