Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Cum a ajuns Vasilica-Viorica să ducă #rezist la poarta lui Klaus Werner

Cum a ajuns Vasilica-Viorica să ducă #rezist la poarta lui Klaus Werner

Șoc și groază: olecuță înaintea mitingului gigantic anunțat pentru sâmbătă seara, în care protestatarii #rezist ar fi trebuit să cutremure puterea pesedistă de Teleorman, idolul tefeliștilor, imensul caracter Klaus Werner Iohannis, s-a predat la vedere și a acceptat-o din prima pe Vasilica Viorica Dăncilă premier. Pe facebook e un festival de măscări la adresa președintelui, foștii susținători se jura țigănește că nu-l mai votează, haștagienii sunt disperați că ar putea să fie nevoiți să predea avansurile la casierie, iar Liviu Nicolae Dragnea își râde satisfăcut în barbă. Singura constantă e ca Dacian Cioloș s-a apucat iar, cu seriozitatea care-l caracterizează, să-și facă partid. E a patra sau a cincea oară în ultimul an, dar cine mai numără…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “Cum a ajuns Vasilica-Viorica să ducă #rezist la poarta lui Klaus Werner

  1. De unde reiese ca mustaciosul i-a “tras-o la greu” mutului!
    Cum era vorba aia : Ghinion!
    Despre hastagi; isi cauta buletinele sa-si reamintesca cum ii cheama!
    Poate-i cheama mamele lor acasa! Mama lor!

  2. Repede, repede, pana li se schimba tinta: bai, hastagiotilor, bagati la hard, ca va ajuta sa augmentati injuraturile, asta e ala cu “traficul de copii”, cu acumularea de case prin “falsh”, cu retrocedarea frauduloasa a proprietatilor obtinute cu japca de nazistii ardeleni (o para la Soros, sau la Congresul Evreiesc, iti poate asigura o bursa, o stipendie, ceva scobitori straine…), plus toate celelalte furaciuni, documentate de uriasul adormit Gotiu, din USR, inainte de a-si gasi calea spre casieria SRI (ori SIE, ca nu sunt expert…). Si daca, pe langa injuraturile, care va apropie, in sfarsit, de seva natiei, puneti si de o zavera in poarta la Cotroceni, sau, chiar acasa la mamut, ca e weekend si aveti acolo, deja, un nucleu de mitingisti ai mutului (sau muti, oricum, ceva cu tacere!)…Eu sunt fan!

  3. Iohanis a facut un lucru nomal – a desemnat premierul nominalizat de majoritatea parlamentara – adica exact ce zice constitutia, anormal a fost la inceputul anului trecut cand a refuzat fara motiv s-o desemneze pe sevil, oricum lucrurile astea-s mult prea complicate pentru hashtagisti cu iq subunitar.

  4. Cei din Vest, care mai cunosc cate ceva, rad de noi, cam in acest sens: „Astia care dau periodic zeci de miliarde de euro, ies in strada pentru cateva milioane ?” „Tigareta”, „Rapirea jurnalistilor”, Evaziunea permanenta (economia neagra), din care „Avertizarea Irimescu” se referea la 35 miliarde de euro cu camioanele, ca o recenta transa, e facilitata de defectarea intentionata a celor 12 scanere din Vami (intrarea in Schengen presupune stoparea acestei evaziuni, ceea ce nu doresc cei cu statul de drept din Vest), ca sa nu mai vorbim de traficul de armanent si droguri, pe care nu numai Institutiile noastre de forta le supravegheaza (e o deprindere a Serviciilor celor mai puternice state, ceea ce asigura tragerea din economia neagra a sumelor necesare, dupa ce si comunismul si capitalismul clasic au clacat). Conflictele permanente create sunt sub observatia Acelorasi care conduc „din umbra” si Vestul si Estul („Ciuma Rosie” a fost inventata tot de cei care va scot acum in strada, pentru a fi dat jos, candva, Tarul Rusiei; mai apoi, nu au stiut si nu stiu ce sa mai faca pentru STERGEREA urmelor lasate de asa-zisul comunism, comunism care are acelasi mecanism si aceiasi tatici precum si fascismul). Manipularea e, momentan, la cel mai inalt grad, conforma cu sumele cheltuite si scopurile propuse, dar mult intarziate de poporul roman („cel” intreg la minte). Foarte multi bani s-au scurs IN AFARA, pe tot felul de cai oculte, in ultimii 28 de ani si nu numai. Retele oculte (si masonice) asigura acest „tribut” permanent pe multiple cai. Suntem pacaliti ca vom avea „o tara ca afara”, dar fostele imperii, Serviciile lor, au ca obiectiv mentinerea noastra, a Bulgariei, Poloniei etc la distanta. Macar de ne-am informa, chiar si de pe Google, dar nu de pe Facebook, unde ni se serveste portia de „prostire”..

