Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Contractele facultative de la Realitatea

Contractele facultative de la Realitatea

În toată ţigănia asta de luptă pentru controlul Realitatea TV, cel care a sesizat nuanţa a fost Andrei Gheorghe, labeunu, în prezenţa inerţială a unui Ion Cristoiu incapabil să-şi revină din şocul că micul mogul de la Asesoft l-a tratat, într-o intervenţie telefonică, exact ca pe o entitate nesemnificativă şi cumpărabilă. Ce păţeşte acum Sebastian Ghiţă cu Sorin Ovidiu Vântu (strict din punct de vedere contractual) au păţit acum vreo lună-două Oana Stancu şi Adrian Ursu cu Sebastian Ghiţă. Mai pe româneşte, eolianul încearcă să denunţe contractul de management încheiat cu el fix la fel de abuziv şi intempestiv cum a făcut el cu cei doi realizatori de emisiuni. Iar povestea că SOV nu are nici o implicare legală în încheierea şi rezilierea documentului, rostită astăzi sentenţios de Sebi după ce acum câteva luni de zile stătea alături de el la masă în hotelul Ramada Nord când a anunţat preluarea managementului Realitatea TV, e cel puţin ipocrită, ca să nu spun mincinoasă.

P.S. Vitejii de sticlă care mă acuzau pe mine că am acceptat degajat să trecem peste când Vântu nu voia să abordeze anumite teme în interviul pentru Antena 3 au tăcut ca nişte mieluşei când a intrat SOV prin telefon şi i-a anunţat că are de spus necondiţionat trei lucruri şi le va răspunde condiţionat la o singură întrebare.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

41 thoughts on “Contractele facultative de la Realitatea

  1. nu mai pot cu sov si sg, ma intereseaza putin spre deloc tigania de la realitatea. sunt atatea probleme vitale, atatea drame ce se consuma in aceste zile, despre care nu mai pomenim nimic. am impresia ca suntem trimisi deliberat sa plangem la mormant strain! asa sa fie?

  2. @cetateanul gogu: eu sunt interesat, fiindca-i vorba de concurenta mea, mediul meu profesional si, nu in ultimul rand, o televiziune pe care am lucrat si as mai fi putut lucra. nu va obliga nimeni sa vi se para un subiect de interes…

  3. “Cetatene Gogu … , de buna voie si nesilit de nimeni etalezi aceste patetisme rasuflate ?! ”

    Daca nu traiesti pe alta lume si IEI CONTACT DIRECT cu oamenii pe care-i deplangi , vei constata ca 90% din dramele prin care acestia trec LI se datoreaza fie direct , fie indirect … !!!
    Refuzul de a INVATA din greseli , INDOLENTA , “lenea” de a RATIONA si disponibilitatea spre ORICE FEL DE COMPROMIS , sunt “libertatile” pt. care ACUM vine “nota de plata” ! 🙁

  4. Si acum la subiect… Sa inteleg vom avea de urmarit unul dintre “filmele” : “Return of SOV” sau “Realitatea-TV reloaded” ?! 😉 Hmmmm … sau doar spectacol mediatic ? 🙄

  5. Diferența dintre evitarea răspunsurilor lui Vântu la interviul de la Vorbe Grele și intervenția de la B1 arată cât de solidă e coloana unora.
    Când coloana se îndoaie în fața cuiva, are tendința să se îndoaie și în fața altora. Cum ați vrea să stea drepți în fața vântului când sunt îndoiți de băs?

    La Vorbe Grele l-ați întrebat pe Vântu iar el a considerat să evite răspunsul la unele întrebări. Întrebarea odată pusă și-a atins ținta.

    Nu degeaba e vorba aia: cine seamănă vânt, culege furtună.

