Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Scormonind în cutia cu schelete: cântarea și desființarea lui Cioloș

Scormonind în cutia cu schelete: cântarea și desființarea lui Cioloș

ciolos.frantuzoaica

Nici n-a apucat bine Cioloș să fie nominalizat ca premier desemnat, că deja s-au turat motoarele propagandei. Oportuniștii s-au așezat, cuminți și sfioși, la picioarele lui și prestează apăsat. Aflăm, astfel, că viitorul premier e aproape un al doilea Maniu, că-i onest și profesionist, că a fost un elev minunat care nu chiulea de la școală. Nici partea adversă nu se lasă mai prejos și scoate de la sertarul cu maimuțe elementele controversate din viața și opera marelui anonim de până mai ieri-alaltăieri. Minunatul tehnocrat de mai sus (re)devine subiect de dosar penal și nepotul Vulpii de la doi ș-un sfert, soț de profitoare și ginere de securist francez și sluga lui Băsescu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Scormonind în cutia cu schelete: cântarea și desființarea lui Cioloș

  1. Asta inseamna ca omul e valoros.
    In Romania nu exista media independenta si obiectiva ci doar vehicule de manipulare, dezinformare si calomniere.
    Daca numirea lui Ciolos a iscat valuri si tone de postari la comanda sau instinct (pozitia aia de a arunca cu rahat chiar daca sefia nu ti-a cerut-o), inseamna ca e de bine. Cu cat mananca mai multi rahat impotriva lui, cu atat mai bine,
    In partea cealalta exista media care ii martirizeaza si mai au un pas pana a cere introducerea in cartile de istorie a unor penali mizerabili gen Voiculescu, Nastase, etc.

  2. @epolitikon: da’ postarile-n care e pupat in cur izvorasc din convingeri sincere?

  3. Domnule epolitikon , de băsescu nimic de rău ? A fost un înger ? Dracul este rău că-l mai tine. Pentru toate relele pe care le-a făcut să facă puscarie asa cum a facut nastase si acum voiculescu. Ei sînt îngeri pe lîngă basescu.

  4. @VC
    Cu siguranta nu-s normale nici postarile/aparitiile TV cu pupat in cur. Dar aici as face doua precizari:
    1) care-i definitia “pupatului in cur”, banuiesc ca stilul Barbu Daniel, Cozmin Gusa, Dan Tapalaga, clasa asta de parelologi cu maro la gura, nu?
    2) nu obisnuiesc sa citesc toate porcariile care se scriu/povestesc pe aceasta tema deoarece nu mai consum presa scrisa ori TV decat intr-o maniera extreme de selectiva

    @Doina
    Despre Basescu? Sper ca anul 2016 sa insemne inceputul sfarsitului pentru domnia sa. La fel si doamnei Udrea ii doresc “executare placuta”. Dar sa decida naibii justitia o data ca e cazul sa se faca dreptate pana la capat…Deocamdata Mircea Basescu e mai aproape de Poarta Alba. Raman optimist din pozitia ingrata de individ neafiliat politic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.