Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cât mai rezistă Oracolul de la Bălceşti?

Similar Posts

44 thoughts on “Cât mai rezistă Oracolul de la Bălceşti?

  1. Dragomir invitat la vorbe grele?
    “Suntem prea puţini oameni de valoare în ţara asta”.

  2. Victore,

    Intreaba-l pe dragomir cite tone de ciment a luat de la Cimentul Fieni pt hotelul Crystal Palace si citi bani a dat pe el? Apropos, transmitei ca fostul presedinte a murit de cancer acum 3 ani iar cel care era vice-presedinte e si el bolnav de cancer si tot se chinuie cu tratamente. Asa ca poate e o boala care se ia celor care i-au facut rau echipei desfiintate.

    PS. Nu sunt nici fan Fieni nici din fieni dar intimplator am auzit multe legate despre Dragomir si Fieni, dar cine nu a auzit de macelul facut la echipa pt a prelua terenurile, bazinul de inot, vila de cantonament si cele de protocol si sutele de mii de tone de ciment sustrase prin sindicat in numele echipei de fotbal.
    PS 2 Poate ne spune dl Dragomir si cum si de ce a ajuns Doru Neagu fostul pres la Cimentul Fieni vicepres la Liga?

  3. probabil ca atunci cand ii vine sfarsitul – natural nu provocat. oameni ca nea mitica pleaca doar cu picioarele inainte de undeva.

  4. ” O trupa de kkt intr-o tara de kkt, deci nu v-am facut de ras” – Parazitii, daca am extrapola in fotbal am spune o nationala de mana a 4( am ajuns in a 4 urna valorica ) dintr o tara de mana a 4.

  5. ,,cat vrea muschii lui”!!!!! e pe felie cu toata tagma asta de patroni ai lui peste. nu avem ce astepta de la foot-ballul romanesc pana nu avem investitori adevarati in echipe , nu retardati ca Becali, Niculae…. etc

  6. Victore, sa nu care cumva sa-l “albesti” si tu … lasa ca sunt multi pupincuristi la emisiunile de sport care dau din coada pe langa Corleone – mai mare jena!
    Omul asta trebuie sa plece – chiar daca el se tine cu dintii de scaun – iar Liga trebuie sa faca obiectul unui audit serios.

  7. Dragomir este in primul rand un hatru… Si in fotbal se cere sange, cred ca M sandu ar trebui sa plece primul… Nea Mitica, numai daca vrea.

  8. @tomanecredinciosul: cand va fi personajul saptamanii, probabil
    @Barosanul: as prefera sa renunti la orice aluzie bazata pe cancer

  9. in tara asta securist-mafiota trebuie sa-i intrebi pe ceilalti mafioti cit de util inca le mai este acest mafiot.
    Din mafia securista nu se iese decit la ordin!

  10. Ciutacule,

    Mitica nu prea vine pe la talkshow-uri. E un fel de Coldea al talkshow-urilor?

  11. chiar daca e curat ca Papa, ar trebui sa aiba bunul simt sa se retraga, sa lase locul altcuiva.

    Asa se face in mod normal

  12. Sunt oameni, in tara asta si cred, peste tot in lume, care considera ca sunt de neinlocuit. Toti stim ca nimeni, niecaieri, nu e de neinlocuit. Intotdeauna poate fi cineva mai bun.

    Cred ca in functiile publice, si-n politica si-n sport si-n oricare domeniu, ar trebui ca prin lege sa se limiteze la cel mult doua numarul de mandate. Se pare ca legat de mandatele parlamentarilor d-l I.Urban a facut deja o asemenea propunere.

    Am sti astfel si cand ar pleca “oracolul din Balcesti” si “nasul Sandu”, o serie de primari vietasi, etc…si cred c-ar fi mai bine.