  5. pentru ca tot il aveti prin emisiuni pe omniprezentul bogdan chireac poate ii adresati si o intrebare legata de #rezist: cumva site-ul dcnews a devenit oficina-organul de presa al miscarii anarhice #rezist? nu exista nici o zi fara o propaganda desantata la adresa trepanatilor de la #rezist. bine bine, am inteles optiunea promonarhie a lui val valcu si osanalele la adresa familiei fostului rege al tarii dar sa treci asa brusc de partea “poporului” hastagist parca e prea de tot. un pic de decenta din partea asa zisului doctor parca nu ar strica. si apropo de meseria aia pe care nu a avut decenta sa o practice – poate e prea grea pentru intelectul dumnealui – e cumva curios sa vada ce dezastru e in sanatate si in ce hal a ajuns birocratia care e pe punctul sa omoare actul medical? sau pe monarhistul valcu il doare fix in basca de sanatatea oamenilor in schimb il intereseaza cretinii #rezist?

  6. To Alexph: E un soi de psihoza de vreme rea. Daca nu tii minte, poate-ti povesteste cineva, pe vremea comunistilor, daca ieseai in spatiul public cu vreo idee, propunere, ceva, era musai sa faci referire la vreo plenara, cuvantare a “necuvantatorului”, ca altfel erai cenzurat, sau mai rau. Astia din strada sunt ilegalistii de rit nou, ei nu respecta nicio lege in numele respectarii lor. Ei sunt esenta revolutiei a neostalinistilor altoiti pe neonazisti, intr-un cuvant neomarxistii si protectia lor o reprezinta sefii experimentului platiti toti de Soros, gen, ca nici ala nu e de capul lui…Asa ca, derutatii de serviciu, Chireac supraexperimentatul (omul are experienta in toate serviciile, inclusiv in ala de masa) si
    nedumeritul Val Valcu (nu prea stie ce cauta in viata sa, dar e foarte sigur) au grija sa fie si cu puterea si cu opozitia, ca, aici, in Balcani, nu se stie ce-ti rezerva dimineata…

  7. Modul cum intervine UE pentru a se reveni cu legile justitiei este suspect. In primul rand, ei nici nu stiu ce contin ultimele variante, variante ce sunt tocmai pe linia europeana in domeniu si in urma observatiilor CCR. Ca sa vorbim direct, se vrea inlocuirea legilor staliniste ale M. MaKovei, cum si ea a inlocuit legile lui Stanoiu. Regimul de Politie Politica instaurat, acela de a face Justitie LA COMANDA trebuie incheiat. De ce UE are interes sa pastreze aceasta modalitate de a conduce ILEGAL, OCULT Romania ? De ce recidiveaza, dupa interventiile din Referendumul de suspendare a lui Basescu, cand Democratia a fost ARUNCATA LA COS ? Intrebari retorice. Daca, acum un an jumatate, 55% din romani nu mai agreau UE, 8% se obtineau, ne intrebam care ar fi situatia acum. In tarile UE, 60-70% dintre cetateni nu agreaza UE. Chiar nu se trezesc cei ce ar putea sa schimbe ceva ? Problema e ca nu pot, ei doar executa. Credeti ca manipularile cu Piata Victoriei, cu aceeasi autori ca in ’89, i-a miscat pe cei cu atentionarea UE ? Nu, ei sunt parte din plan. Ceilalti cetateni, de 40-100 de ori mai multi, care stau acasa, vor sanctiona aceste incercari, cel tarziu, la urmatoarele alegeri. Si multi care n-au treaba cu „stanga” ii vor sanctiona. Se incalca regulile jocului. Si eu pot fi unul dintre ei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.