Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Is good to be Black! 60 seconds to win

Is good to be Black! 60 seconds to win

Câteodată mă gândesc (şi nu-s singurul, ştiu asta) că-i mult mai bine să fii Negru (Dan Negru) decât Gâdea, Badea sau Ciutacu. Dincolo de faptul că ţâţe ca-n divertisment nu prea mai găseşti pe nicăieri, nici nu te mai ocărăşte lumea că lucrezi la mogul.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

35 thoughts on “Is good to be Black! 60 seconds to win

  1. Dacă nu te-ai gândi și la astfel de variante n-ai fi om. Dar, tocmai faptul că mergeți înainte mă face să vă respect și mai mult.

    Sigur, sunt milioane de oameni care doresc un divertisment ieftin, sigur, sunt milioane de oameni care l-au votat pe Băsescu, dar sunt și milioane de oameni care nu l-au votat, sunt și sute de mii de oameni care vă apreciază.

    Și în alte țări oamenii apreciază divertismentul, dar oamenii de acolo au învățat și ce-nseamnă democrația din diverse surse. Pe noi abia au început să ne învețe câțiva profesori, câțiva părinți/bunici și câțiva oameni la tv. Pentru asta eu vă sunt recunoscător.

    Dacă Badea, Ciutacu și Gâdea vor dori să închidă prăvălia îi voi înțelege. M-ar întrista dar aș înțelege. Poate că mă voi uita la Românii au talent jurizat de voi trei, sau poate că voi căuta alte repere.

    P.S. Felicitări pentru cele trei probe îndeplinite! 🙂

  2. Esti tare inginere!!!
    A fost in direct, nu?
    Iar Vladut, ce sa zic? Este un adolescent “crescut frumos”,sunt convinsa ca sunteti intr-adevar mandrii de el! Aveti si de ce.Sa va traiasca si sa fiti cu totii sanatosi!

  3. Felicitari. Se vede ca te-ai antrenat ceva.Am vazut ca te-ai distrat si tu ceea ce era cred cel mai important.Sa-ti traiasca baiatul si sa traiesti si tu in sanatate multi ani pentru ca noi marele public al acestei televiziuni avem nevoie de tine si de ceilalti.

  4. fa-ti un bine si nu te mai gandi ba…..tu esti Ciutacu……Victor Ciutacu!

  5. vlad nu are probleme la scoala din cauza parului ? pe mine nu au vrut sa ma bage in examen 🙂 🙂

  6. Mă bucur că te mai și relaxezi, chiar dacă e la impuse… și-mi pare rău că n-am putut urmări „show”-ul nici în direct și nici aici la tine, pentru că îl găsesc pe Negru insuportabil de antipatic și lipsit de talent. Cred că doar Gheorghe îl surclasează.

    Cît despre țîțe… ce să faci cu plasticele din show-biz? Mai bine unele netelevizate, oneste, și pe care la o adică poți pune și mîna, ca să parafrazez un vers al trupei Taxi.

    Multă baftă.

  7. 😆
    Da, nu te ocărăşte, dar nici nu te ( prea ) apreciază. Sunt două ipostaze total diferite. Cândva, spuneam că mi-e milă de Dan Negru pentru cum îşi câştigă pâinea. Evident, nu dpdv financiar. Acum, spun la fel; poate exagerez, dar e părerea mea.

    Aseară ţi-am făcut toţi trei galerie. 🙂 Bineînţeles că era cât pe ce să uităm de emisiune, dar am schimbat din A3 pe A1 pe la opt şi jumătate.

  8. O fi mult mai bine sa fii Negru etc., da macar tu pari om cu mintea intreaga 🙂

  9. Mi-a placut faza cu ouale,a fost tare.
    Din pacate lasoul ti-a facut figura si cred pe cuvant ca este destul de greu sa duci la bun sfarsit o proba,chiar daca pare banala..
    Cat despre Vladut…sa va traiasca…( e mami intreg).

  10. Ha-ha! Asta, intr-un fel, asa e.
    Dar, sa stii ca Dan Negru e ocarat pe alte motive. Ca promoveaza ţâţe fara creier :P, de exemplu.
    Ii urmaresc blogul – e foarte fain, dar lumea nu se sfieste sa-i spuna ca parerile lui personale si dorinta lui pentru o buna educatie si cultura nu se lovesc mai deloc cu unele emisiuni pe care le reprezinta.

  11. Da,dar parcă,desi mai cu sare si piper,numai printre sânii indispensabili emisiunilor de divertisment,paradoxal,viata si-ar mai pierde din farmec.Nu?

  12. S-a vazut clar ca erai crispat! N-am inteles de ce. Oricum stiam ca nu e in direct si cu toate acestea, am lasat meciul cateva minute, sa ma amuz privindu-te!
    Si m-am amuzat!

