Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Unul nu i-ați duce pachete la pușcărie lui Dragnea, băi, lacheilor…

Unul nu i-ați duce pachete la pușcărie lui Dragnea, băi, lacheilor…

Reformă, restructurare și privatizare în masă la vârful PSD. Ajuns în spatele gratiilor, la Rahova, pe carantină, fostul “patron” Dragnea, cel în fața căruia nici nu răsuflau angajații cu ambiții de lideri pe tăcute, a fost desemnat, aproape în unanimitate, vinovat pentru dezastrul electoral. Fostul “dom’ președinte” a ajuns “băi, nenorocitule!” Așa că, dincolo de dispariția-i fizică din întreprindere, i se șterg toate urmele. Începand cu apropiații pe bune sau cu argații zeloși, goniți cu picioare-n spate. Foștii “trădători” se întorc acasă din pribegie, rugați, în calitate de “eroi”, ba chiar pe cai mari, oamenii statului paralel, dușmanii de clasa și foștii “securiști” sunt invitați politicos la alianțe politice doctrinare întru supraviețuirea profitabilă a guvernării. Iar Justitia, cu J, odinioară abuzivă și ticaloșită, e declarată intangibilă și priorioritate de grad zero. Una peste alta, e măcel zgomotos. O zaveră care, însă, nu poate acoperi crunta realitate că un fost mare partid românesc, poate ultimul care a funcționat ca la carte, a ajuns să fie bătut ca-n curtea școlii de o formațiune salvatoare bizară înființată acum vreo doi anișori.

UPDATE: Miercurea trecută, Liviu Dragnea a fost invitatul meu la Punctul culminant. A ajuns cam la fără un sfert. Cât am stat de vorbă înainte de intrarea în emisie, a sunat-o de trei ori la rând pe Ana Birchall. Ministrul interimar al Justiției nu i-a răspuns niciodată…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

14 thoughts on “Unul nu i-ați duce pachete la pușcărie lui Dragnea, băi, lacheilor…

  1. Ciutacu, te felicit pentru c-ai reusit sa ramii un om de caracter pe asemenea vremuri!

  2. Pentru ala de la Vrancea, lacheu e compliment !
    Vietuiesc intr-un judet “rosu”, dar constat ca mogulul meu e mult mai decent decat penibilul ala. Inteleg, saracia duce si la prostie; iar in Vrancea, se spune, e ca saracie.
    Totusi, asta e mogul p-acolo de cand Dinica turna scena cu “in nemernicia mea…”; daca Oprisan e ala cu bastonu’ de maresal in geanta, atunci PSD-ul chiar e corect sa se duca si mai jos… la minus, ca sa aiba de unde sa revina !
    Daca Dragnea intra la puscarie c-a facut vila in Teleorman (s-a incercat cu Belina, cu Teldrum… fassss !), totul OK; a intrat c-a indemnat la vot in avantaj de partid (prima mizerie, cu suspendare) si fiindca niste salariate de la buget au lucrat pentru partid (a doua mizerie; altii chiar au comis, poate a facut-o si Dragnea, dar nu e Al Capone, desi unii, pe motiv de “net”, chiar cred asta !). Pai, doar eu vad ca ambele au fost spre folosul partidului ?! Si d-au fost, aia de langa (oprisanii, d-aia) chiar n-au pic de jena, seara, la culcare ?!
    Daca la Dragnea doar atat au putut, lucrurile sunt clare : nu aia din afara PSD-ului sun problema, Un oprisan decent (antagonie), un negoita decent (alta neconformitate in exprimare) sunt neconformi cu fanariotismul neaos. Zic, deci, s-avem parte, in continuare, conform cu ce ne dorim….Sau cu ce (doar atat) putem !

  3. Dl. L. Dragnea o să fie linșat mediatic de jurnaliștii, analiștii dar și de colegii din PSD, ALDE la fel cum a fost linșați și foștii săi prieteni (ex. Ponta, Grindeanu, etc). Dl Ponta a dat un interviu la știri pe surse (cred că în anul 2018). L-a descris corect pe dl Oprișan (Râmă politică).

  4. Puneţi fraţilor bănuţul deoparte, că urmează vremuri grele….

  5. Cultul personalitatii nu este ceva pe care il creezi tu ca sef, ci il creaza lingaii de sub tine, pentru foloase materiale (personale). Asa a fost cu Ceausescu, asa este cu Becali, asa este cu Trump. Asta i s-a intamplat lui Dragnea. Cei care l-au ridicat in slavi si l-au lins in cur acum sunt cei care il mananca de cur.
    Moartea regelui bucuria nebunilor.