  6. Am tot citit pe realitatea.net( apropo, site-ul televiziunii a devenit unul de publicare a comunicatelor de presa propriei companii) cum SOV se ia la tranta cu Sebastian Ghita de la Asesoft, chestia este ca marele dezavantaj al acestui conflict e cum unii adversari ( nu concurenti media) politici isi freaca mainile de bucurie pentru petrecerea asta si s-ar putea ca peste ceva vreme baietii destepti cu ochi albastri sa mai dea tarcoale pe la sediul Realitatea TV cum ca acest post a incalcat nu stiu ce lege fiscala. Sa nu ne asteptam ca acest conflict sa se stinga prea curand si cu un final happy end

  7. Bataie de joc & nesimtire din partea lui Ghita pt Oana Stancu & Adi Ursu. Astfel s-a iscat c(…)t amestecat. La fel si cu aceste contracte. Restul e tacere.

  8. Puteti sa ma si injurati dar in acesta situatie eu sunt de partea lui Vantu.
    In primul rand pentru ca nu mi-a placut deloc cum s-a comportat acest Ghita cu Oana Stancu şi Adrian Ursu si in al doilea rand pentru ca nu vreau ca Realitatea sa se transforme intr-un post de televiziune in totalitate aservit lui Basescu si ai lui.
    Imi ajunge TVR-ul.

  9. Eolianul ca Eolianul dar mai bine cu el decit cu “Ghita”.Asta ultimul a inceput sa cinte dupa melodiile de la Cotroceni si asta nu pot sa sufar.
    Cit despre Cristoiu fratilor,asta statea in postura de invitat care nu pricepea nimic din problemele contractuale aflate in discutie,adica statea ca ” ala la poarta”.Rau a ajuns!

  10. Poate off topic , poate nu :
    Cea mai buna miscare a fost ” salvarea ” lui Oana si a lui Adi de la aceasta televiziune !
    Antena 3 nu are decat de castigat !!!…

  11. Încurcă-i d****(nu zic direct fiindcă suntem în postul Pastelui)si lasă-i în prim plan pe cei mai buni.Adică,normal,A3.

  12. Nu să mai puate aşaceva… e timpul să intre în scenă Vitalie Dobandâ 😉

  13. Am rămas fixat pe ochii (şi privirea!) celor doi. Uluitor!
    Dacă n-am şti (eh, cât ştim 😉 ) s-ar zice că-s înrudiţi (nu doar în rele 🙂 )

  14. Ptr. Theodora
    Din pacate Realitatea este transformat (partial deocamdata dar “transformarea” continua), in a deveni post de televiziune basescian. Modul josnic in care i-a “aruncat” pe Oana Stancu si Adrian Ursu, a fost “rasucirea cutitului in rana”. Din acel moment … “spre Cotroceni inainte”, cam asta e directia si “viitorul” Realitatii TV. Noroc cu Antena 3 (care au facut o “miscare” exceptionala prin cooptarea celor doi jurnalisti de la Realitatea), care sper sa aiba putere si tarie sa reziste impotriva tuturor atacurilor si tendintelor basiste de a fi “mazilita”. Asa ca draga Theodora, Antena 3 ne-a mai ramas. Ca si tine, in “clinciul” iscat la Realitatea, si eu sunt tot de partea lui Vantu. In fapt, in spate, nu sta decat “basescializarea” postului Realitatea.
    Sarutmana !

  15. Eu stiu ca SOV n-a ramas dator nimanui, niciodata. Lucrurile sunt foarte complicate, iar influentele politice, de stanga si de dreapta, determinante in atitudinea lui Ghita.

  16. Doamnelor si domnilor meciul de box a inceput. In coltul din dreapta SOV dusman declarat al puterii actuale in cel din stanga Ghita unealta puterii. Ghita incepe fulgerator si cu o directa ii trimete la pamant pe jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu, SOV riposteaza pe masura. Rupei oasele SOV, da-i sa-i sara maselele lui Ghita!

