Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Puterea absoluta nu lasa loc de scuze

Puterea absoluta nu lasa loc de scuze

– Crin a vrut putere absoluta si a obtinut-o. Nimic nu-l impiedica s-o exercite. Are toata parghiile-n mana, dar si toata responsabilitatea. Nu exista scuza pentru esec.

– Realegerea e naturala. A obtinut cel mai bun scor din istoria postrevolutionara a PNL, a facut miscari care au pozitionat foarte bine partidul, are charisma, capital de imagine si discurs perfect de opozitie. Inflexibilitatea fata de putere pe timp de criza aduce puncte electorale. Ramane sa stie sa tina oamenii departe de tentatii.

– Ludovic a avut o prestatie impecabila, s-a batut eroic in partid si pe media, discursul lui a fost legitim si coerent, dar a pierdut exact ceea ce-l facea influent si stapan pe situatie: organizatiile locale. Pentru ca e-n firea omului sa se dea cu cel mai puternic. Orice incercare de a-l face sa-si ia campii si sa plece ar fi o pierdere pentru PNL. E cel mai dedicat si pasionat activist politic pe care eu l-am intalnit.

– Catarama a intrat jalnic in cursa si, dupa ce a fost executat de Antonescu (cu un sange rece care m-a socat), a disparut la fel de unsuros cum a si aparut pe scena.

– Daca Antonescu si Ponta n-au altceva mai bun decat sa se lupte pentru legitimarea ca lider al opozitiei, ‘geaba vii, ‘geaba te duci, ‘geaba rupi bietii papuci.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

149 thoughts on “Puterea absoluta nu lasa loc de scuze

  1. @Ioana S
    Nu-s rau doamna!
    Mi se pare normal sa ceara! Nu mi se pare normal sa li se si dea! Spre deosebire de noi care suferim vizibil de sindromul caprei (ala cu capra si vecinu’), ei nu! Isi stiu interesele si stiu sa lupte pentru ele! Noi nu!
    Ne invrajbim pe te miri ce motive.
    Da’ tot le-as da una peste bot! (asa numa’ pentru neobrazare).
    Pentru noi as pastra pedeapsa aia mai crunta: datul cu tesla in c…ouale ca-i lasam.
    Banzai!

  2. Opozitia,daca va ma exista,se va lupta cu morile de vant ptr,ca puterea calca in picioare Constitutia,legea,regulamentele,chiar bunul simt.Pana cand oare ?

  3. Orban trebuie sa ne clarifice daca zvonurile ca fratele lui este securist (SIE) sunt adevarate.
    Intr-o societate bolnava terminal de “securita”, din pacate toti cei care au conexii cu securitatea sunt victime “colaterale” ale chemoterapiei care poate salva Romania. Ai conexii cu secu, sorry, nu ai ce cauta la varful unui partid democratic.
    Oricate intentii bune ai avea si oricat de sincer ai fi, nu ne putem asuma riscul sa avem “potentiali tradatori” la varful PNL. Bine face Antonescu ca face curatenie in PNL.

  4. pe cand un post cu `LA GURA SOBEI 2 II` :)))E cam frigutz afara si poporu` suveran o cere :))diseara la 21 la VG…poate mai vine `blonda` 🙂

  5. O atitudine radicala si nontoleranta din partea noastra (societatea civila) fata de securisti si securitate este solutia scaparii Romaniei de ciuma portocalie. V-am cerut sa faceti procesul comunismului, care in fapt este 90% procesul securitatii, si v-a durut in cot.Nu era mai bine sa fie toti ticalosii si criminalii pusi la zid iar voi, securistii onesti sa va “clear your names”? Ne-ati lasat imaginatia sa zboare libera. Uite unde am ajuns cu ea: TOTI SECURISTII SUNT CRIMINALI.
    Este la ora actuala in interesul vostru, al securistilor cinstiti, sa faceti cat mai repede porcesul comunismului/securitatii.
    Pana atunci, noi opinia publica, va vedem ciumati si consideram ca atat voi cat si rudele voastre nu aveti dreptul sa participati la viata politica. Oricat ar fi Orban de bun politician nu poate avea o functie intr-un partid cat timp are un nume “patat” de ciuma securitatii.
    Nu stiu cat de dictator este/va deveni Crin dar stiu ca a facut bine sa se debaraseze de Orban. Vrem sa scapam de ticalosii care distrug Romania? Atunci trebuie ca noi opinia publica se la aratam o TOLERANTA ZERO securistilor.

