Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Cum l-a executat Kovesi pe Vântu în Evz

Cum l-a executat Kovesi pe Vântu în Evz

Cătălin Tolontan a încercat, cândva, să argumenteze, într-un text logic, că stenogramele convorbirilor dintre Vântu şi ziariştii Realitatea nu aveau cum apărea în presă fără să fie date cu dedicaţie de către una din părţile implicate. Evident că buldogii democraţiei cătuşelor, clasicii beneficiari ai scurgerilor din dosare, au băgat-o pe aia cu dosarele publice şi datele puse la dispoziţia mass-media, cu operativitate şi în deplină transparenţă, de justiţia reformată. Evident că minţeau. Şi mai jos aveţi dovada. Ele s-au livrat, odată cu rechizitoriul şi în acelaşi timp cu trimiterea lui către Tribunalul Bucureşti, de către Laura Codruţa Kovesi, procuror general al României, între alţii, celui mai detestabil slujitor al regimului, Mircea Marian, bănuit pe nedrept că ar fi jurnalist. Care, isteţ şi prevăzător nevoie-mare, a simţit nevoia să împărtăşească şi cu alţii bucuria de fi util şi de a vedea nişte ziarişti târâţi în noroi. Ca de fiecare dată, orice secret electronic pe care-l ştiu doi oameni devine, prin forward, ştire de interes public. Dacă de la homunculul ăla frustrat pe care-l strâng chiloţii n-am pretenţii, mă aşteptam ca ditamai procurorul general al republicii să fie măcar atât de precaut încât să trimită marfa de oriunde altundeva decât de pe adresa de mail de serviciu. Făcea naibii, la nevoie, un cont – să zicem lulutza – de mess şi rezolva cazul execuţiei mogulului eolian în Oficios.

P.S. Fiindcă zilele astea iar se face paradă publică de profesionalism şi deontologie în interiorul breslei, promit că acesta este primul episod dintr-un serial despre uneltele politicului şi/sau ale structurilor de siguranţă naţională din redacţii. Pe măsură ce intru în posesia informaţiilor necesare, le voi livra, bucată cu bucată, spre consum, amatorilor de senzaţii tari şi de adevăruri dureroase, dar necesare.

UPDATE: Instituţia de presă direct interesată de acest subiect, Realitatea TV, cea mai afectată din punct de vedere al credibilităţii de publicarea stenogramelor, tace adânc de vreo câteva ore. Să nu se înţeleagă iar managementul Asesoft cu administratorii Realitatea Media asupra lipsei ingerinţelor editoriale?

UPDATE LA UPDATE: Procurorul general confirmă, dar schimbă, în comunicat, vinovat, adresa de expediţie

ULTIMUL UPDATE: După ce a minţit în direct la Antena 3 şi după ce Codruţa a confirmat trimiterea mailului, Marean s-a sucit şi el. Acum recunoaşte în scris că l-a primit; ca toată lumea. E ca la iPad-ul lui Boc. Cum rămâne cu toţi proştii de propagandişti ai pixelului albastru, care stăteau în gură cu nu s-a trimis, nu s-a primit?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

188 thoughts on “Cum l-a executat Kovesi pe Vântu în Evz

  1. mail-ul este fara discutie autentic. totusi pe L544 procurorul general lck nu poate fi tras la raspundere penala. singura solutie demisia (sau demiterea). ma tem ca nici una din variante nu va fi adoptata de portocalii.

  2. @albirea infractorului: daca ma-ntrebi pe mine, de prost. fiindca, intre altele, eolianul e deja trimis in judecata si nu-l mai albeste nici macar un cocktail de Lenor si Coccolino

  3. Dece MAREAN are aspect de om spalat pe dinauntru si murdar pe dinafara??

  4. mai terminati cu prostiile astea:

    1. intr-un mail dat forward, se poate schimba continutul mailului forwardat, inclusiv acel header. ala e pus si simplu un text ce-l pune clientul de email cand se face forward

    2. la fel de simplu se poate schimba adresa de la care provine emailul. e demonstrat, documentati-va intai sau intrebati un specialist…

    intoxicare ieftina!

