Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Spune drept, cine te-a muşcat de piept?

Spune drept, cine te-a muşcat de piept?

Pe Cosmina Păsărin au executat-o din TVR pentru că a apărut în nişte ipostaze care nu cadrau cu ştaiful instituţiei. Pe Alina Stancu au adus-o de labeunu ca să facă interviuri cu Traian Băsescu; pe partea politică. Şi se mai miră Rodica Culcer că nu mai e ea aleasa ediţiilor speciale cu drept-credinciosul preşedinte al României…

Găsită aici, vizibilă-n toată splendoarea aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “Spune drept, cine te-a muşcat de piept?

  1. Nu trebuia sa pui link-urile. Daca Basescu iti viziteaza blog-ul (ar fi si culmea sa n-o faca), sa nu cumva sa fie tentat s-o inlocuiasca pe Udrea. Poate vrea si el ‘prospatura’, iar tanti asta pare sa fie mai capabila decat Udrea…in ale politicii, evident. 🙂

  2. Am uneori impresia că rolul televiziunilor este de a arăta și promova sex, sex, sex.

    Pe de alta parte, ceea ce ni se arata in imagini in acest caz e chiar de …vazut! Mai greu va fi sa ne concentram pe continutul mesajelor verbale transmise de prezentatoare!

  3. Pasarin era beata moarta pe scena si ascundea microfonul in fofo!
    Bucatzika de mai sus a facut pozele,profi,acum 6 ani. Nu se pune,era pe persoana fizika civila. 🙂

    PS. De la ce draku ti-a casunat pe ea? … sau o vrei si pe Culcer langa nazi in Playboy, nebunatikule! 🙂

  4. Eu am inteles ca Tiranul are dragan de blonde si ca in cazul Alinei Stancu imi chiar miroase a generozitate excesiva din partea presedintelui.
    Dar n-ar fi prima oara! Este posibil, ca actuala Elena, cam expirata daca am analiza-o mai atent, sa fie inlocuita, intr-un viitor mandat de prim-ministru al Tiranului.
    Doamne fereste!

  5. Prieteni, sa nu fim ipocriti, orice mascul normal intre 15 si 77 de ani ar fi executat-o pe Cosmina o data, de doua ori si o data de trei ori.

  6. “…Piramidele ? C..cat.
    Colosul din Rhodos ? C…cat.
    Femeia romana, mama si amanta,
    cu buzele, cu ochii, cu sinii ei,
    ea e adevarata minune a lumii”
    (din acelasi fragment din “Balanta” de mai sus)

  7. Se pare ca o recomanda ,,vocea si talentul,,. Se pricepe bine cu …..microfonul. Vre-o reducere ceva la tarif asta tinand cont ca tot imi ia japca securistul sef bani ca sa va tina pe voi trompetele?

  8. Pai dupa cum bate vantul reevaluarii ideologice.
    In alta ordine de idei, “photoshopistii” nostri isi mai fac uneori treaba in mod discutabil.

  9. La asa televiziune, asa reprezentant!
    Nici n-ar mai trebui sa se numeasca “TVR” ci “Play boy”.

  10. E de urmarit subiectul Alina Stancu, fiindca da, si eu am vazut-o la interviu cu chiompaliul. Si, pentru ca Udrea (sau slugile ei) precis viziteaza blogul, e de presupus ca n-o sa mai pupe ea interviuri, asa ca o sa ramina cu Turturica sa se plictiseasca singuri (oricum cu singuratatea era obisnuita de labeunu).

  11. Are gusturi domnu presedinte, cred ca daia nu il baga in seama Berlusconi, de frica sa nu-i fure asta vreo “achizitie”.
    Bine, dar daca ma gandesc la udrea si anastase…parca nu mai cred asa mult in viziunea domnului presedinte, gen, orice taranca adusa de la tara si bagat bani in curu ei, arata aproape a femeie.

    Cert e ca as musca/ roade si eu putin la pieptu asteia din poza. Cred ca incep sa ma uit la TVR 1 :))))

  12. @Vlad Cel Groaznic: apasa pe link si/sau citeste
    @all: haideti sa nu mitocanim ca-n peluza la adresa femeii

  13. Victor Ciutacu, nu mitocanim, doar ne punem dorinte, cum e acum cu sarbatorile….na 😛

    Nu te supara, stiu ca nu se face, dar pur si simplu nu suport “femeile” astea parvenite care acum un an se stergeau cu coceanu, iar acum au ajuns mari nimic.

    Poate ai sa imi stergi commentul asta si esti total indreptatit, dar asta imi e parerea. Si cam astea sunt in ziua de azi “femeile” prezentului viitor.

    Sanatate Victor Ciutacu.