  6. Crin ar proceda cel mai bine si cu cap sa-l atraga partener in continuare pe Orban(impecabil pina acum chiar daca danseaza si cinta pe la petreceri)!!!!!
    Nu sint multi ca el in toate partidele actuale!

  7. @IoanaP, Ioana S, Manuela, Theodora si toate celelalte doamne si domnisoare (sa-mi fie cu iertare scaparile)
    Azi e 8 martie!
    Va rog sa considerati interventia asta ca pe o floare oferita din tot sufletul!
    Banzai!

  8. Domnule Ciutacu,
    Chiar daca nu sunt legate de subiectul in discutie, va rog sa va uiktati peste cateva din ideile enuntate in cele ca va voi trimite. Cu stima si respect deosebit
    Dorin FilipROMÂNIA – ŢARA MINUNILOR !

    Un prieten de-al meu, are un fost coleg de liceu militar plecat definitiv, cu forme legale, în Canada. Acolo a strâns de pe internet o serie de adevăruri care demonstrează că, România este o ţară a minunilor. Sigur că da, să nu credeţi cumva că a minunilor Dumnezeieşti ! Nu, este o ţară a minunilor absurde, gen Eugen Ionesco !
    Aşadar, iată ce scrie colegul prietenului meu pe Internet:
    România este o ţară de poveste.O ţară în care nimic nu este ce pare a fi. Credeţi-ne pe cuvânt ! Iată, câteva din MINUNILE de la noi din România:
    – Salariile CRESC, SCĂZÂND !
    – Pensiile sunt tot mai MARI, fiind REDUSE !
    – Medicamentele GRATUITE, trebuiesc CUMPĂRATE !
    – La robinete, apa caldă curge rece, iar apa potabilă nu este bună de băut !
    – PLĂTIM asistenţa medicală GRATUITĂ !
    – Avem un preşedinte care spune MEREU ADEVĂRUL, dar fiecare
    promisiune a lui se dovedeşte a fi o MARE MINCIUNĂ ! Culmea este că la fel se întâmplă şi cu primul ministru !
    – Premierul ştie întotdeauna CE VREA ROMÂNUL fără ca acesta, românul adică, să fie întrebat vreodată !
    – Banii ţării sunt tot mai puţini, dar avem din ce în ce miliardari mai bogaţi!
    – Poporul primeşte tot mai mult (salarii şi pensii mărite, ajutoare sociale,
    etc.), totuşi, numărul săracilor sporeşte în fiecare zi !
    – Cel mai performant guvern ales de preşedinte este acela care, tocmai fusese destituit pentru incompetenţă !
    – Fiecare ministru jură astăzi cu mâna pe Biblie că doreşte binele poporului şi de a doua zi porneşte un program menit să-l distrugă !
    – Salariile profesorilor au CRESCUT cu 50%, prin REDUCEREA lor cu 15%!
    – Într-un singur an au fost create 200.000 locuri de muncă şi ca urmare numărul şomerilor a crescut cu 300.000 !
    – Este garantată libertatea de exprimare a cetăţeanului datorită efortului serviciilor speciale de a ne asculta !
    – Libertatea presei este sfântă, de aceea ajung în stare de faliment tot mai multe ziare antiguvernamentale !
    – S-a redus cu peste 60% numărul taxelor şi impozitelor, dar plătim cu 20% mai multe taxe şi impozite !
    – S-au desfiinţat peste 100 de agenţii guvernamentale prin creşterea numărului angajaţilor în plată ai acestora cu circa 10% !
    – Cabinetul premierului a fost micşorat, desfiinţat chiar, prin angajarea în plus a câtorva zeci de consilieri personali ai primului ministru !
    – Constituţia României este respectată de guvernanţi prin încălcarea fiecărui paragraf al ei, sub îndrumarea atentă a primului ministru care este doctor în drept constituţional ! Şi, din nou culmea: la fel procedează şi preşedintele !
    – Legile cele mai bune în România sunt cele care nemulţumesc pe toată lumea