  5. ca spuneti dvs ca aceasta tara se-ndreapta usor dar sigur si spera unii pe neobservatelea spre un regim fascistoid,degeaba.se fac ca ploua toti cei care au ceva cunostinte despre cum s-a trezit germania pe cap cu hitler; au fost un pic neatenti si prosti si pe urma n-au avut ce sa mai faca…”buna treaba”.restul,multimea voteaza.am vazut cum.va luptati cu morile de vint, d-nule ciutacu.manipularea si organizarea lor interna e mult prea bine pusa la punct, iar tradarile si ineficienta celorlalti sunt folosite pe post de praf in ochi multimii:”vedeti?!nici astia nu-s mai buni.ia mai ginditi-va, pe cine votati?”.oricum toate aceste actiuni jurnalistice ale dvs.sunt asteptate si apreciate prin logica faptelor.felicitari.

  6. apropo, n-ai vazut ce retine omul?ca esti de partea eolianului.ce mai conteaza ca esenta probemei e alta si ca ai vrut sa spui altceva si ca sa nu fie dubii ai si scris negru pe alb.degeaba.omul vede altceva.si va-ntreb:mai are natia asta vreo sansa in sec 21?nasol.

  7. @ana: sunt obisnuit, nu ma mai misca nimic. daca lor le face placere sa se iluzioneze ca, acuzandu-ma pe mine gratuit ca-s blat cu SOV, oamenii intregi la mine nu ma vor crede, sunt liberi s-o faca.
    @Invectiva: zau daca m-a pasionat problema asta pana acum. eu sunt undeva la mijloc: nici libertate neconditionata pentru maidanezi, nici eutanasiere. pe mine ma preocupa infinit mai mult problema oamenilor cu stapan.

  8. “ana”:
    Nu “omul” reţine ce spui tu, ci “omul PROST”. Asta e problema noastră, că proştii sunt mai mulţi. Noi însă nu trebuie să capitulăm, ci să încercăm să le explicam celor mai mulţi dintre ei, cum stau lucrurile în realitate. E nevoie de multă răbdare, dar merită efortul; o facem pentru noi şi copiii noştri. Pe proştii cu şcoală, cum se spune, nu îi vom convinge, însă.

  9. Apreciez felul cum de a pune problema al catorva cititori de prin zona. Dar nu inteleg cum vine treaba cu avertismentele “prietenilor”. Eu unul am spus ca ar fi putut fi vorba de o intoxicare şi ca e un risc major ca, acum ori altadata, o astfel de tentativa de intoxicare sa se produca. Acum insa e cert ca nu e intoxicare, ci e un fapt, e real. Singura proba certa pentru mine – asadar irefutabila! – este cea a reactiilor celor implicati. Gata, s-a dovedit. Opriti-va, fratilor, nu mai avertizati! Acum sigur nu e intoxicare. Dar – grija mare, Victore! – aceste tentative de intoxicare vor veni. pentru ca prin credibilitatea ta esti un excelent vehicol de “sterilizare” a unor eventuale probleme grave.

    Mai sus, “cetateanul gogu” are o luare de pozitie macar dubioasa. Sa inteleg ca pot ruga un amic jurnalist sa ceara de Sri-Sri-Sri un document secret, in baza legii 544, iar ei or sa mi-l dea?…

  10. @alphas: merci pentru avertisment si pentru puterea de a recunoaste ca nu e un bluff. stiu ca sunt tinta intoxicarilor, ma pazesc cat pot, dar nu-s Superman. nenorocirea e ca, pe fond, cetateanul gogu are dreptate. fiindca majoritatea media omite sa spuna ca, inainte ca rechizitoriul sa devina public, au aparut pe piata stenogramele convorbirilor, parte a unui dosar nefinalizat. ceea ce-i (extrem de) penal.

  11. Daca tu crezi ca te-as fi suspectat vreodata pe tine ca faci bluffuri, te inseli. Dar puteau sa le faca altii, iar tu sa cazi in capcana. Iar acestea nu sunt doar la nivelul “Felicitari, ati castigat 5000 EUR”, ci si (muuuult) mai subtile. Iar cand vehicolul unui astfel de bluff este netul, uneori poate fi cu neputinta sa te prinzi. Si atunci… e nasol.

    PS Vorbesti intr-un raspuns la un post de-al meu despre puterea de a recunoaste? Care “putere”? Ce “recunoastere”?.

