Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cu toată dragostea, nu vă e un pic rușine la pingeaua obrazului?

Cu toată dragostea, nu vă e un pic rușine la pingeaua obrazului?

Ce să zic? Silă? Amărăciune? Dezgust? Așteptare împlinită? Toate la un loc? Las la o parte că postul ăla a crescut și a ajuns lider (și) cu mine acolo. Că nu-mi place să dau cu rahat în farfuria din care am mâncat. Că am făcut urât la toate abuzurile statului de drept împotriva foștilor mei colegi. Că la mine a venit Răzvan să-l sprijin când l-a scuipat SOV din morișcă și-i trimiseseră băsiștii Fiscul la ușă. Ducă-se dracului toate! Important e că am aflat de la cine iau lecții de antibăsism. Că nu prea mă pricepeam la sportul ăsta. Altfel, când era Băsescu pe cai mari, eram doar trei afișați și asumați: Badea, Gâdea, Ciutacu. Plus, ca să fiu riguros până la capăt, Cristoiu, care oricum avea alt statut. Ulterior, când ochiul patronului s-a așezat mai atent pe sticlă, iar războiul politic a devenit pe față, a devenit profitabil și la modă, călcai pe ei ca pe dude; pe antibăsiști performanți, desigur…

P.S. Tot ce am zis/scris pe teme de componente și probleme ale Intact rămâne valabil. Iar de biata Camelia Voiculescu, condamnată într-un meci care nu e al ei, îmi pare rău, chiar dacă se face prin localuri că nu prea mă mai știe. Sper că, măcar înainte de măgăria asta meschină, mi-au dat jos tabloul de pe pereți. Interviurile oricum le-au ascuns bine pe site.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

34 thoughts on “Cu toată dragostea, nu vă e un pic rușine la pingeaua obrazului?

  1. Antena 3 îl critică doar pe dl Traian Băsescu.
    Din nefericire, jurnaliștii acestui post nu-l critică pe actualul Președinte ( este vizibil).
    Eu urmăresc emisiunea dvs și vă respect foarte mult.

  2. Bine ca ati luat decizia sa va transferati la RTV. Ar fi fost o rusine, dupa atatia ani de lupta cu Basescu, ca dumneavoastra sa fi fost amestecat intr-un santaj. Cele bune, Adrian Sarbu.

  3. Aici sunt de partea dreptatii, dvs dle Ciutacu pupati tot mai mult cizma basista care v-a calcat pe gat.

  4. @Renata: un exemplu concret se poate?
    @adrian: n-avem cum si in ce sa fiu implicat

  5. Este păcat că se ajunge la asemenea atacuri între jurnalişti. Lupta pentru audienţă n-ar trebui să fie dusă cu asemenea mijloace. În presă este nevoie de diversitate.

  6. Victor, nu cred ca Razvan Dumitrescu se ia de tine, ci, in perceptia sa, de ‘politica postului’ care ar acorda mult prea multa vizibilitate lui Basescu (l-ar mentine relevant in loc sa il lase sa cada in uitare sau ridicol). Cred ca Razvan Dumitrescu e constient ca aveti dreptul sa invitati pe cine vreti. Din perspectiva lui e joc cu suma nula: ce e bine pentru Basescu (vizibilitatea) e rau pentru el. Comentariile lui deriva din ura pt Basescu. Nu il invinovatesc, el a avut de suferit, ca si tine, de pe urma statului de drept incarnat care se uita stramb.

  7. Cu mare parere de rau,ai dat rau cu bata-n balta Victore.Nici mie nu mi-ar fi picat bine sa fiu in situatia in care te-a pus Base…trebuie sa recunosti ca omul stie sa jigneasca …specialitatea casei:D.
    Tot ce a facut Razvan a fost sa-si sustina punctul de vedere,iar tu ai cazut la mijloc.Daca ar fi cineva pe care sa dai vina ,acela ar fi Base.

