Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cine n-are mătuşi să-şi cumpere

Cine n-are mătuşi să-şi cumpere

Întrucât nivelul aşteptării unui comentariu pe tema verdictului de achitare pronunţat de instanţa supremă în dosarul Mătuşa Tamara este mare şi pentru că mi-e lene să transcriu ce-am vorbit în direct la televizor, vă invit să daţi drumul la sonor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “Cine n-are mătuşi să-şi cumpere

  1. Cum vi se pare declaratia madamei Udrea, care s-a asteptat la o sentinta in cazul lui Nastase de mare coruptie, dar a marturisit ca nu cunoaste dosarul. Pai face parte din tagma vrajitoarelor de afirma ca e dosar de mare coruptie? Eu cred ca nu, doar ii crede tampiti pe toti romanii care nu sunt pdlisti.

  2. Se pare că probatoriile tip Macovei-Moraru-Boierică ornamentate cu imploratoriile tip ”macar cu suspendare” nu au avut succes. Daaar, PDL veghează … modifică legi și mărește controlul băsesc asupra justiției!

    Mai au să încerce și contolul asupra CEDO.

  3. Aaaa! Și minunat e cazul Apostu … Aduce încă un SPA peierzător (devastant) în tolba de expresii de campanie electorala.

    Dubla măsură a SPA-ului! Singura reformă a justiției reușită de Băsescu&PDL !

  4. Sunt curios ce reactie a avut Basescu,sau Udrea venea de acolo si doar ne-a facut un rezumat?
    Asta se intimpla cind judecata are loc in functie de reactia populara,reactie ce are loc dupa ce un caz e mediatizat si fezandat bine.
    Pe mine m-ar interesa,ca nu doar in verdictele de achitare ale politicienilor justitia sa fie asa independenta,ci si in cele de condamnare!Ma intreb,citi dintre cei ce erau minati de minie proletara impotriva lui Nastase,dupa pierderea alegerilor din 2004,mai sunt la fel de dornici sa il condamne?Citi dintre cei ce il injura pe Basescu acum,vor mai avea aceeasi ura impotriva portocaliilor peste vreo sapte ani?
    Imi aduc aminte de zidul plingerii de la Realitatea tv,unde cetatenii isi exprimau revolta impotriva taxei de inmatriculare auto introdusa de Tariceanu,care avea interese la Citroen,bla-bla!A trecut,am uitat!

  5. Face si udrea ce-a vazut la stapan.Isi exprima public asteptarile si dezamagirile,ca doar mai sunt dosare si poate le vine mintea la cap.N-am inteles aia cu mediatizarea si nici aia cu solutionarea…adica cu cat e mai mediatizat cu atat mai mult si mai mare sa fie condamnarea…si “nevinovat” nu e un verdict???

  6. Monstra de cum sa-ti atarne capul intr-o parte de multa prostie dar sa fii ministru intr-o tara bananiera, marca Udrea:-nu stiu bine despre ce este vorba dar trebuia sa-i dea ceva puscarie macar…macar. Decizia respectiva are castig pentru omul A Nastase pentru politicianul Nastase este tarzie nu mai poate repara nimic oricum nu mai interesa pe nimeni matusa termopanele sau politicianul Nastase. DNA-ul se dovedeste inca odata o arma politica o facatura in slujba puterii…rusine Dinu Patriciu!

  7. Sincer, n-aş zice că aşteptam neapărat un articol pe subiectul ăsta. Te-am nimerit la A3, oricum.

    Suma de 400 000 dolari mi se pare derizorie comparativ cu zecile şi sutele de euro prăduite de portocalii. Metaforic vorbind, mătuşica Tamara e o sărăntoacă. De exemplu, aş putea s-o compar cu preţul frunzei, şi tot iese mai puţin de jumătate din valoarea ei. Sau cu suma de 30 milioane euro cheltuiţi pe cosmetizare parcuri ( a se citi bani de campanie pentru Băsescu ) în luna noiembrie ( ! ) 2009. Sau cu softul lui peşte care a costat vreo 500 000 euro ( parcă ). Aş putea s-o compar pe “mătuşa Tamara” cu banii furaţi din salariile bugetarilor, ale pensionarilor, ale însoţitorilor de oameni cu dizabilităţi, ale mamelor cu copii. Oricum aş da-o, “mătuşa” iese în pierdere. Deci nu mă interesează “persoana” ei. Absolut deloc.

    Pe mine nu m-a captat cu adevărat nici înainte, acest subiect. Nu ştiu de ce, dar am impresia că e destul de plictisitor chiar şi pentru cei care, în trecut, deveneau hipertensivi când era pomenit.

  8. @ tavi
    Crezi ca e mare minune ca Nuti sa fi avut acces la dosar, de era asa sigura pe ea?

