Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Ministrul Sanatatii, manechin, blat cu Busoi, fara parafa. UPDATE: Ciolos retrage pitiponcul de pe lista cu propuneri

Ministrul Sanatatii, manechin, blat cu Busoi, fara parafa. UPDATE: Ciolos retrage pitiponcul de pe lista cu propuneri

image

Andrei Romica Baciu e un tanar frumos si liber, care si-a luat tara inapoi. Inainte sa devina tehnocrat, a facut liceul militar, a terminat Medicina acum patru ani, nu a terminat rezidentiatul, nu are inca drept de parafa, are impreuna cu liberalul Cristian Busoi o fundatie care apara drepturile pacientilor si a fost manechin pentru designerul Florin Dobre si booking director pentru celebrul Vali Punga.

Ca sa citez dintr-o prietena, “sa pui tocmai la Sanatate, in guvernul ridicat pe tragedia din Colectiv, un copilas care n-a depasit varsta petrecerilor de Halloween cu blana de nevastuica-n cap e de un sinistru incalificabil”.

UPDATE: Deocamdata, Ciolos l-a retras pe surse de pe lista propunerilor pe mititel, dar ridicolul situatiei e greu de sters. Numele vehiculat pentru a-l inlocui este Achimas Cadariu, de la Institutul Oncologic Cluj, medic specializat in ginecologie oncologica.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

12 thoughts on “Ministrul Sanatatii, manechin, blat cu Busoi, fara parafa. UPDATE: Ciolos retrage pitiponcul de pe lista cu propuneri

  1. Am citit pe google analiza perfectă la trecut , prezent si viitor . Sîntem sclavii moderni si plini de fite .cititi – cine conduce lumea ? Piramida vietii- crudul adevăr.nu mai cred în nimeni si nimic decît în dumnezeu.

  2. Eu zic ca esti individios! E si tanar si frumos si are patratele ……. ce oameni …….ce nu se potriveste in descrierea lui cu fisa postului?

  3. Pentru Busoi politica este o palarie prea mare ,in rest omul este OK ,imi pun intrebarea unde a fost Vasile Blaga ?Alinuta a votat precis cu doua maini propunerea ,dar ce a fost in capul doctorasului ca a acceptat ,poate nu a vazut realitatea din cauza blanitei…….
    P.S .in aceasta seara Basescu a dat lectii pe toate planurile ,cred ca era “fragezit”dar a punctat f. bine unele lucruri.Basescu redivivus.

  4. Ciolos ar putea sa plece linistit acasa. Cum sa accepti o astfel de nominalizare? Nici macar nu trebuie sa il vezi la fata, vezi varsta si il dai afara pe usa cu un sut in fund pe cel care ti-l propune. Oricat de marioneta ai fi nu poti sa cobori atat de jos.

  5. Faptul ca un tanar este propus pentru o functie de ministru nu este o nenorocire. Problema ar fi ca e prea tanar si lipsit de experienta pentru a fi capabil sa conduca un minister, cu atat mai putin cel al Sanatatii. Cat despre “blana de nevastuica” nimic de spus. Am vazut politicieni mult mai “blanosi” ca acest tanar nevinovat.

  6. A fost retras…omul provine dintr-o familie care nu avea resurse materiale foarte mari si a muncit sa se intretina in facultate…. il prefer unuia cu cravata care te fura la greu…! A muncit nu s-a prostituat…cam repede judecam dupa aparente !

  7. N-ati vrut un veveritoi la sanatate!Mofturosi mai sunteti maica,mai schimbam si noi perspectiva!

  8. Lăsati , pune ciolos si parlamentul european o ministereasă care nu are nici o legatură cu justitia. Bravo tembelilor tineri si frumosi. Tipa a terminat politehnica si va fi sefa justitiei .?! Este noaptea mintii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.