Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Copii ai durerii, cu toată dragostea, vă spun că sunteți niște imbecili

Copii ai durerii, cu toată dragostea, vă spun că sunteți niște imbecili

protest-ms

A plecat și Achimaș de la Sănătate. Ceea ce era și așteptat să se întâmple, și indicat. Pe fondul monstruosului scandal între serviciile secrete, în care unii l-au curățat pe al altora, trebuia livrat un cap. Nu-i nici o pierdere, dar nici nu se va face bine sistemul după sacrificarea nefericitului și inadecvatului livrat guvernării de faimosul grup de la Cluj. Altfel, tinerii frumoși și liberi n-au nici o responsabilitate și fac pe revoltații prin fața guvernului. Între două seriale pe Netflix și trei încurajări la Halep, generația facebook se consideră dezlegată de orice responsabilitate. Păi, băi, copii ai durerii, i-ați gonit pe Ponta și ai lui, contestabili dintr-o sumedenie de motive, ca să aduceți pricepuții la butoane. Aveau un an la dispoziție să-și arate iscusința și să pună țărișoara pe roate după – nu-i așa? – incompetența și corupția anteriorilor. Care erau politici și supuși diverselor interese. În doar jumătate de an, 4 din 23 de membri ai Cabinetului Cioloș s-au șters deja de praf. Adică 17,39% din total, incluzându-l și pe premier. Dat fiind că mai sunt câțiva care se pregătesc să părăsească incinta, cam de la ce procentaj în sus veți admite public că sunteți niște imbecili?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

21 thoughts on “Copii ai durerii, cu toată dragostea, vă spun că sunteți niște imbecili

  1. Grea e viaţa în masa amorfă de manevră. Nu că şi alţii-s mai breji.

    Puştalăii n-au învăţat, de la predecesorii din ’89, că lupta aia adevărată cu sistemul e pe viaţă şi pe moarte, nu cu nişte… adunări în grup pentru selfie-ul de seară înainte de culcare.

  2. Domnule Ciutacu, aveti dreptate, Asa cum generatia 89 nu a construit nimic dupa 89 …asa nici aceasta generatie nu va contrui nimic dar va pretinde,pentru ca dieferenta intre cele 2 generatii este doar de tupeu .
    Nu sunt in stare sa faca nimic ,nici macar sa gandeasca.Scriu unii pe aici ca ar trebui privatizata sanatatea..pai ei stiu ce inseamna sa te duci la operatie pe bani la privati.!?..nu apuci s-o faci niciodata si tineretea trece repede..
    PS ca sa nu fiu acuzat, fac si eu parte din generatia 89 ,dar asta este adevarul…nu am ce sa trec la realizari generationale…ca alea personale ,sunt in functie de aptitudini ,mai rasarite la unul sau la altul.
    PS.nu exista substanta care s-o arunci pe jos si sa fie sterila…trebuie sa fii redus sa crezi ca exista asa ceva, la contactul cu aerul ,mediul nu mai este steril.

  3. iliescu, minerii, psd, rusii – astia sunt de vina. si profii aia naspa de la bac care ii pica la limba romana. ciolos a vrut sa faca da’ si-au bagat astia de mai sus coda si i-au sabotat guvernu’ de eminente cenusii.

    in rest – guvernul “tehnocrat” al lu’ herr präsident e fix imaginea tinerilor frumosi si liberi. – tupeu cat incape si realizari care tind spre 0. oricum, le zice careva pe feisbuc ca sigur e mai bine decat cu ponta si aia e, nu au nicio durere in basca.

    era sa uit – mai sunt niste vinovati – batranii aia de se uita la antena 3. si normal, voiculescu.

    offtopic – l-am ascultat ieri din greseala pe herr praesident, internetul bata-l vina. vad ca vorbeste din ce in ce mai mult. si observ ca se chinuie rau de tot cu limba romana. ii sugerez sa vorbeasca in germana, ca si daca intelegem ce zice si daca nu intelegem tot aia e. macar i-ar fi mai usor dansului.

