Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Acele momente când statul paralel își devorează copiii de suflet…

Acele momente când statul paralel își devorează copiii de suflet…

Ce nu vor înțelege niciodată unelte Securității (din presă, din instituții, de oriunde…) e că, asemenea tuturor consumabilelor, durata lor de folosință e limitată. Și că, imediat ce interesul față de prestațiile lor scade sau atunci când decizia e să fie scoși din joacă, sunt aruncați la coșul de gunoi. Și nu discret, trași cumva pe linie moartă în liniște și fără daune, ci cu strigături. Pentru că trebuie șterse urmele, dat cu napalm deasupra și, după focul izbăvitor, arat ogorul.  Una peste alta, ce dramă pe Digi24, să-i fie acuzați pe nedrept postul, administratorul și redactorul șef că-s șpăgari și implicați în activități de corupție. Tinerii frumoși și liberi din piață, care au dus #rezist pe culmile Euronews, ce părere or avea despre asta? Dar marile agenții de publicitate?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

11 thoughts on “Acele momente când statul paralel își devorează copiii de suflet…

  1. E valabil si pentru afaceri: vezi afacerile lui Pinalti si Ghita, teldrum si multe altele care castiga licitatii pt contracte cu autoritati publice, centrale sau locale, cu spagi la politicieni si/sau functionari publici

  2. am vazut emisiunea de aseara si ceea ce se airma in articol e adevarat. geaba esti pupicurist desavarsit, organele te arunca la wc dupa ce s-au sters la cur cu tine si la final mai trag si apa. totata gasca asta de pupincuristi desavarsiti ai sistemului gen hotnews, ziare.com sau digi nu realizeaza ca usor usor vor fi aruncati de sistem pe masura ca apar dezvaluiri despre “sarcinile” primite de pupincuristi din partea sistemului.acum cateva minute am vazut o stire la rtv, o stire care ma scoate din sarite. celebra “coalitie” de guvernare ar fi hotarart sa dea palatul elisabeta “familiei regale” gratuit pentru vreo 49 de ani???!!! ramai uimit cum niste idioti, tariceanu in primul rand dar si condamnatul dragnea, nu inteleg ca suntem o republica din 1947 si tot insista cu asa zisa familie regala. regala? cumva romania e monarhie si noi inca nu am aflat? dupa ce in vremea cand a fost premier tariceanu a retrocedat, impreuna cu infamul iorgulescu, in mod ilegal catre asa zisa familie regala proprietati fara numar, confundand averea personala a fostului rege cu averea casei regale, acum, cu o prostie si un pupincurism abject, pornit dintr-un sentiment promonarhie tampit, confunda averea statului cu averea lui personala. daca tot sunt atat de darnici cei doi trepadusi cu “familia regala”, tariceanu si dragnea, poate se gandescsi la amaratul asta de popor si dau vreo lege in care sa spuna ca suntem scutiti de dari catre stat tot cam vreo 49 de ani, poate nu mai platim facturi enorme la gaze si energie , printre cele mai mari din europa cu toate ca inca suntem producatori de gaze si energie, poate fac si vreo autostrada sa nu mai fim cei mai inapoiati din europa si nu numai, sa nu facem vreo 120 km intre bucuresti si munte in 6-8 ore, poate poate……sau poate astia doi saltimbaci asteapta vreo medalie de la “majestatea sa regala” margareta si “printul ” duda, pardon duda de romania. am ajuns o tara de tampiti care-si bat joc de averea statului dar #rezista in prostia lor.

  3. am vazut ca momentul funerariilor fostului rege au declansat, pe langa emotia unora, iar discutii referitoare la momentul abdicarii lui mihai. ca tot e 24 ianuarie si sarbatorim mica unire, poate ar fi cazul sa ne reamintim cum a aqjuns pe tron carol 1. nu cumva a fost silit cuza sa abdice? care e diferenta intre cele doua momente cuza si mihai? amandoi au fost siliti sa abdice, mihai cu ajutorul “nenorocitilor” de comunisti iar celalalt? cu ajutorul “nenorocitilor” din monstruoasa coalitie conservatori-liberali! la ambele momente poprul a iesit in strada sa sarbatoreasca plecarea celor doi!!!! la ambii cei din jur i-au lucrat! si atunci de ce sa criticam numai abdicarea lui mihai si sa ne facem ca uitam cu a ajuns carol 1 la putere? si daca tot dam palate peste palate tuturor rudelor lui mihai de ce sa nu dam ce a mai ramas urmasilor lui cuza, lui mihai viteazul ca tot e ziua unirii, lui stefan cel mare etc etc etc ca vorba aia tot am avut o gramada de domnitori in istoria tarii asteia. sa ne camtoman numai la milogii astia “de romania”? avem destui milogi imparatesti si pe langa astia avem milogi si prin randul clasei politice in frunte cu condamnatul dragnea, chiar daca aiurea si cu suspendare tot condamnat ramane, dar si cu motociclistul tariceanu. fai sa o dam dracului de tara asta si sa dam tot ce a mai ramas din amarata asta de tara ca in rest nu mai suntem buni de nimic. ne-am distrus economia ca tot a zis premierul fara gat, idolul celor de la apaca, ca e un morman de fiare vechi asa ca sa o facem praf ca au strainii destule de dat fraierilor care-si fac praf economia.sa mai comentam prostia celor care ne conduc? prostie, prostie, dar o fac pe spatele nostru. o sa-i mai voteze ciuciu pe astia. oare sunt prosti sau doar ticalosi?