  8. Acu’, incercand o privire d-afara, e cam vizibil ca Ghita a cam cedat televizionistic spre bassescu. In ultima vreme, pare ca Romania TV concureaza cu postul ala cu nume obscen in a-i purta vorbele ex-ului… poate ca e vorba de audienta (desi, n-as crede ca “ex-u;” mai ridica fie si limbile de la ceas; si asta nu petru ca nu ma uit eu la el, da’ nu pare sa-l regrete multa lume, pana si aia “saltati” de el ii cam trag presu’ de sub picioare; iar in pampu’ aferent, cam singurul om de care a auzit lumea e Onaca… desi, nici p-ala, de-l scoti pe strada, nu-l identifica 2 din 10 cetateni). Sunteti, totusi, dupa A3, urmatoarea televiziune care se umple de laturi internautice…Aruncate, de multe ori, tocmai d-ala de-l primiti in ograda, sa ne spuna ca rochia d-nei lu’ Primul Domn e cam scurta, in teatre de operatiuni…
    Inteleg ca la Dvs., d-le Ciutacu, a venit dl. Dumitrescu, cand cu asaltu’ anafului; si !? L-ati scos din controale ?! L-ati imprumutat sa-si plateasca impozitele ?! E drept, la momentul ala, dumnealui era ceva mai putin bataios cu “ciclopu'”…Dar tocmai daduse p-aia cu “pumnu’n plex”, dupa care a urmat “rusine, Dinu Patriciu” (la vremea aia, un fel de Ghita la Realitatea, daca mi-amintesc bine…)
    Pare, oarecum, modul cum procedati, cam in oglinda cu ce face Udrea, in zilele recente, vis-a-vis de “medierea” in numirea lu’ Chiovesi la DNA; daca la aia ma asteptam, la Dvs. ma cam surprinde…
    Nu vreau sa supar dar, daca saltu’ in apararea lui Ghita in articole p-aici o inteleg, daca “rusinica” la adresa inactivitatii fetelor lui Voiculescu era – cred si eu – intemeiata, dar, de regula, ma astept de la oamenii inteligenti sa reactioneze corect la critici : fie cu argumente (nu d-alea cu “a venit cu caciula in mana”, ca e pe model “basssescu-Grivco”), fie cu asumare…
    Altfel, abonarea piratului la RTv pare, asa, cam “dat mana peste tara”…De la pirat n-am asteptari (mi-au disparut cam la un an dupa “draga Stolo”, recunosc ca am “muscat” si eu, da’ nu m-a tinut prea mult.
    La problematica fumatului in carciumi, ca fumator premiant, am fost placut impresionat de cele spuse de Dvs p-aici; si neplacut impresionat de mistocareala ieftin-triumfalista a d-lui Radu Tudor, pe blogul aferent.
    PS : Ar fi corect sa-i spunem d-lui Sarbu ca A3 a fost scoasa din treaba cu “santaju'” de justitia independenta; asta, ca sa nu ramana omu’ in minte doar cu citate din bassescu:))))
    Si-un alt PS : N-am vazut, de cand ati plecat de la A3, vreun atac la adresa jurnalistului Ciutacu din partea lor (nici cand ati plecat nu-mi amintesc sa va fi balacarit careva… ba, din contra, Badea primeste si-acu’, cu voce tare, mesaje “In gura presei”, in direct, de la Dvs…Nici fragmentul de mai sus nu spune ceva de Ciutacu : constata, doar, ca intre Ghita si basssescu pare a fi “Inceputul unei frumoase prietenii”… nu zic sa-l chemati pe Ponta (balacarit si el, din greu, pentru “coabitarea” regizata la Bruxelles), da’ televizorul meu e asa, cam antibassisti : face purici cand il vede pe basssescu…
    Si ultimul PS : mi-amintesc cand bassescu devenise cucu’ de la 18:30 (in timpul mandatului), cum multi se manifestau ca n-ar cam fi benefic sa-l multiplice pe toate posturile de stiri, ca sa-si verse veninul (Ionut Cristache cam atunci a devenit cunoscut… pe modelul Danei Grecu, luata in raspar de “ala” pe un pod, la inundatii); fiind, totusi, maleabil ca un sarpe, “ala” poate sa cada cu tronc unor telespectatori, oricat de informati, altfel… si, credeti-ma, la mine in urbe, daca- Doamne fereste ! – iese reprezentantu’ lu’ bassescu, cer azil in judetul vecin…nu politic, nu sunt membru de ceva; d-ala pe motive “psihi”, ca astia sunt mai ticalosi ca maximul imaginabil ! Stiu “reprezentantu'” destul de putin, chiar deloc… da’ stiu ca “ce naste din pisica, alearga dupa soareci” ! Si, daca postul Dvs ajuta cu ceva la asta, mie, personal, imi pierde simpatia !