  12. Domnule Ciutacu,

    In comunicatul la care si dvs. faceti referire, Ministerul Public sustine ca un email contind copia rechizitoriului a fost trimis mai multor ziare de pe adresa [email protected]. Intre aceste ziare se numara si Jurnalul National.
    Ati verificat aceasta informatie ? Exista acest email ? Si daca exista, are aceeasi data si subiect cu cel incriminat ?
    Cred ca ar fi bine sa va grabiti si cu oferirea a mai mult decit o imagine de ecran in sprijinul afirmatiilor, mai ales ca informatia o prezentati ca fiind fara urma de dubiu. Asa cum au scris si altii pe forum, vrem headere, ID-uri, etc.
    Vreau sa spun ca in cazul in care informatia se dovedeste adevarata (pina acum e la statul de zvon si bomba, mai sint multe pietre de rasturnat) sunt intru totul de acord cu necesitatea demisei Codrutei Kovesi.

    Cu stima,
    Daniel

  13. Madamme Kovesi a auzit despre ” institutia ” demisiei ?In alte tari, mai putin Libia, pina acum era si arestata !Pai prost o fi SOV-ul sa nu ai faca plingere penala , dar nu aici in tara lui Basescu…la haga ca la strasbourg este ” aia mica ” si ai da NUP !

  14. Bai frate cit TUPEU pot astia sa aiba ?! In fiecare zi imi fac cruce si-mi scuip in sin ca de Satan ca zau daca vreodata , in cele mai negre visuri puteam sa cred ca voi ajunge sa traiesc nu in Romania ci…in tara lui Basescu!Piei Drace !

  15. Nea Victore ! Pe ei !! Nu te lasa si nu va lasati nici voi de la Antena 3 !Nu te lua dupa ” sondaje” si crede-ma ca voi sinteti singura reduta pe care Basescu si gasca lui NU TREBUIE S-O CISTIGA. Si daca este sa ascult si eu ” gura tirgului ”….N-O VOR CISTIGA !Am aproape 60 de ani dar n-asi fi crezut sa ajung …sa-mi fie rusine ca sunt ROMAN !

  16. @Marian…din Berceni: scrie si tu dintr-o bucata, nu la fiecare idee
    Victor…din Rahova 🙂

  17. Victore,esti foarte tare! Imi place ca “i-ai scos la incalzire!”Pe Mircea Marian,acest Oana Zavoranu a deontologilor(sa ma scuze Oana),l-as ajuta sa “treaca strada”,cam cum ii ajuta Cseke pe bolnavii romani.”Mare om,mare carcater!”
    Ei inca nu-si dau seama ca asta-i doar inceputul la tine……ce urmeaza va fi show in toata regula,la cum te cunosc.Abia astept continuarea….suntem cu ochii pe tine(eu si familia).Succesuri….ca sa parafrazez o mare intelectuala contemporana!

  18. Nea Victore..azi a fost ziua internationala a…sanatatii. Romania participa si ea ? ca Attilla vad ca a dat un mesaj de felicitare cadrelor medicale.dar TOT azi au murit doi ROMANI deoarece spitalele la care s-au dus sa se ” caute ” erau desfiintate .Rusine sistemului sanitar romanesc !Mama lui Csecke Attilla asta…nu-l poate repudia ?Pai asta n-a fost nascut de o femeie….Nu-i este rusine nu lui ci parintilor lui care au trait aici in Romania atiti ani ? Nu le crapa obrazul de rusine cind ies pe ulita ?Ce fel de oameni sint astia ?!Daca-l condamni pe Csecke Attila la 100 de ani de inchisoare …si tot este putin !Pa el si pe seful lui de la Cotroceni ! Scuze…era sa zic din IAD !

  19. Nea Victore sa ma scuzi dar, asa cum am avut onoarea sa-ti spun am aproape 60 de ani si abia de un an ” am descoperit ” comunicarea pe NET .Abia acum am reusit si eu sa ma descurc sa invat , cum vrei sa zici mata, sa intru pe NET .Azi este prima zi in care [ dupa ce am incercat de vreo 6 luni ]am reusit sa-mi dau seama cum functioneaza chestia cu intratu’ pe forum-uri.D’aia scriu si cam ” greu” si nu prea am curaj .Vezi mata sincer nu doresc sa deranjez mi mult decit este permis.Eu ma bucur ca am reusit si asta : sa intru , in sfirsit pe forum-ul vostru !Pentru mine crede-ma este o mare realizare.Har Domnului ca acum voi putea lua legatura in timp util cu cineva care ma va ajuta sa-mi rezolv unele nelamuriri, nu ca ar fi prea multe.Parerea mea despre actuala clasa conducatoare cred ca ai aflat-o de atunci de la acea adunare de protest din fata CNA-ului, eu fiind printre cei ce au inceput sa strige ” Jos Cenzura ” .Fara lauda.Insa astia m-au dus la disperare frate.Degeaba zice Domn Badea ca nu iesim mai multi…citi sa iesim ? Pai in anii ’90 cind era ” Piata Universitatii…I.Iliescu a zis ca ce daca sint 3000 de oameni…aia nu reprewzinta poporul roman ca romanii sint 22000000.Iar Basescu ce zice ?Doar daca vin mai mult de 5 milioane se uita la noi .Ca el a fost votat de….Insa daca ai tipm intreaba-l si mata pe domnul Antonescu sau pe domnul ponta …ei ce au de gind sa faca, ca de balet sau opozitie de catifea sunt satul !Si sti ce cred ? Chestia asta [ cu opozitia de catifea ] nu mai tine,si-si fac rau si lor si partidelor.sa nu-ti inchipui ca sunt vru’n fan al lui Ponta si chiar al lui Antonescu…Astept ” Vorbele Grele”…AVE !

