Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cât a costat-o pe Elena Udrea să-și cumpere bloggeri și ziariști la kil

Cât a costat-o pe Elena Udrea să-și cumpere bloggeri și ziariști la kil

udrea.topoliceanu„Doi bloggeri costă 1.200 de euro, TVA inclus. Bloggeri din cei mari”

Alina Ferseta către Ana Maria Topoliceanu

Cum s-au vândut politicienilor bloggerii de bine și cum a fost călărită, pe bani, presa în regimul Băsescu? Răspunsul se regăsește în dezvăluirile publicate de Cătălin Tolontan pe blogul propriu. O serie de mail-uri interceptate de procurorii DNA, aflate în dosarul Gala Bute, în care Elena Udrea este judecată de Înalta Curte, relevă modul cel puțin umilitor în care ziare, site-uri, televiziuni și oameni care pozau în conștiințe s-au prostituat pe banii împărțiți de suita Blondei Supreme.

From: Tudor Breazu
To: Maria Apostol

”S-o sune cineva în 5-10 minute cu întrebările din atașament

Grazie&Pupi!”

Materialul integral, aici

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

9 thoughts on “Cât a costat-o pe Elena Udrea să-și cumpere bloggeri și ziariști la kil

  1. Off topic
    Sper ca Ciolos sa aiba prezenta de spririt sa dea o ordonanta de urgenta care sa amane/anuleze toate pomenile electorale votate de jigodiile din parlamnet si/sau propuse de Primul Mincinos al tarii. Aici as include toate scaderile de taxe (incepand de la TVA si terminand cu impozitul pe dividende). Mai mult, as anula toate cresterile de salarii mai mari de 10% acordate bugetarilor. Romania nu este pregatita sa suporte asa ceva. Este dezastrul din 2008, “all over again”.
    Poate presedintele meu se TREZESTE si nu aproba ultima crestere de salarii votata de parlament astazi.

  2. On topic:

    E prima, e ultima, e singura? Tu nu stii alti politicieni care fac acelasi lucru? Nu stiai ce facea Udrea si ce faceau jurnalistii pe care i-a cumparat?

    Jurnalistii astia sunt singurii care s-au prostituat sau au luat spagi? Eu stiu doua exemple clasice: Pamfil Seicaru (cel cu etajul si santajul) si mare jurnalist de investigatii SRS.
    Cati or mai fi “acoperiti”? Pe cati ii mai stiti voi, da’ nu spuneti ca nu e momentu’?

    Uitandu-te la canalele de stiri vezi cum jurnalistii si “analistii” isi modifica discursul in functie de cine este proprietarul postului, in asa fel incat sa-si merita banii (platiti legal sau pe sub masa). Doar daca te uiti la Morsa Competenta si-ti dai seama ca parerile si analizele lui sunt de vanzare oricui si le actualizeaza in functie de cine-i cere si cat il plateste.

  3. @bigradu: nu-i nici prima, nici ultima, da’ Udrea chiar a intrecut masura. in plus, acu’ avem si dovezi, ca doar n-o sa negam munca onestilor si profesionistilor procurori DNA 🙂 stiu ca doare ca inca nu au aparut si d-aia potrivnici Basexului, da’ asta-i viata. eu de cand tot indemn inaltele caractere sa ma demaste?
    P.S. na-ti-o pe presedinta lu’ presedintele tau =))

  4. Victore,
    Am mai spus-o acum ceva timp: Ponta a avut dreptate in privinta liberalilor: sunt niste RAME.
    Nu numai ca este o mare magarie ce au facut (incepand cu nould cod fiscal si terminand cu aceasta crestere de salarii), dar mi se pare extrem de periculoasa dierctia in care ne indreptam. Partea proasta este ca vad ca nu sunt multi care sa realizeze asa ceva (BNR, FMI, etc deja au deveniti dusmani de clasa, chiar si pentru businessmen-ii mioritici, dar nu numai).
    Si, din pacate, Iohannis nu numai ca doarme in papuci, dar am vaga senzatie ca nici nu pricepe mult din ce se intampla in plan economic.
    In sfarsit, Ciolos si cei care vor veni dupa ei vor deconta (la fel ca Boc) asasinatul econocmic facut de Ponta si de Parlament. Si, peste cativa ani, vor fi unii care-l vor lauda pe Ponta pentru “politica liberala” si-i vor critica pe Ciolos si pe urmatorii pentru ca au indatorat tara, au crescut taxele, au micsorat salariile si pensiile, etc. Asa cum spuneam: 2008 “all over again”. Tariceanu inca zambeste fericit in loc sa fie la bulau pentru subminarea economiei nationale.