    – Avem şi o instituţie care se numeşte Direcţia Naţională Anticorupţie care a obţinut rezultate remarcabile în lupta împotriva corupţilor, fără să fie condamnat vreun corupt ! Ca urmare, fără niciun corupt, am devenit ţara cea mai coruptă din Europa !
    – Deşi 60% din alegătorii cu drept de vot au optat pentru un preşedinte sau altul, adevăratul şef al statului a fost desemnat de „flacăra vilolet” !
    – O campanie electorală de câteva sute de milioane de euro a fost plătită cu numai cinci milioane de euro !
    – Am fost o ţară fără premier două luni, având concomitent în funcţie trei prim miniştri: unul demis, unul interimar şi unul desemnat !
    – Împrumuturile externe împovărătoare, menite să scoata ţara din criză, adâncesc şi mai grav criza !
    – Avem o armată tot mai puternică, cu o dotare tot mai precară !
    – Am intrat în Uniunea Europeană, trăim mai bine, dar o ducem de două ori mai prost decât înainte de a intra !
    – Speranţa de viaţă este tot mai mare, prin creşterea fără precedent a MORTALITĂŢII !
    – Şcoala este gratuită pentru toţi copiii, plătindu-se taxe şcolare tot mai mari !
    – Pentru copiii preşcolari s-au înfiinţat tot mai multe grădiniţe, datorită reducerii drastice a celor existente !
    – Analfabeţii (din ce în ce mai mulţi) nu numai că pot citi, ei chiar învaţă Legea circulaţiei şi obţin permisul de conducere !
    – Turismul a cunoscut o creştere nemaiîntâlnită, ca urmare a scăderii numărului turiştilor cu peste 50% faţă de anul precedent !
    – S-au luat măsuri hotărâte de întărire a economiei prin desfiinţarea a 20.000 de întreprinderi lunar !
    – Deşi, prin străduinţa guvernului, se produc anual zece pâini pe cap de locuitor, fiecare cetăţean are asigurată cel puţin o pâine în fiecare zi !
    – Agricultura noastră poate hrăni 80 de milioane de oameni, ca urmare, peste 80 % din mâncarea zilnică a românului este adusă din străinătate !
    – Petrolul produs de noi este cel mai ieftin din lume. Cum reuşim ? Îl plătim cu preţul cel mai mare din Europa ! Cu gazele se întâmplă la fel !
    – Construim în fiecare an sute de kilometri de autostradă şi ca urmare avem autostrăzi tot mai puţine !
    – Şi gropile din carosabil devin tot mai numeroase întrucât le astupăm continuu cu asfalt !
    – ORICARE altă ţară cu atâtea MINUNI adunate laolaltă ar fi dispărut demult, noi existăm, ÎNCĂ !
    – Mai sunt şi alte MINUNI în ţara asta ! În România, minunile nu se sfârşesc niciodată ! Şi asta şi pentru că, noi românii suntem un popor de POVESTE: ALEGEM, mereu şi mereu, CONDUCĂTORII cei mai capabili de MINUNĂŢII !
    Poveste ADEVĂRATĂ, scrisă de un cetăţean ADEVĂRAT, al acestei ţări ADEVĂRATE !

  9. Parca il aud pe Antonescu spunand ca daca PNL vrea sa faca ce am promis, atunci ‘merge pe mana mea in sensul reorganizarii,…in dialogul cu societatea civila’; ‘vorbe grele’ dar care sunau atat de natural de parca ar fi fost vorba de schimbarea camasii.Vorbele rostite subliniaza dezideratul principal pentru a fauri un PNL de DREAPTA-DREAPTA, cu deschidere si catre valorile crestin-democrate si conservatoare, dar mai ales depasirea statutului de partid intermediar care are nevoie intotdeauna sa se alature altora. Ar fi minunat sa nu aiba nevoie de nici un partid in implementarea PNL de dreapta-dreapta.