  17. aseara rtv s-a facut pres in fata lui madam vass de mi-a fost greata .a fost madama de o impertinenta iesita din comun .nimeni nu putea sa vina cu vreun argument ca imediat ii intrerupea nelasindui sa-si termine ce aveau de spus.mai pe sleau zis se vedea cum ride de ei.abjecta persoana care se foloseste de faptul ca e femeie si ca are spatele asigurat ca sa-si bata joc de toti. cu ghita la conducere rtv s-a predat in fapt portocaliilor

  18. Sigur că şi eu sunt fan SOV în această situaţie!
    Cred că Ghiţă va rămâne la portiţă, peste nu mult timp. 😆

    P.S. Mihai, TE IUBIM!!!!!!!!
    :mrgreen:

  19. Televiziunile private , in ultimul timp, fac jocul lui Base si ai lui: Incep stirile cu Oana si Iri, sau vreo crima oribila, de parca s-au terminat informatiile in Romania, am iesit din recesiune si totul e OK! Motivatia ca, se “vand” bine astfel de stiri, nu prea merge cand nu am la ce sa ma uit. La Beunu? La trv ? Sa-l inchid ? Ce nu prea se comenteaza si ar trebui, consider ca CNA-ul si-a depasit cu mult atributiile legale, cand cheama la ordine un realizator de emisiuni( Gadea). Incalcarea dreptului la libera exprimare?
    Si riscand sa fiu off topic, cate drepturi sunt incalcate in Romania? Ieri se vorbea de incalcarea dreptului la sanatate , la viata si incalcarea unor sentinte judecatoresti definitive, prin refuzul de a le pune in executare de STAT. Ce va urma?

  20. Parca astia de la Realitatea TV sunt blestemati sa nu aiba liniste…

  21. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Toata viata din Romania este o tiganie de lupta.
    Am lucrat 28 de ani si stiu ce inseamna ca,atunci cand ai o opinie pertinenta,altii tac ,ca si mieluseii…Ma doare amintirea trecutului.

    Azi am avut o zi”fericita”-cei de la comisia de pensii mi-au dat”pensie nerevizuibila”.Pentru altii e o fericire,pentru mine e o mare dezamagire ca nu mai sunt buna de nimic…

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  22. Giac si cu Tuciurescu taceau milc,daca data viitoare Vintu nu ii mai ia in Creta,nu stii cum se rotesc baietii!
    Dar,eu nu inteleg,de ce de citva timp,labe 1 se discuta doar de alte posturi?Criza la RTV si A3!De unde criza la A3?Intr-o zi aveau ceva cu OTV-ul,dupa a aparut faza cu interzicerea P.Poporului si m-am prins ca baietii ataca pe mai multe planuri.Se dau fete mari dar ,ei sint cele mai mari coarde!

  23. Nu-mi vine sa cred cand vad oameni care sustin ca Realitatea este pro-Basescu.

  24. @zazania: de data asta, considera ca te-ai retras definitiv si irevocabil, ca la Curtea Suprema

  25. daca SOV vrea s-o carmeasca spre marinar? Cum isi va ajuta SG prietenul (Ponta)?

  26. @maria-sonia: eu vad ca, deocamdata, la Ghita pe post se lafaie, in aceeasi zi, Udrea si Boc

  27. O mica parere, poate neavenita:
    Postul A3 este prea putin pentru “transfugii” de la Realitatea. Fara nici o gluma, mi se pare ca nu pot fi incadrati in noua grila niste oameni care faceau ceva audienta intr-un context oarecum dificil, fara a le stirbi din competitivitate.
    Par egzamplu, dl. Razvan Dumitrescu te putea tine, in ultimele luni de la fostul job, in priza ore in sir – acum are 45′ (asa stiu eu de anul trecut), nu are cum sa se desfasoare, poate nu-i convine nici formatul emisiunii, poate este ideea domniei sale, poate se concentreaza – mie mi-a facut impresia ca este un cetatean potrivit pentru o mai larga respiratie (ori unde ma uitam mai mult pe A3 si cind dadeam pe Realitatea era tot domnia sa, prezenta foarte placuta si suficient de echidistanta).
    Cred ca la fel se (va) intimpla si cu ceilalti doi, sau mai multi, indepartati de la acelasi post.
    Solutii?
    – Cumparati postul concurent si dati cezarului ciini recalcitranti (dar sa nu fie dinamovisti:))
    – Infiintati un post concurent A3 cu domniile lor – Real Antenna, poate
    – Nu ma pronunt in legatura cu alte emisiuni de prime time sustinute de niste doamne, oarecum isterice, in opinia mea, daca au rating asta e, oricum beneficiaza de spor de fidelitate – imi cer scuze, ar trebui sa le stimez pentru ca pot lasa sonorul la mute si tot sa le aud – singurul lucru ce li se putea reprosa era (este?) ca , uneori, vrei sa auzi ce vrea sa spuna invitatul, si nu ‘faconda’ prezentatorului (care face impresia ca nu intelege nimic, ca de aia il intrerupe cind vrea sa spuna si el ceva, dar asa scria in desfasurator).
    – si, mai ales, va rog, nu-i cantonati in emisiuni matinale sau de week end.
    Saptamina viitoare imi cumpar radio, in curind si TV, si o sa pot combate mai in cunostienta ezoterica de cauza.
    Ca Net-ul asta m-a timpit inainte de a prinde de veste.
    Hats(a) a la Stiva (dac-o mai fi ceva)!

