Esti aici:
Prima pagină > News Flash > De unde si-a luat Iohannis tara inapoi; plagiat politic major

De unde si-a luat Iohannis tara inapoi; plagiat politic major

image

Imediat dupa ce Victor Ponta si-a recunoscut public infrangerea la prezidentiale, Klaus Iohannis a postat pe contul sau de facbook “Ne-am luat tara inapoi”. La un an, iata si originalul politic, folosit de candidatul republican Mitt Romney in 2012, in alegerile din SUA, pe care echipa de actualului presedinte l-a plagiat.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “De unde si-a luat Iohannis tara inapoi; plagiat politic major

  1. Nu-l suspectati de inteligenta pe Iohannis ci de smecherie si parvenitism , precis are un cod (este de ani de zile reprezentantul germanilor in Romania.) I s-a dat ordin si el ca un somnambul executa mecanic ,este programat cyborgul. Altii au luat Romania inapoi de la romani prin el .Speranta mea nu moare ,nu mor caii cand vor cainii ,defectul romanilor este ca au nevoie de timp sa se trezeasca , sa-si dea seama ca sunt pacaliti ( de cozi de topor din tara sau altii din strainatate }ca si Crin Antonescu saracul .

  2. A mai fost si aia cu NOBAMA care la noi a fost NUGEOANA. Ca doar nu a inventat Felix Tataru apa calda…

  3. Acum e complet. Dupa ce l-a acuzat (prin intermediul justitiei independente) pe Victor Ponta de fals, uz de fals, evaziune fiscala, spalare de bani si plagiat si “Ponta demisia” – toate suspiciuni pana acum, vine justitia (independenta) si ni-l arata pe Marele Tut dovedit ca falsificator si uzurbator, mai stim ca e evazionist (meditatiile) si implicit spalator de bani…. ramasese aia cu plagiatul (in fond, de toata jena intr-o tara cu copii educati dupa site-urile cu referate, comentarii si incurajati sa invete pe de rost). Acum e perfect, pe principiul – “Mama, zi-i tu ei gusata, sa nu-ti zica ea prima!” Asta are toate defectele pe care le reproseaza unii romanilor. La ce, naiba, mai sta acolo? Noi votasem un neamt…

  4. Ma iertati, da’ nemtalaii mereu i’au privit pe sasi ca un soi de tigani de’ai lor, de aici o fi si smecherie si parvenitism despre care se vorbea mai sus. In rest … daca nu i’a deranjat pe romani ca e un escroc dovedit de o instanta acum cateva zile … ce mai conteaza un parlit de plagiat politic?!

  5. Iohannis ăsta era bun de pus ministrul concediilor:-) altceva nu-l vad bun de pus. Un smecheras neamț, dar crescut in România si învățat cu metehnele românilor prost crescuți: sa trăiască cat mai bine făcând minimum de muncă . Ăsta nu e o soluție pt România,asta mi-e clar! Nu l-am ales si ma bucur ca nu am facut-o! Am intuit bine cine e….:-) Numai bine!

  6. Cristoiu îl face praf pe noul ministru de la Sănătate, iar doamna Olguţa Vasilescu se distrează la RTV… De ce, Cucoană? În “Guvernul meu”, domnul Dâncu este VICEPREMIER! PSD-ul va vota cu toate mâinile!

    Că Iohannis atât poate, înţeleg, ştiam de la Crin Antonescu şi nu am votat; dar că PSD-ul se leagă la cap cu acest guvern este peste puterea me de a înţelege. Dacă rămânea în opoziţie, PSD-ul avea şansa de a câştiga alegerile din 2016 cu 50+% .

    Cică PSD-ul a plecat de la guvernare, spune moderatoarea de la RTV, adresându-se doamnei Olguţa… AU VICEPREMIER! Este puţin? PNL-ul are premier? Nu! Este Guvernul meu cu PSD+PNL!

    Toţi sunt la putere!

  7. @Constantin
    Dâncu este mai întâi securist și abia după aia pesedist. Aici e pe invers, gradul bate funcția.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.