  10. a fortzat mana. si sincer nu pricep de ce! asta era farmecul liberalismului, oameni inteligentzi, spalatzi, cu opinii ferme si elevate. acuma toata aglomerarea asta perfecta de idei a devenit una singura. a unui baiet charismatic si a unei echipe in care El are incredere. brrr. vorba ta victore! daca o da in bara, si PNL se duce de suflet! nu stiu de ce am sentimentul straniu ca e prea multa vorba in vant, prea se aseaza infundat intr-un scaun fromos. Crin n-ar fi fost nimik fara basescu. daca n-ar fi domnu’ marinar, crin ar fi un puber batran cu ochi albastrii si patrunzatori, proaspat casatorit. nu poti sindicaliza liberalismul! mi se pare prea mult! pe cuvant! “echipa mea” care are voturile antibasescu fata de “lista celor ce-l sustzin” pe fratele proaspatului consilier. adica…hossu si costin! pe cuvant, nu va mai fi basescu in 2014. cu ce va iesi? cu echipa fantastica? prea mult ii place echipa. si cu geoana violaceul a facut echipa. unde ii era pretsantza de a aparut acolo si se pupa cu perdantul absolut si incredibil de tzopaitor? de ce trebuie sa clatine ideile diamantine ale liberalismului cu principiul locomotivei? pai nici un liberal in adevaratul sens al cuvantului nu este mesianic! echipa reiese din idei diverse, nu din facaturi umane. de-aia au avut electoral stabil, pentru ca era un partid stabil ce se baza pe idei, nu pe un om. si toti au votat perspectiva ciolanului. ufff.. tzara tzara vrem afara!

  11. Tâlcul vizitei din 09 -11 martie 2010

    Nava „Prăbuşirea României” acostează în portul Nagasaki, semnalizând prin bubuituri de tun, simulate din fund de însuşi căpitanul Băşescu, însoţit de doamna Maria ce-şi protejează nasul în cleştele degetelor dreptei. Amândoi sunt răvăşiţi de proxima întânlire cu Cio-Cio-Leana şi micuţul Boc-san pe care-l vor lua de lângă mamă cu acceptul acesteia.
    Împăratul Jponiei pune capăt bigamiei căpitanului, prin încuvinţare, în timp ce Cio-Cio-Leana citeşte inscripţia de pe cuţitul de bucătărie : „ cine nu poate trăi cu cinste trebuie să moară cu cinste”, pe care îl înfige cu sete în inima ( de aur, dar de 8 Martie, aninată-n suport ).
    Cortina cade, în timp ce pulimea speră într-o minune pe drumul de întoarcere, până nu-l schimbă pe Gioană-Preşedinte interimar, la nevoie !

  12. Dumnezeu stie cum mai este si acest Antonescu… om vedea.

    Cit despre marele prieten securist-din-tata-in-fiu,
    Orban Ludovic
    el este simplu de sintetizat : un anumal ce nu are singe cald si care misuna in milul de pe fundul baltzilor …

    du reste, numai de bine.
    prietenii stiu de ce…

  13. pt.@Dorin
    Prietene transmite-i colegului amicului tau ca inchin o tuica in cinstea lui…si ca-l asteptam in tara lui Alice.

  14. Io zic ca-i nasulie! S-a schimbat trebile-n tara: viscoleste de zici ca suntem in postu’ craciunului, e frig ca la boboteaza, e somaj de juri ca-s anii 90, saracie de te crezi in timpul impuscatului, nebuneala de te crezi la balaceanca, nebunii vor sa construiasca-n parcuri, marinaru’ pleaca-n japonii, si, colac peste pupaza, frac-su lu’ ludovic e consilier la palat! Ma nene, trezirea! Diazepam la greu si puscariile pline! Si…
    La multi ani, doamnelor si domnisoarelor! Intre noi fie vorba, meritau si femeile tarii asteia de rahat, o zi libera de 8 martie, simbolic macar meritau multumirile noastre, ele fiind de departe cele ce duc, au dus si vor duce greul in familia romana, si nu ma refer la alea de flendure posete, toale si masini de fite, ci la cele care cresc, educa si hranesc numai ele stiu cum, copii si soti! Sa ne traiasca si sa ne ierte ca mai gresim!