  6. “Vaccinul” facut de Baieti in Alegeri, prin manipulari ordinare, exagerate (in special, pe Facebook, de catre Reset R., ONG-uri Soros, Servicii diverse), este posibil, ca si in ultimele interventii artificiale ale Globalistilor (Macron), sa aiba un efect ADVERS. Ceva de genul acesta a fost si guvernarea Ciolos. Acum, USR a suferit un soc, deoarece nu e capabila sa guverneze, la fel cum demonstreaza, de 30 de ani, PNL. Isi vor rupe gatul ORICUM. Nu este momentul sa intre la guvernare. Daca fenteaza si nu intra, vor risipi increderea alegatorilor ! Si asa e suspect milionul de pe listele speciale de la USR. Si Base a avut trecute voturile din sectiile speciale si cele nule, printr-o aplicatie a STS, folosind MONSAT. Efectul de Domino european va incepe din Franta. Daca nationalistii polonezi nu erau bruiati, cum ca Salvini si Le Pen sunt simpatizanti ai lui Putin, puteau forma al doilea grup european, aproape la egalitate cu primii. Daca Merkel este mai apropiata de Putin, nu se spune nimic ?

  7. Vad ca tipa, care mai de care specialist ca s-a votat greu in Diaspora (nu vin cu discutia legitimitatii celui plecat de niste zeci de ani in a-mi stabili “curatenia” actuala prin gospodarie, si nici cu cea a afinitatii prin rude la problemele “cetatii”, ca e pierdere de timp !); ar fi de discutat, ca in situatiile precedente, punctual :
    – multi s-au invartosat cand a anuntat anafu’ ca impoziteaza veniturile din strainatate; pai, nu Teodorovici a inventat asta, prevederea e in codul fiscal de la prima forma, aia, haaaaat, din 2003. Si, in plus, de prin anii “70 erau conventii de evitare a dublei impuneri. Ca sa n-o tehnicizam : romanu’, afara, nu se inregistreaza la ambasada ca sa nu poata fi urmarit fiscal aici ! Ce dracu’, chiar nimeni nu intelege asta ?! Nu c-ar fi inventie romaneasca, si altii practica (unii se feresc chiar si de bancile cu origini in tara lor, e tipic uman sa “optimizezi” ce trebuie sa dai)…
    – apoi, desi e legata de aia cu votarea “intre zidurile Cetatii” (grecii o fac, si aia sunt inventatorii democratiei, nu descoperitorii de ieri ai populismului penetrant), zic ca alegerile d-afara sunt ingreunate si-asa (bine, la Paris, in 2009, descoperisera solutia votului la cateva secunde; poate ar fi de intrebat despre cum se face ambasadorul d-atunci, basssistul Baconsky ?), daramite cand dublezi / triplezi timpul de vot printr-un referendum tamp (de la care ar trebui sa avem niste urmari, dar despre care nu ma astept sa se mai discute, ca nu urmari d-alea d-astept eu a urmarit initiatoru’).
    La cum vad eu evolutiile, nu doar pachete n-or sa-i duca lacheii, pare ca vor reusi si sa-i faca partidul pachet; unu’ mic, pachetel. Cu doamna de guverneaza (abordarea cu “Veorica” e a hastagilor, si nu vreau sa ma inregimentez, nici macar in exprimare), alegerile din toamna sunt pierdute deja, la scor mare…
    (Apropo, bigu-le, nimic triumfalist p-aici ?! Doar asa, o analiza cam semi-, si-atat ?! Pai, langa Becali si Trump zic c-ar merge si, sa zicem, Johannis; sau, sa zicem, Rares Bogdan – la care, anticipez, va fi sigur cazul de “cultul personalitatii”. Am inteles ca alaturarea astora – intelectuali fini, altfel – de Becali nu e chiar onoranta; dar, deja ala cu multe cravate zice despre PNL ca e “partidul lui”. )

  8. Mi-a placut ce a scris Visan despre Dragnea.
    ” Mulțumesc, Liviu Dragnea!
    Mai aveam 10 minute până să intru în emisiune când a sunat telefonul: „Se dă sentința la Dragnea, vino repede!” Achitări și suspendări pe bandă, poate totuși nu-l execută, poate au greșit cei care mi-au spus. M-am așezat pe scaun în studio, era agitație, și deodată cade sentința: Năpraznic!