  9. Pe mine m-a revoltat mitocănia în formă continuată a lui Băsescu (deși n-ar fi trebuit să mă surprindă! ) din emisiunea în care l-ați avut invitat! Așa că atitudinea lui Răzvan Dumitrescu – pe care-l apreciez pentru corectitudine și inteligență – a fost tot în acest sens, nu împotriva dvs.! Înțeleg că-l invitați pe Băsescu din rațiuni de rating – și e dreptul dvs. și al postului la care lucrați să o faceți -, înțeleg din mărturisirea mitocanului că el vine acolo de silă, dar ca să-și facă auzite opiniile, dar mi se pare greu de suportat mie, ca telespectator, și probabil și Răzvan Dumitrescu, în calitate de coleg de breaslă, a simțit la fel, că e intolerabil să inviți pe cineva în mod repetat în casa ta și respectivul să recidiveze în grobianism…

  10. Discutia de la A3 nu-i lipsita de temei.De unde basinosu’ se antama doar Labe1 ,de v’o 3 luni,apare saptamanal la o televiziune pe care-o improsca cu cacat,iar pe tine,Victore,nu te redenumeste(re-eticheteaza)ramai doar un tonomat care face ce zice patronul!!!
    Exista o distinctie-in timp ce Voiculescu isi ispaseste demn anii de parnaie datorati luptei anti-basinoase,Ghita(te-astept diseara la portita!) a batut palma cu necuratulSi-n invita saptamana de saptamana sa-si expuna enormitatile si frustrarile de alcoolist pe post.
    Si nici intrebarile pe care i le pui nu sunt cuser,ca daca vrei sa-l faci praf pe dobitoc nu tre’ sa excelezi in robo-astronautica!
    Ideea cretinoida ca faci rating cu basinos in prime-time e atat de stupida ca si aceea ca Ghita nu se teme de dosarele ce-ar putea sa-l bage la beci pe vecie!!!Prietenii stiu de ce.
    Asa ca, decat o deontologie facuta in genunchi,cu gura lipita de nu’s ce prohab mai bine la A3-moderator!

  11. Unii dintre voi au o perceptie extrem de stranie asupra meseriei mele. Si, surprinzator, asteptari de la Basescu

  12. Acu’ ceva timp, cineva mi-a spus ca printre multele categorii in care se pot incadra prostii mai sunt doua: (i) cei care n-au strategie si (ii) cei care nu si-o schimba (atunci cand acesta se dovedeste a fi proasta).
    In emisiunea ta ai ajuns la o “coabitare” profesionala, mutual profitabila intre tine si Basescu: tu faci audiente (sper ca mai mari decat A3) iar Basescu isi face imagine. Faptul ca in trecut v-ati scuipat unul pe altul se ovedeste, acum, a fi fost o greseala care, din pacate, arata ca fiecare din voi ati avut sincope de comportament. Se intampla si la altii, important este sa te corectezi.
    Dar, cum am spus mai sus, consecventa este o calitate, dar la un moment dat se poate transforma in prostie.
    Eu cred ca sunt doua greseli pe care le poti face in viitor (apropos de “prietenia profitabila” cu Base): (i) sa-l tamaiezi si/sau (ii) sa-l agresezi dincolo de normal.

  13. Trecutul nostru comun e asumat si justificat. Nu voi face nici una, nici ailalta

  14. Adevarul este ca te-a lovit din toate pozițiile și tu numai puteai de fericire! Înțeleg ca din goana după rating te faci frate cu dracul , dar când dracul de scuipa-n fata și tu întorci și celalalt obraz trebuie sa te întrebi dacă merita (sau vorba maneliștilor SE MERITA) sa accepți umilința. După părerea mea ai cam înghițit-o (.cam ca atunci cu ochii blânzi și umezi). Dar asta este doar părerea mei și tu vei continua sa procedezi cum consideri -inclusiv sa te ploconești în fata lui t.b.

