Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Întrebări valide până a doua zi după ce face PSD dreptate până la capăt

Întrebări valide până a doua zi după ce face PSD dreptate până la capăt

PSD e formațiunea care a câștigat alegerile promițând, printre multiplele și hiperbolicele majorări de salarii și de pensii, că va stopa abuzurile zisului Sistem. De-atunci, aproape toate mișcările sale politice în domeniu, cuplate cu dezvăluirile de presă, mă fac să cred – desigur, pe nedrept – că vîrfurile pesediste nici măcar nu și-au propus vreodată asta, ci doar să aibă acces la butoanele terorii. Cum eu nu mă pricep la politică, doar sunt un băiat din cartier care s-a nimerit din greșeală prin platourile tv și care a prins un scaun liber, aștept – pentru niște prieteni care înjură azi că s-au prăjit votând luptătorii antiabuz – niște răspunsuri care să-i convingă că n-au fost imbecili.

  • Când plănuiau liderii partidului să facă dreptate până la capăt, între seturile de tenis cu onorata fostă conducere a SRI sau, pe furiș, la șprițurile de la K2, când se întorceau Coldea și Kovesi cu spatele?
  • Când și-au dat seama că-i pot scăpa pe români de zăngănitul cătușelor, înainte sau după ce au bătut palma, prin Udrea, cu înjuratul Băsescu pentru numirea lui Kovesi la DNA?
  • Cum au vrut, concret, să curme abuzurile și impostura de la vârful DNA, prin numirea pe post de cenzor al activității acesteia pe universitarul Toader, mândru că i-a dat doctoratul plagiat?
  • În ce mod au intenționat – insistând s-o facă secretar de stat oriunde, la Justiție sau la Interne, pe Hăineală – să pună pe făgașul normal funcționarea instituțiilor de forță?

Cool ar fi să pun cinci întrebări, să dea bine la titlu. Da-mi cam vine să vărs și nu vreau să stric bunătate de laptop. Până-mi iau altul, se face naibii între timp curățenie în Sistem și n-am cum să consemnez…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

3 thoughts on “Întrebări valide până a doua zi după ce face PSD dreptate până la capăt

  1. Victor Ciutacu ,eh uite de asta sunteți unul dintre jurnalisti cu adevarat inteligenti si unul dintre cele câteva modele de talent si curaj din presa romaneasca…
    Textul si analiza sunt foarte bune dar permiteti-mi sa o completez:
    Când voiau băge românilor pe gât unele dintre cele mai odioase pachet de legi big broher extrem de intruzive si profund neconstitutionale si declarate ca atare, si nu a fost o lege ci trei!!!toate absolut abjecte ,încălcând printre altele atat artă53 art26
    Art 28 si 27 etc din constituție dar si prevederile convenției europene a drepturilor omului,eu nu pot crede ca cineva crede ca pas dupa ce a vrut sa ofere si mai mult pargii binomului psd lupta cu sistemul:))))
    Asta e doar un exemplu,in timpul cărui guvern s-a demarat proiectul sill analytic pt creeare de baza de date ale tuturor cetățenilor la sri si creearea chiar a unor fise comportamentale pt fiecare..
    Ce guvern a limitată platitile in cash sporind controlul si monitorizarea asupra vieții private a cetățenilor pe motiv de antiterorism si evaziune (a se citi i intruziune mizerabilă în viata intimă privată si de familie pt nevoia de control si spirit securistic)
    Cine făcea temenele la barroso?

  2. Dl Victor Ciutacu,

    Dl Luviu Dragnea si d-na Gabriela Firea la fiecare aparitie in spatiul public simt nevoia sa ne spuna ca sunt amenintati, interceptati, etc.
    Acesti doi “lideri importanti” ai PSD-ului sunt ridicoli de penibili.
    Dincolo de abuzurile la care sunt supusi acesti doi lideri ai PSD-ului, noi asteptam ca prostii sa opreasca abuzurile sistemului.
    Sunt sigura ca domnul Dragnea o sa reuseasca cea mai mare performanta: V-a distruge PSD-ul.
    Dl Dragnea reuseste sa-i anuleze autoritatea Prim-ministrului ( Grindeanu noteaza si Dragnea prezinta masurile Guvernului). Genial!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.