Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Interviul meu degajat pentru evotv.ro

Similar Posts

21 thoughts on “Interviul meu degajat pentru evotv.ro

  1. Da. Apropos armata. Am o nelamurire personala vis a vis de CI-st. Poate ma ajuta cineva.
    La un moment dat, eu mi-am suspendat contractul social cu Romania, si armata poporului in care eram soldat, printr-un act unilateral de vointa. Si-am zis ca plec peste granita. Statul nu a fost de acord cu mine si m-a bagat la batalion disciplinar.
    Acolo am fost pus sa dau in repetate randuri declaratii olografe in fata CI-stului, dealtfel un om blajin si mieros. (Bataia ne-o aplicau celelalte cadre militare.) 🙂
    Intrebarea mea ar fi daca ma inscriu in categoria de colaborator al securitatii? Angajamente si alte cele nu am semnat. In calitatea mea de quasi-tradator, probabil ca nu ma incadram. Sau io stiu…
    multumesc anticipat

  2. Tocmai am terminat de vizionat si ascultat interviul tau.
    Sincer, as vrea sa spun multe si-mi este greu pentru ca mi-e teama ca nu ma voi face pe deplin inteleasa.
    Dar sa incercam si sa incepem cu inceputul. Toti cei care te citim, te ascultam si pretindem noi ca intelegem ce vrei sa transmiti cu adevarat asteptam de ceva timp un astfel de interviu.
    Pentru mine personal vine in cel mai propice moment si pentru asta iti multumesc.
    Am mai amintit in cele cateva comentarii pe care le-am postat pe blogul tau de tatal meu, jurnalist de provincie intr-adevar timp de 40 de ani si cred ca sunt cel mai in masura sa inteleg de ce ai renuntat la emisiunea zilnica.E foarte adevarat ca in acesta profesie a voastra famila se duce undeva pe locul doi(erau zile cand tatal meu ma vedea seara dormind si poate a doua zi dimineata tot dormind).Macar Vladut al tau sa aiba parte mai mult de prezenta ta!
    Ai punctat foarte bine si pentru cine nu stie sa ia aminte ca pe vremea de dinainte de’89 Facultatea de jurnalism nu mai exista si intr-adevar singurele cursuri erau cele postuniversitare de la ST.GHEOGHIU.Tatal meu le-a absolvit in anul de gratie 1977.Eram copil dar imi aduc aminte cat de sarguincios venea acasa sambata seara si ma implora sa ma joc in liniste pentru ca “trebuie sa invete”!
    Si, da tot pentru cei care nu stiu si le este foarte greu sa creada acum asa ceva pe vremea aceea nu avansai foarte mult oricat de bine si cu pasiune iti faceai meseria daca dosarul de cadre nu era sanatos.
    Intr-adevar pentru cei care fac din pasiune aceasta meserie asta nu conteaza,satisfactiile apar pe parcurs dar “celbritatea” de care vorbeai tu si care a inceput sa te deranjeze iti spun tot din proprie experienta ca dispare extrem de repede dupa ce “parasesti sistemul”. Si asta impreuna cu oboseala acumulata de-a lungul anilor pe voi jurnalistii va doare cel mai tare.
    Vorbeai de tipografiile vechi unde literele se culegeau.
    Imi aduc si acum aminte de mirosul de plumb din acele incaperi.
    Mai sunt multe de spus, dar si tu mai ai multe de facut in afara de cititul comentariului meu!
    Ramai in cotinuare omul drept,”jurnalstul de profesie” smplu si bun,si cred ca asta va fi cea mai mare realizare a ta cu care Vladut se va mandri peste ani multi asa cum o fac si eu acum!
    Si tu si Mana sa fiti sanatosi ca sa va puteti bucura de cat de frumnos va creste Vladut intr-o buna zi!Toate gandurile mele bune si pentru ei!
    Multumesc D-le Ciutacu pentru postarea acestui interviu si pentru ca vei avea rabdare sa citesti aceste multe randuri!
    Cu stima, Cristina

  3. Multumesc pentru acest interviu,a fost ca un mar copt pe care l-am primit cand eram copil si mergeam la colindat.Sa ai parte doar de bucurii!

  4. Victor, interviul e grozav, felicitari!
    Iti doresc tie si celor dragi sa aveti sarbatori de grad balaurian (asa am priceput eu ca balaurianu-i cel mai tare si serpilianu-i ceva asa mai de bugetari) 🙂

    Cele bune!

  5. Boss,

    Nu analizezi îndemnul lui Iliuţă Sîrbu ca mentenii să nu se prezinte mâine la plen? Cu flerul tău imbatabil, cred că dai de-un fir.