  4. „Copii ai durerii”… frumos spus, chiar tandru și poetic… îmi place! Mi-a adus aminte de regretata Tatiana Stepa, cântând „Fiii lacrimilor tale”…

    Impresia mea este că, la noi, orice acțiune, pornită chiar dintr-o maximă necesitate și o neîndoielnică onestitate, se demonetizează, se diluează – că tot e la modă diluarea! – până devine o jalnică parodie a demersului inițial… Așa s-a întâmplat cu lupta împotriva corupției, devenită, grație DNA, SPECTACOLUL luptei anticorupție, așa și cu dorința de schimbare a societății, redusă la alt SPECTACOL. Un spectacol în care inițiatorii devin simple marionete în mâna păpușarilor de meserie… Iar când marionetele se complac în această postură degradantă, dar comodă și lipsită de responsabilitate, e cu atât mai trist…

  5. L-am vazut pe Ponta ca se plange ca a plecat Zgonea cu viitorul lui scaun. Pai dupa alegerile din 2012 i-a pus aracet pe scaun lui Zgonea si l-a lipit acolo. Cand l-au dat afara din PSD au uitat sa-l dezlipeasca pe Zgonea de pe scaun si cand omul a vrut sa plece i-a ramas scaunul lipit de fund. De asta a si ramas pe loc, cu tot cu scaun: nu putea merge.
    Da’ nu-i bai, PSD-ul are avocati buni care stiu sa se joace cu cuvintele, au si majoritate in Camera, asa ca nu-i problema au gasit diluantul potrivit de a-i dezlipi scaunul lui Zgonea si sa-l lipeasca cu curul imaculat al lui Ponta, pe care atatia il regreta ca nu-i suficient de mare ca sa aiba toti loc sa-l pupe (cam la fel cu cel al lui Carol al II-lea).

  6. @bigradu: n-are nici o pasiune Ponta pentru functia aia; cu siguranta, nu acum

  7. Ponta a iritat si dezamagit o gramada de PSD-isti si, mai important, finantatori ai PSD odata cu demisia din functiile de presedinte al partidului si din cea de prim ministru.
    Pasiunea lui Ponta este irelevanta. Ceea ce urmeaza este la sectiunea “impuse” pentru Ponta. Odata instalat, sectiunea “impuse” are mai multe urmari, pe care cei de la PSD (si nu numai) le pregatesc intens: alterare CP si CPP, anestezierea ANI, DNA, etc. si reintoarcerea la “Ne batem politic, ne înjurăm, dar nu ne arestăm” (http://www.ciutacu.ro/articol/fapte-de-viata-cu-si-despre-a-nastase/comment-page-1/). Iar tinerii frumosi si liberi (cei de acum si cei care au fost odata) vor asista inca o data la victoria politicului asupra plebei (a cata oara?).

  8. Zau asa, nene Victore. Daca tinerilor frumosi si liberi nu li s-a parut nimic ciudat c-au fost felicitati de autoritatile statului de drept in frunte cu cel mai cretin si olecuta corupt presedinte postdecembrist pentru o infractiune (blocarea drumurilor publice cu intentie reprezinta infractiune si se sanctioneaza cu amenda penala sau inchisoare) , ma gandesc ca-ti racesti gura degeaba.

  9. Domnule Ciutacu, aveati 19-20 de ani in 1989 cand l-ati schimbat pe Ceausescu si l-ati ales pe Iliescu. Ati tacut apoi si ati ales in continuare la fel de prost 26 de ani.
    Cand veti admite ca ati fost niste imbecili?

