Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Corbii roșii sfârtecă deja cadavrul. Ultimul interviu cu Dragnea liber

Corbii roșii sfârtecă deja cadavrul. Ultimul interviu cu Dragnea liber

UPDATE Ne-ați desconsiderat, ne-ați jignit, ne-ați luat la preț de matineu. Acum faceți mațu’ mare cu imaginile exclusive filmate de noi cu Dragnea în mașină și furate de voi cu nesimțire. Să vă fie de bine!

Acum, că PSD a înfrânt grandios, iar oamenii în robe l-au trimis la brutărie pe Dragnea, liderii pesedisti au început să gândească în gura mare că Dragnea e istorie, că trebuie sa plece, că a ingropat partidul și alte bla-bla-uri de caractere alese care trec de partea poporului. Evident, dacă-i asculți, Dictatorul cu Mustață trebuie să-și ia singur viteză. Firește că, dacă vorbeții ăștia ar avea bun simt si un dram de onoare, ar trebui să plece toti, la pachet, de la vârful partidului, împreună cu el. Prin lașitatea și slugărnicia lor, pentru avantaje personale și politice, ale lor și ale nulităților promovate în funcții unde nici nu știau să-și citească fișa postului, niște panarame agramate și analfabete, au girat colectiv tot acest dezastru. Da, Dragnea are principala vină pentru ce i s-a întâmplat; și pentru starea PSD. Dar, cât a împărțit același Dragnea bunăstarea, tiranic sau nu, a fost bun și cârcotașii de azi n-au mișcat, cu foarte mici excepții, în front. Orice tentativă timidă de răzvrătire a fost rapid acoperită, cu bani, poziții publice și influență. Azi, la belea, s-a trezit rectitudinea în ei. Au trecut subit de la “domnu’ președinte” la “bă, nenorocitule”. Doar-doar nu se va trage cu adevărat linia. Pentru că sunt în egală măsură responsabili pentru cel mai tragic și penibil esec din istoria unui partid cândva serios și puternic. Faptul că incearcă să se scoată pe ultima sută nu-i absolvă cu nimic de rolul lor toxic.

Postez, spre reamintire, ultimul interviu acordat în libertate de Liviu Dragnea postului de televiziune pentru care lucrez. Am scris de atunci pe facebook că nu era în apele lui și că arăta apăsat. Măcar un pic mă pricep și eu la oameni…

P.S. Execuția lui Dragnea e pe aceeași rețetă ca la Năstase; inclusiv pedeapsa cu executare pentru cea mai blândă acuzație

Comentarii

comentarii

Similar Posts

9 thoughts on “Corbii roșii sfârtecă deja cadavrul. Ultimul interviu cu Dragnea liber

  1. Condoleante Victor. Iti pare rau dupa toti infractotii astia….te compatimesc 🙂

  2. esti absolut tampit. si am tinut sa te anunt public. e ultima oara cand comentezi cu succes aici

  3. adevaru-i ca tre’ sa fii extraordinar de cretin sa citesti articolul acesta si sa tragi concluzia ca autorul plange dupa cineva anume, cand, de fapt, el constata ca disparitia vertebratelor nu a ocolit nici planeta psd.

    chiar asa, nu exista macar un hastagist neprost, care sa priceapa macar doua randuri? domnule ciutacu, poate le desenati ceva. sa studieze in timp ce se plimba in chiloti prin metrou …

  4. Aveti dreptate in comentariul dvs. De doua zile simt acelasi lucru. Vor iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu si tradarile zilei de 26 mai 2019, pentru ca au fost tradari, dar si razbunari.

  5. referitor la dragnea, ce-si face omu’ cu mana lui, lucru manual se numeste. sa fie sanatos.

    si mai vreau sa las si eu un mesaj pentru dl. bigradu.

    domn’e bigradu, am un pont pt. dvs. ca am inteles ca sunteti jucator la bursa. acum e momentul sa investiti grav. dupa cum ne-a repetat dl. presedinte, la cum a mers economia sub #ciumarosie, mai ieftin de atat nu aveti cum sa cumparati. ma astept ca in urmatorii 1-2 ani sa va triplati investitiile (cel putin). recuperati dracului miile alea de lei de plangeati dupa ele acum nu foarte multe timp. da’ trebuie sa va grabiti si sa investiti acu’ acu’, in momentele astea istorice (tolontanu e in delir) in care pare ca am scapat de #ciumarosie iar raul suprem (mustata lu’ dragnea) merge nitel la racorica (asa cum prevesteau babele vanga aciuate prin ambasade). am infrant! doamne ajuta!

  6. Parcă am fi în „Matrix”. Am un deja deja-vu, deci e clar că ceva pute, e clar că a intervenit sistemul. Hmm…

  7. Vorba cuiva celebru : “Si cu asta ce-am facut ?!”
    E hora mare pe intrarea lui Dragnea la puscarie; OK, nu era cel mai simpatic (desi, puscaria pe motive de carisma ar umple multe penitenciare); desi, nu e OK, mizeriile pentru care a fost condamnat sunt mai mult decat evidente. Dar, dupa ce joci ping-pong si tenis de camp cu unii, poate ca soarta e meritata…
    Sunt curios, insa, cine urmeaza. A fost Ponta (scapat la mustata), a fost Nastase. Acum, tocmai ce-a fost Dragnea. Intotdeauna, a fost unul de vina. D-acum, cine e “next” ?
    Pentru rumegatorii de graunte internaute, sigur se va gasi un Motoc; dar, la digestie, grauntele de pe net nu folosesc !
    Ala d-a initiat discutia, razvan-uatevar, asa cum a inteles el, e cumva mai satul, mai bogat dupa ziua de ieri ?! O sa fie de maine !? Ca, mai istet, sigur n-o fi prea curand (nici nu pare sa aiba nevoie; gandesc altii pentru el, si-i pun lozinci picurate pe neuron !).
    Badea are dreptate (chit c-a dat-o de colt cu previziunile, cat cuprinde; in fine, nu e analist politic, si, si-aia dau gherle pe banda rulanta) : PSD-ul ar trebui sa ii lase p-aia ai basssescului, pe micii stiutori de tot si toate, sa faca si sa dreaga. In caderea in care sunt, e singura frana : cedarea guvernarii…
    Daca, spre toamna, bugetarul se trezeste restructurat (ca, sigur e nevoie prin multe institutii), daca impozitele se modifica nefavorabil, macar autostrazi, scoli si spitale de la pedele / usere sa fie….’Or fi ?! Nu cam pare…
    D-aia, se pare (si sunt aproape sigur d-asta), vom avea guvern la fel si in continuare…

  8. Eu cred ca Dragnea a gresit cand n-a dat cu pashtele peste toti democratucii aia tafnosi, emanatii sistemului si infratitii cu afacerile sereiste. A fost perceput ca slab si l-au hacuit astia, nici prietenii n-au mai pariat pe el….Asta, in partid, ca in rest a fost lucrat ca la carte, Sadam, gen, cu ajutoare straine…Ma gandesc ca se cam aduna ghiulelele de picioarele javrelor tradatoare din PSD….Eu, dac-as fi opozitie, la locale, nici n-as veni cu program (ca oricum n-as avea si poporul nu pare deranjat…), as veni numai cu imagini de la sfasierea lui Iliescu, Oprescu (de doua ori), Nastase, Geoana, Ponta si Dragnea si as zice – ba alegator derutat, esti sigur ca-l vrei p-asta, ca daca nu-l mananca ai lui pana ce face ce ti-a promis, il mananca el pe ala de l-a pus pe lista?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.