  4. Dupa aparitia in Monitor a noilor legi ale justitiei, multi “mauri” vor mai fi deconspirati!
    Ceea ce eu zic ca-i de bine. Ma intereaza indeosebi “presarii” , judecatorii, “oamenii de litere” , adica toata sleahta asta sinistra care a facut din Romania un stat politienesc pe criterii politice, de fapt nazistoid.
    Si mai vreau ca toate taraturile care-i acuzau pe :Sadoveanu, Arghezi, Preda, Barbu, Paunescu, Vadim, ca fiind pupincuristi , sa fie devoalati drept megamalagambisti si milionari in iepuroi fara vreun merit: liicheanu, cartarescu, patapulevici, tismaneanu etc!

  5. Idiotii astia si-au inchipuit ca i-au fatat tatii lor intr-o piramida a puterii si vor ramane vesnic i n partea superioara a piramidei…Numai, ce sa vezi, puterea, la noi e organizata dupa “teoria chibritului si partea aia in care tu, ca latrau oficializat al serviciilor, te credeai sus, putea fi “partea de sus, de sus, de jos”, adica, oricand dispensabil, ca, daca te uiti pe contractele lor de publicitate nu intelegi cum ar avea datorii la stat, la fel cum nu intelegi cine si-ar plati publicitate la posturi cu 0, % audienta. Dar ei stiu, numai ca nu se pot abtine, cum zicea un clasic, deja mort, “chelneri de bacsisuri mici”. (dar cu case de 800000 euro!) ..Problema mea nu e aia ca le vine randul, era previzibil, numai ca astia au facut “scoala” si oricum nu le face nimeni dreptate balacaritilor “la ordin” …

  6. @Victor-am uitat un sector important: politicienii!
    Chiar astia care ne hotarasc viitorul ar trebui deconspirati sotto, ca prea se cred Gemsi Bonzi , ei nestiind sa mearga, realmente, pe strada!

  7. E plină țara asta de milionari persecutați politic… Ce-mi place mie de românii rupți în cur care apără milionari! Ce-mi place de românii inteligenți care spun că ăla a furat de a ajuns milionar, dar îl apără pe celălalt milionar! Bravos națiune!

    Din partea mea, oricare corupt, că e din dreapta, că e din stânga, că e din presă, că e din servicii, justiție sau DNA, trebuie să plătească cu libertatea, ca orice om.

    Iar jurnaliștii care dau într-un partid/politician și apără alt partid/politician, dovedesc prin lipsa de echidistanță, că sunt cumpărați. Aceștia fac cel mai mult rău națiunii, pentru că sunt uneltele prin care hoții trădători și ticăloși, dezbină si conduc… Condeiul în slujba hoțului care fură de la săraci, e la fel de mizerabil ca hoțul.

    Sper să nu-și găsească liniștea nici pe lumea cealaltă, “jurnaliștii” care se vând bogaților tâlhari, care au furat de la români și copiii românilor, din banii de școli, din banii de spitale și medicamente, din banii de autostrăzi și poduri. Nu-s cu nimic mai buni decat cei care îi închinau osanale lui Ceaușescu! Vă doresc să nu puteți muri împăcați până nu regretați și ultimul cuvânt din minciunile care păcălesc români! Așa să vă ajute Dumnezeu!

  8. popularii (ma scuzati) europeni nu se lasa pana nu ingroapa UE. nu mi-e clar daca realizeaza asta. as paria ca daca individa macovei merge la un control de specialitate, nu scapa fara tratament ce include buline multe si colorate, liniste si aer curat… doamna dusa cu cercu’, bizarul badita (care apropo, inteleg ca e unul dintre cei mai puternici tineri din europa confiorm aceluiasi site remarcat de cinvea mai sus – #doamnefereste) si mai sunt vreo cativa, nu cred ca sunt nici ei departe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.