    Multimea Vida.

  28. Am spus pe multe bloguri ca Vantu nu trebuia sa faca niciodata afaceri cu Ghita.Eu stiu cine este si ce ii poate pielea.Dar a facut cea mai tare echipa de basket din Romania, ce probabil castiga si a opta oara campionatul…consecutiv.

  29. @Batrinu’ Vultur: o sa-i transmit sugestiile lui Gadea. planul de mai sus e, cel mai probabil, in fisa postului lui. mie mi se pare ca oricum a fost prea generos

  30. Si ce daca acest Ghita castiga campionatul de baschet a … suta oara?! Devine el mai inteligent, mai cult ?!

  31. Daca ar fu dupa mine, Realitatea n-ar trebui sa fie nic la SOV, nici la Ghita Era mai bine cum a fost la infiintare, parea neutra.

  32. Scuzati-ma ca ma bag din nou in seama:
    Cu cei vechi sau cu noii veniti?
    Evident ca nu astept raspuns.
    Multam, la noi este inca zapada (asta ce-o mai fi? – comunicare, comuniune sau cuminecatura – poate n-are rost sa glumim despre Heidegger sau Noica in post, nu conteaza cit de indiferenti as fi).
    Va rog nu postati acest comentariu futil, si-asa mi-am pierdut un amic cu comentarii ireverentioase de acest gen).

  33. Si, iar cu scuzele pe care vi le datorez pentru ca am tupeul sa postez (pentru ca ma consider ca vai de capu’ meu, miine la 05:00 suna desteptarea), va mai supun (ne)atentiei o nedumerire:
    Nu as dori sa devina A3 nici un cimitir al nemultumitilor si nici sa nu aveti concurenta in lupta anti-putere si nici sa ma trezesc in 2012-3-4 etc, cind voi aprinde plasma de curind cumparata (a 4-a forma de agregare a materiei?), ca, alaturi de celelalte posturi mai mult sau mai putin obediente, sa va gasesc in acelasi iaht.
    Nici asta nu postati, va rog, ca tot ascult muzica lor superba de la ora asta.
    Multumesc si nu intrati prea tare in comercial, aripa dura (adica cea pe care incep sa o doare oasele)o sa va renege 🙂

  34. @Batrinu’ Vultur: daca vrei sa nu-ti mai public mesajele si sa-mi scrii despre lume si viata, ti-as fi recunoscator s-o faci pe mail

  35. am vazut si eu un pic din emisiunea de labeunu, fara sa vreau mutam posturile din telecomanda, l-am vazut si pe cristoiu cat de penibil este si cum l-a luat ghita un pic peste picior la telefon, s-a adus in discutie si despre inchiderea emisiunii lui Adrian si Oana, mi se pare ca le-a facut un bine, si voua felicitari ca i-ati adus la antena 3, frate e super instruita Oana, am vazut-o la emisiune(si nu numai) cand a fost invitat dl.prof.Beuran cat de bine isi facuse temele.dana

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.