  15. Acu’, pe bune, tu chiar ai urmarit emisiunile sau macar filmuletul postat aici?

  16. De la bassescu, d-le Ciutacu, n-am asteptari (decat d-alea negative – s-a vazut ca omu’ are parghii sa intoarca pucul, ca la alba-neagra). Perceptia mea asupra meseriei Dvs e, clar, subiectiva, dar arata altfel decat pare ca stiti Dvs. ca trebuie. Incearca bigu’ mai sus sa explice, cu vorbe alambicate, cum ca “doar prostu’ e consecvent”… o fi asa, nu zic, da’ minima morala tine si de consecventa aia (“sa nu ling unde am scuipat” e tot in perceptele de viata).
    Intr-adevar, atat cat am vazut din emisiune (fragmentul d-aici si pasa finala cu colega Dvs) n-a parut vreo slugarnicie, fie ea cat de subtire… Da’, acu’ sincer, dupa ce unu’ m-ar face “tonomat”, l-as baga in ma-sa pe viata, nu doar asa, vreo cativa ani ! Bun, inteleg si ca i-ati lua interviu si lu’ Ceasca, d-ar fi posibil, c-asa e in jurnalism… Totusi, daca aveati emisiunea aia cu un bunic pensionat, care isi scrie memoriile, n-ar fi fost asa reactii (stim, in oglinda, de cate laturi se umple Iliescu, la peste 10 ani de la pensionare – mai ieri jubila be-unu’ ca e posibil sa raman fara pensie); stim, totusi, dupa niste ani cu bassescu, ca asta e malefic, ca-ti intoarce portofelul pe dos, si zice ca n-ai avut nici portofel….
    Concluzionand : nu m-am uitat la emisiune decat tangential, si n-am de gand sa ma uit. Nu emisiunea e problema (asa cum pare ca vreti sa se creada), ci invitatul, si locul ! N-am minime notiuni teoretice despre jurnalism, dar stiu sigur ce-mi place, si ce nu… si inteleg, fara sa-mi spuna cineva, de ce merge “ciclopu'” a postul Dvs : fiindca s-a facut o intelegere… c-asa, zic c-ar fi mai amuzant intr-o emisiune a Danei Grecu; doar ca “solutia imorala” n-a prea batut palma cu exu’….
    (sa ni-l prezentati, p-aci, ca un batranel inofensiv p-ala d-a intors, acum aproape 4 ani, niste milioane de voturi nu cred sa fie jurnalism… totusi…)

  17. D-le Ciutacu,
    nu cred ca puteti pune la indoiala faptul ca majoritatea celor care au comentat pe seama acestui articol sunt sustinatorii Dvs., oameni care va apreciaza si carora par sa le pese de Dvs. E evidenta o oarecare ingrijorare in ceea ce scriu acestia, care vine din faptul ca in ultima vreme v-ati apropiat de exponentii mizerabilului regim Basescu. Dumneavoastra incercati sa va aparati intr-un mod oarecum neconvingator. Mesajul acestor oameni poate insa va va da de gandit…

  18. Din nefericire, am prins in direct schimbul de replici (sau mai degraba monologul) cu tb si chiar atunci ma intrebam cum de-l mai suporti!

  19. @daniel-altul
    Greseala nu este ca lingi acolo unde ai scuipat ci faptul ca ai scuipat, in primul rand! E o chestie de educatie.

  20. Bigule, de multe ori, mai e cazu’ sa si scupi (daca tii in tine, devine otravitor:))
    Cu toata prietenia si aprecierea (de care, sper, te-am convins), zic ca n-ai a ma contrazice in faptul ca educatia se aplica atunci cand cel caruia ma adresez e educat, la randul lui.
    La aia cu “tonomatu'”, principiul cu “intoarcerea obrazului” n-ar fi de aplicat, in cazul d-lui Ciutacu : exu’ l-a balacarit din toate pozitiile, acu’ o da ca balacarea doar postul TV in cauza; nici cel mai “trepanet” sustinator d-al lui nu cred ca-l creada : si-a luat Ciutacu de la basssisti, p-atunci, cat sa-l tina.
    Acu’, in locul lui, as avea “educatia” sa-l dau in ma-sa p-ala de m-a injurat; ca dumnealui nu o face, e treaba dumnealui; dar, zicea cineva mai sus, aparitiile bassescului par, oricat nu s-ar recunoaste, o apropiere de “ala”… Ca nu-l poate chema sa-l injure, pe principiul reciprocitatii, inteleg; nu inteleg, insa, de ce, dintre toate televiziunile din lume, tocmai in asta a lui Ghita planeaza “ala”, cu elucubratiile lui; poate fi inceputul unei frumoase prietenii, mie cam asa imi pare a fi !

