Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Iar se leagă eroii pesediști de catarg: balamucul de câini, minut cu minut

Iar se leagă eroii pesediști de catarg: balamucul de câini, minut cu minut

  • Dacă PSD – singura construcție postrevoluționară ca la carte (că PD s-a disipat în combinația aia bizară cu PNL) – vrea să mai conteze ca partid, nu ca o anexă, atunci trebuie să se recupereze, pe sine se, din ghearele Securității de tip nou. Deci să nu stea nici după lideri care (să încerce) să-și rezolve probleme (penale) personale negociind cu înstelații și vânzându-i interesele în beneficiu propriu, nici după tot soiul de închipuiți plantați la butoane și răspunzători la comanda generalilor.
  • De când m-am apucat de urmărit politica și de scris/vorbit despre ea, în Kiseleff și la Palatul Victoria sunt cele mai lamentabile garnituri umane; nu alcătuite din mediocrități, ci o înlănțuire de catastrofe. Și de, politic vorbind, curve gata să vândă pe oricine și să se vândă oricând și pe ele.
  • A doua moțiune de cenzură, urmată de a treia nominalizare de premier PSD într-un singur an, cu o majoritate parlamentară confortabilă, e demnă de Spitalul 9. Continuarea în aceeași formulă tot la aceeași unitate medicală și-ar găsi soluția, dar pe etajul de eleganți cu mânecile legate la spate.

P.S. Pe fondul demenței publice, România n-are opoziție. Ăia de la USR sunt utili numai ca măscărici, PMP nu există și se uită lung după cum se ascunde Băsescu pe axa Bălți-Chișinău să nu-și aducă aminte Kovesi că există și a vorbit urât despre ea, iar liberalii sunt culmea ratării. În plină criză politică, televiziunile sună tot pesediști ca să înjure PSD. Abia asta e inutilitatea politică supremă…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

6 thoughts on “Iar se leagă eroii pesediști de catarg: balamucul de câini, minut cu minut

  1. Chiar nu stiu cum ar putea iesi, onorabil, din baltoaca asta. Poate cu iesirea publica a lui Dragnea si povestitul, asa, mai putin zen, a felului in care i s-au impus cei doi securei. Si o “scuturare” de lanturi, eventual jucat pe cartea corectitudinii politice, cu blamarea “declaratiilor nefericite” si scuza “omului de actiune”, dar nepriceput in comunicare. Ca nu poti sa ramai cu un premier care curata, sistematic, guvernul de elementul feminin, care n-are nicio inhibitie in a face declaratii “antieuropene” . Aici chiar isi avea locul Iohanis, sa le aminteasca romanilor ca nu e criogenat pana la primavara si de data asta sa joace cartea “interesului national”, cu “PSD trebuie sa rezolve”, nefiind deloc momentul sa ia partea “insurgentului”. Era momentul declansarii campaniei sale electorale in rol de “salvatorul si unificatorul romanilor”. Dar, n-ai sa vezi!
    P.S. De la ce ne-am luat?! Cumva de la cazul unui dezaxat in uniforma, distrugator de copilarii si de la un nesimtit de sef, care nu stie cuvantul “onoare”?! Mie mi se pare ca lucrurile put rau de tot, ca “odiosul politist” nu era protejat numai de sefututul sau, ci undeva la varf, ca stie multe si urate, ca legatura lui cu sefii M.I. sunt si mai primejdioase….Nu cred ca apuca procesul….

  2. cred că PSD își face stat paralel/ psd-iștii nu înțeleg de ce au câștigat alegerile.
    fac mult zgomot și rezultate zero.
    dl Dragnea este o calamitate pentru PSD dar și pentru țară.
    dl Dragnea o să distrugă PSD-ul.

  3. Esti rau! Eu cred ca asistam la o lupta pe viata si pe moarte a lui Dragnea cu statul paralel. Si cum, naiba, sa-i depistezi pe infiltratii binomului in matele partidului, decat numindu-i premieri si monitorizandu-le comportamentul.?! Si-i iese: dupa blocada (la propriu!) a lui Grindeanu, pe Tudose l-au “convins”, urmmatorul premier se va cere singur afara…Ingrijorator e ca opozitia nu mai are nicio strabatere antisecurista, cred ca, la astia, transformarea e completa!
    P.S. Idiotii astia din neamul lui Dabija s-au repezit pe presupusa premiera (!), ca e din Teleorman.. Pai, n-ar trebui sa-i lase si lui Dragnea macar portita asta, sa aiba si el primministru un contaran?! Ca e, totusi, seful partidului care a castigat alegerile si apoi, daca nici cu ai lui nu se intelege, un control psihiatric ar fi oportun…

  4. UPDATE: Tocmai am primit un mesaj de la copilul meu francez “Bai, la voi a devenit un hobby sa schimbati primul ministru? Data viitoare macar, schimbati-l si voi pe ceva folositor, un sac de cartofi, hartie igienica d-aia cu patru straturi, mancare pentru pisici…” I-am zis ca e o actiune de PR, ca-i scot “la vedere”, pe rand, ca sa-i “marite” mai usor (Grindeanu n-ar fi “pupat ANCOM nici in vise…), ca la forbalisti, daca nu le vezi jocul, cum sa-l cumperi?! Un partid cu adevarat social (cu “democratul” mai tarziu…), se preocupa de viitorul membrilor lui, ce e rau in asta?!

  5. Sunt cateva lucruri care ma uluiesc la Dragnea, indiferent cat de mult l-as detesta:
    1. Capacitatea de a minti, in continuu si fara sa-i tremure mustata: a spus ca este prieten cu Ponta la fel cum a spus ca va ramane prieten cu Tudose. Pana acum ceva timp il consideram pe Ponta regele mincinosilor. Dragnea il depaseste.
    2. A spus ca nu va face o propunere de prim ministru si totusi a reusit s-o promoveze in functie pe o pupila a lui din TR care va fi dispusa sa-si foloseasca manuta proprie pentru a scoate cartofii fierbinti ai lui Dragnea de pe foc.
    3. Realizarea unui program economic al PSD care va avea efecte devastatoare asupra economiei (la fel ca si recalcularea/recorelarea pensiilor facute de Tariceanu, cu PSD, in 2008).
    4. Dragnea este un membru de frunte al sistemului si totusi are tupeul sa spuna ca se bate se bate cu sistemul.

  6. Electoratul pesedist il iarta pe Dragnea. Atata timp cat salariile si pensiile sunt platite la timp, nu conteaza prea mult numarul premierilor inlocuiti de Dragnea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.