  20. @Marian…din Berceni: e blog, nu-i forum, e al meu, nu-i al nostru, da’ bun venit! si, daca ai reusi sa postezi dintr-o bucata, ti-as ramane recunoscator 🙂

  21. Intr-un mail forwardat, la “forwarded message” poti sa intri si sa treci la “from”, “to” si mailul lui Obama…
    Daca iesea baschetbalista cu o explicatie de genul acesta, scurta si rapida, o preferam chiar si daca era minciuna. Dar acum sustinand ca nu a facut nimic gresit…oligofren e un cuvant prea bland pentru ea, cat despre rea-vointa, e pacat sa zic, pentru ca este continut si cuvantul “vointa”.

  22. ati prins-o pe duduia asta cu mutra de cal
    insuportabila creatura.
    DEMISIA “JAVRA EXTRA-ORDINARA”!!!!!

  23. Felicitari pentru o stire.
    Scuze ca am comentat sec stirea la patrat, dar, se pare ca avem o oarecare afinitate.Ma refer la faptul ca vizionand, cei drept mai rar, emisiunile in care sunteti mai mult decat rezonabil, ati afirmat ca sunteti un cititor de Monitoare Oficiale, faza de tot rasul desigur, asa cum a fost spusa, dar, si cititul Monitoarelor este bun la ceva.
    P.S.felicitari pentru stire inca o data si, trebuie observat ca dupa acea lege, nu se poate afirma ca ar ingadui transmiterea catre oricine a unor acte ce privesc doar partile procesului penalTotusi, jurnalistii au surse, pe care is mirat de ce si le dezvaluie.
    Ultimul P.S. poate, cu referire la Monitoarele Oficiale din care afli niste lucruri de te crucesti, ar fi binevenita, daca ar starni interesul desigur, o inadecvata cerinta de a participa la licitatii publice doar a nu stiu ce avocati/poate profesori cu specializare in finante, atentie, fiind unul singur in Bucuresti.Mirare totala,un parlamentar-avocat PSD, pe aceasta chestiune incearca sa induca ideea ca nu poate participa fostul sau cabinet la licitatie, probabil pentru ca ar fi o atragere in cursa din partea unei cetatence universale.Absurditatea consta chiar in cerintele participarii la licitatia lu peste prajit si, in rationamentul avocatului-parlamentar din care rezulta pana la evidenta, ca s-ar fi participat-cum s-a participat poate si in trecut- la licitatie daca nu s-ar fi mirosit asa-zicand anumite incercari de ”atragere” poate de partea puterii.

  24. Cam cat de nemernice au ajuns personajele care tin haturile in tara asta. Nu se intrevede, nici macar in viitorul extrem de indepartat, momentul in care vor decide ca “aceasta este limita peste care nu trecem”. Nu au si nu vor avea nici o limita.
    Ne indreptam, sub aceasta conducere absolut josnica, spre completa ignorare a cetateanului, a drepturilor si intereselor acestuia.
    Le doresc acestor criminali tot ceea ce este mai rau pe lume.

