Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cui declară război Dragnea; anunțuri despre candidatură și sentință

Similar Posts

3 thoughts on “Cui declară război Dragnea; anunțuri despre candidatură și sentință

  1. – Cand era referendumul din 2012, ficusul era in tabara USL (fusese refuzat de basssescu, la “premierat”)
    – Cand e cu referendumul d-acu’, ficusul e mare aparator de justitie; desi, Plesoianu ne-a aratat ca a promulgat ordonante d-alea (cam toti uitasem, dar netu’ are memorie; trebuie doar sa stii ce sa cauti)
    – Ca Dragnea o fi ticalos, nu stiu; stiu, doar, ca s-a umplut tara de “cazane”, ca nu mai platesc taxe si taxulete cu timbru pe care nu-l gasesc decat la bisnitari, ca am impozitare pe capital mai mult decat minima (chiar ma intreb cum de UE lasa in “colonie” impozit micro de 1 %, impozit dividend de 5 %…)
    – Ca l-au adus pe Mazare (nu fugar, ca stia toata lumea unde era) e, daca avem boii acasa, punct in plus pentru PSD (condamnat sau nu pe drept, ticalos sau nu, e alta treaba… desi, de-ar fi unde a fost Mazare, nu cred sa fie comentatoru’ internaut in stare macar sa inteleaga cum i-ar pica….in mintea internautului, aia cu “abuzul in serviciu” e condamnabila la Mazare, dar nu e la vestala Kiovesi… pai ?!).
    D-aia, ramane cum am stabilit : din 2012, n-am mai avut chef de stampilat; acum, am !

  2. Ne-au luat valurile electorale, care intuneca mintile si te fac sa gresesti, insa CEVA trebuie subliniat neaparat. Daca a aparut un Referendum in care se cere LIMITAREA de Drepturi si Libertati Universale (Carta drepturilor Omului), Constitutionale si apoi Legale, ne aflam intr-un mare PERICOL, echivalent cu Ciuntirea Grava a DEMOCRATIEI (fapt care s-a mai intamplat in Istorie si ar trebui sa nu se mai intample)! Aceasta, cumulata cu Organizarea unui Referendum impotriva unui grup (unei categorii numeroase) de cetateni (organizati sau nu politic, care nu sunt nicicum in afara legii) sau a unei parti de tara, impunand motive inchipuite si nedemonstrate, subiective, in scopul de eliminare astfel din viata politica a adversarilor politici, se constituie, de asemenea, intr-un pericol care a mai fost in Istoria recenta a Europei (ducand la exterminari in masa) si nu ar trebui sa se mai intample. Nu e o scuza faptul ca anumiti lideri europeni sprijina acest fel de politica si incurajeaza periculos fapte pe care nici nu le cunosc la fata locului (posibil, nici sa nu doreasca asta). Pe deasupra, acestia sprijina informari deformate din tara si neluand opinie fata de incalcari GRAVE ale Drepturilor si Libertatilor Fundamentale, neglijeaza astfel Valorile Europene. Toate acestea au devenit foarte Clar Vendete Politice impotriva celor care nu accepta “valorile” Globalizarii si Planurile Oculte depasite si deplasate. UE a inceput ca o Europa a Natiunilor, cu valori Crestine dominante, ajungand acum, printr-o Ideologizare excesiva si periculoasa, Un Loc de prigoana a Crestinilor si a Valorilor Crestine. Cine se face vinovat de Deturnarea “Europei” ?

  3. Romanii, din nestiinta clasica si inconstienta traditionala, au deschis o cutie a Pandorei pe care nu stiu cum o vor mai inchide! Oricum, pierderile vor fi masive si vreau sa-i vad cum vor suporta valul care vine si care nu este nou, el fiind vizibil si pina acum, in tari ca Suedia, Germania, Franta, Italia etc. Inca nu stiu ce-au facut, dar vor afla mai curind decit isi pot inchipui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.