Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Cazul Udrea: libertatea, ca stare de fapt

Cazul Udrea: libertatea, ca stare de fapt

Când ne-am apucat, la Jurnalul Naţional, de cazul Udrea, lumea ne-a zis că ne-a pus patronu’, că n-avem nimic la mână, că după Ridzi-Tolontan n-o să ni se mai dea încă o dată satisfacţia, că suntem naivi, că ne va spulbera sau, eventual, cumpăra. Azi s-a ajuns la un verdict al comisiei parlamentare de anchetă. Bun sau rău, habar n-am.

Raportul comisiei Orban, evident, va fi contestat, analizat, tocat, dezbătut, întors pe toate feţele. Zău că soarta Elenei Udrea deja nu mai e problema mea, ci a Parchetului General, a preşedintelui României şi a PD-L. Eu voiam numai să repet că nu-i cea mai pragamtică soluţie politică să-l desconsideri ostentativ pe Ciutacu. Ministrul Turismului ştia asta, dar n-a vrut să asculte de vorbă bună. Eu ce să zic O să rămân fidel principiilor mele şi opinez că poate fi cercetată în stare de libertate…

UPDATE: N-am văzut-o niciodată pe Elena Udrea atât de lividă ca-n timpul răspunsului penibil pe care i l-a încropit cineva şi pe care nu a fost în stare să-l citească fără să-i tremure vocea. Că nu demisionează din funcţie era de aşteptat, dar că omu’ de fier al lu’ Traian Băsescu acuză derapajele de la democraţie e rizibil.

P.S. Normal că toate capturile postate în ultimul timp le am de la Monitoring Media

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Cazul Udrea: libertatea, ca stare de fapt

  1. “Eu voiam numai să repet că nu-i cea mai pragamtică soluţie politică să-l desconsideri ostentativ pe Ciutacu”…
    Adica Ciutacu e un fel de Pamfil Seicaru ?!
    Genul acesta de ziarist esti sau vrei sa devii ?

  2. @biciclistul: nu e un fel de nimeni, ca n-are modele. Ciutacu e Ciutacu si atat. am reliefat doar un soi de stare de fapt incontestabila. nu m-am imbogatit din meseria asta si nici n-o s-o fac. iar celebritatea din timpul vietii mi-ajunge, nu ravnesc si la cea postuma.

  3. Ciutacule… NU stiu daca acesta este numele tau adevarat. De ce asta? Crescind in cartierul “Muncitoresc” din Giulesti foloseam ca expresie pentru a desemna un parsonaj curios urmatoarele : ei X ia uitate ce doreste Ciutacul ala…… Adica Ciutacul era un personaj strain sau care nu prea era de pe la noi… Dar nu asta este important.. Eu cred ca tu esti de pe la noi si doresti sa faci dreptate. FFF bine dar fi atent la toate acestea in Romania exista o limita impusa de cei de sus. Si cum este goana asta nemaipomenita dupa teroristi sa nu te ia drept terorist. Acum si Haiducii lui Sapte Cai ar fi considerati TERORISTI si chiar Avram Iancu sau Iancu Jianu. Traim ceasuri tulburiiii…..

  4. Sica,cred ca glumesti.Nici nu stii despre ce vorbesti cand ai accepta un compromis.Adica,daca inteleg bine,nu-i bai ca mai fura olecuta,bine ca se plimba de zor si se promoveaza pe sine.Bine! Asa gandesti? In legatura cu susnumita,n-o slabiti domnilor ca nu trebuie uitata in noianul de “glume” ce incearca Basescu sa le faca pe seama poporului,ia de vezi schema cu Parlament Unicameral.Or mai fi profesori de istorie in tarisoara noastra sa ne spuna ce si cum este cu Parlamentul?Ii asteptam pe acestia sa-si faca treaba cu elevii,caci eu am avut o profesoara de istorie in Comunism,care ne-a aratat,voalat,in afara schemei de studiu,cum stateam si unde era bine sa fim.Si asa s-a nascut in Comunism tot o miscare de rezistenta.

  5. Propunere referitore la dorinta MINISTRULUI UDREA de a ramane in functia de ministru.
    Sunt deacord cu legalizarea prostitutiei cu o conditie ,totodata sa se creeze si ministerul prostitutiei iar ministru al prostitutiei sa fie E.Udrea si asa rezolvam doua probleme legalizam aceasta veche profesie si dam ocazia ca domna Udrea sa pstreze functia de ministru.
    Totodata dam sansa multori romaini sa-si bage la propriu si figurat daca nu sunt multumiti de activitatea noului minister .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.