  25. Nea Victore [ termenul de ” nea ” nu il folosesc in sens peiorativ ci ca masura RESPECTULUI de care te bucuri in ochii mei.] am citeva intrebari si poate vei afla raspunsul de la invitatii matale din cadrul emisiunii ” Vorbe Grele ” sau afla domul Gidea sau D.na Grecu de la invitatii lor …si astfel aflu si eu raspunsurile. 1]Eu sunt TOTAL de acord ca [ hai sa nu zic trei sferturi dar macar jumatate ] din spitalele romanesti trebuiau rase de pe suprafata pamintului!Dar [ pentru ca asa am invatat eu intr-o viata de aproape 60 de ani] trebuiau puse alte spitale in loc , noi , moderne, avind si aparatura si mai ales MEDICI de mare calitate .De ce domnul Ministru al Inchiderii Sanatatii nu a cerut guvernului sau [ eu stiu daca mai este cazul la astia ? ]parlamentului , INTAI SA CONSTRUIASCA si apoi sa inchida ?!2]Sunt de acod ca sint absolut NECESARE niste asezaminte pentru oamenii batrini , bolnavi si care nu mai au pe nimeni sa-i poata ingriji. Ma refer la ingrijire SPECIALIZATA .Eu personal m-am confruntat cu aceasta situatie acum 2 ani in cazul mamei mele bolnava la 82 de ani de Dementa almzaer. Nu am gasit nici un loc sa primeasca ingrijire de specialitate decit daca plateam o suma care lunar depasea pensia mamei si salariul meu…cu mult, cu foarte mult ! Astfel ca batrinica …s-a stins acasa iar salvarea n-a putut decit sa-i constate decesul si sa-mi dea o hirtie din care rezulta ca moartea s-a produs …din cauze naturale iar zgirieturile de pe fata sau membre se datorau bolii.Da ne trebuie si azile cu personal specializat…dar mai ales trebuie sa avem grija de cei care mai mult sau mai putin sint in putere si sa le oferim CEA MAI BUNA INGRIJIRE CIT SINT IN VIATA.3] Cind are de gind Cseke Attilla sa-si dea demisia…macar asa ..la hoha ?Nu realizeaza ca toti romanii , nu zic ca un maghiar care temporar este in fruntea unui minister a facut ce a facut ci [ avind in vedere ca in Harghita , Covasna si-n alte zone cu populatie predominant maghiara n-au fost inchise spitale ] ci….ungurii! Tribunul abia asteapta! 4 ] Azi a plecat din tara spre Germania sa munceasca si sa incerce sa-si cladeasca o viata normala baiatul meu cel mic [ mic cu ghilimele ca are 23 de ani dar in ordinea nasterii ca am 6 copii ] Mihail .Sti ce i-am spus la plecare ?Ma mir ca n-a crapat inima in mine cind am facut-o !I-am spus : Mai baiatule aici in tara ta nu ai parte de o viata decenta , du-te peste hotare , munceste pina cazi lat si fa-ti viata asa cum doresti si cum am sperat si eu cind am revenit acasa in 25 decembrie 1989 dupa ce am plecat de la fostul CC unde ma aflam din 22.Du-te baiatule si sa revii …dupoa vreo 6-7 ani ca pina atunci nu cred ca se va schimba cu ceva tara asta .Inchipuie-ti sa te bucuri ca-ti pleca copilul de linga tine…cind poate asteptam sa-l vad si eu la casa lui, avind copii si eventual sa ma sprijine …la batrinete !Numai pentru asta si cred de fapt nu cred ci zic :tot guvernul si clasa asta politica trebuie judecati si condamnati fara drept de apel .Ma-ntreb cind se va gasii si la noi un..J.H. Osvald ?Intreaba nene Victore si poate iti respunde cineva…cind au sa se termine chinurile la care este supus acest popor…de catre ..ai lui , traitori in aceasta tara ?Cind vor platii vinovatii si mai ales CUM ?Intreaba nene Victore ca eu unul nu mai stiu in ce dracu’ sa-mi mai pun speranta !Am ajuns sa ma-ndoiesc si de existenta lui Dumnezeu, iar asta-i grav.Maine, poimaine ALESII se vor duce la biserica ..sa ia lumina sa se bucure de Invierea Domnului Iisus Cristos si probabil ca vor face si…pomeni .Daca DUMNEZEU nu-i trazneste atunci pe loc…gata am terminat cu ceea ce se numeste CREDINTA ! Iarta-ma ca poate am scris mult prea mult dar, simteam nevoia sa ma descarc in fata cuiva, strain , dar pe care eu il consider PRIETENUL meu .O zi buna-ti doresc matale si familiei si…sa auzim”’ VORBE GRELE !