  10. @Catalin: niciodata. pentru ca noi am alesș liber, democratic, uneori prost, alteori nu, istoria decide asta. pe cand voi ati iesit ca turma in strada si ati facut spume la gura ca sa va puna securistii un guvern de import. niste incapabili, aproape un sfert au plecat, de prosti ce sunt, dar pe care nu i-a votat nimeni, niciodata. asa functioneaza democratia, cu vot, nu prin poll-uri pe facebook.

  11. Tu nu ai fost niciodata frumos si liber 🙂 ? Nu ai fost in Piata Universitatii ? Nu te-ai luat in gura cu minerii sau cu scutierii ?
    Toti am fost tineri si poate toti am gresit in alegerile noastre…

  12. Nu e bine domnu Ciutacu.
    Turma din strada facea spume la gura fiindca autoritatile nu pareau deranjate de nenorocirea in desfasurare (colectiv). Se ascundeau ca sobolanii, remember. Ca ulterior au ajuns niste pitifelnici la guvern, incapabili, prosti, cum vrei sa le spui, e o alta poveste. Dar, ce trebuie sa aiba in minte orice guvern sau autoritate publica e ca nu trebuie sa-si bata joc de vietile oamenilor. Despre asta a fost vorba la protestele alea. Oamenilor le-a ajuns. Vor altceva decat ce pare ca te incapatanezi sa aperi. Niste resturi baloase a 25 de ani de politica imputita.

  13. Victore,
    1. Te inseli amarnic. Guvernul Ciolos a fost votat de un parlament ales democratic. Pentru ca asa functioneaza democratia: parlamentul este ales de populatie iar guvernul este ales de parlament. Deci, atat cei care mai sunt in guvern cat si cei (prosti) care au plecat au fost votati de cineva: de parlament si indirect de cetateni, asa cum se intampla cu orice guvern de aici sau de aiurea.
    2. Pare sa se generalizeze ideea ca tehnocratii sunt niste prosti iar toata inteligenta s-a strans in clasa politica. Dupa ani in care ati (si am) balacarit clasa politica acu’ constatam ca de fapt sunt niste genii pe care trebuie sa le apreciem avand in vedere cat de prosti sunt tehnocratii.
    Apropos de inteligenta din politica, intreab-o pe sora ta (care inteleg ca are o pensiune la Sinaia) care este parerea ei despre noua lege in care daca cineva ii plateste cazarea cu cardul poate sa-i si ceara o suma de bani in cash, iar ea TREBUIE sa-i dea banii! Tampenia asta nu este o emanatie a prostilor de tehnocrati ci este a inteligentei clasei politice; si nu este prima, nu este singura si, din pacate, nu este nici ultima si nici cea mai proasta.
    3. In sfarsit, poate il intreba cineva pe noul geniu politic si ecomic (Ponta) daca vede vreo legatura intre cresterile de salarii, micsorarile de impozite (TVA) si cresterea deficitului comercial. Sunt convins ca va arunca vina tot pe prostii de tehnocrati.

  14. Probele de dezinfectanti medicali de la Hexi Pharma trimise la ICECHIM arata ca in unele cazuri, substantele erau diluate de pana la zece ori, a declarat miercuri, la Palatul Victoria, Victor Strambu, secretar de stat in ministerul Sanatatii.

    Toate probele efectuate pe 14 produse de la Hexi Pharma au fost neconforme, a spus oficialul guvernamental.

    Pe rahatii astia ii apara Victor Ciutacu?

  15. @Mihai: tu esti singurul narod care a inteles din text ca-i apar. da-i inainte, tara te vrea prost!

  16. @Bigradu. 1. In guvernele “de aiurea” regula generala e ca daca prostimea a votat peste 50% un partid atunci acel partid formeaza/numeste guvernul, seful partidului devine prim ministru iar ceilalţi miniştrii sint numiti din parlamentarii alesi. Guvernul lui Ponti a fost guvern de tehnocrati dar daca adunam toate guvernele dea lungul timpului din toate tarile democratice (Austria, …, SUA) care-i procentajul (la mie ca la suta da subunitar) guvernelor tehnocrate? Inca nu s-a uscat cerneala pe notite si tragem concluzia ca de sute de ani, zeci de tari se “inseala amarnic”.