  14. Se vorbeste prin targ ca Alina Stancu a fost adusa la TVR pentru interviuri cu Zeus in jacuzzi. Mandruta o sa crape de ciuda.

  15. domnule Ciutacu dar marina almasan aceasta stearsa nu va deranjeaza ca si ia maninca pine buna de la tvr?de ce oare nu va deranjeaza?

  16. Lasa coane Victore ca aveti si dv. cateva poame pe la A1 pe-acolo! Acritura aia ce Culcer ce draq sa mai faca prin TVR? Trebuie sa mearga acasa sa-si plimbe nepotii!

  17. Fatuca,facea labe 1 o emisiune unde empatiza cu mamele napastuite la indemnizatie de Tariceanu.Apoi, a avut alta emisiune unde si-a schimbat vorba cuminte cu o tonalitate si cu o braznicie ca a Udrei.Acum,inteleg ca are iarasi dulce glas!Alunecoasa,aratarea!
    Daca te pozezi in curul gol,nu te poti astepta,decat la replici de mitocan din partea privitorilor.Doar nu se asteapta sa ii scriu vreo poezie despre cum i-a reusit operatia de marire de sini!In occident asa isi incep toate actritele,cintaretele,pornstarurile cariera.La noi,vad ca femeile din politica incep ca miss,consiliera pe considerentul ca e blonda,etc.Acum,sa faci emisiuni politice dupa ce te pozezi in curul gol?Cine draq se uita,cine draq vine invitat,cum nu te pufneste risul cind o vezi dezbatind chestiuni arzatoare dupa ce ai vazut-o rizind ca proasta-n poza,tinindu-se de titele operate?

  18. Si, in sfarsit, dupa cum zice titlul pictorialului, Alina Stancu si-a gasit…Marea dragoste. 😉

  19. Asta e moda in TVR, mai nou. Sper sa nu fie obligatoriu pentru toata lumea. Sau cel putin Culcer sa fie exceptata.

  20. O damigela oarecare,cum apare cum dispare,pai interviurile…doar nu vrei sa-l excite culcer pe basescu!Dupa chipul si asemanarea nutzicai conform criteriilor tvr,mai e post national?Se mai uita cineva pe acolo?!Hai ca m-am exprimat elegant,dar e clar ca basescu trebuie excitat,sa mai vedem cum zboara “pasaricile” din gura lui.

  21. De obicei nu am curiozitati de genul, dar citind postarea lui Stelian Damov am devenit foarte curios sa aflu cati bani primesc oamenii astia de-si permit sa viseze la o casa noua in perioada de criza. Mi-as dori sa se faca publice lefurile celor care au ajuns din curtea b1 direct in prime-time la tvr dar e greu de crezut ca se va-ntampla pentru ca-i “secret de stat”, oricum interesant cum oameni care traiesc din banii de la buget ori din plata abonamentului “de catre fraieri” pentru ca audientele nu-s asa de mari incat sa acopere cheltuielile au ajuns sa-i critice pe bugetari.

  22. am citit si eu comentariul dnului STELIAN, sincer e trist pentru oamenii aia de lucreaza in tvr. pentru dl Sobaru despre care apropo nu s-a mai auzit nimic, si aud ca sunt pusi pe lista vreo 300 sa ii faca someri, acu o aduc pe fatuca asta mare jurnalista, putea sa stea bine mersi labeunu ca ori tvr ori labeunu e acelasi lucru, adica nu stiu cine s-a mai uita la ei, pe de alta parte ma gandesc la colega din tvr Iuliana Tudor, care face o emisiune super si e o persoana serioasa si la locul ei, vad ca nu atrebuit sa se dezbrace prin reviste si nici sa apara pe toate copertile, oare de ce toata lumea intelege ca a aparea in prim plan mai intai trebuie sa te despoi? mi-aduc aminte de epoca lui nea nicu cand o vedeam pe dna SANDA TARANU si celelalte crainice stateam lipita de televizor, adevarate profesioniste acum tvr e zero.

  23. mi se pare doar mie sau Alina Stancu seamana izbitor la… orice cu CHARLOTTE HAWKINS, de la o binecunoscuta televiziune de stiri britanica?

  24. Domnule Victor Ciutacu,va rog din suflet,luati legatura cu domnii ANTONESCU si PONTA sa mearga la O.S.I.M.,si sa inregistreze ,,U.S.”(UNIUNEA SOCIALA)ca MARCA INREGISTRATA proprie,pentru a contracara ,,uniunea scursorilor puscariabile”(U.S.-P.),sa ne bruieze ca alianta politica,pe buletinele de vot (alba ca zapada),de anul viitor.Miii si mie de multumiri si Doamne ajuta… Multi ani cu sanatate !!!… Octavian S.C.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.