  9. Buna seara d-le Ciutacu,

    Eu va scriu un pic, doar:poate si-o reveni societatea asta,macar din punct de vedere al justitiei,atunci cand nu se mai apleaca la nimic,ci respecta juramantul dat drepatii.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

    P.S.Imi place ce ati scris!!!Poate Elena Udrea o sa ceara justitiei sa va condamne,de,ca afirmati ca va e lene sa scrieti ceva!Mai stiti?!
    Eu am glumit,pentru ca toti, cu auz si vaz(si cu vointa),v-au urmarit astazi.

  10. Cele de mai jos nu au nici o legatura cu tema propusa de Victor Ciutacu, dar nu mai pot sa tac.
    Emil Bobu, pardon Boc, si-a asumat azi raspunderea pe legea comasarii alegerilor.
    Bre Emile, am o propunere: daca tot comasam,de ce nu bagi matale acolo si buletine de vot pentru alegerea bulibasei pentru clanul X,pentru alegerea presedintelui de bloc,pentru alegerea sefului la grupa mare de la gradinita, pentru orice fel de alegeri mai avem de facut,sa fie ciorba groasa.
    Aveam impresia ca in UDMR sunt cateva voci mai rationale, dar chiar sa asasineze in halul asta democratia doar pentru a-si atinge scopurile??!!
    Boc si-a asumat raspunderea si a ASOMAT democratia!!!!

  11. @ Ioana P
    Crezi ca societatea asta isi va mai reveni, macar din punct de vedere al justitiei? Ai vazut legea raspunderii magistratilor? Sa vezi acolo ce pumn li se baga in gura magistratilor!
    @ Plano 10
    Mi-a placut mult comentariul tau, cu matusile si cocoseii.

  12. udrea va fi mereu nuti, nu are cum sa devina elena niciodata. i-au stricat ei planurile (care ‘or fi alea) niste amarati de judecatori , ptiuuu,ce gheneon. ghinionul ei ca e blonda si se leaga treaba. si base spumega acum , se gandeste la urmatoarea mutare. au plecat gresit din start cu tamara asta, se vedea pe fata lui nastase ca dore-n … . cu atatia securisti care-l urmaresc pe bombonel 24 din 24 , ei au venit cu tamara. cat de prosti sint.

  13. Jenant! Un procuror care isi bate joc de meseria lui “pierde” din mana cazul Matusii Tamara si il deflecteaza intr-un dosar politic.
    Nastase e un om corupt chiar daca nici o Curte a Legii nu a dat/nu a putut sa dea acest verdict. Verdictul este dat la Curtea Opiniei Publice.
    Majoritatea romanilor il considera pe Nastase corupt.

  14. PS
    Daca dosarele lui Nastase sunt “instrumentate” in bataie de joc de catre procurori, ce va face sa credeti vor avea alta soarta viitoarele dosare ale lui basescu, udrea si restul portocaliilor?

  15. Nerusinarea duduii nu cred ca mai mira pe nimeni, ea considera, mai mult ca oricand, ca poate spune ce si cand vrea, in dispretul bunului simt si al decentei. Sincer, nu-mi pare rau de verdict, eu nu fac parte dintre aia de-i stie madam cocos ca asteptau ocna si zornait de lanturi pt nastase!

  16. Cat de mult fura Basescu si familia portocalie astazi, Adrian Nastase si Psd-ul din 2000-2004 sunt copii mici pe langa acestia.
    E un verdict asteptat, cu toate presiunile DNA-ului facute.
    Udrea, Cocos, Blaga, Berceanu, Ridzi, Falca, Flutur, Videanu, Scripcaru, Mircea Basescu, acestia sunt miliardari in euro fara nici o exagerare; si fara munca.

  17. O fi cumva vreun schimb între închiderea dosarului si cedarea sefiei senatului? Sau exagerez eu?

  18. Vom vedea ce se intampla in recurs.Motivul de achitare e al naibii de alunecos:lipseste intentia savarsirii faptei,cred ,daca tin cont de modul cum ai prezentat cauza.Dar in recurs,se poate intoarce roata.Vom vedea.Base a incercat sa acopere azi rezultatul in proces,a iesit la rampa ,a mai batut apropouri ,a mai insinuat niste amenintari(pentru cine trebuie),neinteresant.

  19. Cu plecaciuni scuze pt of topic.Cand acel tinerel domn a venit cu stirea bomba despre datoriile Germaniei catre Romania intr-o dezbatere in care Niels ,,Roman pur sange,, facea spume la gura ca nu si nu ca nu are Romania nici un drept.Acum Apare Isacrescu alt ,,Roman pur sange ,,de neschimbat din BNR pretin bun cu trilatera si cei beliti la mustruleag si impreuna cu sleata de catelusi din BNR(AJUNSA PE MANA ALTORA) descopera elemente noi care denota ca ,,jermania,, nu are datorii catre Romania.Mai sa fie oare are Itzic vre-o legatura ?Oare politica noastra mai este facuta de Ionii nostrii.Ah si sa nu uit de prietenul meu Genstein.Daca are avizul bun Basel de la unchiul Sam si Itzic care sant acelasi lucru al doilea facand politica primului si ruta politica, poate ca nu va castiga alegeriile dar va scoate un rezultat surprinzator .Ce zici?Felicitari pt faptul ca ai avut curaj sa spui ca sant unii care fac spume la gura si actueaza la comanda cand se vorbeste de un drept al Romaniei sa incaseze 19 miliarde.Dar in fapt ce sant asrtea la un popor care creapa de bine.