    Chiar dacă mă așteptam, inima începe să-mi bată cu putere și ochii mi se umplu de lacrimi. Pe dracu’, mă văd ăștia că sunt moale, nu pot să izbucnesc ca boul în lacrimi, în plină emisiune. Am vorbit cu Liviu Dragnea 30 de minute, de curând. Războiul lui pentru România era real. Mi-a zis că se bate până la capăt, nu mai avea legătură cu procesul, credea sincer că mai avem o șansă să ieșim de sub cotropirea străină. Era însă trist, foarte trist, cred că știa sau intuia. „Nu au reușit să mă îngenuncheze, merg până la capăt!„, mi-a zis înainte de a ne despărți.

    În viața mea politică de treizeci de ani, nu am văzut un asemenea arsenal, o asemenea mașinărie infernală, împotriva unui singur om, fie el om politic sau nu: SRI, fostul SRI, procurori, judecători, ofițeri, ofițeri acoperiți, turnători, colaboratori, șefi de multinaționale, șefi de bănci, președinte, politicieni, colegi de partid, străini, ambasadori, tot ce înseamnă Stat Paralel și Supra-naționale la un loc, turbați, ieșiți din minți, pe scurt: COTROPITORII ROMÂNIEI și vânzătorii de neam și de țară, cărora li s-a opus.
    Liviu Dragnea a avut o singură „vină”: Și-a apărat țara, cum a putut mai bine, de cotropirea străină, iar pentru asta a plătit. Nu Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare, ci România. Cu mustața lui de Teleorman, cu greșelile lui, cu păcatele lui umane, Liviu Dragnea s-a opus! A reușit să se opună! A deschis un drum, care, chiar dacă l-au trădat toți, sau aproape toți, nu mai poate fi închis!

    Lua-v-ar dracu de hiene! Și acum când scriu am ochii împăienjeniți pentru ce i-ați făcut, pentru ce faceți acestei țări pe care ați ocupat-o și ați vândut-o! ’R- ați ai dracu’ de vânzători de țară! Pot să vă spun ceva, nenorociților! Nu a fost singur! Nu ne puteți băga pe toți în pușcărie, jivinelor!

    Suntem români și ne mândrim cu asta! Și vă garantez că atâta timp cât îmi curge sânge de român prin vene, nu scăpați, nici în gaură de șarpe dacă ajungeți, cu tot cu străinii voștri
    cu tot!

    Mulțumesc, Liviu Dragnea pentru că ai avut curaj să te opui, și-ți spun ceva: Niciodată nu ai fost singur, nici acum nu ești, suntem mulți, mult mai mulți decât cred ei, care spunem cu tărie că România trebuie să fie a poporului român, nu a cotropitorilor și vânzătorilor de țară! ” Gelu VIȘAN,
    29 mai 2019

  9. Se stie cati romani au votat cu DA si cati cu NU la referendum? Sau cate buletinw anulate?
    E secret de stat ca nu apare nimic pe nicaieri

  10. Daniel-Altul
    Stii ce uitati cu totii? Ca democratia, aia descoperita de greci, era sustinuta de un sistem sclavagist. Aristofan a spus ca va esua cu regularitate in fata demagogiei si coruptiei.
    Mai vrei si alte amanunte?