  21. @Daniel-altul
    Aia cu scuipatul nu era adresata (numai) lui Victor; Base era inclus si el. Dar si multi altii.
    Scuipatul inainte de vreme e o trasatura mult prea raspandita in Romania. In loc sa ne folosim de educatie si argumete noi ne folosim de scuipat, aruncatul cu rahat, pumni si altele asemenea.
    Din pacate, principalii formatori de opinie (politicieni, jurnalisti, etc) in loc sa contribuie la cresterea gradului de civism nu fac decat sa-l degradeze, masiv.

  22. Inteleg ca si mistocareala din seara asta, la Gadea&Badea, cu ocazia unei noi aparitii a basssescului la RomaniaTV (a cata, nici nu mai conteaza ! da’ mi-e justificare clara de ce cam ocolesc postul respectiv, la zappare…) e, asa, putin tendentioasa, nu !?
    Cam ce-au spus cei doi in seara asta spusese si dl. Dumitrescu, la Subiectiv… am vazut ambele emisiuni (p-alea cu bassescu, recunosc, nu reusesc… in cade capu-piept, se strica lustra de plictiseala).
    Cred ca e clar pentru toti : cine vrea sa se “infrupte” din teoriile basssescului, sa stea cu ochii pe postul lui Ghita !
    (nu ca asta ar fi ceva naspa pentru gazda d-aici; dar nici nejustificate nu par parerile altora, despre schimbarea din postul TV in cauza)

  23. acuma, între noi fie vorba, eu nu cred că există o televiziune în România care să stea departe de un partid sau altul. Că doar nu mă apuc eu, om de rând să fac televiziune… Nu, televiziune face ăla care vrea să manipuleze și are un scop în acest sens… Că-i Realitatea, B1, Antena3, toate sunt orientate către o direcție sau alta.

    Acuma, nici eu nu pricep de ce unii încă mai împart România în băsiști și restul, dar na… Probabil n-au altceva mai interesant de făcut.

  24. Victore,
    Am vazut ca Rache (A3) a mai atras doi fini analisti politici de marca: Cruduta si tac-su! Oare analistii vechi (Badea, Gadea, Dumitrescu, Tudor, Grecu, etc.) cum se simt in compania noilor colegi?
    Inteleg ca politica (si televiziunea) este o curvasareala, dar chiar sa aduci curvele in platourile unei televiziuni care se da respectabila mi se pare de-a dreptul degradant? (nu ca A3 ar fi singura care face asa ceva).

  25. @bigradu: chiar mi-e egal ce face Rache. e politica lor editoriala, raspund pentru ea, au beneficii/pierderi ca urmare a ceea ce fac. in plus, eu mi-am spus/scris parerea despre curvele facute vedete tv, chiar suficient de apasat, cand lucram in Intact

  26. Cred ca eram destul de sigur asupra parerii tale. Mai mult, l-am auzit pe Badea, de cateva ori, exprimiandu-si opinia, foarte apasat, despre aceste “pasarici” care ne condimenteaza emisiunile TV.
    Totusi, nici una din ele nu “penetrase” A3, pana acum:). Se pare ca, in sfarsit, A3, la fel ca si Cruduta, si-a “pierdut virginitatea” cu mult inainte de majorat:).

  27. Big-ule, cu scuze ca ma bag in vorba, inteleg totusi critica, da’ sa fie argumentata : p-aia n-au chemat-o, bre, sa analizeze cercetarea penala a lu’ Corlatean; au chemat-o pe subiecte ieftine, d-alea de week-end !
    Inteleg ca te uiti la A3, ceea ce, chiar de nu-ti place, pare sa-ti fie benefic. Si eu ma uitam la B1… pe vremuri, cand dadea filme romanesti vechi; acum, cand da “scenarii” d-astea contemporane, nu-mi mai sunt interesanti !
    E bine, deci, ca te uiti – poate, dupa Cruduta, vezi si niste semne de intrebare pe care, de ani de zile, astia de la A3 le-au pus…. si la care, abia acum, incepe sa le raspunda “ex-“u’, plagiindu-i.
    Pe linia asta, si sambata seara (tot in week-end) s-au analizat, la emisiunea d-nei Voicu, d-alea cu tiganii (deveniti “romi”, ca “tigani” le mirosea:))). E week-end, merge si cu d-alea pentru “publicul tinta” – mai “din buric”… Nu mi-au placut emisiunile in cauza, am schimbat canalul; asa cum schimb si de pe A1, sau ProTV, cand nu e vreun film, ceva:))