  15. @ Dorin
    Nene tu unde traiesti? Pe Marte????
    Trebe sa-ti zica cineva din alte tari ceea ce noi traim in fieare zi?
    Pai daca tu nu-ti mai duci traiu’ pe aci si daca ai nevoie de vreun prieten din Canada sa-ti deschida ochii mai bine taci in pi..dele ma-tii si nu te mai baga in seama!
    Si exprima-ti dreptul de vot si de comentarii pe unde te-o lapadat muma-ta! De alde tine si de alti filozofi ne e podu’ plin!
    Si ca sa termin cu un banc… Stii bancu cu rata?
    Rrrata-i dracu’!
    Banzai!

  16. nu-l mai inteleg pe Antonescu.sa ne asteptam la pupat piata independentei si sa-l vedem ca se sacrifica pentru “binele tarii”impreuna cu “marioneta”de boc si basescu ?

  17. As putea spune ca sunt direct emotionat ce vor spune cei doi ‘uriasi’ ai adevaratei opozitii la emisiunea Sinteza zilei, avand in vedere faptul ca Antonescuare are o viziune interesanta asupra ‘punctelor divergente’ intre cele doua partide. Dumnealui vorbeste de PSD ca fiind principalul adversar ideologic, principalul adversar de doctrina, principalul adversar pur si implu, DAR la nevoie isi pot conjuga actiunile in opozitie.PSD in schimb a schimbat discursul si nu mai vorbeste de PDL si Basescu ca dusmani; dusmanul lor acum este DREAPTA. Ciudat, nu?

  18. Intr-o dezbatere fiecare vrea sa-si puna stampila; si sarcina mediatorului nu este de loc usoara in a hotari care dintre participanti sa fie primul la luare de cuvant intrucat ar putea rani orgoliul unuia sau altuia, ceea ce ar putea conduce la o deviere a intentiilor bune initiale si ar putea conduce la contraziceri grave.La nici o emisiune a D-lui Ciutacu nu s-a intamplat un asemenea ‘eveniment’, cum se intampla uneori la altele!

  19. Coane Victor, treaba-i oabla.Din interviurile lui Gadea cu Crin si Ponta a reiesit cat se poate de clar ca opozitiei unite, care-a facut posibil proiectul Johannis, i s-a intocmit si certificatul de deces si i s-a facut grabnic pana si parastasul ala mare de 6 luni.Apele s-au separat,granitele si transeele ideologice au fost sapate iar cele doua capetenii se vede de la o posta de 4 ani devreme ca, la momentul oportun, nu vor ezita sa-si incruciseze lancile.Deocamdata, vis a vis de dusmanul comun PDL,cele doua partide accepta un soi de alianta nevoita ( gen te faci frate cu dracu’pana treci puntea- )ceva asemanator ajutorului dat de catre dacii liberi romanilor in fata navalirii hoardelor barbare.Cel mai artagos si mai decis sa nu-si incruciseze sangele cu rase venetice mi s-a parut Ponta care-a probat ca n-a studiat doar doctrina socialistilor spanioli ci si ca doarme cu memoriile si invataturile lui Ion Iliescu despre cat de rea e dreapta,oricare-ar fi ea si cum trebuie animate la lupta de clasa masele de muncitori si tarani obiditi.Iar discursul sau e incomparabil cu cel despre rapita al lui Geoana,zice pontacul exact ce vor sa auda masele pauperizate: impozit progresiv,locuri de munca si interventia in economie al statul tatuc. Tactica asta i-ar putea aduce un mare avantaj pentru ca, pe de o parte, someri vor fi cu duiumul iar, pe de alta, Antonescu va fi nevoit sa se replieze la discursul clasic al liberalismului.Poate avea si Crin totusi arma sa letala si-anume faptul ca PNL-ul e totusi mai curat, mai uscat si ma apretat decat PSD-ul care inca mai are destule rufe murdare ascunse.Una peste alta coane Victor cred ca avertismentul dat de dvs. celor doi (‘geaba vii, ‘geaba te duci,’geaba mai rupi la papuci) n-a fost auzit.