  20. Mie imi placu argumentatia de blonda a Udrei. Pardon, al blondei Udrea. Condamnarea trebuia sa vina obligatoriu ca o consecinta a mediatizarii cazului. Superb! Ti-o imaginezi p-asta ca procuror? Sau ca judecator la ICCJ? Nu ca astilalti ar fi al naibii de breji, dar parca sa-ti scrie pe coperta dosarelor Click, Libertatea si mai stiu eu ce dracu’….

  21. @SimP: deocamdata, cel putin timp cat Romania se mai prezinta stat de drept, procesele se judeca in instanta, nu in piata publica. iar perceptia nu tine loc de probe. da’ poate schimba Basescu modul de functionare a institutiilor prin Constitutie si se va decide prin referendum cica intra la puscarie

  22. Asta e, madam Udrea, sentinta asta e greu de inghitit :). In definitiv multi s-au asteptat la o condamnare si in dosarul Flota, dar pana acum n-a fost sa fie. Acu vezi si tu cum e sa fii dezamagita.

  23. Sunt de aceeasi parere cu SimP(mare parte).Verdictul pt acest proces este corect,pt acuzatia care a fost formulata…dar asta nu inseamna ca Nastase e “usa de biserica”(cum bine a spus in acea emisiune si domnul Ciutacu).Daca am avea si noi niste procurori,nu extraordinari,macar normali….nu astia in pantaloni scurti pe care-i avem acum,poate altfel ar sta lucrurile.Sper sa nu il puna acuma Ponta pe Nastase pe steag si sa defileze cu el…sa nu uitam ca sistemul asta ticalos e mostenirea lu’ Nastase si a baronilor lui…baietii portocalii doar l-au perfectionat(si…aoleu ce treaba buna au facut).

  24. E vinovat Nastase? S-a raspuns de catre instanta. Ce credem noi? Pai daca e vinovat, nu neaparat penal, apoi a ispasit si ispaseste in continuare. Si-a trait cu decenta caderea si nu l-am vazut ieri jubiland. Mama, ce hahaiala ar fi tras Base daca era in rolul asta. Nu stiu care ii va fi destinul politic dar are calitati pentru maraton. A invatat din lectia de viata ce ia fost data. Succes.

  25. Mi-a placut refresh-ul de memorie pe care l-ai dat prostimii aseara, in legatura cu Parvulescu si jocul murdar pe care l-a facut in 2004… Pacat ca te-ai limitat la el, mai sunt unii ONG-isti, aprigi luptatori pentru democratie si stat de drept, care au luat parte la jocul asta si care acum se revolta in fata abuzurilor descreieratului pe care l-au adus la putere. Ma refer la Renate Weber, Victor Alistar…

  26. @ tomanecredinciosul
    Si eu sant de acord cu tine.
    O fi el Nastase corupt si arogant, dar macar mai are un pic de decenta.
    Decenta care ii lipseste cu desavarsire madamei Udrea; s-o vedem cat de dezamagita va fi daca si in cadrul procesului afiselor Nastase va primi acelasi verdict.
    Va avea dreptate sa se infurie, ca doar acolo este vorba de coruptie imensa, treimiisaptesute si ceva de euro, nu se compara cu flota, care este un mizilic, nu-i asa?

  27. “Băsescu – Justiţie” 0-1 ! Noroc că uite, doar ce a câştigat Băsescu al doilea proces cu “ruşine Dinu Patriciu” !
    Nici Năstase n-are mătuşă, nici Băsescu n-a lovit copilul. Spre necazul, respectiv, bucuria tâmpită a Udrei.

  28. Vom vedea ce se intampla in recurs, maidanezii de la conducere au placerea sa va lase sa credeti ca a-ti cistigat.sunt diabolici nu v-ati prins.face parte din “soarecele si pisica ”
    pisica il lasa pe soricel sa creada ca a scapat dar la sirsit il ……….

  29. problema este si una mai simpla basismul bolsevic,si videanu ,blaga ,boc,pdl,psd bolsevici au primit din olanda pachete foarte elenate de suturi ingura incat basisnul a capatat varsat de vant ,si olanda a zis dixit nu SCHengen boule treci la carat mape cretinule nu-ti mai dam nici un ban ,indiferent ce faci asta i-a dat basismului o apoplexie gradata cu nivel lent usor pentru primii 4 km,apoi panta abrupta incat videanu a lesinat odata cu berceanu,blaga,si ponta a adus targa pentru vanghelie era si crin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.