    2. Atit politicienii cit si tehnocratii pot fi inteligenti sau prosti idiferent daca-s “de aici sau de aiurea” dar asta nu schimba cu nimic regula generala (de aiurea), eventual ar putea dovedi inca odata “ingeniozitatea” lucrului bine facut “Made in Rumanika”.

    Pentru cultura dvs generala va aduc la cunostiinta ca “aiurea”, “timpenia” de care vorbiti (cardul si banii) e atit de impamintenita incit daca cineva v-ar citi opiniile v-ar intreba in ce grota ati trait in ultimul deceniu.

    3. Ati inteles ca articolul era despre Ponta? Daca continutul e greu de inteles incercati sa cititi doar titlul.

  17. uauuuu…oooof…si aoleoooo…ce dor, ce chin, ce jaleee:)))
    Subiectul e nemarginit… ca prostia de-i sta la origini…Trebuie curaj in abordare…si mult mai multa rabdare decat m-as incumeta vreodata sa am…
    Am vazut pe viu “tanaru’ frumos si liber” oripilat ca aia fara dinti, cu sacose de la farmacie (parintii si bunicii lui, cum ar veni), iesisera in strada intru sustinerea A3…
    L-am vazut urandu-l pe Ponta ca n-avea el butelie…
    ‘Geaba, deci, efortul de lamurire : lasa, o sa-l tranteasca viata, cand o fi cazul !
    Am doar o nedumerire : ce are legatura are deficitul comercial cu impozitele si cu salariile ?! Ca Ricardo, Keynes si Roubini n-au abordat, din cate stiu, subiectul…Si, de l-or fi abordat, n-au fost deplin lamuritori, eu nu vad legatura (cum ar veni, avem mai mult bani, d-aia cumparam mai mult d-afara…deci, e mai bine sa n-avem bani, sa moara, dracu’, si economia alora de ne alimenteaza supermarcheturile:))) subliminala treaba, nu m-as fi gandit : poate c-acu’, avand bani, nu mai dam Loganu’ la export, luam fiecare cate doua:))
    Stiu, Ponta nu stie cu “emteo” (sigur nici basssescu nu stia, da’ a dat-o sa se dea intelept, sa’l vada subiectu’ asticolului… Da’, ca sa nu pierdem vremea doar in certuri p-aici, ar fi util sa ne mai si luminam. Sau, sa ne lumineze aia de le stiu pe toate:))
    (m-am limitat, precum se vede, doar la tema de interes, la care afirm nedumerire… ca, daca ar fi sa luam, la liniuta, toate tampeniile afirmate in comentarii, mai sus, imbatranim fara rezultat…)
    Doar o completare ar mai fi, la ce-a spus dl. Ciutacu : dintre ministrii astia “specialisti”, multi tac “intelept” (procent din ce in ce mai mare, ca, plecand altii, scade numitorul la care se raporteaza), unii, dupa ce au vorbit aiurea…p-unii, cred, nu-i cunosc nici rudele; p-altii, ii “subtin” rudele alea, si cu doi-trei vecini de bloc (cazul de la Cultura). Unii sunt competenti de baune, altii au fituicile in buzunar, de li se vad “stelele” pe umeri. Una imi cerea sa traiesc cu doi lei, alta imi spune ca libertatea e cam relativa.
    Da’, las’ asa, pe mine m-au tabacit astia 25 de ani; la tanaru’ frumos, caderea e cu cucuie, ca vine din sfere inalte, internaute.

  18. @Űlös
    Perceptia ta asupra realitatii este la fel ca si cunostiintele tale de gramatica: in general bine, dar cu mici scapari. “… dea lungul timpului …” are pe undeva o cratima.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.