  11. Am asistat la materializarea unui banc sinistru – cum sa faci martir dintr-un baronel rosu in trei mutari. Prima mutare a fost anularea mitingului din Bucuresti, a doua a fost anuntul lui Dancila ca participa la referendum, ca ea e cu statul de drept si a treia, o aflu acum de la tine, e refuzul lui Birchal de a raspunde la telefon….Sunt dintre aia sceptici rau, dar iubesc si incerc sa inteleg poporul asta, asa ca l-am inteles ca voteaza PSD-ul si pe oricine propune el. Dragnea, un fost amploaiat al lui Basescu, pedelist revoltat, ramas insa cu prietenii pe langa matroz a fost un bun organizator politic, a incercat sa se tina de promisiunile electorale, dar si sa pastreze loc de buna ziua cu baietii… si asta nu prea i-a iesit, ca, atunci cand s-a aruncat in lupta cu statul paralel, nici el n-a inteles dimensiunea dezastrului, statul paralel nu mai e demult paralel, el e in toate, a penetrat toate institutiile, toate partidele si pretentiile sale sunt enorme…De ce sa se multumeasca doar cu un coltisor de putere cand controleaza, in fapt, totul, cand toti politicienii sunt vasali si spera la un tratament egal cu cel iohanist. Pe Dragnea l-au demonizat cei din opozitie, la comanda finantei straine. Dar, fara branciul prietenesc al apropiatilor nu se putea. Tradarea pare ca face parte din ADN-ul nostru politic, se intampla in toate epocile, la toate partidele, dar, ca la PSD mai rar…Stiu ca alegerile au fost fraudate masiv, uitati-va la reactiile invingatorilor, nici ei nu se asteptau sa cada procentele pe ei in halul asta…operatiunea a fost tipic securista, dar nu numai autohtona, la fel s-a procedat si in Franta, unde macroul national a facut anticonstitutional campanie electorala, dar, nu chiar atat de nesimtit ca la noi. De data asta cei care au manevrat softul (Ghita stie!) au transmis un semnal puternic ca o flegma pe obrazul democratiei – cine a cartit impotriva securistilor si a incercat sa clatine puterea presului sustinut de corporatii si-a luat-o (Tariceanu, Dragnea), ceilalti, pocaitii care au pus umarul la marea furaciune si au facut matanii public, au fost iertati si miluiti cu procentele necesare (Basescu, care i-a livrat lui Ioha metoda Maradona referendumului de smenuire a votului si scoaterea fazanilor din case si Ponta, ala care n-a facut autostrazi ca-l ameninta securitatea cu puscaria, dar ne-a anuntat cu o zi inainte de alegeri ca Dragnea a taiat fondurile intelighentilor ca sa-i poata hakeri rusii si ce buni si folositori sunt securistii la casa iudelor…). Eu nu cred ca Dragnea isi merita soarta, ar fi ca si cand ai zice ca unuia lovit de tren i se cuvine, ca a facut el ceva, adica o abordare stalinista (userist pe stil vechi, cum ar veni). Orice om cu doi neuroni functionali si o boaba de stiinta juridica stie ca Dragnea a platit prin prima condamnare sfidarea din 2012 la adresa lui Basescu (si atunci Ponta a tradat, ca asta pare sa fie naturelul lui) si acum plateste inconstienta de a se lua de multinationale…Dupa ultimele miscari, votantul pesedist intelege ca Dragnea a fost singur, ca toate pomenile au fost initiativa lui, ca dreptatea aia numai el o voia pentru toata lumea….ca toti pitifelnicii astia sunt dati cu lupul si e nevoie de numai o scanteie de bun simt si vreo doi pesedisti de omenie ca sa toti votantii aia multi din 2012, 2016 sa urmeze un lider care-i duce pachet lui Dragnea la puscarie si-l face presedinte de onoare a noului partid social-democrat…
    P.S. Intelege cineva de ce nu s-au numarat in paralel voturile, sau de ce nu s-a verificat reala participare la referendum? In provincie au fost bifati ca participanti la ambele scrutinuri aproape toti votantii si cand s-au prins oamenii si au protestat li s-a spus ca e o greseala, ca asa e softul, dar, ca nu conteaza…A monitorizat cineva asta? Cui folosesc minciunile cu asta e vointa poporului…Am intalnit comunitati in doliu, oamenii nu cred ca asta a iesit din votul lor, nici macar profitorii nu cred…Aici e imensa tradare….Pana la noua comisie sufragerista, cand o sa aflam ce si cum, e cazul sa realizam ca hotia asta n-ar fi luat asa proportii daca nu plana amenintarea legii care interzice SRI-ului sa faca afaceri…acum s-a inchis…

  12. @Popescu : Nu era sustinuta, era intr-o era sclavagista… Chestie de nuanta; greu de deslusit pentru unii cu nasucul fin ! Nu sclavagismul a emanat democratia, precum pare sa sustii, ci evolutia (n-avea cum sa apara democratia din comuna primitiva, era, totusi, nevoie de organizare statala, zic…).
    Nu sclavul era promotor de democratie, p-atunci, n-avea cum.
    Si, ca sa completez p-aia cu “votatul intre zidurile Cetatii” : mi-e cu preplin despre aia cu Diaspora care voteaza cum trebuie, si s-asteapta sa se faca lumina in tara, fara sa vina sa participe efectiv la asta; Diaspora aia neplatind impozite p-aici (ca, banii de-i trimite sunt pentru bunuri pe care le produce p-unde e, nici teoria cu Diaspora care pompeaza bani in tara nu tine; n-am auzit sa fi facut Diaspora ceva locuri de munca, sa fi platit p-aici ceva contributii, taxe, impozite…).
    Deci, din cele doua propozitii de le-ai pus, d-le Popescu, ai inteles doar dumneata, probabil, ceva.
    Crede-ma, am citate vazut mai elaborate decat ala de zici ca e din Aristofan (ba, uneori, chiar eu scot chestii mai inteligente… “in vino veritas”-gen…).
    Zic, deci, ca, daca tot certi pe toata lumea p-aici, macar sa vii si cu argumente suficiente; chiar daca, poate, unii n-avem nasucu’ atat de fin, ne-om stradui sa intelegem !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.