  20. Sper sa aveti dreptate ! Pentru ca azi Romania este pe marginea prapastiei. Aproape 50% din votantii din tara s-au dovedit masochisti! Au vrut salarii mai mici, au vrut sa fie someri, le-a placut prostia si incultura celui care, intr-o emisune a lingaului de la B1 (Basescu 1 ?!), recunostea ca habar n-are de politica pentru ca nu a citit nimic si “s-a calificat la locul de munca” ?! Recunostea cu seninatatea prostului, adulat de multi concetateni, ha, ha, ha,… Sa ne mai miram ca scufunda tara !!!
    Naivitatea si miopia unor politicieni din opozitie si a unor ziaristi ma mira, atunci cand afirma ca Basescu se va retrage de la Cotroceni peste 4 ani. Nici vorba. Va face totul ca sa ramana acolo. Va incerca sa modifice Constitutia si sa-si prelungeasca mandatul la 6 ani sau la 7 ani sau, de ce nu, sa ramana sus pe viata-el sau fiica sa Eb(ol)a.

  21. Imperiul Ciutacesc „smenozeala, smardoiala si smangleala politica si economica” la nivel inalt de la d-l Base si institutiile statului si serviciile speciale. Cum s-a ajuns ca in tara asta STS-ul sa controleze Antenele si in mod special „Sinteza Zilei”, ba chiar la sfarsitul lunii ianuarie o editie a fost intrerupta. Cum a incepu d-l Raduu Tudor cu de claratiile si acuzele asupra lui Boculet, cum s-a intrerupt si asta s-a intamplat in reteaua Upc in orasele mici, municipii, resedinta de judet ale tarii cum s-a intamplat la Slobozia. Cum am ajuns la Bucuresti, cum am accesat site-ul si am dat pe emisiunea intrerupta. Pierdusem dezvaluirile facute de Liviu Voinea cu privire la situatia angajatilor si somerilor din tara asta.
    Asta-i tara in care traim si cu ea ne spalam.
    La fel ca si dvs., pe langa chiria de la Bucuresti, numai sunt un cetatean, sunt un simplu chirias al acestei tari care-si plateste taxele si impozitele, facturile lunare si respecta legile tarii pentru a nu intra la parnaie. Olecuta de pauzica si poate saptamana asta va mai scriu.
    Sa traiti!!!

  22. 2 persoane din cadrul trustului dvs mi-au dat incredrea necesara: dvs. si d-l Gadea. Sunteti niste persone care v-ati luptat si ati reusit cu sistemul ticalosit. Foarte bine si mult noroc in continuare. Numai bine atat dvs cat si familiei.

  23. Domnule Ciutacu e dictatura in Romania. Orice s-ar zice. Cine nu vede asta este un nemernic. Am trait 25 de ani in dictatura comunista si nu ne-a fost usor. Vom trai si in aceasta dictatura dar mi-am jurat pe ce am mai scump pe lumea asta ca (…) nu va scapa usor. Nu va trai o vesnicie. Ii va fi si lui greu dupa ce nu va mai fi in jiltul impostorilor. Sunt sigur de asta.

  24. V-am urmarit aseara si vreau sa-i transmit d-lui Nistor ca scoala din mediul rural se afla intr-o stare de rasu plansu.Avem educatoare care fac negot cu inspectoarea de specialitate si sunt atat de prost pregatite ca nici nu-ti mai vine sa-ti lasi copilul la gradinita,plus ca la mine in comuna secretara scolii a reusit sa-si ia bacalaureatul anul trecut . Este posibil d-le Nistor asa ceva?

  25. Din pacate ‘puterea absoluta’ a lui Crin in PNL nu se rasfrange in nici un fel asupra Guvernului si presedintelui (nu pot sa-l scriu cu litere mari!). Presedintele cere cu insistenta ca partidele sa participe la o consultare privind revizuirea Constitutiei, dar nu si modificarea profunda a ei. Sper ca Antonescu, care nu-l slabeste pe seful statului de tirul atacurilor sale, daca se va prezenta la aceste consultari ii va da ‘bataie de cap’ lui T.B.!!!