  13. Dle Ciutacu nu am sa comentez nimic despre nea Mitica(l-am cunoscut personal), este un tip destul de valabil, alunecos ca toti cei care s-au descurcat in viata.Am citit articolul din JN, apoi comentariile si m-am ingrozit. Dle rau i-ai mai ciufulit pe gibonii postaci ai pdl-lui, ca faceau toti dero, era ca la concurs care sate injure mai cu foc. Ce ai dle cu ei? ca “e si ei/ele ” niste animale simtitoare, mai ales daca ii atingi unde-i doare(pai te ieide stapanii lor?).Rusinica, monser, se poate asa mojicie! Daca “labeunu” este voie sa se “vorbeste nasol” despre opozitie la A3 nu este voie sa atingi nici cu ofloare gingasa putere, nu de alta dar sar de fund cei dela otpdl,postacii platiti sau nu, plus o armata de noname care se baga in seama singuri.Faptul ca magarii dela cenzura dau amenzi ametitoare pt. ca un criminal este facut dobitoc dovedeste ca i-a durut, ca toate celelalte posturi nu au valoare, ca sunteti singurii care le dati la oase tare si fara jena.Cand tv-tomberon arunca pe piata toate joaiele posibile contra lui Oprescu, cand Banciu jigneste ca o mahalagioica pe toata lumea “chestia” asta numita CNA nu mai sare ca arsa, Narcisa,Trepcea sau altii nu isi mai dau demisia sau nu mai dau amenzi aberante. Ca un om care se topeste de dragul puterii actuale am un indemn pt. voi toti dela A3:”pe ei, pe ei pe mama lor”!

  14. Cu riscul sa ma injuri:sunt multi bani negri in fotbal.Arestarile ma lasa rece,ma intereseaza cum recupereaza statul acei bani.

  15. Un tip inteligent la propriu nea Mititica asta , dar cam slabut la comm-uri p blog. Oare a primit multa uee ? in sfarsit ai un invitat care are vorbele ( grele ) la el .D fapt amandoi l aveti

  16. Domnule Ciutacu, propaganda basista nu cunoaste limite! :)) Am vazut-o pe udrea pe sport.ro, la stirile din sport, spunand ca ea personal se va implica in ajutarea “tinerelor talente” din fotbalul romanesc pt. a ajunge la echipe top, de genul Real Madrid (cu ocazia “vizitei de lucru” in Spania)! =)) Ca sunt acum 2 juniori romani in probe (sau ceva de genul ca nu am inteles prea bine) la Real si zicea ca ea ii va sprijinii personal! =))

  17. Sincer, cea mai neinspirata invitatie – azi fac un poker pe internet.
    Mitica va sta atat timp cat va servi intereselor parvenitilor din fotbal – de fapt e un fel de basescu al lor – smecheras, hahaie mereu, e cel mai destept, fost militian si comunist declarat, serveste unor grupuri de interese.
    Sincer nu ma uit nici la base asa ca nu o sa ma uit nici diseara.
    O intrebare pt el ? – de ce tot timpul la receptii e cu gura plina si “curata” platourile de pe mese …. e un gest reflex de cand a fost la puscarie ??

  18. Asta pleaca din fotbal, ca Basescu din politica.
    Ca si intreaga Romania, acest sport, unde candva eram CINEVA, NE-A FOST CONFISCAT, DE O GASCA DE SMENARI. IN FRUNTE CU CORLEONE SI NASUL SANDU.

  19. Sa fim seriosi, si mitica dragomir face parte din casta celor care, timp de 22 de ani, au smecherit legile si afacerile fara sa fie prinsi ori pedepsiti. Ei se au unii pe altii, se sprijina sau se santajeaza, dar se mentin pe post! Nu va pleca de buna voie, nu va faceti iluzii. Catirincos si uns cu prea multe alifii, avand relatii pana la dumnezeu si mai departe, reminiscenta anterevolutionara, la nivelul lui te face si el din vorbe, dar altfel e un alt mafiot dambovitean, de care nu vom scapa decat cu japca.

  20. pana nu o sa terminam cu comunisti astia, nu o sa avem viata in Romania. Intrebati-l pe Dragomir cate vile are construite…Nu ma duc pe stadion di cauza coruptie care esista si care este pe fata. Astia ne mint la televizor cu asa nerusinare ca iti vine sa te munti pe o insula pustie.

  21. ati primit spor de suportabilitate…eu nu am rezista 5 minute la emisiunea cu Dragomir…
    Imi pare rau:-( Omul are mari probleme de exprimare si nu are nici un fir logic in ceea ce spune…
    Am mai incercat sa stau inca 5 minute…dar e greu…
    Faza cu batista alba pentru morti e “noapte mintii”!!!
    Ca sa va citez…
    Nu sunt psiholog, dar acest om are niste probleme:
    -Pro sport e de vina pentru ca fiica lui Sandu a gasit un glonte in masina;
    batistele albe sunt o amenintare cu moartea;
    -orice se intampla in fotbal nu e vina lui; el vroia sa faca cum trebuie, dar nu s-a putut;
    -CTP e comunist si citeaza din ziare; el nu e comunist ca doar capitan si patron in comunism nu insemna securist;
    etc. etc.
    Ce e de bine…e ca Dragomir nu e Ministru de Interne…ca ma lingeam pe bot de democratie…
    Ce se intampla pe stadioane si prin locurile unde nu este presa cu camere e de domeniul Belarusului…

