Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Jos labele de pe Nașul punct teve! Radule, rezistă, dar scoate banii…

Jos labele de pe Nașul punct teve! Radule, rezistă, dar scoate banii…

nasulLegendarul Nașul punct teve trăiește un moment critic al glorioasei sale existente pământene: e hăituit de niște bandiți nemiloși. Radule, o scurtă rugăminte politicoasă: înainte să termini de scris și – Doamne ferește! – să te lichideze oamenii verzi cu antene de aur și mâini până-n pământ, mă ajuți și pe mine să punem în aplicare, în deplin respect al independenței justiției, hotărârea judecătoarească executorie prin care mai am de luat de la tine vreo 15.000 lei? Hai că, dacă scoți bănișorii de unde i-ai ascuns, sper că nu în tocurile pantofilor noii tale colecții, promit că nu mai cer actualizare cu rata inflației, majorări și penalități de întârziere…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Jos labele de pe Nașul punct teve! Radule, rezistă, dar scoate banii…

  1. Da’ de unde legendar ?! Ca, la mine pe telecomanda, nu e…postu’ asta o fi “nasit” pe net, ca ala al “Col’nelului” !? Ori i-o fi suparat p-aia de la RCS, si nu-l vara in grila ?!
    Nu ca m-ar interesa… oricum, ultima data cand l-am vazut p-ala “pe sticla” a fost in “Ticalosii”… cum ar veni,era oarecum si actor… si, pe vremea aia, si “Domnu’ Dan” era jurnalist:))
    Doar sunt, totusi, asa, curios-dezinteresat : ce mai fac securistii astia de moda noua !?
    (Despre bani, insa, d-le Ciutacu, zic sa nu-l mai sacaiti : mergeti, asa, vreo juma’ de an, la pensiunea aluia, cu mancarica, cu bauturica… dupa, dati-i teapa.. sau compensare…Desi, la pensiunea astuia nu cred sa se manance prea bine, la cat a mancat asta dupa bassescu, n-as fi sigur pe ce se mananca si bea in pensiunea respectiv… p-aia cu sampania pregatita, dupa alegerile din 2009, la postul TV nepronuntabil, o retin forever pe retina, alaturi de imaginea macoveicei de la geamu’ budei, dupa “lovitura de stat” din 2012…)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.