Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Val de atentate la Paris, minim 127 de morti si 200 de raniti. Basescu puncteaza electoral pe imigranti, Iohannis inertial

Val de atentate la Paris, minim 127 de morti si 200 de raniti. Basescu puncteaza electoral pe imigranti, Iohannis inertial

http://youtu.be/gIEKSTitT8I

O serie de atentate sangeroase, a caror tinta pare sa fi fost presedintele Francois Hollande, a lovit, seara trecuta, Parisul. Focuri de arma intr-un restaurant si pe strazi, o explozie in fata unei sali de concerte, un mall atacat si arena Stade de France blocata in timpul meciului de fotbal Franta-Germania, cu suporterii baricadati pe teren si echipele blocate in tunel, acesta este rezumatul scurt si tragic al macelului. Presedintele Frantei a decretat starea de urgenta si a anuntat inchiderea granitelor. Singurul politician roman care a avut o reactie pana la ora asta, cerand respingerea oricarei cote de regugiati, este Traian Basescu. Presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis, ultima oara identificat in Malta, la un summit UE-Africa privind migratia, nu a facut nici un comentatiu.

UPDATE: Peste 140 de morti, peste 200 de raniti, strazile Parisului sunt pustii, sunt in desfasurare sedinte de urgenta ale celulelor de criza, Iohannis s-a trezit, si-a exprimat consternarea si strupefactia pe facebook si s-a culcat la loc.

LATE UPDATE:  Doi români au murit în atentate, anunță Ministerul de Externe.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Val de atentate la Paris, minim 127 de morti si 200 de raniti. Basescu puncteaza electoral pe imigranti, Iohannis inertial

  1. Intre timp s-a trezit. La Paris bilantul e mult mai grav si nu stiu de ce, dar parca era anuntat; Din ianuarie incoace forte de ordine patrulau cu pistoale mitraliera si te controlau in geanta la intrarea in magazine in timp ce carduri de femei cu burka pe chip (ilegal in Franta) umpleau molurile, ca in inima Africii. Din pacate, la ora asta, atmosfera din Paris e copiata , parca, din cartea lui Michel Houellebecq – Supunere.

  2. Da unde atata graba domnule draga?! In afara de graba cu formarea unui guvern al lui, l’ai mai vazut vreodata grabit pe herr president?! Intr’un final echipa de PR a postat cateva lucruri seci pe facebook, noua tribuna presidentiala de un an incoace.

    In ce priveste tragedia din Franta inca de la atentatele din ianuarie scriam ca este doar inceputul si din pacate se pare ca asa a fost iar de sfarsit nu se va sfarsi aici. Trist.

  3. Europenii trebuie sa redescopere munca.. munca aia adevarata si sanatoasa, dincolo de industriile de advertising, de campaniile de PR, dincolo de mobilizarile ‘civice’ pe feisbuk .. Daca vrem sa ne spele sclavii musulmani wc-urile, n-avem decat, dar .. sa ne uitam lung si adanc la ‘gaura din ciment’ inainte sa ne asezam pe ea, sa ascultam daca nu cumva ticaie ceva in numele profetului.. Asa se intampla cand vrei sa conduci un stat ca pe o corporatie – cu campanii agresive de recruiting, cu ziua portilor deschise , samd .. Dar, tehnocratia salveaza (si) romania, nu-i asa ?

  4. Eu nu stiu ce am, dar tragediile astea nu ma mai ating emotional. Spun toate cuvintele de bun simt (ce rau imi pare, oribil, bietii oameni samd) si chiar le cred dar avalansa de rugaciuni si cry-babies de pe internet ma deprima mai rau. Ca sa ma “mobilizez” am citit azi manifestul lui Zola, “J’accuse” si parca parca mi-a revenit nitelus umanitatea. (Iohanis nu poate reactiona pana nu il reactioneaza cineva, nu are reflexe, nici inteligenta si nici coerenta) Doamne, sper din tot sufletul ca prietenii mei din Franta sa fie OK.

  5. Începe jihadul. Să se spună adevărul despre colectiv , soros, ong,bani, preluarea puterii pe cadavre si în final distrugerea noastra , a romănilor. Jurnalistii sînt singurii care pot să demaste forta ocultă.

  6. Țin minte că la momentul Charlie Hebdo m-a uluit modul penibil, absolut penibil, în care acționa poliția franceză. Despre eficiența serviciilor secrete franceze ce să mai zic, și ea lăsa imens de dorit. Pe francezi însă nu i-a deranjat : n-au cerut demisii (oho, ce-ar fi fost la noi !), n-au vrut (alt) sânge, nu s-au îngrijorat, au fost mulțumiți de autorități, le-au dat un cec în alb pentru viitor. Și iată că „viitorul” reprezentat de vineri 13 noiembrie e sumbru, un Charlie Hebdo mai mult decât la pătrat… Deocamdată, francezii par la fel de încrezători în instituțiile lor … O fi bine ?

  7. Dupa atentatele astea Franta are un pretext de necontestat pentru a respinge cotele de “migranti”, ce ar fi reprezentat o cheltuiala de foarte multe milioane de euro anul pentru asigurari medicale, ajutoare sociale si alte frepturi…

  8. Neamtul doarme, dar nici cu Franta nu mi-e rusine, au lasat lucrurile sa degenereze. De peste 20 de ani gruparile salafiste sunt prezente si recruteaza in voie, initial au actionat in cartierele sarace locuite majoritar de musulmani, unde rata somajului este mare si rata descolarizarii de asemenea, tinta lor principala erau tinerii francezi de doua generatii, ai caror bunici luptasera pentru Franta, fiind din colonii franceze. Ulterior aceste miscari s-au extins foarte mult si in mediul carceral, unde au trecut si la convertirea trancezilor de religie catolica, a francezilor fara origini straine. In zilele noastre aceste miscari convertesc linistite tineri francezi de prin sate izolate si ii trimit sa se antreneze in Siria, la executia unui britanic comisa acum ceva timp a participat un astfel de francez.

  9. Ca la noi o fi fost un joc de a puia gaia.In boschetareala aia de club, clubul mortii de fapt unde raul este aproape vizibil si tangibil as spune eu a fost o actiune de tip stupid people nu! Sa fim seriosi romanii nu sint pregatiti pentru actiuni de razboi dar pentru actiuni de tipul asta? Credeti ca la nivelul de coruptie a statului nu o fi simplu! Uau dar sa ne gandim doar la miile de constructii facute pe naspa, la diguri care nu mai sint . Sistemul nostru este permeabil la toate nivelurile.

  10. …si uite-așa francezii ne-au detronat din nou de pe prima pagina ! Pe când mă mândream și eu că mai facem ceva să ieșim ăn față,hopa…au și uitat telespectatorii de pe mapamond de noi ! Cică serviciile secrete românești au interceptat o convorbire telefonică între doi arabi. Iată conținutul ei ! Abdul,ce facem cu planul nostru din România ? Îl amânăm,sau îl perfecșionăm ? raspunde Mohammad….Nu frate, nu mai e cazul,Românii se extermină singuri,după cum ai văzut,iar de-am pune planul ân aplicare,ar fi prea periculos,fiindcă nici fugi nu putem….n-ai văzut ce autostrăzi au ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.