Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Unii gătesc mazăre în campania electorală, eu merg acasă la Mazăre

Similar Posts

One thought on “Unii gătesc mazăre în campania electorală, eu merg acasă la Mazăre

  1. Offtopic:

    1. https://www.dcnews.ro/victor-ciutacu-a-rabufnit-mesaj-dur-catre-liderii-psd-care-cer-demisia-lui-liviu-dragnea_658175.html
    AI foarte mare dreptate: plecarea lui Dragnea nu este suificienta. Trebuie sa plece foarte multi din conducere, atat din cea centrala cat si din cele locale.
    Exemplul cu Oprescu este edificator: arestarea si indepartarea lui de la Primarie n-a pus capat coruptiei. Motorul a ramas, a fost schimbata doar cureaua de distributie.
    In cazul PSD trebuie sapat adanc: Stefanscu, Olguta cu Manta, Iordache, Nicolicea, Nicolae, Oprisan, Badalau, etc. Mi-e teama ca daca se scapa de astia nu mai ramane nimic din PSD.

    2. Pe de alta parte, cred ca rezultatul alegerilor ar trebui sa fie un MARE semnal de alarma si pentru cei care au castigat, dar in special pentru Orban si Rares Bogdan. Nu au castigat pentru ca sunt frumosi si destepti. Au castigat pentru ca trebuie sa faca ce n-a facut PSD-ul: autostrazi, cai ferate, spitale, etc. Si trebuie sa le faca furand semnificativ mai putin decat o facea PSD-ul.

    3. PSD-ul a adus Romania in situatia din 2008. Trebuie sa isi asume si sa li se reproseze cheltuirea extravanganta a banului public (salarii, pensii, etc.) si lipsa investitiilor. Sunt la putere din 2012 si n-au facut nimic pe planul investitiilor, doar cresterea aberanta a cheltuielilor fixe ale statului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.