  26. Nea Victore…il ” urmaresc ” de mult timp pe actualul dumitale coleg Razvan Dumitrescu si puteam sa pun pariu ca are in loc de singe gheata in vene iar in loc de creie un…iceberg .Daca doream sa fac vreo comparatie cind venea vorba despre <> spuneam simplu Razvan Dumitrescu si gata explivatia.Aseara aceasta impresie mi-a fost spulberata .R. Dumitrescu mai avea putin si facea ce eu faceam de foarte multa vreme : ai carpea o palma nefericitului ala de Visan.Pai are drepatate omul, daca mie care am ” institutia” telecomenzii si-mi provoaca furie dar mite lui saracu care mai este nevoit si sa-i asculte aberatiile si sarabanda de aiureli !Transmite-i te rog tot respectul din partea mea si daca simte totusi nevoia sa se descarce de furie…sa faca si el ce a facut Zavoranca cu Moni [ ca tot este un subiect ..la ” ordinea zilei ”]cind aceasta avea o emisiune pe la Antena1 ceva cu Dacoiaca ceva de genul asta .Iar daca nu mai ave-ti inregistrarile va spun eu ce a facu [ si de aceea si-a cistigat atunci respectul meu ! ] a dat-o afara din emisiune ! Asa sa faca si Razvan Dumitrescu ca [ te rog sa ma crezi ]Visan si altii ca el imi maninca …ficatii!

  27. asta e ca aia cu mafiotii lu peste ce erau interceptati de 3 luni. ei au decis atunci sa isi schimbe numerele de telefon si si-au trimis sms cu numerele noi pe telefoanele vechi…. parca era vorba de popa/vantu sau poate scandalul caltabosul

    in tara asa si lichelele sunt proaste ca noaptea

  28. toti propagandistii jurnalismului de calitate s-au mutat la tvr, 3/4 din din b1+evz. asa e viata cand nu ai facut niciodata bani din presa/audiente

    eu propun ca tvr sa se inchida ca orice fabrica neperformanta

  29. Pai daca s-ar inchide TVR-ul 1234 si cite or’ mai fi ce face madamme Culcer ?Se poate sa ramana ” fara coledgiu ” tocmai ea…care dai si lupta si dai si lupta….nu se poate.Labe 1 vad ca au aparut in tandem Cristoiu [ nu i-o crapa frate obrazul …de rusine ? ] in tandem cu R.Turcescu pe care-l facea cu ou si cu otet pina ieri alaltaieri cind minca pita ” mogulului..Pai daca …intelectualii, formatorii de opinii fac d’astea la ce sa te mai astepti si pentru ce sa injuri , amarastenii din popor care sint in marea lor majoritate si daca nu erau au devenit niste ” Conu’ Leonida ” ?!Daca TVR ar fi nevoit sa traiasca din ce bani produce…nu stiu pe unde ar scoate camesa…Adevarul este acesta ” oamenii ” de rind ” se iau dupa ce vad ca fac cei ce se proclama INTELECTUALI si de cele mai multe ori se dovedeste ca acestia din urma sint de fapt niste saltimbanci nenorocit ! Era sa zic ecscroci dar…mi-e sa nu intervina CNA-ul…Glumesc evident dar…credeti-ma ca-i amara gluma..

  30. Pacat de Raed Arafat…Este singurul care a facut ceva in aceasta tara si nici macar …nu este roman. El care-i intemeietorul , parintele SMURD-ului, el sa aiba asa o atitudine….partinica, sincer nu m-asteptam. Oare are perspectiva numirii …in loc de secretar de stat [ cu rang de ministru ]in functia de MINISTRU ” PLIN al SANATATII ?! Care sanatate….Dumnezeu stie…Nu neg ca daca ar fi numit ministru al sanatatii in locul lui Atilla , acest fapt ar insemna o recunoastere de facto a tot ce a facut pentru medicina romaneasca de urgenta si chiar ar merita postul respectiv !Ce ma ingrijoreaza este …datu’ la-ntors in cel mai pur stil romanesc , pe care vad ca l-anvatat…binisor .Insa nu realizeaza cu cine-si baga-n cird …iar cind o va face mi-e ca tot ce a realizat pina acum va fi si uitat si blamat > Pacat…

  31. Ponta: “din păcate văd cu tristeţe că doamna Kövesi continuă un sistem care a fost stăpânit de către fostul procuror-şef, domnul Daniel Morar, un sistem care generează dosare pentru presă, stenograme în presă şi nume care sunt date presei doar ca să atragă atenţia, după care nu se mai întâmplă nimic”
    Aveti cumva adresa de mail a lui Ponta sa-i dau un link catre aceasta postare?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.