  22. Dumitru Dragomir e votat de presedintii de echipe…
    Deci e produs de Becali, Borcea, Pinalti etc…
    Nu mai am nimic de comentat…

  23. Victore, si de ce este acest individ personajul saptamanii? Doar pentru ca este seful unei mafii secundare in slujba unei altei mafii,(si asa mai departe) de care Romania nu va scapa niciodata?! Crezi ca merita sa stea pe acelasi scaun pe care l-am vazut candva , sa zicem, pe maestrul Tudor Gheorghe? Just wondering.

  24. @why: fiindca e cel mai contestat/injurat om al saptamanii intr-un domeniu care intereseaza milioane de oameni. cum a fost si Blejnar. cum vor fi si altii. Tudor Gheorghe lansa un nou turneu. deci era si el omul saptamanii. eu n-am facut vreun legamant ca aduc ingeri in emisiune.
    @all: cativa suporteri mai nervosi vor fi, probabil, contrariati ca nu le-au aparut sudalmele. aici nu e peluza.

  25. MILITICA n-a ratat nici macar un articol din codul penal[vechi sau nou ] , casi BESE de asemenea !

  26. raman la parerea mea – Serghei – E un smecher natural – nea mitica s-a corcit intre timp. nu mai e nici asa smecher ca despre natural … nu mai e de mult.

    cred ca am mai zis – oameni precum mitica dragomir, nasu sandu si altii (ramanem doar la astia din fotbal) pleaca din posturile lor (alese “democratic) doar cu picioarele inainte.

  27. Buna ziua d-le Ciutacu,

    E un tip tare,in felul cum gandeste el,poate si altii.El are bani si patima de sef,de cel mai tare.

    E foarte,foarte departe de valoarea lui Marin Sorescu care s-a nascut si el la la 5 km de Balcesti,la Bulzesti.

    Eu nu-l agreez deloc,desi m-am nascut la 10 km de Balcesti ,desi sunt un biet inginer(la pensie acum).

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    Ioanap

  28. Omul asta este responsabil pentru dezastrul din baza de selectie, adica juniorii lasati de izbeliste. Nu se mai ocupa decat de cei aflati in scolile particulare, dar si acolo doar de cei care au semnat cu cine trebuie.
    Pe vremea lui Ceausescu erau campionate intre scoli, orase, judete, pana la fazele nationale. De ce a abandonat ceva ce exista?

  29. e responsabil de multe, da’ oriunde-n lume federatia (nu liga) finanteaza centrele de juniori

  30. @Pai stiu ca nu se poate compara cu M.Sorescu…
    Eu am zis asa,ca e co-pamantean cu marele poet.
    Ioanap

  31. hai mai victore cum poti sa dialoghezi c-un spagar( uita-te la mecla lui si la cum vorbeste)? ar trebui sa face declaratii de dupa gratii.

  32. Continuati fratilor sa le spalati imaginea ca e bine asa.Avand in vedere nenumaratele cazuri cu care ar fi putut fi pus in dificultate, avand in vedere impresia pe care o aveam despre tine, mi-am zis ca in sfarsit participa si Mitica la o emisiune.
    Nici n-a inceput emisiunea, ti-a trimis o bezea “am venit doar pentru ca stiam ca esti un ziarist foarte bun si serios” si gata.
    A mentionat de cateva ori ca e cel mai bun conducator din fotbalul nostru. Ce e cu adevarat trist e ca sportul asta e aproape in faliment.S-a luptat sa vanda drepturile de televizare cu sute de milioane, dandu-le drepturi televiziunilor cum nu mai au in alta tara. Stadioanele sunt din ce ince mai pustii, lumea e din ce in ce mai satula de fotbalul asta. El ne zice ca peluzele sunt de vina !
    Despre posibile abuzuri de pe stadioane s-a scuzat ca “asa e legea”, nu e el e vinovatul.Insa intrebarea e Cine a facut legea nea’ Mitica ?
    M-ai dezamagit nene Ciutacule !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.