  13. nu conteaza pt noi decat faptul ca la multi ne-ai destupat mintile, chiar daca uneori ne iei in tarbaca ai tot dreptul, ai fost super fain aseara la emisiune iar Vladut e un copil de care sigur sunteti mandri, fiica mea cea mica(are 16 ani) mi-a zis, mama ce baiat frumos.Mi-a placut ca ai fost dezinvolt si ca te-ai distrat la aceasta emisiune, cateodata mai avem nevoie si de asa ceva.dana

  14. Frumos! Chiar mi-a placut emisiunea. E si un alt Dan Negru pe acolo, ceva mai placut decat cel pe care il stiam. 😉

  15. Felicitari d-le Ciutacu!

    Sunteti un om extraordinar!Aveti ambitie ,inteligenta,tot ceea ce v-a dat Dumnezeu e binecuvantat.
    Nu ati fost crispat,ci foarte concentrat si acest lucru e demn de apreciat la un om hotarat.Mergeti inainte asa cum sunteti si va fi totul foarte bine pentru viata Dvs.Sunteti in floarea cea mai frumoasa a varstei si a vietii si va doresc sa va bucurati din toata inima pentru familia Dvs.,sa aiba un viitor stralucit Vladut,viitor care sa va umple inima de satisfactii si bucurie.

    Cu mult respect ,
    IoanaP

  16. Buna ziua,

    Mi-a placut emisiunea, mi-a placut atitudinea dumneavoastra, curajul de a aparea intr-o astfel de emisiune care v-a aratat “latura de inginer”. Proba cu ouale a fost geniala, ca si dumneavoastra. Sa va traiasca tanarul fiu si sa va bucurati de el si cu el in fiecre zi.
    Am vazut un fiu mandru de tatal lui si mi-a placut pana la lacrimi.
    Mult noroc,
    Oana

  17. Si eu ma gandeam sa-l imbracam pe Piedone primarul sectorului 4 in balerin si sa-l trimitem pe scena in ,,Spargatorul de nuci,,in locul unui balerin accidentat. Singurul lucru obtinut va fi o sala care se va prapadi de ras.Ciutacu,Badea sau Gadea nu vor putea fi niciodata Dan Negru asa cum cei de genul Dan Negru nu vor fi niciodata Ciutacu,Badea sau Gadea.

  18. La proba cu panglicile faceati din maini ca dilia de Iuliana Minca la congres, parca era ultras la peluza. Diferenta e ca dumneavoastra sunteti un om deosebit si faceati asta intr’un concurs in care nu aveati incotro, asa era proba, in schimb tipa e dilie…:))
    Salutari!

  19. Bravo d-le Ciutacu.Splendid spectacol.Felicitari Vlad pentru un asemenea tata.

  20. Felicitari Victore,pentru succesul de la emisiunea de aseara, de la A1.Am vazut ca stai foarte bine cu bagatul oualor in pahar,ceea ce m-a facut sa exclam (ca baba din poveste) “tze pretzizie”! Apoi am tremurat(pana in ultima secunda), la proba in care te luptai tot cu ouale,dar care trebuiau fixate.Aveam emotii,mai ales,pentru fecior, care te sustinea si urma sa ia premiul.Sper ca te-ai tinut de cuvant si i-ai dat lui banii castigati,iar berea pentru sustinatori avea alta sursa de finantare.Corect ?

  21. Cu absenteismul definitoriul al romanilor(a e citi lene sau creier mic) si cu politica UDMR-ista de nimicire a romanilor, maghiarii n-o sa ma trebuiasca sa modifice legea electorala ptr coborarea pragului electoral la 3%.

  22. Mare dreptate! Azi e mai usor si mai avantajos sa fii Negru. Sa fii Ciutacu, Gadea, Badea, Tudor, Grecu, Dumitrescu, etc. implica si responsabilitate si curaj. Si mai e o problema: ce ramane dupa tine. Intr-un fel, e ca in butada: cultura e ceea ce-ti ramane dupa ce ai uitat tot! Ca sa uiti, trebuie sa ai ce uita ! Iar ceea ce-ti ramane, dupa studii mai mult sau mai putin intense, e un mod de a gandi si de a aborda lumea inconjuratoare. De cate ori vad la TV oameni ai puterii, imi dau seama ca ei n-au ce uita! Papagali !

  23. Kovesi nu-si da demisia si nu va fi demisa.E omul de incredere al lui Basescu.A pus-o degeaba basescu acolo?

  24. felicitari pentru prestatie.la proba cu lasoul trebuia sa le darami cu sfoara,cum ai facut cu prima cutie,iar la proba cu becul daca spargeai un ou in sare cred ca facea priza mai buna cu sticla.nu stiu daca aveai voie.oricum te,ai descurcat bine

  25. Foarte frumoasă emisiunea!
    Mai bine să fii Ciutacu decât Negru chiar dacă lumea e – în general – obsedată de mogulism!

  26. Este mai bine,sa nu ai senzatia ca pierzi vremea de pomana.Unul ca mrs. black face deliciul d0bitocilor l’bidinosi care si-ar vinde si sufletul pentru putina placere.Se numeste style.De mici fetitele si baietei isi etaleaza frumusetea.In cele din urma ajung “stylisti sau styliste”.Din infumurare lipsa de cochetarie le pare uratenie si evident prin asta isi bat joc de oameni simpli care au alte decazuri pe cap,ca sa-si mai faca si altele.Pentru ei oameni care afiseaza modestia si pudoare sunt de moda veche.La baza aceste discriminari fatise sta pacatul,iar “corb la corb nu isi scoate ochi”.

  27. dece sa mai platim cas din pensie min.sanatatii daca spitalele sunt administrate de primarii. faceti o opinie ca sa nu mai platim 5,5 la stat sa ii dam acelora care ne ajuta

  28. “Stie cum e cu numaratul OUALELOR”. Unde a invatat Dan Negru romana? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.