  28. Inteleg ca Ciorbea “face eforturi deosebite” sa-si plateasca niste datorii care sunt dinainte de a deveni Avocatul Poporului. Chiar asa de bine se plateste functia asta sau Ciorbea este prost ca noaptea? Este o intrebare retorica; raspunsul l-a dat chiar Ciorbea cand a fost prim-sinistru.
    @daniel-altul
    Daniel, televiziunile de stiri nu sunt printre preferintele mele. La A3 ma “uit” atunci cand zappez. Oricum, prezenta Crudutei la A3 este un mare eveniment. Poate o aduc si pe Alina Plugaru (macar aia nu se da virgina ca Cruduta) si atunci e tacamul complet.

  29. Stai linistit, bigule, aia acu’ cred ca e la casa ei, bine-mersi, n-are nevoie de promovare:)))
    Daca tot am deviat de la subiect (pe care, cred, s-a cam spus ce era de spus), zic sa ne lamurim reciproc, sa ma dumiresti, chiar: tu, inteleg, n-ai treaba cu televiziunile de stiri; bine, si-atunci informarea sa inteleg ca ti-o faci de la prOtEvE ?! De la postu’ national-falimentar ?! Nu d-alta, da’ posibil ca eu sa gresesc : ma mai uit si la Realitatea, si la Digi, chiar si la Romania si – recunosc, rar – la be-unu… schimb doar cand intra bassescu, la posturile alea; nici eu nu mai am nervi sa-l vad cum face “alba-neagra” in direct / prin telefon !
    Nu vreau sa fiu ironic, vreau doar sa inteleg de unde se informeaza lumea, cand n-o face de la TV… ca, de pe net imi pare cam pierdere de timp… iar, de ziare n-am habar sa mai existe…
    Stiu destui carora televizoru’ le pute…asa cum si democratia asta haotica le pute ! Da’ n-au fost pe vremuri, sa le puta si epoca lu’ Ceasca; ca aia chiar putea ! si nici cu TV nu prea era cazu’, aproape ca-l facuse lumea dulap, sa-i dea o folosinta.

  30. Daniel,
    1. Televiziunile de stiri nu (prea) prezinta stiri. Ele sunt mijloace de promovare si propaganda politica, cu linii directoare trase clar de proprietari care au interese politice si penale (Voiculescu, Ghita, Guse si Paunescu, ca sa-i numesc care par sa fie in fata).
    2. Stirile le iau de pe net (ziare, blog-uri, etc.). Este mult mai eficient si pot selecta daca citesc stiri sau opinii. La televiziunile de stiri, unde mare majoritate a programelor sunt talk-show-uri, n-am ce selecta; este doar propaganda ieftina si mincinoasa. In cele mai multe talk show-uri invitatii sunt acolo doar pentru a valida parerile cu care au intrat in emisiune realizatorii. Daca nu presteaza asa cum le cer realizatorii (ca sa nu spun ca multi dintre ei isi castiga banii aparand la televizor) atunci apare, imediat, un linsaj mediatic.
    3. In general, incerc sa minimizez timpul alocat dezbaterilor politice. Nu-mi trebuie mult sa-mi dau seama ca, de exemplu, legea darii in plata este gresita si ca, Parlamentul a trecut-o doar din motive populiste iar la primul proces, CC va invalida numeroase prevederi ale ei, pe motive juridice elementare, care, cel mai probabil, vor face legea inaplicabila. Si nu este singurul exemplu. Cred ca dupa 26 de ani, clasa politica si corpul administrativ au ajuns la un nivel profesional si moral mult sub cel de dinainte de 89. Macar alora le era frica sa fure (prea mult) pentru ca-i impusca. Acum, vezi si tu ce se intampla.
    4. In privinta ProTV-ului, te sfatuiesc sa te mai informezi si din alte parti decat de la televiziunile de stiri; nu de alta dar “stirile” pe care le dau despre concurenta pot fi (cel putin) trucate/mincinoase. Pe site-ul MF arata ca in 2014 ProTV a avut un profit net de RON 33 mn (dupa ce in perioada 2010 – 2013 a fost pe pierderi). Din pacate nu au date pentru 2015. Singurele date mai noi sunt de pe site-ul CME: in 2015 a avut un EBITDA de $41 mn iar in 1Q2016 a avut EBITDA de $9.5 mn (in crestere de la $3.4 in 1Q2015). Poate au dat informatiile astea si la televiziunile de stiri, dar eu, neurmarindu-le, nu am reusit sa fiu suficient de informat asa ca a trebuit sa fac efortul de a cauta aceste informatii pe net. Pierdere de timp.