  26. Pe scurt: in pnl,lupta dintre doi politruci a fost castigata de politrucul cu apucaturi de dictator si cu retorica mai buna. “Antonescu are discurs perfect de opozitie”. Eronat, Antonescu are doar discurs perfect de opozitie. De fapt, doar discurs. Unii pun botul, altii mai putin. Pentru cei care au impresia ca Antonescu va schimba fata Romaniei pt ca e foarte capabil si are un plan revolutionar de reforma a statului si bla bla bla luati maxima elaborata de nea Imi Jenei: “nu va faceti iluzii, ca sa n-aveti deziluzii”. Pentru neamatorii de botanism: visit italy..and stay there.

  27. ma bucur ca am sters-o din tara.
    la cum merge treaba,in Romania se mai instaleaza normalitatea in doua sute de ani.

    SI DACA AR VENI ASTAZI POMANA CEREASCA SI POLITICIANUL PERFECT CU CETE DE INCORUPTIBILI SI TOT AR DURA MINIM O GENERATIE CA SA INCEAPA SA SE SIMTA EFECTUL.

    Asa ca stau unde am plecat ca e soare si bine.
    Va sfatuiesc si pe voi sa o stergeti.

  28. Numa bataie in stanga, bataie in dreapta, bataie pentru putere, batalii obtinute in final. Noi nu ne alegem cu nimic, decat cu faramele nefericii noastre de care ne izbim zilnic din cauza unor gaite atarnate de poarta tarii noastre!

  29. Da, Crin are multe atuuri. Daca l-ar fi convins si pe Patriciu sa investeasca in cultura ar fi avut si mai multe. Cum investeste F.U.D.V. ( http://www.fudv.ro ) in tinerii actori, in Gala Teatrului Tanar – unde doar Marele Premiu este de $100,000.00! Da, da. O SUTA DE MII DE DOLARI! Inscrierile abia au inceput.

  30. banuiesc ca domnii Anonescu si Ponta au realizat urmatorul fapt;si anume:
    1.Bashescu ataca tot ce e psdist nefolositor in Parlament(or îi retrogradeaza in divizia (in)dependentilor, cu mai putine drepturi )ca sa nu ami spunem de primarii psd.
    2.ca o contrapondere, isi trimite in ‘justitie’doar primarii Gutzau,Solomon(Ioan Oltean se chinuie acum, la “newsmagazine” sa ne demonstreze cat de independenta e justitia)sau simpatizanti(exc. ridzipizdi)
    3.nu vi se pare ca PNL scapa ieftin in acest “turmoil”?(vor urma si ei la rand dupa realegerea lui Crin?)
    4.tacerea lui bashescu(mie mi-e sila sa-i mai pronuntz adevaratul nume)vrea sa dea impresia unei neimplicari in atacul la adresa, de fapt, a partidelor?
    5.s-a strecurat o stire cum ca pdl vrea sa modernizeze vreo 10.000 de km de drumuri judetene.va dati seama cam ce inseamna segmentati acesti 10.000 de km si cum se delapideaza(nu zic ca pnl au fost mai breji,banuiesc ca aceasta chichitza cu miliardele alocate ‘modernizarii’ drumurilor judetene or fi folosit-o si ei ca scuza pt. miliardele cheltuite in cateva luni in ’08).
    daca sunteti amabil sa-mi raspundeti…?multumesc!

  31. Cat de nesimtiti sunt astia de la PDL… absolut dezgustator cum vin la TV si incearca ei sa explice de ce trebuie sa-l schimbe pe Geoana, fara sa aiba nici un temei legal… Au si niste fete si voci ciudate si unii nici nu se mai straduiesc sa mimeze vreo motivatie cat de cat legala si democratica… Cred ca aici functioneaza perfect principiul ca cine se aseama se aduna. Or exista si exceptii dar alea-s doar sa confirme regula. Sunt incredibili de dezgustatori si revoltatori… Uneori ma intreb daca nu cumva e ceva in neregula cu mine si vad eu realitatea deformata… Va dati seama cum ar fi sa fie Berceanu presedintele Senatului? Cred ca m-as lasa de tot de uitat la televizor.

  32. Se pare ca si saptamana aceasta incepe cu scandaluri pe diferite teme; liderii politici cred ca nici nu vor sa ajunga la intelegere; s-au obisnuit cu psihoza; azi maine, daca cumva exista minuni care se realizeaza, chiar le va lipsi daca nu au motiv sa fie scelerati.

