Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cine sunt ideologii tinerilor frumoși/liberi ai Binomului și ce vor ei

Cine sunt ideologii tinerilor frumoși/liberi ai Binomului și ce vor ei

Ca orice mișcare cu obiective politice concrete care se respectă, hărămălaia organizată împotriva PSD, sub pretextul că adevăratele conștiințe se opun eliberării violatorilor, pedofililor și corupților, are și niște ideologi. Pe care să-i urmeze, convinsă că-i pe drumul cel bun, turma. Unii scriu, alții acționează, e ca-n orice alt sistem militarizat. O să încep cu autohtonii. Venit în metropolă de la Sibiu, noul Scornicești al perioadei pe care o trăim, viermișorul ăsta de gunoi menajer, care-i și tată în timpul în care nu slujește cu abnegație organele represive ale statului, are și o explicație pentru atitudinea lui schizofrenică: mitingurile din 2012 erau violente, astea din 2017 sunt flower power. Deci copiii trebuie să stea acasă doar la menifestațiile împotriva stăpânilor lui, că pun foc forțele răului și se traumatizează mititeii, la alea conforme se țin pe umeri. Și dacă o eliberezi din robie, ceea ce nu e cazul, sluga tot slugă rămâne.

 


Treceam Oceanul și descoperim alți promotori de marcă ai mișcării. Țărănistu’ ăsta texan cu postări sponsorizate e idolu’ în viață al lu’ Mircea Marian, care citează din el ca din Mahatma Gandhi. Cică o să pună el guvern din Dallas dacă o să câștige strada lupta de la București. Cu ocazia asta, poate-și depune și milogu’ ăla pe care l-a dat jos Băsescu din avion declarație de venit de ANAF. Măcar așa, ca să facă-n ciudă Antenei 3 și Arteve 🙂

Comentarii

comentarii

Similar Posts

5 thoughts on “Cine sunt ideologii tinerilor frumoși/liberi ai Binomului și ce vor ei

  1. Da’ ce cârcotaş eşti, bre, cum de nu te gândişi că tovarăşul căprar Tăpălagă avea făcut instructajul şi, aşa cum a …ghicit că-n 2012 jandarmii o să gazeze şi-o să rupă-n bătaie oamenii, a ghicit şi-n 2017 or să se plimbe potăi, puradei şi bicle prin mijlocul bulevardului sub ochii surâzătorii ai ălora care au anunțat în 2012 c-au întocmit dosare penale pentru blocarea circulației. Păi să nu le zici un tovărăşesc “ai siktir” ?!

  2. CEDO atenteaza grav la statul de drept din Romania! Sunt indubitabil telespectatori fideli (a se citi “captivi”) ai televiziunilor manipulatoare, de factura mocirloasa.
    Nu au auzit ca respectarea drepturilor omului nu se regasea in programul de guvernare al PSD?!
    Comisar penal/ Mars la tribunal!
    DNA Sa plece Sa il ia!

  3. Nu înțeleg deloc, dar deloc, atitudinea asta de mielușeii Domnului pe care au adoptat-o Dragnea și Tăriceanu! Tac și încasează, tac și încasează! Până când??
    De o parte așa-zisul creștin Iohannis, care face paradă de mersul la biserică dar n-are pic de omenie și bună-credință în el, care debordează de viclenie și ipocrizie mai ceva decât Băsescu, care îndeamnă la nesocotirea rezultatului alegerilor, iar de cealaltă parte doi câștigători emasculați, timorați, lipsiți de voință și convingere! Halal câștigători! Dac-o s-o țină tot așa, PSD și ALDE o să miorlăie curând în opoziție. Și nimeni nu-i va compătimi!

  4. Ignorand perioada basssescului (deja e istorie, deci au altii treaba cu ea), mi-amintesc punctual doar p-astea, din toamna lu’ 2015 incoa’. D-atunci, am auzit : “guvernul meu”, “a trebuit sa moara oameni…”; am avut Colectiv, intre timp (tragedia cu bebelusii de la Giulesti a fost stire cam de vreo saptamana-doua, si-atat; asta cu Colectiv reluata oricand, oricat, oricum, numai sa foloseasca acolo unde trebuie; pai ?! inteleg ca la Colectiv au murit mai multi – ca rocker ce ma cred, chiar m-as ralia mai mult decat aia cu “satanistii” in gura, da’ cu pro(s)testu’ in sange; au fost tragedii atat la noi, cat si oriunde aiurea, cinismul insa trece prin pielea obrazului, oricat de gros s-ar crede a fi !).
    Imi place protestul, chiar de nu particip (motive personale : timp, griji proprii etc) : inseamna ca suntem vii, ca existam. E necesara si presiunea pe aia de ne conduc; dar sa fie presiune reala, nu facatura de la “deontologii vietii”; ca m-am saturat sa-mi spuna oricine ce sa vad, cand, si cat; ce sa cred, daca si de ce. La dracu’, e democratie si fara sa-mi faca “iulos” directii in viata; ba chiar aia cam e democratie, cu varietate, cu pareri diferite ! Si e democratia mea, aia pentru care, in “89-“90-“91, s-a iesit in strada, in conditiile d-atunci – nu “democratia” d-o vor niste “oenge”-uri obscure, care sa-mi spuna cum mi-e mai bine mie ! Las’asa, sa gresesc cu creierul propriu; mi-e mai bine, decat sa-mi arate calea unii, “niste”….

  5. Cum poate să vă placă un protest în care tineri Români sunt pe post de cobai ai SRI și alte servicii prin intermediul acoperiților din presă conduși de generalul Anaconda ? iar cei pe care i-am votat acceptă să meargă ca mieii la tăiere ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.