  6. @Gabriela Savitsky: nu, ca stiu despre ce-i vorba. si ideea, la baza ei, nu e deloc rea 🙂

  7. Frumos interviu! Sincer! Tu m-ai suprins placut prin onestitate si omaenie si Sergiu ca stiut si de aceasta data exact cum sa conturzeze fata reala a lui Victor Ciutacu!Domnilor jurnalisti va felicit!

  8. Victor,in seara asta ,la antena,vreti sa ii cuceriti pe botosaneni,mai ales pe darabaneni.Doctorul Leon Danaila e din Darabani,astia de aici sunt mandri si simpli.Nu te pui cu ei.Si sunt oameni care nu uita de unde au plecat.Niciodata.

  9. foarte mult mi-a placut interviul. ma bucur sa vad ca admirati jurnalistii de breasla,chiar daca la nivel uman/social nu va intelegeti.
    si totodata,ma bucur ca l-ati invita pe basescu in emisiune,daca ar suferi abuzuri din partea anumitor oameni. eu n-as putea face asta,eu chiar iau un pic personal toate mizeriile pe care le-a facut si pe care le-a indreptat impotriva tuturor romanilor,pe rand sau deodata si sincer,nu m-as sfii in viitor sa contribui la decaderea lui.

    chit ca pot sa fiu obiectiv in orice si pot sa analizez fiecare frimitura,stiti de ce consider atitudinea asta fata de basescu? pentru ca poporul roman are nevoie de o executie publica,in sensul figurativ. mesajul clar “daca te crezi smecher,ti-o iei” ar trebui sa fie chiar inscris pe undeva in bazele democratiei si in constiinta mentalitatii acestui popor manelizat incet incet…pentru ca romanii nu au un exercitiu patriotic/civic/democratic etc. ,deci nu au cum sa pedepseasca consecintele prostiei/naivitatii lor decat asistand la un act de purificare nationala. deja incep sa vorbesc de reformarea clasei politice si adorm…insa ca de obicei,frustratul de mine doreste o schimbare masiva.

  10. Victor,
    Nu stiu daca interviul asta a fost darul tau de Craciun pentru noi, dar eu il consider ca atare si iti multumesc din suflet pentru el.
    Sintetizat intr-o propozitie… pot sa spun doar atat:
    “Ole tus huevos”!

  11. Nu m-astept sa-mi confirmi, dar imi place sa cred ca n-ai cedat in urma celor cinci ore de asalt persuational (am inventat si eu un cuvant, ce, n-am voie ?) pentru c-ai stiut ce se asteapta de la tine, in conditiile de atunci, cand Realitatea facea un joc mizerabil (exact cum e acum B1). Nu pot sa-mi imaginez c-ai fi fost in stare sa-l proslavesti pe Basescu, asa cum se facea acolo 24/7. In 2005, erai, alaturi de CTP, Cristoiu si nea Dan Constantin, una dintre rarele voci care imi mai dadeau subreda speranta ca mai sunt sanatos la cap cand consideram ca s-a instaurat un regim abuziv si aberant. In rest, toata presa il sustinea, cu urale si aplauze… Cei mai multi contestatari de astazi ai lui Basescu, orbiti de avantajele cotei unice de 16%, l-au sustinut dincolo de orice limita rationala: Cornel Nistorescu, SR Stanescu, Radu Tudor, Mircea Dinescu, Stelian Tanase, Miruna Munteanu. Cand o aud acum pe Oana Dobre, imi pare de necrezut ca, in perioada 2004-2007, intre ea si Pora nu erau prea mari diferente de discurs.

  12. Foarte bun interviul, mi-a facut mare placere sa il urmaresc, chiar am aflat niste lucruri foarte interesante. Multumesc, domnule Ciutacu.

  13. D -le Ciutacu as vrea sa va intreb de cat primesc cei de la stiri care o promoveaza cu atata osardie pe madam nutzi urdea sau udrea ca am impresia ca iau bani buni pentru a ne-o arata de 25 30 de ori pe zi?

  14. Personal cred ca sunt platiti bine si cei de la intact si cei de la realitatea pentru ca altfel nu stiu de ce nu e trasa intr-un con de umbra.Dca ar avea coloana vertebrala colegii dv ar lasa-o cu marfa n soare de nu s-ar mai auzi de ea in veci.Dar vorba aia banu nene banu

  15. @petric petru: vorbiti prostii si fara nici o legatura cu topicul. pe de o parte, nu-i cel mai mare serviciu care ti se poate face aratandu-te, in plina criza, la chefuiala. pe de alta parte, aici nu e vorba despre Udrea, ci despre emisiunea mea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.