  31. dincolo de certitudinile tale privind ticalosia posturilor de stiri, suprematia si neutralitatea Internetului, ar fi bine sa afli ca Pro TV are cam cele mai mari datorii la stat dintre toate societatile comerciale care se ocupa cu sticla

  32. Acu’, ca tot m-am bagat in discutie : la un total al datoriilor de 673.897..199(care nu stim catre cine sunt… da’ daca tot sunt asa, transparenti, ar putea publica o balanta sintetica, sa vorbim pe acte:))) , cu profit net de 33.017.331, iti trebuie vreo 20 de ani sa acoperi, din sursa proprie, ce ai de dat…
    Ca sa nu mai vorbesc ca o rentabilitate langa 5 % pentru o firma de prestari servicii e, asa, cam “subtire”… (imparte 596.123.626 la profitul de ziceai, si vezi ca am dreptate)…Aaaa, daca era si cu agricultura, ceva, mai intelegeam : o fi fost an agricol slab, o fi venit subventia Apia intarziat… da’ asa ?!
    Nu m-agat, totusi, de performantele financiar-fiscale ale postului (chiar si la A3, cand zice c-a data impozite, inseamna ca a avut de unde… e de bine, da’ nu-mi da mie dividend, sa ma intereseze !). Consider, totusi, ca din discutiile alea de prin studiouri vad si politica editoriala a posturilor, dar si calitatea unor oameni, macar in ce priveste aparenta. De pe net, vad doar flegme (apropo : sper sa nu mai contrazici ca, spre exemplu, yahoo a fost, vizibil si de departe, bassist si johanist pana-n rarunchi ! Deci, cam ce sa iau d-acolo, ca informatie ?! Poate p-aia cu “10 monive pentru care te paraseste partenera”… da’ aia nu intereseaza, ca a mea are ceva timp experienta, s-a obisnuit:)))
    Hai, deci, s-o lasam ca facem Fratii Jderi pe tema asta; tu ai dreptatea ta, eu o am p-a mea….
    Raman, totusi, la parerea d-o desprind din ce-a spus dl. Ciutacu, dupa : sa ai profit, da’ si cele mai mari datorii la stat (cu lichiditati cam la o treime din profit… ca la cash stateau bine, scrie in bilantu’ ala de 2014:)), abia asta e “de porc”… si “de porc” e pentru anaf, ca nu se oboseste sa-i stranga, nu pentru ei (“prost e cine da, nu cine cere”, spune intelepciunea).
    P-aceeasi tema, apropo : tu ai mai auzit ceva cu terenu’ ala de la ICA… ca m-as baga sa-l iau:)) bine,nu pe tot, si nu la 60 de meleoane; astept reevaluarea asta de zic c-o face anafu’… dupa ce-au reevaluat si aia din “justitia independenta”… ultimii, “in sus”, bineinteles, ca era prejudiciu, si mergea umflat… astia m-astept sa-l mai “scaza”:)))
    (hai sa te lamuresc : nu sunt “cu arme si bagaje” nici in tabara gazdeni nostre d-aici – banuiesc c-ai vazut, chiar si in comentariile de mai sus; da’ nici nu-mi iau lumina de pe net…cred in ce vad, gust, pipai… restu’ e insiruire de vorbe, trebuie cernut bine !

  33. Basescu reevalueaza pe cine ii aduce liniste si libertate. Ce sa zic daca Kovesi ii da aviz de libertate e cel mai fericit si o reevalueaza si pe dansa. M-am saturat de astfel de “lideri-jucatori”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.