  5. Tot “off”
    Bigule, de regula pomeni electorale sunt alea date pentru multi, pe bani putini… Alea de zici ca trebuiesc anulate sunt cam nasuri liberale…Mai ales treaba cu dividendul si, respectiv, cu impozit micro 3-2-1…
    Da’ e greu unuia, nevorbit, sa inteleaga in timp ce vorbeste !
    (in alte conditii, te luam cu “strigaturi”, ca eu nu stau la pomeni electorale, dar nici nu dau cu mucii in fasole cand e sa sustin ceva, doar de dragul de a sustine… fiind pe un blog civilizat, si, “cu toata dragostea”, e doar un micut “hai siktir !”. Asta, fiindca bati campiile patriei si tanaru’ frumos si liber, cititor doar pe net nerumegat, te poate lua in seama… mai mult decat am facut-o eu, ca la mine a fost cu preopinenta… ala, la cum vad ca se manifesta, gloata, pune si botu’ !_

  6. Si, in completare : la cat bassism ieftin varsa “marele radu” p-aici, mi-e ca ma molipsesc…Ni-l evoca pe “santaju’ si etaju'”, de parca a copilarit cu Cioran, stie vremurile alea ca un om mare !
    Auzeam mai ieri una misto : “Nu te pune cu prostu’, ca te coboara la nivelul lui, si te bate cu experienta”…. Despre “big” aveam impresia ca are, asa, boii p-acasa; constat ca ma pot insela si la senectute ! Aviz amatorilor tineri, aparentele inseala !
    (Realitatea e ca m-a enervat tare cu “pomenile”; stie el, ca un om mare, cum e cu bugetele consolidate, l-are pe Roubini in buzunar ! “Decat ca” guvernu’ Ponta a cam colectat la buget cat n-a facut boc-u’ cu forfetarul lui cu tot ! Si, cam asta e “jmecheria” : sa iei cat ti-ai propus, nu sa pui pe hartie, ca sa iei praful de pe toba ! Privitor la aia cu dividendul, recunosc, ma gandesc serios ca la anu’ sa dau cei 10,50 % (dividend + CASS), sa-mi mut banii in buzunarul propriu; da’ daca Ciolos se ia dupa “big…”, ii las tot in buzunarul unde sunt, ca nu cer impozit marit, stau bine si-acolo unde sunt :))

  7. @Daniel
    Daca tu crezi ca niste reduceri fiscale (across the board) sunt masuri liberale atunci nu intelegem liberalismul la fel. Chestia asta cu “daca scad taxe sunt liberal si daca cresc taxe sunt socialist” este o teorie politica simplista, stupida si, mai ales, total falsa, inventata de Ponta si care nu are legatura cu realitatea.
    Cei care se bucura acum la firmituri nu vor mai avea paine maine.
    Da’ daca esti din aia care nu vad mai departe de ziua de maine si de maruntisul care-ti vine in buzunar prin “politicile economice liberale ale unui guvern socialist” inseamna ca ai pus botu’ la cea mai de rahat politica economica. Mai devreme decat iti inchipui vei simti cum ti se prelinge rahatul lui Ponta pe limba ta liberala.

  8. Radule, d.p.v. economic inteleg, cred, destule – hai sa nu ne punem “si-vi-u'” p-aici, ca nu intereseaza pe nimeni !
    Si, in caz concret, tocmai te lamuream : daca dividendul scade la 5 %, inclusiv cu CASS de 5,5 %, promit ca in ianuarie iti pun p-aici chitanta / OP-ul pentru dividend… si p-ala pentru CASS; daca nu scade, mai lasam p-asta cu dividend, ca nu ma-mpinge patriotismul de la spate – pot sa si reinvestesc in firma banii aia, si toata lumea e multumita !
    Lamureste-ma, totusi, cu putine cuvinte, ce intelegi tu prin liberalism in economie; concrect, la obiect. Daca o faci, si esti convingator, promit sa-mi fac mea culpa… Daca nu, revenim la cele spuse deunazi.
    (La aia cu “pusu’ botului”, insa, iar ai dat cu mucii in fasole ! Ca, daca nu pun botu’ la “de dreapta”, de la bassescu-5%, si aplic p-aia cu “de dreapta” zilnic (si, exceptand dividendu’, impozitez si platesc cam tot ce trebuie), sunt mai in masura sa stiu cum sta treaba, si nu-mi dau pareri, dupa cum bat “vanturile” basssiste…
    Iar despre “rahat” pe limba liberala, zic sa nu vobesti de lumanari in casa mortului; ca la d-astea, basssistii se pricep cel mai bine – tu esti un exemplu :)))

  9. Bloggerii sunt Zoso si Arhi, vorbeste toata lumea pe la colturi, cand o sa le spuneti si numele?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.