Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Campionul mondial al iresponsabilităţii

Campionul mondial al iresponsabilităţii

Profund neinspirat şi, mai ales, ocupat cu lucruri prozaice de genul încercării de a asigura umilul trai al familiei, n-am comentat deloc, până acum, ieşirea de aseară a lui Băsescu la TVR în faţa unei Culcer îngenunchiate şi aproape orgasmice (dacă se mai poate biologic). M-a inspirat, ca de obicei la necaz, Mana, care, pe baza spuselor mustind de înţelepciune ale unui tip delicat născut între Carpaţi ce se scarpină în urechi când vorbeşte la telefon, a scris despre mândria de a fi român.

Pe scurt, esenţa minţii mele în gândul ei ar fi următoarea. A fi roman nu este (sau n-ar trebui să fie) o mândrie, ci o fatalitate. Na, o stare de fapt, ca să nu par patetic. Te-ai născut român, în România, fiindcă părinţii tăi sunt/au fost amândoi români (sau măcar unul dintre ei) şi, în general, pentru că pe maică-ta au apucat-o durerile facerii în ţară. Atât, nimic mai mult. Da, ştiu, nu îmi mai amintiţi, sunt un evreu lipsit de patriotism ai cărui părinţi au venit căţăraţi pe tancurile sovietice, sluga lui Voiculescu pe care a plătit-o Vântu ca să ponegrească Grădina Carpaţilor.

Altfel, revenind la ideea desprinsă dintr-o emisiune jenantă, iresponsabilul ăsta e unicul preşedinte din lume a cărui activitate am urmărit-o (şi să spunem că m-au interesat câţiva) care-şi îndeamnă plătitorii de taxe şi impozite nemulţumiţi de recesiunea economică şi de activitatea puterii să plece din ţară. Presupunând prin absurd că-i ascultăm sfatul şi-o roim în masă, iar el şi cu ministresa lui favorită rămân stăpânii Grădinii Carpaţilor, sunt curios ai cui bani o să-i mai toace ei doi.

UPDATE: Fac un efort pentru colegii de breaslă. Fiindcă-mi sper ca aceia dintre ei care scapă de preavize cu ocazia intrării în vigoare a noului cod fiscal să fie scoşi de pe lista vulnerabilităţilor pentru siguranţa naţională, îl avertizez pe cetăţeanul care introduce invers beţişorul în ureche că ţigara nu se bagă cu aprinsu-n gură.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

102 thoughts on “Campionul mondial al iresponsabilităţii

  1. Scrisoare pentru Traian

    Iubeste-ti tara, Traiane, dar…mai cu mila!

    Eu imi iubesc tara. Altfel, nu m-ar fi prins varsta de 41 de ani impreuna cu ea. Mai ales cand, de peste 20 de ani, nenumarate “amante” superbe ne bantuie imaginatia, tentandu-ne cu obrajii frumos boiti, cu trupul bronzat, cu silicoane de exceptie, comparativ cu “cearcanele” si “celulita” din ce in ce mai vizibile ale “iubitei” noastre mioritice…
    Imi iubesc tara asta “de mana a doua” pentru ca ea este si MAMA mea! Cand am deschis ochii pentru prima data, am vazut-o pe EA, de la ea am supt primul lapte, EA m-a tinut in brate, EA m-a invatat sa merg, sa invat, sa devin OM…
    ASA imi iubesc eu tara!
    Tu, Traiane, o “iubesti” pervers, ca pe o amanta temporara, care suporta orice, oricand, pentru ca fiii ei ti-au tolerat halena bahica si minciunile grosolane, facandu-se partasi la “violul” la care tara asta amarata este supusa inca, zi de zi…I-ai ametit pe cei mai creduli sau mai saraci cu duhul pentru ca tu sa-ti faci mendrele asa cum ti-a placut, in orice moment si in orice “pozitie” ti-ai dorit…
    Numai ca, Traiane, aceasta tara fiind si “iubita” mea, cat si a multor milioane de oameni, care o iubesc cu adevarat, teme-te!
    Teme-te ca intr-o zi, amanta se va satura de umilinte! Teme-te ca intr-o zi, fiii ei nu te vor mai suporta! Iar in acea zi, va sosi si nota de plata. Deloc incarcata, ca cea de la carciumile unde-ti place sa-ti petreci timpul, dar foarte…”grea”.Grea, ca de…plumb…
    Teme-te, Traiane!

  2. eistein avea drreptate cind se indoia de infinitul universului dar nu si e infinitul prostiei pacat ca nu traieste caci s-ar fi minunat daca ar fi vazut ca prostia incompetenta sint ridicate la rang de politica de stat in romania mai abitir ca pe timpul “IMPUSCATULUI”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.