  33. ce putere bai nene? antonescu si puterea? fii bai serios! mergeti la culcare , crin vegheaza! =))

  34. Mai dezgustatoare decat atitudinea pedelicilor,astora nu le mai prezumam nici macar o urma de bun simt,mi se pare codosenia udemereilor carora li s-a ingrosat nemasurat soriciul de cand isi freaca coatele cu portocalii.Daca pe Marko Bela il stiam mare specialist la stat cu curu’ in doua luntrii nu acelasi lucru l-am fi asteptat din partea lui Kelemen Hunor unul din cei mai vocali zilele astea in a cere raderea lui Geoana de la presedintia Senatului prin incalcarea prevederilor Constitutionale.Apai, bre’ sogorilor mai curge sangele lui Atilla-n voi ? Ce-au de zis celelalte fete spalate, europeistii Frunda si Laszlo Borbely? …Sau va da madam Nutzi miere cu papricas si-ati agatat olecuta cinstea-n cui? Rusinica sogori.

  35. Ne facem mereu iluzii,avem nevoie de speranta,speranta moare ultima,numai cand nu mai ai nici o speranta treci la masuri pe viata si pe moarte,pana atunci continuam sa ne amagim…Pentru ca n-o sa se rezolve nimic,nu uitati de pozitia deloc dezinteresata a sotiei d-lui Crin Antonescu in proiectul Rosia Montana.Aveam o parere excelenta inaintea acestui episod,care m-a trezit la realitate.Nu,nu mai are nici un rost sa visam.Peste tot sunt tot felul de increngaturi.Incep din ce in ce mai mult sa cred ca numai statul ideal propus de Platon ar putea asana societatile acestea corupte,corupte.Statul sa fie condus de filozofi,selectati la sange.Iar acestia sa nu aiba nici o alta preocupare ce i-ar putea face coruptibili:sa nu aiba proprietati,sa nu se casatoreasca,sa nu aiba copii…De ce nu s-ar putea gasi persoane potrivite din toate punctele de vedere sa fie dispuse sa -si dedice viata unui asemenea maret ideal?Cum se gasesc persoane cu pregatire superioara excelenta si care-si dedica viata slujirii Domnului(ma refer aici la preotii catolici si la calugari,calugarite),desigur s-ar gasi si persoane selectate si excelent pregatite,care sa-si dedice viata slujirii poporului.Inrebarea,marea intrebare este:are cineva interes?

  36. @Doru Danciu.
    mda. ai dreptate. poate modifica si constitutia, si legile, si ordonante si poate modifica basescu multe. un lucru nu e posibil sa il modifice. acel lucru e ca si el, basescu, are zile pe pamant atatea cate i-a dat DUMNEZEU. si daca tot spunea basescu bancuri “foarte misto” cu adresa catre DIVINITATE luandu-L pe DUMNEZEU intr-un fel “de sireturi”, sa il vad eu pe basescu in “mandatul” cui va ajunge cand nu va mai fi printre noi. ca tot esti tu tare la glume basescule. “gust-o” si pe asta! hai mai razi! razi ca e bine! doar nu ai spus tu cu gura ta ” sa traiti bine! “

  37. Daca-i lăsăm singuri, evident n-au nici o şansă.
    Ma refer la Ponta si Antonescu.
    Vreau sa văd, cand un candidat vine sa ceara votul cetatenilor într-un colegiu şi “istoricul” ideologiei sale politice, afişat frumos,în culori, lângă poza lui. Pentru unii, perioadele în care au avut o culoare sau alta, s-ar măsura în zile.

  38. Imi pare rau ca dlAntonescu nu il apreciaza la justa val. pe Ludovic Orban.E adevarat ca Orban ,Renate Webar ,Melescanu au ridicat PNL si i-au dat verticalitate , onestitate , toate eforturile lor.Cu Norica pe post de aghiotant nu va reusi niciodata Crin sa faca ceva bun.

  39. Puterea politica a d-lui Crin Antonescu este benefica daca nu ar folosi-o in segmentul opozitiei asa de mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.